Asiaczek Posted December 17, 2007 Author Posted December 17, 2007 A to z reklamy... "Gdzie jest groszek? On zielony, pełny, jędrny brzuszek ma. Gdzie jest groszek? Sałatkę zrobić czas... No, jestem już.... Kobiety, niestety, uwielbiają mnie. Kukurydze tu widzę, no nie rozdwoję sie. Zostanę chyba z nią, Chociaż wokół inne są! Jestem groszek! Potrzebuję więcej, więcej, więcej Was. Ja Was proszę - Sałatkę zrobić czas..." Dobre, co?;) pzdr. Quote
PANGEA Posted December 17, 2007 Posted December 17, 2007 Strasznie lubie te reklame :cool3: zreszta moj syn tez :evil_lol: Quote
Matusz Posted December 17, 2007 Posted December 17, 2007 [quote name='Asiaczek']A to z reklamy... "Gdzie jest groszek? On zielony, pełny, jędrny brzuszek ma. Gdzie jest groszek? Sałatkę zrobić czas... No, jestem już.... Kobiety, niestety, uwielbiają mnie. Kukurydze tu widzę, no nie rozdwoję sie. Zostanę chyba z nią, Chociaż wokół inne są! Jestem groszek! Potrzebuję więcej, więcej, więcej Was. Ja Was proszę - Sałatkę zrobić czas..." Dobre, co?;) pzdr. uwielbiam tą reklamę :D zawsze śpiewam razem z nią :diabloti::diabloti: Quote
Elitesse Posted December 17, 2007 Posted December 17, 2007 [quote name='PANGEA']Strasznie lubie te reklame :cool3: zreszta moj syn tez :evil_lol: [quote name='Matusz'] uwielbiam tą reklamę :D zawsze śpiewam razem z nią :diabloti::diabloti: ona jakas taka wpadajaca w ucho :loveu::loveu: Quote
Błyskotka Posted December 17, 2007 Posted December 17, 2007 No mnie też się podoba ta reklama :lol:. Quote
Bewarka Posted December 17, 2007 Posted December 17, 2007 Ja też lubię tą reklamę :lol: PS:Choineczka już wysłana xD Quote
Elitesse Posted December 17, 2007 Posted December 17, 2007 zalozmy FANCLUB groszkow :bigcool::bigcool::bigcool: Quote
Matusz Posted December 17, 2007 Posted December 17, 2007 [quote name='Elitesse']zalozmy FANCLUB groszkow :bigcool::bigcool::bigcool: no właśnie ! :multi: gdzie jest groszek??:loveu: Quote
Matusz Posted December 17, 2007 Posted December 17, 2007 http://uwepl.wrzuta.pl/film/jbOL7mjByi/gdzie_jest_groszek a tu możemy pośpiewać wszyscy razem :loveu: http://uwepl.wrzuta.pl/film/oM3JMCIBpI/gdzie_jest_groszek_karaoke_lv1 Quote
panienkabubu Posted December 17, 2007 Posted December 17, 2007 Elitesse napisał(a):zalozmy FANCLUB groszkow :bigcool::bigcool::bigcool: Przepraszam za porównanie, ale mój pierwszy szczeniaczek, który się urodził w mojej Hodowli miał ksywkę Groszek, mimo, że to suczka :loveu: A to dlatego, ze była najlżejsza z całego towarzystwa :loveu: Quote
Asiaczek Posted December 18, 2007 Author Posted December 18, 2007 A oto dzieci JUMA MONGO AsiaczekFCI x Dreamof Afrika LIBERTY VICTORIA. Wszystkie 3 to sunie... Wieczorkiem wstawię więcej fotek. Miłego dnia! Pzdr. Quote
agaciaaa Posted December 18, 2007 Posted December 18, 2007 śliczne rudaski :loveu: a jak sie mają Felkowe maluchy? Quote
cavallo Posted December 18, 2007 Posted December 18, 2007 Witaj Asiaczku!! :loveu: Tęsknie za Wami... :loveu: Trzymaj za mnie mocno, prosze... W piatek o 10.00 mam obrone...:-( Mam przedegzaminowego doła...:shake: Pozdrowionka Quote
Elitesse Posted December 18, 2007 Posted December 18, 2007 Asiaczek napisał(a):A oto dzieci JUMA MONGO AsiaczekFCI x Dreamof Afrika LIBERTY VICTORIA. Wszystkie 3 to sunie... Wieczorkiem wstawię więcej fotek. Miłego dnia! Pzdr. ale paroweczki :loveu::loveu: Quote
Agasia Posted December 18, 2007 Posted December 18, 2007 Asiaczek napisał(a):A oto dzieci JUMA MONGO AsiaczekFCI x Dreamof Afrika LIBERTY VICTORIA. Wszystkie 3 to sunie... Wieczorkiem wstawię więcej fotek. Miłego dnia! Pzdr. Ale śmiechotki :D :loveu: Quote
Poświata Posted December 18, 2007 Posted December 18, 2007 [quote name='Asiaczek']A oto dzieci JUMA MONGO AsiaczekFCI x Dreamof Afrika LIBERTY VICTORIA. Wszystkie 3 to sunie... http://img441.imageshack.us/img441/1644/resizeoftrioshke2mu9.jpg Wieczorkiem wstawię więcej fotek. Miłego dnia! Pzdr.Ależ świateczny przekładaniec :loveu: i tri, i rudaski, dla każdego coś miłego :loveu: Quote
panienkabubu Posted December 18, 2007 Posted December 18, 2007 PANGEA napisał(a):Rude jest piekne :loveu: rudo biało czarne jeszcze bardziej :loveu: Quote
Asiaczek Posted December 18, 2007 Author Posted December 18, 2007 cavallo napisał(a):Witaj Asiaczku!! :loveu: Tęsknie za Wami... :loveu: Trzymaj za mnie mocno, prosze... W piatek o 10.00 mam obrone...:-( Mam przedegzaminowego doła...:shake: Pozdrowionka No to na pocieszenie napisze, że ze związku I'M EVBERYBODY'S DARLING Asiaczek FCI X Abotere's ADUNBI urodziło się 6 maluszków. Jeżeli Małgosia nie straciła głowy... Wszystkie rude...Jeżeli Małgosia nie strasila głowy...:evil_lol: panienkabubu napisał(a):rudo biało czarne jeszcze bardziej :loveu: Mądre słowa!:lol: Pzdr. Quote
Asiaczek Posted December 18, 2007 Author Posted December 18, 2007 Alez piękna karta świąteczna! Dziękujemy!!!:lol: panienkabubu napisał(a):Asiu, Tobie, Twojej rodzince, dzieciaczkom rudaśnym :loveu: i mamusi i wszystkim wszystkim wszystkim Groszko-Asiaczkom :loveu: Czyli Kasia, Ben, Halszka no i Frania :) Cudna karteluszka! Dzieki! Pzdr. Quote
panienkabubu Posted December 18, 2007 Posted December 18, 2007 Poświętowaliśmy, ale na fotki czekamy :cool3::loveu: Quote
jenis Posted December 19, 2007 Posted December 19, 2007 Sporo sie urodziło.Only przestaje jesc, nawet szyneczka jest juz ble... wiec niedługo pojawia sie nastepne dzieciaki.Pozdrawiam;) Quote
bonita Posted December 19, 2007 Posted December 19, 2007 Jakie one już duże:crazyeye: :loveu::loveu::loveu::loveu: http://img441.imageshack.us/img441/1644/resizeoftrioshke2mu9.jpg Qurde jak ostatnio tu byłam, to się ledwo co urodziły, a teraz już normalne psy z nich są:loveu: pozdrowionka:loveu: Quote
Alicja Posted December 19, 2007 Posted December 19, 2007 [quote name='Asiaczek']A to z reklamy... "Gdzie jest groszek? On zielony, pełny, jędrny brzuszek ma. Gdzie jest groszek? Sałatkę zrobić czas... No, jestem już.... Kobiety, niestety, uwielbiają mnie. Kukurydze tu widzę, no nie rozdwoję sie. Zostanę chyba z nią, Chociaż wokół inne są! Jestem groszek! Potrzebuję więcej, więcej, więcej Was. Ja Was proszę - Sałatkę zrobić czas..." Dobre, co?;) pzdr. [quote name='Matusz'] uwielbiam tą reklamę :D zawsze śpiewam razem z nią :diabloti::diabloti: [quote name='Elitesse']zalozmy FANCLUB groszkow :bigcool::bigcool::bigcool: to i ja do FANCLUBU sie piszę :multi::multi::multi: aaaa kolejne cudeńka rodem z asiaczkowa :loveu: http://img441.imageshack.us/img441/1644/resizeoftrioshke2mu9.jpg Quote
Magda Posted December 19, 2007 Posted December 19, 2007 Hej Asiaczki! Jak miewają się małe bobaski?:loveu: Quote
Recommended Posts