Asiaczek Posted December 26, 2007 Author Posted December 26, 2007 [quote name='Helga&Ares']witam po dłuższej przerwie Asiaczki :loveu: Wiem, wiem, że byla przerwa. Ale juz jest OK! Dzieki za wizytę!:lol: [quote name='Agappe']ja chyba jestem jeszcze za młoda na ten serwis ;) z osobami, z którymi chciałam miec kontakt z podstawówki, gimnazjum i liceum mam, a reszta delikatnie rzecz biorąc mało mnie interesuje :evil_lol: a moja śliczna chrześnica jest CUDOWNA!!!!!!!!!:loveu::loveu::loveu: qrcze przeziębiłam się odrobine, a do takich małych szczeniąt to chyba tylko zdrowym można przychodzić?:roll: Nie mam na ten temat zdania (co do Twojej choroby), ale chyba jakąś racje masz! Wyzdrowiej i daj znać. A na pewno znajdziemy wolny termin...:lol: [quote name='Elitesse']ja mam juz ponad 100 znajomych :evil_lol: No i mnie tez do nich zaliczyłas... Pzdr. Quote
Savannah Posted December 26, 2007 Posted December 26, 2007 [quote name='Asiaczek']Czy ktoś z Was wchodził juz na stronę www.nasza-klasa.pl? Bo ja weszłam i, juz 2 osoby z mojej klasy w LO zalogowały się na tym forum. Ciekawe, czy cała klasa kiedyś się zaloguje... Wchodziłam tylko na klase w LO (szkoła średnia), nie "ruszałam" podstawówki. A może warto...?:lol: Pzdr. I ja jestem :) już od dość dawna :) Zapraszam dogomaniaków do znajomych;):lol: Quote
Asiaczek Posted December 26, 2007 Author Posted December 26, 2007 PANGEA napisał(a):Hihi na tym portalu dzis taki "ruch" ze przestal chodzic :mad: Podobno juz 4 miliony osob sie zapisalo :crazyeye: Mnie zapisala siostra w Wigilie Rzeczywiście, dzisiaj wejśc na ten portal to... masakra... Savannah napisał(a):I ja jestem :) już od dość dawna :) Zapraszam dogomaniaków do znajomych;):lol: A jak się zaprasza inne osoby do listy znajomych? I jak je się wynajduje? Czy trzeba wpisac konkretne nazwisko czy jak? Pzdr. Quote
Savannah Posted December 26, 2007 Posted December 26, 2007 [quote name='Asiaczek']Rzeczywiście, dzisiaj wejśc na ten portal to... masakra... A jak się zaprasza inne osoby do listy znajomych? I jak je się wynajduje? Czy trzeba wpisac konkretne nazwisko czy jak? Pzdr. Ten portal zawsze tak chodzi, bez względu na szybkość netu... taki jego urok:evil_lol: Jak szukac - w prawym górnym roku ekranu jest Szukaj i tam sie wpisuje imię i nazwisko, oraz miasto. W lewym roku mniej wiecej na środku jest Wiadomośći : tam Asiaczku klikasz i wyskakuja Ci zaproszenia od innych dla Ciebie... m.in. będzie tez ode mnie! :) Jak zapraszac? jak masz jakiś profil ze zdjęciem lub nie to obok zdjęcia w profilu jest : zapros do znajomych. Wtedy ta osoba dostaje maila, i musi potwierdzić że naprawde się znacie... Mam nadzieje że nie za zawikle wytłumaczyłam!:lol: Quote
Savannah Posted December 26, 2007 Posted December 26, 2007 Asiaczku - odpisałam też na wiadomość na nasza-klasa.pl ;) Quote
Asiaczek Posted December 26, 2007 Author Posted December 26, 2007 A, czyli trzeba indywidualnie wpisywac dane, tak? pzdr. Quote
panienkabubu Posted December 26, 2007 Posted December 26, 2007 oooo! Asiaczku, masz konto na nasza-klasa.pl? :cool3: z chęcią dodam!! Quote
Savannah Posted December 26, 2007 Posted December 26, 2007 Asiaczek napisał(a):A, czyli trzeba indywidualnie wpisywac dane, tak? pzdr. Tak, w prawym górnym rogu jest Szukaj. Wpisujemy imię i nazwisko (może być panieńskie) oraz miasto. MIasta niby nie trzeba ale to ułatwi znacznie wyszukanie ! Quote
Asiaczek Posted December 26, 2007 Author Posted December 26, 2007 panienkabubu napisał(a):oooo! Asiaczku, masz konto na nasza-klasa.pl? :cool3: z chęcią dodam!! Juz dostałam zaproszenie. Dziekuję! Savannah napisał(a):Tak, w prawym górnym rogu jest Szukaj. Wpisujemy imię i nazwisko (może być panieńskie) oraz miasto. MIasta niby nie trzeba ale to ułatwi znacznie wyszukanie ! OK. Jeszcze raz dzięki! Pzdr. Quote
Matusz Posted December 26, 2007 Posted December 26, 2007 Asiaczku jaki masz nick na naszej klasie?, to Ciebie też zaproszę do znajomych ;) Quote
panienkabubu Posted December 26, 2007 Posted December 26, 2007 Asiu, to nic trudnego, tylko niestety popularność serwisu sprawia, że porusza on się gorzej niż dogo, gdy muliło :evil_lol: Naprawdę fajna sprawa, można poznać swoich kolegów, których nie widziało się np. 10 lat :loveu: Ktoś jeszcze z Was ma konto na naszej-klasie? :cool3: Quote
Asiaczek Posted December 26, 2007 Author Posted December 26, 2007 Wpisz po prostu moje imię i nazwisko, dodaj Warszawę i... gotowe! Pzdr. Quote
simbik Posted December 26, 2007 Posted December 26, 2007 Ale słodkie Asiaczkowe klusie :loveu:... wreszcie mam czas popodziwiać :lol:. Łebki to mają na razie jak świnki morskie ;) nawet kolorystycznie podobne... czekam z niecierpliwością na dalsze przepoczwarzanie się w motylki tzn. baski :cool3:. Quote
Asiaczek Posted December 26, 2007 Author Posted December 26, 2007 Simbik - witaj! Dzisiaj porobiłam nowe fotki. Powinnam wieczorem je wstawić. pzdr. Quote
jamnicze Posted December 26, 2007 Posted December 26, 2007 Witam i Wszystkim życzę Wesołych Świąt. Asiu wszyyyyyystkie klusie są słodziusie, a ta moja .........:loveu: Quote
Rybka_39 Posted December 26, 2007 Posted December 26, 2007 Witam! Niedługo wieczór to i pewnie foty bendą:razz: Quote
Asiaczek Posted December 26, 2007 Author Posted December 26, 2007 jamnicze napisał(a):Witam i Wszystkim życzę Wesołych Świąt. Asiu wszyyyyyystkie klusie są słodziusie, a ta moja .........:loveu: Witaj w w końcówce Świąt! Ja jutro i pojutrze idę do pracy, a Ty? Chyba macie wolne...? pzdr. Quote
Asiaczek Posted December 26, 2007 Author Posted December 26, 2007 Kilka dzisiejszych fotek. Najpierw grupowe - niech kazdy szuka swojego chrzesniaka... Podejrzewam, że niektórzy z Was pamiętają różową czapeczke...?:lol: Jak dotąd - jest niesmiertelna! Cdn. Pzdr. Quote
Asiaczek Posted December 26, 2007 Author Posted December 26, 2007 Cd. Kilka fotek z Felką. Cdn. Pzdr. Quote
Matusz Posted December 26, 2007 Posted December 26, 2007 ten po prawej to nasz chłopak dobrze mówię ?? LESSON OF LOVE Asiaczek FCI:loveu: Quote
Asiaczek Posted December 26, 2007 Author Posted December 26, 2007 [quote name='Matusz']ten po prawej to nasz chłopak dobrze mówię ?? LESSON OF LOVE Asiaczek FCI:loveu: Nieeeee, pierwsza z prawej to sunia. A Wasz chlopaczek jest drugi z lewej strony... Dla przypomnienia, LESSON OF LOVE Asiaczek nie ma juz strzałki na czółku.:lol: http://img515.imageshack.us/img515/5243/resizeofimg0737rg7.jpg Pzdr. Quote
Daisunia Posted December 26, 2007 Posted December 26, 2007 jakie pocieszne maluszki :loveu::loveu::loveu: Quote
Asiaczek Posted December 26, 2007 Author Posted December 26, 2007 Jeszcze troche portretowych... LOVE FROM ABROAD Asiaczek FCI LOVE IS ON MY SIDE Asiaczek FCI LOVE IS IN THE AIR Asiaczek FCI LESSON OF LOVE Asiaczek FCI Pzdr. Quote
jamnicze Posted December 26, 2007 Posted December 26, 2007 Wolne, wolne :fadein: (+praca domowa) Asiu, mam nadzieję, ze się nie pogniewasz bo wydrukowałam sobie właśnie zdjęcia "mamuśki i tatuśka" oraz małych urwisków? Czy na tym grupowym na twojej stronie Sajdka jest na górze? Quote
Recommended Posts