WinterGirl Posted December 13, 2007 Posted December 13, 2007 dzień dobry ale z samego rana piękny widok nas spotyka, słodziutkie kluseczki a te różowiutkie łapki, poduszeczki...:loveu: [FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS]Cleo & Ciasteczkowy POTWOREK Quote
Matusz Posted December 13, 2007 Posted December 13, 2007 http://img205.imageshack.us/img205/8692/pc069215an0om2.jpg ach, te różowe lapusie papusie :loveu: Quote
Czoko Posted December 13, 2007 Posted December 13, 2007 Ale mi sprawiłaś niespodziankę: taki cudny widok z samego rana, takie pozycje maluszków, różowe łapki do góry rozbrajające! Niestety widzę że dziewczynek nie będę rozpoznawała może jak zobaczę podkolanóweczki i skarpetki. Trudno muszę pogodzić się z tym że poznam chłopczyka! Serdecznie pozdrawiam Ewa Quote
cavallo Posted December 13, 2007 Posted December 13, 2007 Miłego dnia Asiaczku!! :loveu: słodkie klusiątka... Quote
Agappe Posted December 13, 2007 Posted December 13, 2007 [quote name='Asiaczek']No to miłego oglądania... http://img518.imageshack.us/img518/5383/pc069201at3um6.jpg http://img518.imageshack.us/img518/5094/pc069207jz7fu7.jpg Pzdr. ZDJECIA WSPANIALE!!!!! a maluszki BOSKIE!!!!!!!!!!:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Asia czy na tym 2 zdjęciach panienka numer 3 jest tą najbardziej po prawej??:roll::roll: Quote
Cambel&Megi Posted December 13, 2007 Posted December 13, 2007 Trochę mnie nie było, a właściwie nie pisałam, bo czytam wszystko na bieżąco...Cudne foty oglądam, maluszki podziwiam....:loveu: Boskości :buzi: Mizianka dla Mamy i Maluchów. Oczywiście pozdrowienia dla Pańci! :multi: Quote
Pugsy Malone Posted December 13, 2007 Posted December 13, 2007 Cudne maluchy i piękne zdjęcia, aż zapiera dech...:multi: Quote
Agasia Posted December 13, 2007 Posted December 13, 2007 http://img205.imageshack.us/img205/8692/pc069215an0om2.jpg] Aaaaaaaaaaaleeee mioooood!!! :loveu::loveu::loveu::multi: To kiedy mozemy Was odwiedzic? :cool3::cool3: Quote
Magda Posted December 13, 2007 Posted December 13, 2007 http://img518.imageshack.us/img518/5383/pc069201at3um6.jpg [quote name='Matusz'] nasz Ci on :loveu::loveu: Zobacz poznajesz małego? Na samej górze!:loveu: Umie się chłopak zachować:lol: Quote
Matusz Posted December 13, 2007 Posted December 13, 2007 [quote name='Magda_Miki']Zobacz poznajesz małego? Na samej górze!:loveu: Umie się chłopak zachować:lol: poznaje, od małego zna swoje miejsce :loveu::loveu: Quote
agaciaaa Posted December 13, 2007 Posted December 13, 2007 http://img205.imageshack.us/img205/8692/pc069215an0om2.jpg ach te różowe łapeczki :loveu::loveu: http://img149.imageshack.us/img149/8570/pc069213yj1pp1.jpg świetne ustawienie :loveu: ale chyba im w tym troche pomogłaś? ;) Quote
Poświata Posted December 13, 2007 Posted December 13, 2007 Asiaczek napisał(a):I jak wrażenia?:loveu: Pzdr. :mdleje:padłam z zachwytu i dalej gapię się na leżąco.... Ależ cudne baskowo-świąteczne przekładańce :iloveyou:. Quote
Monalisa4 Posted December 13, 2007 Posted December 13, 2007 one sa cudne:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
jamnicze Posted December 13, 2007 Posted December 13, 2007 Jest, jest, udało mi się!!! Cześć to ja jestem Asia z Gdańska i mam wielką nadzieję, że jedno z tych cudeństw zamieszka ze mną. I już dzisiaj zapraszam wszystkich na wystawę do Sopotu, a chrzestni mojej Sanci będa ją mogli wygłaskać w pierwszej kolejności. pozdrawiam asia Quote
Mudik Posted December 13, 2007 Posted December 13, 2007 Witamy,pozazdrościć maluszka, chociaż sama na początku roku będę mieć malucha. Witamy:-D :-D Quote
sylrwia Posted December 13, 2007 Posted December 13, 2007 Asiu przepraszam, ze zaśmiecam Twoja galerie. Masz jakies doświadczenia z kotami :( Mój kot łysieje, wet podejrzewa alergie pokarmowa- jest teraz od tygodnia na hillsie z/d albo stres i nakazał zakupic kotu kupe nowych zabawek. Ja tez podejrzewam stres bo w wakacje "obcy" ocieplajacy budynek niemilosiernie sie krecili i halasowali na balkonie - kot przemieszczał sie pełzajać po domu, co nie jest w jego stylu, potem tydzien "koloni" u moich rodzicow a tam nowa koteczka, ktorej sie bał. Wczoraj kupilam mu taka myszke (on lubi grzechoczace myszki) ktora pod wplywem dotyku "cwierka" on sie je wystraszył i sie jej boi. Najmniejszy szalest, gwałtowny ruch i kot sie boi. Czuje sie bezradna jak on sie tak z sierści "wylizuje" :( Ma juz łysy brzuszek i teraz tylnie nogi zaczyna.:cool1: Quote
Mudik Posted December 13, 2007 Posted December 13, 2007 Są przeeeeesłodkie,te łapeczki:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:Wyglądają jak aksamitne misiaczki,są cudooowne:loveu::loveu::loveu: Asiu ok 6go stycznia powinnam odbierać małego. Więc Anię mogłabym wtedy namówić na wizytę,po potem to nie wiem.Nie będę u niej bywac za często i na pewno nie na samym początku , tylko dopiero jak mały podrośnie. Quote
panienkabubu Posted December 13, 2007 Posted December 13, 2007 śliczniaki :loveu: najlepsze zdjecie jak ustawione do siebie tyłkami są:lol: znaczy pupciami :loveu: Quote
Asiaczek Posted December 14, 2007 Author Posted December 14, 2007 jamnicze napisał(a):Jest, jest, udało mi się!!! Cześć to ja jestem Asia z Gdańska i mam wielką nadzieję, że jedno z tych cudeństw zamieszka ze mną. I już dzisiaj zapraszam wszystkich na wystawę do Sopotu, a chrzestni mojej Sanci będa ją mogli wygłaskać w pierwszej kolejności. pozdrawiam asia Jeeeeeeeeeee, ja tez się ciesze, że logowanie na DGM powiodło się! :multi::multi::multi: Witamy następną zarażoną baskami osobę!!!:loveu::lol: Aparat juz odebrany, ale wczoraj tak zmarzłam, ze po powrocie do domu, w oczach mialam tylko gorącą herbatę.... wypiłam i ..... poszłam spać... Tak więc wczoraj żadnych fotek nie porobilam. Na dzisiaj na ppłd. tez juz mam zaplanowane wyjscie... Mam nadzieje, że jutro ppłd. (sobota) znajde czas na najświeższe fotki Kluseczek... A dzisiaj juz piątek, koniec tygodnia. Jeszcze 8 godzin w pracy i... weekend!!! Szybko mijającego dnia! pzdr. Quote
Asiaczek Posted December 14, 2007 Author Posted December 14, 2007 sylrwia napisał(a):Asiu przepraszam, ze zaśmiecam Twoja galerie. Masz jakies doświadczenia z kotami :( Mój kot łysieje, wet podejrzewa alergie pokarmowa- jest teraz od tygodnia na hillsie z/d albo stres i nakazał zakupic kotu kupe nowych zabawek. Ja tez podejrzewam stres bo w wakacje "obcy" ocieplajacy budynek niemilosiernie sie krecili i halasowali na balkonie - kot przemieszczał sie pełzajać po domu, co nie jest w jego stylu, potem tydzien "koloni" u moich rodzicow a tam nowa koteczka, ktorej sie bał. Wczoraj kupilam mu taka myszke (on lubi grzechoczace myszki) ktora pod wplywem dotyku "cwierka" on sie je wystraszył i sie jej boi. Najmniejszy szalest, gwałtowny ruch i kot sie boi. Czuje sie bezradna jak on sie tak z sierści "wylizuje" :( Ma juz łysy brzuszek i teraz tylnie nogi zaczyna.:cool1: Postaram się dzisiaj wieczorem coś na ten temat napisać. Teraz lecę do pracy. Pzdr. Quote
Asiaczek Posted December 14, 2007 Author Posted December 14, 2007 Mudik napisał(a):Są przeeeeesłodkie,te łapeczki:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:Wyglądają jak aksamitne misiaczki,są cudooowne:loveu::loveu::loveu: Asiu ok 6go stycznia powinnam odbierać małego. Więc Anię mogłabym wtedy namówić na wizytę,po potem to nie wiem.Nie będę u niej bywac za często i na pewno nie na samym początku , tylko dopiero jak mały podrośnie. Mudik, no to kombinuj z Anią. Dogaduj szczegóły i termin. Pzdr. Quote
Alicja Posted December 14, 2007 Posted December 14, 2007 jamnicze napisał(a):Jest, jest, udało mi się!!! Cześć to ja jestem Asia z Gdańska i mam wielką nadzieję, że jedno z tych cudeństw zamieszka ze mną. I już dzisiaj zapraszam wszystkich na wystawę do Sopotu, a chrzestni mojej Sanci będa ją mogli wygłaskać w pierwszej kolejności. pozdrawiam asia :multi::multi::multi:o jak milutko :loveu::loveu: MNIAMMMMMMMMMM:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: http://img205.imageshack.us/img205/8692/pc069215an0om2.jpg sama rozkosz :loveu::loveu: byłam wczoraj i nie wiem czemu nie mam posta :hmmmm: Quote
Recommended Posts