Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

dzień dobry
ale z samego rana piękny widok nas spotyka,
słodziutkie kluseczki
a te różowiutkie łapki, poduszeczki...
:loveu:

[FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS]Cleo & Ciasteczkowy POTWOREK

• Replies 49.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Asiaczek

18152

• M&S

1809

• Alicja

1483

• taxelina

1475

Top Posters In This Topic

Posted

Ale mi sprawiłaś niespodziankę: taki cudny widok z samego rana, takie pozycje maluszków, różowe łapki do góry rozbrajające!
Niestety widzę że dziewczynek nie będę rozpoznawała może jak zobaczę podkolanóweczki i skarpetki. Trudno muszę pogodzić się z tym że poznam chłopczyka!
Serdecznie pozdrawiam Ewa

Posted

Trochę mnie nie było, a właściwie nie pisałam, bo czytam wszystko na bieżąco...Cudne foty oglądam, maluszki podziwiam....:loveu: Boskości :buzi: Mizianka dla Mamy i Maluchów. Oczywiście pozdrowienia dla Pańci! :multi:

Posted

Jest, jest, udało mi się!!!
Cześć to ja jestem Asia z Gdańska i mam wielką nadzieję, że jedno z tych cudeństw zamieszka ze mną. I już dzisiaj zapraszam wszystkich na wystawę do Sopotu, a chrzestni mojej Sanci będa ją mogli wygłaskać w pierwszej kolejności.
pozdrawiam
asia

Posted

Asiu przepraszam, ze zaśmiecam Twoja galerie.

Masz jakies doświadczenia z kotami :( Mój kot łysieje, wet podejrzewa alergie pokarmowa- jest teraz od tygodnia na hillsie z/d albo stres i nakazał zakupic kotu kupe nowych zabawek. Ja tez podejrzewam stres bo w wakacje "obcy" ocieplajacy budynek niemilosiernie sie krecili i halasowali na balkonie - kot przemieszczał sie pełzajać po domu, co nie jest w jego stylu, potem tydzien "koloni" u moich rodzicow a tam nowa koteczka, ktorej sie bał. Wczoraj kupilam mu taka myszke (on lubi grzechoczace myszki) ktora pod wplywem dotyku "cwierka" on sie je wystraszył i sie jej boi. Najmniejszy szalest, gwałtowny ruch i kot sie boi.
Czuje sie bezradna jak on sie tak z sierści "wylizuje" :( Ma juz łysy brzuszek i teraz tylnie nogi zaczyna.:cool1:

Posted

Są przeeeeesłodkie,te łapeczki:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:Wyglądają jak aksamitne misiaczki,są cudooowne:loveu::loveu::loveu:
Asiu ok 6go stycznia powinnam odbierać małego. Więc Anię mogłabym wtedy namówić na wizytę,po potem to nie wiem.Nie będę u niej bywac za często i na pewno nie na samym początku , tylko dopiero jak mały podrośnie.

Posted

jamnicze napisał(a):
Cześć to ja jestem Asia z Gdańska i mam wielką nadzieję, że jedno z tych cudeństw zamieszka ze mną. I już dzisiaj zapraszam wszystkich na wystawę do Sopotu, a chrzestni mojej Sanci będa ją mogli wygłaskać w pierwszej kolejności.
pozdrawiam
asia

Jeeeeeeeeeee, ja tez się ciesze, że logowanie na DGM powiodło się! :multi::multi::multi:
Witamy następną zarażoną baskami osobę!!!:loveu::lol:

Aparat juz odebrany, ale wczoraj tak zmarzłam, ze po powrocie do domu, w oczach mialam tylko gorącą herbatę.... wypiłam i ..... poszłam spać... Tak więc wczoraj żadnych fotek nie porobilam.
Na dzisiaj na ppłd. tez juz mam zaplanowane wyjscie... Mam nadzieje, że jutro ppłd. (sobota) znajde czas na najświeższe fotki Kluseczek...

A dzisiaj juz piątek, koniec tygodnia. Jeszcze 8 godzin w pracy i... weekend!!!
Szybko mijającego dnia!
pzdr.

Posted

sylrwia napisał(a):
Asiu przepraszam, ze zaśmiecam Twoja galerie.

Masz jakies doświadczenia z kotami :( Mój kot łysieje, wet podejrzewa alergie pokarmowa- jest teraz od tygodnia na hillsie z/d albo stres i nakazał zakupic kotu kupe nowych zabawek. Ja tez podejrzewam stres bo w wakacje "obcy" ocieplajacy budynek niemilosiernie sie krecili i halasowali na balkonie - kot przemieszczał sie pełzajać po domu, co nie jest w jego stylu, potem tydzien "koloni" u moich rodzicow a tam nowa koteczka, ktorej sie bał. Wczoraj kupilam mu taka myszke (on lubi grzechoczace myszki) ktora pod wplywem dotyku "cwierka" on sie je wystraszył i sie jej boi. Najmniejszy szalest, gwałtowny ruch i kot sie boi.
Czuje sie bezradna jak on sie tak z sierści "wylizuje" :( Ma juz łysy brzuszek i teraz tylnie nogi zaczyna.:cool1:

Postaram się dzisiaj wieczorem coś na ten temat napisać. Teraz lecę do pracy.
Pzdr.

Posted

Mudik napisał(a):
Są przeeeeesłodkie,te łapeczki:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:Wyglądają jak aksamitne misiaczki,są cudooowne:loveu::loveu::loveu:
Asiu ok 6go stycznia powinnam odbierać małego. Więc Anię mogłabym wtedy namówić na wizytę,po potem to nie wiem.Nie będę u niej bywac za często i na pewno nie na samym początku , tylko dopiero jak mały podrośnie.

Mudik, no to kombinuj z Anią. Dogaduj szczegóły i termin.
Pzdr.

Posted

jamnicze napisał(a):
pozdrawiam
asia

:multi::multi::multi:o jak milutko :loveu::loveu:

MNIAMMMMMMMMMM:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:

http://img205.imageshack.us/img205/8692/pc069215an0om2.jpg

sama rozkosz :loveu::loveu:

byłam wczoraj i nie wiem czemu nie mam posta :hmmmm: