Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Asiaczek']Hej, hej, spójrzcie, na której to stronie się znajdujemy!!!
Chyba trzeba to jakoś uczcić, co?
Setna strona galerii Asiaczków i przyjaciół...
Pzdr.:multi::multi::multi:
:BIG::laola::knajpa:
:knajpa::popcorn::drinka::drink1::chlup::chlup::chlup::drinking::cunao:
za kolejne 100 stronki

• Replies 49.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Asiaczek

18152

• M&S

1809

• Alicja

1483

• taxelina

1475

Top Posters In This Topic

Posted

A ja chyba zrobię sobie przerwę w działalności komputerowej i pójdę z psami na spacerek. \Cchoc za oknem wichura i deszcz, trzeba się ruszyć.
No a potem biorę się za zdjęcia z Leszna. Trzeba je posortować ....
Pzdr.

Posted

a ja właśnie przejrzałam twoja strone i ku mojej radości przeczytałam, wierszyk Małgosi - co stwierdziłam, ze basenji wywołują w człowieku pokłady ukrytej twórczości- ha co też wymyślamy z tej psiowo-ludzkiej miłości :loveu:

Posted

[quote name='Asiaczek']Agasia - to znana elegantka. Rzeczywiście w tej bieli wyglądała b.czyściutko!
Pzdr.
Oj ale bylo ciezko :cool1: :cool1:
Mam nawet na spodniach niezidentyfikowany zolty pasek, ktory sprac sie nie chce :evil_lol: I pare rozmiękłych smakolykow w kieszeni tez zostanie w pamięci tych spodni :lol:

Posted

Agasia napisał(a):
Oj ale bylo ciezko :cool1: :cool1:
Mam nawet na spodniach niezidentyfikowany zolty pasek, ktory sprac sie nie chce :evil_lol: I pare rozmiękłych smakolykow w kieszeni tez zostanie w pamięci tych spodni :lol:

O rany! Już nic nie mów, bo mi głupio... A Marta miała wytrzepać koc! chyba tego nie zrobiła zbyt porządnie...
Pzdr.

Posted

Kilka zdjęć moich chłopaków z Leszna. Na początek WAHZIRI (Wizirek):

(zobaczcie, jak Kadziumia mi pomaga; Ona się chyba specjalnie ubrała w takie kolorki...).

I Gusio:

O masz! Nie zauważyłam, że te dwa ostatnie zdjęcia są podobne. Trudno. Już wstawiłam i ani myslę ich wyrzucać.

Pzdr.

Posted

Trochę zdjęć Buszi z Leszna. Mam nadzieję, że pamiętacie Buszi?
Dla przypomnienia - portrecik.

U Pańci na rączkach, zawsze najwygodniej.

Jeszcze jeden portrecik.

Na strazy.

Co tam się dzieje?

To ostatnie zdjęcie jest po prostu cudne, prawda?
Pzdr.

Posted

Patka napisał(a):
ale te bialutkie psie skarpetki8 to dopiero klasa :cool3:

Jak maluchy były bobaskowate, to nocami siedziałam i "tymi ręcami" malowałam im te skarpetki! Hihihi...;)
Pzdr.

Posted

[quote name='agabass']na tej fotce wygląda jak Gomez zupełnie no nie da się ukryć rodzina :cool3:
Asiaczku to chyba nie wszystkie fotki z Leszna?
Pewnie, że nie!
Agabass - spójrz na godzine wstawiania tych zdjęć z Leszna! Juz nie miałam siły...
Dzisiaj późnym wieczorem też coś wstawię. I tak małymi krokami czyszczę pole na zdjęcia z Kowna.
Pzdr.

Posted

[quote name='basiulka22tychy']slicznie sie prezentuja :):):) Te psiaki maja rewelacyjna figure :cool3:
Zgadza się! Niektórzy mówią, że to małe sarenki...
A ja przy nich też poprawiam sobie figurę. Naprawdę!
Pzdr.

Posted

[quote name='Poświata']Wszystkie fotki są cudne :multi: !!! Mogłabym tak oglądać godzinami :cool3: , jestem maniaczką zdjęciową :lol: :evil_lol: .
Czy choć troszeczkę jesteś "zaspokojona" pod względem zdjęć basków?
Pzdr.

Posted

Ja zaspokojona nie jestem i chce wiecej :) ostatnio sie stalam stala bywalczynia tego topicu :D Asiu masz zdjecia konkurencji Gusia z leszna? Pokaz ;) Jestem ciekawa z kim moja pieknosc wygrala :)

Posted

Asiaczek napisał(a):
Czy choć troszeczkę jesteś "zaspokojona" pod względem zdjęć basków?
Pzdr.
Mniej więcej :evil_lol: , nie pogniewam się jak będzie więcej fotek. Jak nie, to będę w kółko na okrągło oglądała te co są :multi: . Jakoś trzeba sobie radzić ;) :loveu: .