Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 49.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Asiaczek

18152

• M&S

1809

• Alicja

1483

• taxelina

1475

Top Posters In This Topic

Posted

Asiaczek napisał(a):
J
Sylrwia, a Ty jeszcze nie wybrałaś sobie swojej chrzestnej kluseczki...
Pzdr.

:shake: Przyznaje sie bez bicia nie podjelam sie bycia chrzestna dla zadnego z maluchow:oops:

Posted

[quote name='agaciaaa']http://img227.imageshack.us/img227/5639/dziewczynka3foto3qz5.jpg 'moja' dziewczynka ma cudne plamki na nosku :loveu:
Hihihi, maluchy sa właśnie w tym okresie, ze plamki na nosku zaczynają się łączyć i nosek robi sie czarny...

[quote name='sylrwia']:shake: Przyznaje sie bez bicia nie podjelam sie bycia chrzestna dla zadnego z maluchow:oops:
No to na co czekasz?
I tak będziesz miała łatwiej, bo imiona są juz dopasowane do psiaczków...
Pzdr.

Posted

Czy ktoś z Was wchodził juz na stronę
www.nasza-klasa.pl?

Bo ja weszłam i, juz 2 osoby z mojej klasy w LO zalogowały się na tym forum. Ciekawe, czy cała klasa kiedyś się zaloguje...

Wchodziłam tylko na klase w LO (szkoła średnia), nie "ruszałam" podstawówki. A może warto...?:lol:
Pzdr.

Posted

[quote name='Asiaczek']Czy ktoś z Was wchodził juz na stronę
www.nasza-klasa.pl?

Bo ja weszłam i, juz 2 osoby z mojej klasy w LO zalogowały się na tym forum. Ciekawe, czy cała klasa kiedyś się zaloguje...

Wchodziłam tylko na klase w LO (szkoła średnia), nie "ruszałam" podstawówki. A może warto...?:lol:
Pzdr.

ja wchodziłem i sobie pisze z moją superową wychowawczynią z gimnazjum ;)

Posted

www.nasza-klasa.pl?

Pzdr.
[FONT=Arial]
oczywiście ;)...i jest tam chyba połowa Dogomanii :evil_lol:
Szkolnych znajomych znalazłam malo :razz::razz:
[/FONT]

Posted

[quote name='Asiaczek']Z Dogomaniaków, a właściwie z Dogomianiaczek, to znalazłam tylko jedną. Nie wiem, czy moge to podac na naszym forum...
Pzdr.

chyba możesz ;)

Posted

[quote name='Asiaczek']Tak wiem, że szykowała się na jakiegoś super-wystrzałowego szczeniaka... ciekawe, kiedy pokaże go na wystawie...?
pzdr.

no , fajniusią ma kluseczkę:loveu::loveu: mała Klu

jest po bardzo utytułowanych rodzicach

fotki są na naszychjamnikach.pl

Posted

[quote name='Asiaczek']O, dzieki, Matusz, zaraz tam zajrzę...
Pzdr.

nie ma za co Asiaczku;) tam jest już trochę zdjęć małej Klu:loveu::loveu: rodzice też są ;)

Posted

www.nasza-klasa.pl?

Pzdr.

ja chyba jestem jeszcze za młoda na ten serwis ;) z osobami, z którymi chciałam miec kontakt z podstawówki, gimnazjum i liceum mam, a reszta delikatnie rzecz biorąc mało mnie interesuje :evil_lol:

a moja śliczna chrześnica jest CUDOWNA!!!!!!!!!:loveu::loveu::loveu:

qrcze przeziębiłam się odrobine, a do takich małych szczeniąt to chyba tylko zdrowym można przychodzić?:roll:

Posted

Ja też tam juz wlazłam, szkoda tylko że serwer jest tak często przeciążony i mnie nie chce wpuszczać:razz:

[quote name='Elitesse']ja mam juz ponad 100 znajomych :evil_lol:

A ja mam tylko 20 stu kilku:evil_lol:

Posted

www.nasza-klasa.pl?

Pzdr.

Hihi na tym portalu dzis taki "ruch" ze przestal chodzic :mad: Podobno juz 4 miliony osob sie zapisalo :crazyeye: Mnie zapisala siostra w Wigilie