agaciaaa Posted December 25, 2007 Posted December 25, 2007 http://img227.imageshack.us/img227/5639/dziewczynka3foto3qz5.jpg 'moja' dziewczynka ma cudne plamki na nosku :loveu: Quote
sylrwia Posted December 25, 2007 Posted December 25, 2007 Asiaczek napisał(a):J Sylrwia, a Ty jeszcze nie wybrałaś sobie swojej chrzestnej kluseczki... Pzdr. :shake: Przyznaje sie bez bicia nie podjelam sie bycia chrzestna dla zadnego z maluchow:oops: Quote
Asiaczek Posted December 25, 2007 Author Posted December 25, 2007 [quote name='agaciaaa']http://img227.imageshack.us/img227/5639/dziewczynka3foto3qz5.jpg 'moja' dziewczynka ma cudne plamki na nosku :loveu: Hihihi, maluchy sa właśnie w tym okresie, ze plamki na nosku zaczynają się łączyć i nosek robi sie czarny... [quote name='sylrwia']:shake: Przyznaje sie bez bicia nie podjelam sie bycia chrzestna dla zadnego z maluchow:oops: No to na co czekasz? I tak będziesz miała łatwiej, bo imiona są juz dopasowane do psiaczków... Pzdr. Quote
Asiaczek Posted December 25, 2007 Author Posted December 25, 2007 Czy ktoś z Was wchodził juz na stronę www.nasza-klasa.pl? Bo ja weszłam i, juz 2 osoby z mojej klasy w LO zalogowały się na tym forum. Ciekawe, czy cała klasa kiedyś się zaloguje... Wchodziłam tylko na klase w LO (szkoła średnia), nie "ruszałam" podstawówki. A może warto...?:lol: Pzdr. Quote
Matusz Posted December 25, 2007 Posted December 25, 2007 [quote name='Asiaczek']Czy ktoś z Was wchodził juz na stronę www.nasza-klasa.pl? Bo ja weszłam i, juz 2 osoby z mojej klasy w LO zalogowały się na tym forum. Ciekawe, czy cała klasa kiedyś się zaloguje... Wchodziłam tylko na klase w LO (szkoła średnia), nie "ruszałam" podstawówki. A może warto...?:lol: Pzdr. ja wchodziłem i sobie pisze z moją superową wychowawczynią z gimnazjum ;) Quote
Asiaczek Posted December 25, 2007 Author Posted December 25, 2007 Oooo, a nasza wychowawczyni z LO jeszcze się nie zalogowała... A wychowawczyni z podstawówki, to... róznie może byc...:cool1: pzdr. Quote
agaciaaa Posted December 25, 2007 Posted December 25, 2007 Asiaczek napisał(a):Hihihi, maluchy sa właśnie w tym okresie, ze plamki na nosku zaczynają się łączyć i nosek robi sie czarny... Aha! I rudy im już fajnie wychodzi :) Quote
Asiaczek Posted December 25, 2007 Author Posted December 25, 2007 Rudy, czyli właśnie podpalenie... Pzdr. Quote
Alicja Posted December 25, 2007 Posted December 25, 2007 [quote name='Asiaczek']Czy ktoś z Was wchodził juz na stronę www.nasza-klasa.pl? Bo ja weszłam i, juz 2 osoby z mojej klasy w LO zalogowały się na tym forum. Ciekawe, czy cała klasa kiedyś się zaloguje... Wchodziłam tylko na klase w LO (szkoła średnia), nie "ruszałam" podstawówki. A może warto...?:lol: Pzdr. [FONT=Arial] oczywiście ;)...i jest tam chyba połowa Dogomanii :evil_lol: Szkolnych znajomych znalazłam malo :razz::razz:[/FONT] Quote
Asiaczek Posted December 25, 2007 Author Posted December 25, 2007 Z Dogomaniaków, a właściwie z Dogomianiaczek, to znalazłam tylko jedną. Nie wiem, czy moge to podac na naszym forum... Pzdr. Quote
Matusz Posted December 25, 2007 Posted December 25, 2007 [quote name='Asiaczek']Z Dogomaniaków, a właściwie z Dogomianiaczek, to znalazłam tylko jedną. Nie wiem, czy moge to podac na naszym forum... Pzdr. chyba możesz ;) Quote
Asiaczek Posted December 25, 2007 Author Posted December 25, 2007 To SuperGosia. Chyba ja znasz, bo tez ma jamniorka... pzdr. Quote
Matusz Posted December 25, 2007 Posted December 25, 2007 [quote name='Asiaczek']To SuperGosia. Chyba ja znasz, bo tez ma jamniorka... pzdr. znam osobiście :) a nawet teraz już ma 2 :loveu: Quote
Asiaczek Posted December 25, 2007 Author Posted December 25, 2007 Tak wiem, że szykowała się na jakiegoś super-wystrzałowego szczeniaka... ciekawe, kiedy pokaże go na wystawie...? pzdr. Quote
Alicja Posted December 25, 2007 Posted December 25, 2007 [FONT=Arial]Oj Asiaczku , nawet nasza Debe tam jest :evil_lol:[/FONT] Quote
Asiaczek Posted December 25, 2007 Author Posted December 25, 2007 Ale ja nie szukałam Dogomaniaków/Dogomaniaczek, tylko szukałam moich koleżanek z LO. A SuperGosia - sama mnie wskazała, jako swój kontakt czy jakos tak... Pzdr. Quote
anetta Posted December 25, 2007 Posted December 25, 2007 Tyle czasu mnie ni ebyło a bąbelki już taakie duże :loveu::loveu::loveu: Reklame z groszkiem też uwielbiam :lol: Quote
Matusz Posted December 25, 2007 Posted December 25, 2007 [quote name='Asiaczek']Tak wiem, że szykowała się na jakiegoś super-wystrzałowego szczeniaka... ciekawe, kiedy pokaże go na wystawie...? pzdr. no , fajniusią ma kluseczkę:loveu::loveu: mała Klu jest po bardzo utytułowanych rodzicach fotki są na naszychjamnikach.pl Quote
Asiaczek Posted December 25, 2007 Author Posted December 25, 2007 O, dzieki, Matusz, zaraz tam zajrzę... Pzdr. Quote
Matusz Posted December 25, 2007 Posted December 25, 2007 [quote name='Asiaczek']O, dzieki, Matusz, zaraz tam zajrzę... Pzdr. nie ma za co Asiaczku;) tam jest już trochę zdjęć małej Klu:loveu::loveu: rodzice też są ;) Quote
Helga&Ares Posted December 26, 2007 Posted December 26, 2007 witam po dłuższej przerwie Asiaczki :loveu: Quote
Agappe Posted December 26, 2007 Posted December 26, 2007 [quote name='Asiaczek']Czy ktoś z Was wchodził juz na stronę www.nasza-klasa.pl? Bo ja weszłam i, juz 2 osoby z mojej klasy w LO zalogowały się na tym forum. Ciekawe, czy cała klasa kiedyś się zaloguje... Wchodziłam tylko na klase w LO (szkoła średnia), nie "ruszałam" podstawówki. A może warto...?:lol: Pzdr. ja chyba jestem jeszcze za młoda na ten serwis ;) z osobami, z którymi chciałam miec kontakt z podstawówki, gimnazjum i liceum mam, a reszta delikatnie rzecz biorąc mało mnie interesuje :evil_lol: a moja śliczna chrześnica jest CUDOWNA!!!!!!!!!:loveu::loveu::loveu: qrcze przeziębiłam się odrobine, a do takich małych szczeniąt to chyba tylko zdrowym można przychodzić?:roll: Quote
Elitesse Posted December 26, 2007 Posted December 26, 2007 [quote name='Asiaczek']Czy ktoś z Was wchodził juz na stronę www.nasza-klasa.pl? . ja mam juz ponad 100 znajomych :evil_lol: Quote
bonita Posted December 26, 2007 Posted December 26, 2007 Ja też tam juz wlazłam, szkoda tylko że serwer jest tak często przeciążony i mnie nie chce wpuszczać:razz: [quote name='Elitesse']ja mam juz ponad 100 znajomych :evil_lol: A ja mam tylko 20 stu kilku:evil_lol: Quote
PANGEA Posted December 26, 2007 Posted December 26, 2007 [quote name='Asiaczek']Czy ktoś z Was wchodził juz na stronę www.nasza-klasa.pl? Bo ja weszłam i, juz 2 osoby z mojej klasy w LO zalogowały się na tym forum. Ciekawe, czy cała klasa kiedyś się zaloguje... Wchodziłam tylko na klase w LO (szkoła średnia), nie "ruszałam" podstawówki. A może warto...?:lol: Pzdr. Hihi na tym portalu dzis taki "ruch" ze przestal chodzic :mad: Podobno juz 4 miliony osob sie zapisalo :crazyeye: Mnie zapisala siostra w Wigilie Quote
Recommended Posts