Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 49.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Asiaczek

18152

• M&S

1809

• Alicja

1483

• taxelina

1475

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Agasia']Aaa no rewelacja!!! :) :) :)

Ale ja chce fotki malych baskow rowniez!
Jak się wyrobię - to dzisiaj będa...

[quote name='kaskaSz']Asiaczek, ja nie w temacie, to Twoje szczylki? Cóż to za rasa i jak będzie wyglądała jak dorośnie?
Ta rasa to Petit Basset Griffon Vendeen, a właścicielką jest nasza koleżanka z DGM - PANGEA.
Link do Jej strony:
www.pangea.republika.pl
pzdr.

Posted

[quote name='Alicja']:razz::razz:..no tak ...a ja prezenty , wycieczki , edukacja .....tom sie dała wrobić :evil_lol:

Noo o edukacje trzeba dbać, bo sama kariera to nie wszystko, nie chcemy z niej zrobic Paris Hilton :evil_lol:

Posted

[quote name='Asiaczek']
Ta rasa to Petit Basset Griffon Vendeen, a właścicielką jest nasza koleżanka z DGM - PANGEA.
Link do Jej strony:
www.pangea.republika.pl
pzdr.

Dziekuje Asiu :loveu:
Ja nadal odsypiam Wigilie :roll:
A ta "dziwna, wlochata" rasa to jak Asia pisze, w skrocie Petitki ;)

Posted

Asiaczek napisał(a):
No, niestety, najsłabszy chłopaczek odszedł ["]...
Ale za to 3 sunie i 1 chłopak są silne i rosną im brzuszki...
Pzdr.

przykro mi z powodu maluszka wielka szkoda bo jak wiesz ja uwielbiam chłopców reszcie wesołej gromadki życzę dużo zdrówka i miłości
Asiaczku która suczka moja?;) no sama nie wiem a może jednak chłopak
Buziak

Posted

agabass napisał(a):
przykro mi z powodu maluszka wielka szkoda bo jak wiesz ja uwielbiam chłopców reszcie wesołej gromadki życzę dużo zdrówka i miłości
Asiaczku która suczka moja?;) no sama nie wiem a może jednak chłopak
Buziak

No, Agabassku, wybieraj, Matko Chrzestna...
Pzdr.

Posted

Mudik napisał(a):
Petitki boskie ,miodzio jż i sie uszy wydłużają ;-) ale gdzie baski????

Mudik, a jakie iie wybrałaś "do opieki" jako Matka Chrzestna...?

A co do fotek, to pisałam, że aparat będe miala dopiero w najbliższy piatek. Teraz przygotowuje fotki juz zrobione i przypasowuję imiona do psiaków.
pzdr.

Posted

[quote name='Asiaczek']Mudik, a jakie iie wybrałaś "do opieki" jako Matka Chrzestna...?

A co do fotek, to pisałam, że aparat będe miala dopiero w najbliższy piatek. Teraz przygotowuje fotki juz zrobione i przypasowuję imiona do psiaków.
pzdr.

doberek :multi::loveu:

to ja się meldnę po pscerku ;)

Posted

Asiaczek napisał(a):
No, Agabassku, wybieraj, Matko Chrzestna...
Pzdr.

Ja to bym wybrała wszystkie hehe, a co. No ale chyba przyda mi się Lekcja Miłości i chciałabym też poczuć gdzie Miłość Jest W Powietrzu ;)

Posted

[quote name='agabass']Ja to bym wybrała wszystkie hehe, a co. No ale chyba przyda mi się Lekcja Miłości i chciałabym też poczuć gdzie Miłość Jest W Powietrzu ;)

:loveu::loveu:wesprzesz cioteczkę Alicję ;)

Posted

No widze ze wszystkie maluszki juz zaklepane niestety.... I mi zaden nie zostal :(
Sliczne fotki :)
A ja mam juz internet :) na szczescie... TP z tygodniowym opoznieniem, ale sie postarała.....:lol:

Posted

Savannah napisał(a):
No widze ze wszystkie maluszki juz zaklepane niestety.... I mi zaden nie zostal :(
Sliczne fotki :)
A ja mam juz internet :) na szczescie... TP z tygodniowym opoznieniem, ale sie postarała.....:lol:

lepiej późno niż wcale ;) u Nas czekanie na tpsa trwało pół roku, przygoda z nią kolejne pół roku i na szczescie w końcu mamy internet, który działa normalnie!!! (sieć blokowa)

Posted

Agappe napisał(a):
lepiej późno niż wcale ;) u Nas czekanie na tpsa trwało pół roku, przygoda z nią kolejne pół roku i na szczescie w końcu mamy internet, który działa normalnie!!! (sieć blokowa)

u nas to troche inna sytuacja byla. Bo mojemu tacie w marcu zachcialo sie miec wideostrade tp. wiec kupilismy to cudo i okazalo sie ze u nas to nie dziala. bo nie ma zasiegu czy cos, i wycofalismy to , oddalismy sprzet i wogole niby wszystko cacy, ale jak oddalismy sprzet to nagle nam odlaczyli internet :angryy: i od kwietnia do czerwca nie mialam netu. notabene caly czas na rachunku placilismy za wideostrade i internet...:razz: ale ok. w czerwcu w koncu wlaczyli internet. ale mimo wielu wizyt w glownym urzedzie tp w Poznaniu caly czas na rachunku placilismy za wideostrade ktorej nigdy nie mielismy... i tak pod koniec listopada moj tata znow pojechal do tej siedziby. i na nastepny dzien juz netu nie bylo :angryy: dzwonilismy na blekitna linie to tam nas poinformowano ze niby wczoraj jak bylismy w tej siedzibie to zrezygnowalismy calkowicie z tp :evil_lol: i tak kolejny tydzien by przywrocili umowe ktorej nawet nie zerwalismy:roll: niezla akcja, nie? :angryy:

ps: na szczescie teraz nam wszystko wycofali i nawet na plusie jestesmy....