Rybka_39 Posted December 22, 2007 Posted December 22, 2007 Wesołych Świat Asiaczku! Niech te Święta tak wspaniałe będą całe jakby z bajek, Niechaj gwiazdka z nieba leci, niech Mikołaj tuli dzieci, Biały puch niech z góry spada niechaj piesek w nocy gada, Niech choinka pachnie pięknie no i radość będzie wszędzie!:multi: Niech Ci baski zrowo rosną!:loveu: Quote
Asiaczek Posted December 22, 2007 Author Posted December 22, 2007 moon_light napisał(a):ale mi się tęskni za szczeniakiemmmm:placz: baseczki sliczne :loveu: najbardziej lubie czarne No to moich nie lubisz, bo... ja nie mam czarnych...:placz::placz::placz::placz::placz: Rybka_39 napisał(a):Wesołych Świat Asiaczku! Niech te Święta tak wspaniałe będą całe jakby z bajek, Niechaj gwiazdka z nieba leci, niech Mikołaj tuli dzieci, Biały puch niech z góry spada niechaj piesek w nocy gada, Niech choinka pachnie pięknie no i radość będzie wszędzie!:multi: Niech Ci baski zrowo rosną!:loveu: I wzajemnie, Kochana Rybko! Przede wszystkim - duzo zdrowia! No i wytrwałosci w dażeniu do celu... Pzdr. Quote
Agappe Posted December 22, 2007 Posted December 22, 2007 ale śliczne maluszki!!!!!!!! :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: urosły niesamowicie!!!! czekam na kolejne zdjecia!!!! a tymczasem Daria Pachla & ANATA Yamamoto ;) www.akita.prv.pl Quote
Bewarka Posted December 22, 2007 Posted December 22, 2007 Wesołych świąt Asiaczku-Tobie, baskom i babaskom :lol: :loveu: Quote
Asiaczek Posted December 22, 2007 Author Posted December 22, 2007 Agappe Błyskotka Kincia Justys95 Dziękuję Wam za piękne życzenia! I wzajemnie - DUZO WSZYSTKIEGO NAJ!!!:lol: pZDR. Quote
cotons rule! Posted December 22, 2007 Posted December 22, 2007 Niech te Święta tak wspaniałe, będą całe jakby z bajek. Niechaj gwiazdka z nieba leci, niech Mikołaj tuli dzieci. Biały puch niech z nieba spada, niechaj piesek w nocy gada. Niech choinka pachnie wszędzie, no i radość wokół będzie tego życzą Tobie Asiu, Twoim Przyjaciołom, a także wszystkim Baskom i Baskomaniakom cotonki i ich pańcie Quote
Agappe Posted December 22, 2007 Posted December 22, 2007 [quote name='Asiaczek']Agappe Błyskotka Kincia Justys95 Dziękuję Wam za piękne życzenia! I wzajemnie - DUZO WSZYSTKIEGO NAJ!!!:lol: pZDR. dziekuję i dziekuję za choineczke!!!! :loveu::loveu::loveu: jutro o 13:30 umówiłam się z Ineczką na spacer na polach - więc jeśli masz chwilke to zapraszam Quote
Asiaczek Posted December 22, 2007 Author Posted December 22, 2007 Agappe napisał(a):dziekuję i dziekuję za choineczke!!!! :loveu::loveu::loveu: jutro o 13:30 umówiłam się z Ineczką na spacer na polach - więc jeśli masz chwilke to zapraszam O nie! Jutro na spacerek, mimo najlepszych checi, mnie nie namówisz.... Woła mnie kuchnia, pokój wymagający sprzątnięcia..... nikt tego za mnie nie zrobi... pzdr. Quote
Asiaczek Posted December 23, 2007 Author Posted December 23, 2007 Podawałam wczesniej link do strony www.animalia.pl na której mozna ubrac choinkę i wysłać znajomym, przyjaciołom, tym wszystkim, którzy moga ja odebrac i przyczynic się do przekazania suchej karmy dla jednego ze schronisk. Musze sie pochwalic, że sama wysłałam 113 takich ubranych choinek!!! I wiem, ze wiekszość z nich została odebrana, czyli karma została naliczona na poczet najblizszej dostawy. Jezeli ktoś jeszcze nie wysłał takiej choinki, bardzo proszę, zróbcie to! Każda taka odebrana choinka, to 10 gram karmy dla schroniska. Dla nas - moze i nic wielkiego, ale dla zwierzaków w schronach - to bardzo duzo. :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Pzdr. Quote
Asiaczek Posted December 23, 2007 Author Posted December 23, 2007 Wstawiam ciepłe fotki otrzymane od PANGEA; jej PBGV maja juz skończone 3 tygodnie!!! albo i więcej...:razz: Ale te maluchy rosną!:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Pzdr. Quote
Paula&Goofi Posted December 23, 2007 Posted December 23, 2007 Jak obyczaj kaze stary, strzegać naszych przodkow wiary, chcemy złożyć wam życzenia, w dniu Bożego Narodzenia. Niech ta gwiazda Betlejemska, gdy zaswieci wam o zmroku doprowadzi was do szczescia w nadchodzacym Nowym Roku! Życzy Paulina wraz z Goofim i rodziną! Quote
panienkabubu Posted December 23, 2007 Posted December 23, 2007 http://img526.imageshack.us/img526/1061/resizeofp1060631dw2.jpg ten najbardziej po lewej najpiękniejszy :loveu: Quote
Asiaczek Posted December 23, 2007 Author Posted December 23, 2007 cotonki Paula & Goofi Ewelina - pięknie dziękuję za życzenia! Oby się spełniły!!!:lol: Pzdr. Quote
Alicja Posted December 23, 2007 Posted December 23, 2007 [quote name='Asiaczek']Podawałam wczesniej link do strony www.animalia.pl na której mozna ubrac choinkę i wysłać znajomym, przyjaciołom, tym wszystkim, którzy moga ja odebrac i przyczynic się do przekazania suchej karmy dla jednego ze schronisk. Musze sie pochwalic, że sama wysłałam 113 takich ubranych choinek!!! I wiem, ze wiekszość z nich została odebrana, czyli karma została naliczona na poczet najblizszej dostawy. Jezeli ktoś jeszcze nie wysłał takiej choinki, bardzo proszę, zróbcie to! Każda taka odebrana choinka, to 10 gram karmy dla schroniska. Dla nas - moze i nic wielkiego, ale dla zwierzaków w schronach - to bardzo duzo. :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Pzdr. [FONT=Arial]wysyłalam 1szego dnia :p zakoffałam się :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: http://img526.imageshack.us/img526/1061/resizeofp1060631dw2.jpg [/FONT] Quote
Cambel&Megi Posted December 23, 2007 Posted December 23, 2007 Ale Baski Bobaski urosły :o :loveu: I Petitki też :loveu: A my przyszłyśmy złożyć życzenia :) poniżej karteczka, ale chciałam dodać jeszcze, Pociechy z maluchów, jak i z tych dorosłych Basków :) Długiego wytrwania w tak dobrym hodowaniu rasy :) http://www.dogomania.pl/forum/showpost.php?p=9148783&postcount=1826 Quote
PANGEA Posted December 23, 2007 Posted December 23, 2007 Asiu dziekuje za wklejenie fotek :loveu: [quote name='panienkabubu']http://img526.imageshack.us/img526/1061/resizeofp1060631dw2.jpg ten najbardziej po lewej najpiękniejszy :loveu: W imieniu malenstwa - dziekuje ;) Nadal trwaja rodzinne :mad: spory o imionka, wiec imionek brak :roll: Quote
Asiaczek Posted December 23, 2007 Author Posted December 23, 2007 Pangea - no to trzeba się pospieszyc, bo to juz skończone 3 tygodnie... Ja imionka mam. Teraz tylko problem, aby dopasować imię do konkretnego psiaka.:lol: Pzdr. Quote
Asiaczek Posted December 23, 2007 Author Posted December 23, 2007 Cambel Hanacek - dziekiuję za zyczenia! I wzajemnie!!! pzdr. Quote
Matusz Posted December 23, 2007 Posted December 23, 2007 Asiaczku Zdrowych, pogodnych a przede wszystkim Radosnych Świąt Bożego Narodzenia! życzy Mateusz i Tobiasz Quote
Asiaczek Posted December 23, 2007 Author Posted December 23, 2007 Mateusz - i dla Was i Twojej Rodziny - tradycyjnie... DUżO WSZYSTKIEGO NAJ:lol::lol::lol::lol::lol: [SIZE=2]pzdr. Quote
PANGEA Posted December 23, 2007 Posted December 23, 2007 Asiaczek napisał(a):Pangea - no to trzeba się pospieszyc, bo to juz skończone 3 tygodnie... Ja imionka mam. Teraz tylko problem, aby dopasować imię do konkretnego psiaka.:lol: Pzdr. Imionka niby juz sa.. tylko.... tylko rodzinka jakos nei chce sie na nie zgodzic :mad: Chyba wykozystam swiateczna lagodnosc :eviltong: Quote
Recommended Posts