Asiaczek Posted May 30, 2006 Author Posted May 30, 2006 Agasia napisał(a):Ja zaspokojona nie jestem i chce wiecej :) ostatnio sie stalam stala bywalczynia tego topicu :D Asiu masz zdjecia konkurencji Gusia z leszna? Pokaz ;) Jestem ciekawa z kim moja pieknosc wygrala :) Mam, mam. I postaram sie dzisiaj je wstawić. Pzdr. Quote
Asiaczek Posted May 30, 2006 Author Posted May 30, 2006 Agasia tak mnie zdopingowała, że wstawiam kilka zdjęć Buszi na ringu. Ale niech Was nie zmylą te zdjęcia. Buszka wcale nie chciała tak pięknie się prezentować. Razem ze swoja konkurentką robiły wszystko, aby nie wypaść dobrze.:p Skoczek. Tu już ewidentnie Buszka miała dosyć i chciała jak najszybciej dojść do swojego kocyka... Pzdr. Quote
agabass Posted May 30, 2006 Posted May 30, 2006 Buszka jak to buszka narwana laleczka:lol: :lol: Quote
Asiaczek Posted May 31, 2006 Author Posted May 31, 2006 Wszystko się zgadza: i "narwana" i "laleczka"!:lol: Dzisiaj będą zdjęcia konkurencji. Pzdr. Quote
Asiaczek Posted June 3, 2006 Author Posted June 3, 2006 Obiecane zdjęcia "konkurencji": ONLY Stellanova ABANDA od Nehvizdske Studanky: Wybór Najlepszej suki w Rasie: od lewej: ABANDA, I'M EVERYBODY'S DARLING, ONLY Od lewej: r.CACIB (ONLY) i CACIB (ABANDA): GREASY GUI Ananty: African Magic Moment's Chigani: Porównanie w kl. championów: Pzdr. Quote
gwiezdny-wyslannik Posted June 4, 2006 Posted June 4, 2006 Asiaczek napisał(a):O rany! Już nic nie mów, bo mi głupio... A Marta miała wytrzepać koc! chyba tego nie zrobiła zbyt porządnie... Pzdr. Asiaczku miałam zeskrobać to "coś" z koca? :roll: Quote
Asiaczek Posted June 5, 2006 Author Posted June 5, 2006 Wystawa w Kownie (CAC), 4.6.2006 r. sędzia: p. Ewa Szeliga-Szeremeta kl. puppy JAZZY BOY Asiaczek - w.o.1 JUMA MONGO Asiaczek - w.o.2 kl.o Abotere's ADUNBi - dosk.1, CAC, BOS, BOB, BOG1 (rozpoczęty championat LItwy) kl. ch FARIQUE FOR CHRISTMAS EVE Asiaczek - exc.1, CAC (rozpoczęty Championat Litwy). SUKI kl. puppy JELLY JOSHREEN Asiaczek - w.o.1, Best Puppy kl. ch. FELMERIA FOR CHRISTMAS EVE Asiaczek - exc.1, CAC (rozpoczęty championat Litwy). Para hodowlana - I miejsce Grupa hodowlana - II miejsce. Mam zdjęcia wszystkich basków zgłoszonych na wystawe (nie tylko Asiaczków). Ale wstawię je trochę później. Pzdr. Quote
Matagi Posted June 5, 2006 Posted June 5, 2006 Asiaczku!!![SIZE=6]GRATULACJE!!!:multi: :loveu: :multi: :loveu: :multi: :loveu: Quote
gwiezdny-wyslannik Posted June 5, 2006 Posted June 5, 2006 No mam nadzieję, bo nawet bym nie potrafiła :) :) :) Quote
Elitesse Posted June 5, 2006 Posted June 5, 2006 gratuluje kolejnych sukcesow !! :laola: :laola: Quote
Asiaczek Posted June 6, 2006 Author Posted June 6, 2006 gwiezdny-wyslannik napisał(a):No mam nadzieję, bo nawet bym nie potrafiła :) :) :) No i nie było czym "zeskrobać", Prawda? Pzdr. Quote
Asiaczek Posted June 6, 2006 Author Posted June 6, 2006 Matagi, Elitesse - dzięki! Wasze pozytywne i dobre myśli przydały się! Elitesse - a co u Ciebie? Jakoś dawno nie słyszałam o Twoich sukcesach? Matagi - z ciastem zrobiłam tak, jak mówiłaś. I wyszło OK. I mam "coś" dla Ciebie, ale nie za bardzo wiem, jak "to" wysłać. Może jakieś spotkanko na wystawie? Może Warszawa? Albo czekamy do Białegostoku? To "coś" jest a propos Baby. Więcej nie napiszę. Pzdr. Quote
Asiaczek Posted June 6, 2006 Author Posted June 6, 2006 I jeszcze jedna nowość: CACIB Smoleńsk/RU, 3.6.2006 r. sędzia Piotr KRÓL JUST FOR YOU Asiaczek, kl. puppy, w.o.1, Nejlepsze szczenię, BIS PUPPY3!!!! Brawo dla dzielnego maluszka!!! Pzdr. Quote
Matagi Posted June 6, 2006 Posted June 6, 2006 [quote name='Asiaczek']Matagi, Elitesse - dzięki! Wasze pozytywne i dobre myśli przydały się! Elitesse - a co u Ciebie? Jakoś dawno nie słyszałam o Twoich sukcesach? Matagi - z ciastem zrobiłam tak, jak mówiłaś. I wyszło OK. I mam "coś" dla Ciebie, ale nie za bardzo wiem, jak "to" wysłać. Może jakieś spotkanko na wystawie? Może Warszawa? Albo czekamy do Białegostoku? To "coś" jest a propos Baby. Więcej nie napiszę. Pzdr. Ojjjjjjjjjj!:loveu: Już ciekawość mnie zżera.....:evil_lol: :eviltong: ....już teraz dziękuję!!!:multi: :loveu: :multi: :loveu: A zobaczymy się w Warszawie!:loveu: ;) :lol: Quote
Basenji Posted June 6, 2006 Posted June 6, 2006 Ładne te psiaczki z wystawy. Gratuluję kolejnych sukcesów. Czy przewidujesz przerwę wakacyjną?:lol: Zdrówko Quote
Asiaczek Posted June 6, 2006 Author Posted June 6, 2006 Basenji napisał(a):Ładne te psiaczki z wystawy. Gratuluję kolejnych sukcesów. Czy przewidujesz przerwę wakacyjną?:lol: Zdrówko Przerwa wakacyjna?! A cóż to takiego?! Nigdy w życiu!:lol: Pzdr. Quote
Asiaczek Posted June 9, 2006 Author Posted June 9, 2006 Dzisiaj postaram się wstawić zdjęcia z wystawy w Kownie. Jest tego sporo, bo i psów zgłoszonych na wystawę bylo...8!!!:lol: W tym tylko 2 obce, a reszta Asiaczki lub w rękach Asiaczkowych. Pzdr. Quote
Mi. Posted June 9, 2006 Posted June 9, 2006 Asiaczek napisał(a):Dzisiaj postaram się wstawić zdjęcia z wystawy w Kownie. Jest tego sporo, bo i psów zgłoszonych na wystawę bylo...8!!!:lol: W tym tylko 2 obce, a reszta Asiaczki lub w rękach Asiaczkowych. Pzdr.Czekamy:loveu: Quote
Asiaczek Posted June 10, 2006 Author Posted June 10, 2006 Będzie małe opóźnienie, bo właśnie wybieram się z Agabass i Krzysiem (od Fionki) na spacer na Pola Mokotowskie:lol: . Oczywiście znowu narobię masę zdjęć i będę narzekała, że nie mam kiedy ich wstawić na DGM:oops: . Eh... Pzdr. Quote
agabass Posted June 10, 2006 Posted June 10, 2006 Ja mam fotek sporo ale kiedy się pojawią tego nie wiem Quote
Recommended Posts