Alicja Posted May 28, 2006 Posted May 28, 2006 [quote name='Asiaczek']Hej, hej, spójrzcie, na której to stronie się znajdujemy!!! Chyba trzeba to jakoś uczcić, co? Setna strona galerii Asiaczków i przyjaciół... Pzdr.:multi::multi::multi: :BIG::laola::knajpa: :knajpa::popcorn::drinka::drink1::chlup::chlup::chlup::drinking::cunao: za kolejne 100 stronki Quote
Asiaczek Posted May 28, 2006 Author Posted May 28, 2006 A ja chyba zrobię sobie przerwę w działalności komputerowej i pójdę z psami na spacerek. \Cchoc za oknem wichura i deszcz, trzeba się ruszyć. No a potem biorę się za zdjęcia z Leszna. Trzeba je posortować .... Pzdr. Quote
agabass Posted May 28, 2006 Posted May 28, 2006 a ja właśnie przejrzałam twoja strone i ku mojej radości przeczytałam, wierszyk Małgosi - co stwierdziłam, ze basenji wywołują w człowieku pokłady ukrytej twórczości- ha co też wymyślamy z tej psiowo-ludzkiej miłości :loveu: Quote
Asiaczek Posted May 28, 2006 Author Posted May 28, 2006 Hihihi, Małgosia obiecała więcej! Masz Agabass konkurencję... pzdr. Quote
agabass Posted May 28, 2006 Posted May 28, 2006 Asiaczek napisał(a):Hihihi, Małgosia obiecała więcej! Masz Agabass konkurencję... pzdr. nie kochana kompana :lol: Quote
Agasia Posted May 28, 2006 Posted May 28, 2006 Czekam z niecierpliwoscia na zdjecia z Leszna :D Quote
Asiaczek Posted May 28, 2006 Author Posted May 28, 2006 Tomek zrobił tego tyle, że ... odechciewa się. Ale trzeba wziąć "byka za rogi" i do dzieła! Dzisiaj na pewno zacznę... Pzdr. Quote
malawaszka Posted May 28, 2006 Posted May 28, 2006 Żelka jest słodziasta :loveu: :loveu: :loveu: Agasia gratuluję białego, czystego stroju na wystawie :klacz: :crazyeye: podziwiam :cool1: Quote
Asiaczek Posted May 28, 2006 Author Posted May 28, 2006 Agasia - to znana elegantka. Rzeczywiście w tej bieli wyglądała b.czyściutko! Pzdr. Quote
Patka Posted May 28, 2006 Posted May 28, 2006 ale te bialutkie psie skarpetki8 to dopiero klasa :cool3: Quote
Agasia Posted May 29, 2006 Posted May 29, 2006 [quote name='Asiaczek']Agasia - to znana elegantka. Rzeczywiście w tej bieli wyglądała b.czyściutko! Pzdr. Oj ale bylo ciezko :cool1: :cool1: Mam nawet na spodniach niezidentyfikowany zolty pasek, ktory sprac sie nie chce :evil_lol: I pare rozmiękłych smakolykow w kieszeni tez zostanie w pamięci tych spodni :lol: Quote
Asiaczek Posted May 29, 2006 Author Posted May 29, 2006 Agasia napisał(a):Oj ale bylo ciezko :cool1: :cool1: Mam nawet na spodniach niezidentyfikowany zolty pasek, ktory sprac sie nie chce :evil_lol: I pare rozmiękłych smakolykow w kieszeni tez zostanie w pamięci tych spodni :lol: O rany! Już nic nie mów, bo mi głupio... A Marta miała wytrzepać koc! chyba tego nie zrobiła zbyt porządnie... Pzdr. Quote
Asiaczek Posted May 29, 2006 Author Posted May 29, 2006 Kilka zdjęć moich chłopaków z Leszna. Na początek WAHZIRI (Wizirek): (zobaczcie, jak Kadziumia mi pomaga; Ona się chyba specjalnie ubrała w takie kolorki...). I Gusio: O masz! Nie zauważyłam, że te dwa ostatnie zdjęcia są podobne. Trudno. Już wstawiłam i ani myslę ich wyrzucać. Pzdr. Quote
Asiaczek Posted May 29, 2006 Author Posted May 29, 2006 Trochę zdjęć Buszi z Leszna. Mam nadzieję, że pamiętacie Buszi? Dla przypomnienia - portrecik. U Pańci na rączkach, zawsze najwygodniej. Jeszcze jeden portrecik. Na strazy. Co tam się dzieje? To ostatnie zdjęcie jest po prostu cudne, prawda? Pzdr. Quote
agabass Posted May 30, 2006 Posted May 30, 2006 na tej fotce wygląda jak Gomez zupełnie no nie da się ukryć rodzina :cool3: Asiaczku to chyba nie wszystkie fotki z Leszna? Quote
Basia&Safi Posted May 30, 2006 Posted May 30, 2006 slicznie sie prezentuja :):):) Te psiaki maja rewelacyjna figure :cool3: Quote
Poświata Posted May 30, 2006 Posted May 30, 2006 Wszystkie fotki są cudne :multi: !!! Mogłabym tak oglądać godzinami :cool3: , jestem maniaczką zdjęciową :lol: :evil_lol: . Quote
Asiaczek Posted May 30, 2006 Author Posted May 30, 2006 Patka napisał(a):ale te bialutkie psie skarpetki8 to dopiero klasa :cool3: Jak maluchy były bobaskowate, to nocami siedziałam i "tymi ręcami" malowałam im te skarpetki! Hihihi...;) Pzdr. Quote
Asiaczek Posted May 30, 2006 Author Posted May 30, 2006 [quote name='agabass']na tej fotce wygląda jak Gomez zupełnie no nie da się ukryć rodzina :cool3: Asiaczku to chyba nie wszystkie fotki z Leszna? Pewnie, że nie! Agabass - spójrz na godzine wstawiania tych zdjęć z Leszna! Juz nie miałam siły... Dzisiaj późnym wieczorem też coś wstawię. I tak małymi krokami czyszczę pole na zdjęcia z Kowna. Pzdr. Quote
Asiaczek Posted May 30, 2006 Author Posted May 30, 2006 [quote name='basiulka22tychy']slicznie sie prezentuja :):):) Te psiaki maja rewelacyjna figure :cool3: Zgadza się! Niektórzy mówią, że to małe sarenki... A ja przy nich też poprawiam sobie figurę. Naprawdę! Pzdr. Quote
Asiaczek Posted May 30, 2006 Author Posted May 30, 2006 [quote name='Poświata']Wszystkie fotki są cudne :multi: !!! Mogłabym tak oglądać godzinami :cool3: , jestem maniaczką zdjęciową :lol: :evil_lol: . Czy choć troszeczkę jesteś "zaspokojona" pod względem zdjęć basków? Pzdr. Quote
Agasia Posted May 30, 2006 Posted May 30, 2006 Ja zaspokojona nie jestem i chce wiecej :) ostatnio sie stalam stala bywalczynia tego topicu :D Asiu masz zdjecia konkurencji Gusia z leszna? Pokaz ;) Jestem ciekawa z kim moja pieknosc wygrala :) Quote
Poświata Posted May 30, 2006 Posted May 30, 2006 Asiaczek napisał(a):Czy choć troszeczkę jesteś "zaspokojona" pod względem zdjęć basków? Pzdr.Mniej więcej :evil_lol: , nie pogniewam się jak będzie więcej fotek. Jak nie, to będę w kółko na okrągło oglądała te co są :multi: . Jakoś trzeba sobie radzić ;) :loveu: . Quote
Recommended Posts