Asiaczek Posted December 9, 2007 Author Posted December 9, 2007 Cd. Dziewczynka nr 1 Cdn. Pzdr. Quote
Asiaczek Posted December 9, 2007 Author Posted December 9, 2007 Cd. Dziewczynka nr 2 I na koniec - proces wypadania z legowiska... Pzdr. Quote
Agasia Posted December 9, 2007 Posted December 9, 2007 http://img236.imageshack.us/img236/9300/obraz010mk6.jpgAaa no rewelacja!!! :) :) :) Ale ja chce fotki malych baskow rowniez! Quote
kaskaSz Posted December 9, 2007 Posted December 9, 2007 Asiaczek, ja nie w temacie, to Twoje szczylki? Cóż to za rasa i jak będzie wyglądała jak dorośnie? Quote
Asiaczek Posted December 9, 2007 Author Posted December 9, 2007 [quote name='Agasia']Aaa no rewelacja!!! :) :) :) Ale ja chce fotki malych baskow rowniez! Jak się wyrobię - to dzisiaj będa... [quote name='kaskaSz']Asiaczek, ja nie w temacie, to Twoje szczylki? Cóż to za rasa i jak będzie wyglądała jak dorośnie? Ta rasa to Petit Basset Griffon Vendeen, a właścicielką jest nasza koleżanka z DGM - PANGEA. Link do Jej strony: www.pangea.republika.pl pzdr. Quote
Alicja Posted December 9, 2007 Posted December 9, 2007 [quote name='Agasia']Ja mogę być jej managerem od kariery wystawowej.. i od dopieszczania :loveu::multi: :razz::razz:..no tak ...a ja prezenty , wycieczki , edukacja .....tom sie dała wrobić :evil_lol: http://img504.imageshack.us/img504/8194/obraz009qg0.jpg zaje2biste :loveu::loveu:petitki Quote
Agasia Posted December 9, 2007 Posted December 9, 2007 [quote name='Alicja']:razz::razz:..no tak ...a ja prezenty , wycieczki , edukacja .....tom sie dała wrobić :evil_lol: Noo o edukacje trzeba dbać, bo sama kariera to nie wszystko, nie chcemy z niej zrobic Paris Hilton :evil_lol: Quote
PANGEA Posted December 9, 2007 Posted December 9, 2007 [quote name='Asiaczek'] Ta rasa to Petit Basset Griffon Vendeen, a właścicielką jest nasza koleżanka z DGM - PANGEA. Link do Jej strony: www.pangea.republika.pl pzdr. Dziekuje Asiu :loveu: Ja nadal odsypiam Wigilie :roll: A ta "dziwna, wlochata" rasa to jak Asia pisze, w skrocie Petitki ;) Quote
agabass Posted December 9, 2007 Posted December 9, 2007 Asiaczek napisał(a):No, niestety, najsłabszy chłopaczek odszedł ["]... Ale za to 3 sunie i 1 chłopak są silne i rosną im brzuszki... Pzdr. przykro mi z powodu maluszka wielka szkoda bo jak wiesz ja uwielbiam chłopców reszcie wesołej gromadki życzę dużo zdrówka i miłości Asiaczku która suczka moja?;) no sama nie wiem a może jednak chłopak Buziak Quote
agaciaaa Posted December 9, 2007 Posted December 9, 2007 Petitki słodziachne :loveu: ale czekam na baski! :) Quote
panienkabubu Posted December 9, 2007 Posted December 9, 2007 haha proces wypadania z legowiska jest po prostu bombowy :loveu::loveu::lol: Quote
Asiaczek Posted December 9, 2007 Author Posted December 9, 2007 agabass napisał(a):przykro mi z powodu maluszka wielka szkoda bo jak wiesz ja uwielbiam chłopców reszcie wesołej gromadki życzę dużo zdrówka i miłości Asiaczku która suczka moja?;) no sama nie wiem a może jednak chłopak Buziak No, Agabassku, wybieraj, Matko Chrzestna... Pzdr. Quote
Mudik Posted December 9, 2007 Posted December 9, 2007 Petitki boskie ,miodzio jż i sie uszy wydłużają ;-) ale gdzie baski???? Quote
Asiaczek Posted December 10, 2007 Author Posted December 10, 2007 Mudik napisał(a):Petitki boskie ,miodzio jż i sie uszy wydłużają ;-) ale gdzie baski???? Mudik, a jakie iie wybrałaś "do opieki" jako Matka Chrzestna...? A co do fotek, to pisałam, że aparat będe miala dopiero w najbliższy piatek. Teraz przygotowuje fotki juz zrobione i przypasowuję imiona do psiaków. pzdr. Quote
Alicja Posted December 10, 2007 Posted December 10, 2007 [quote name='Asiaczek']Mudik, a jakie iie wybrałaś "do opieki" jako Matka Chrzestna...? A co do fotek, to pisałam, że aparat będe miala dopiero w najbliższy piatek. Teraz przygotowuje fotki juz zrobione i przypasowuję imiona do psiaków. pzdr. doberek :multi::loveu: to ja się meldnę po pscerku ;) Quote
agabass Posted December 10, 2007 Posted December 10, 2007 Asiaczek napisał(a):No, Agabassku, wybieraj, Matko Chrzestna... Pzdr. Ja to bym wybrała wszystkie hehe, a co. No ale chyba przyda mi się Lekcja Miłości i chciałabym też poczuć gdzie Miłość Jest W Powietrzu ;) Quote
Alicja Posted December 10, 2007 Posted December 10, 2007 [quote name='agabass']Ja to bym wybrała wszystkie hehe, a co. No ale chyba przyda mi się Lekcja Miłości i chciałabym też poczuć gdzie Miłość Jest W Powietrzu ;) :loveu::loveu:wesprzesz cioteczkę Alicję ;) Quote
PANGEA Posted December 10, 2007 Posted December 10, 2007 Bradzo dziekuje za mile slowa i Petitkach :) Teraz z niecierpliwoscia czekam na tricolorowe Baski :loveu: Quote
Agappe Posted December 10, 2007 Posted December 10, 2007 [quote name='Asiaczek']Cd. I na koniec - proces wypadania z legowiska... http://img504.imageshack.us/img504/8194/obraz009qg0.jpg http://img236.imageshack.us/img236/9300/obraz010mk6.jpg Pzdr. hahahaha boskie!!!!!!!!!!!!!!:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Asiaaaaa a gdzie zdjęcia naszych chrześniaków????? :> Quote
Savannah Posted December 10, 2007 Posted December 10, 2007 No widze ze wszystkie maluszki juz zaklepane niestety.... I mi zaden nie zostal :( Sliczne fotki :) A ja mam juz internet :) na szczescie... TP z tygodniowym opoznieniem, ale sie postarała.....:lol: Quote
Agappe Posted December 10, 2007 Posted December 10, 2007 Savannah napisał(a):No widze ze wszystkie maluszki juz zaklepane niestety.... I mi zaden nie zostal :( Sliczne fotki :) A ja mam juz internet :) na szczescie... TP z tygodniowym opoznieniem, ale sie postarała.....:lol: lepiej późno niż wcale ;) u Nas czekanie na tpsa trwało pół roku, przygoda z nią kolejne pół roku i na szczescie w końcu mamy internet, który działa normalnie!!! (sieć blokowa) Quote
Savannah Posted December 10, 2007 Posted December 10, 2007 Agappe napisał(a):lepiej późno niż wcale ;) u Nas czekanie na tpsa trwało pół roku, przygoda z nią kolejne pół roku i na szczescie w końcu mamy internet, który działa normalnie!!! (sieć blokowa) u nas to troche inna sytuacja byla. Bo mojemu tacie w marcu zachcialo sie miec wideostrade tp. wiec kupilismy to cudo i okazalo sie ze u nas to nie dziala. bo nie ma zasiegu czy cos, i wycofalismy to , oddalismy sprzet i wogole niby wszystko cacy, ale jak oddalismy sprzet to nagle nam odlaczyli internet :angryy: i od kwietnia do czerwca nie mialam netu. notabene caly czas na rachunku placilismy za wideostrade i internet...:razz: ale ok. w czerwcu w koncu wlaczyli internet. ale mimo wielu wizyt w glownym urzedzie tp w Poznaniu caly czas na rachunku placilismy za wideostrade ktorej nigdy nie mielismy... i tak pod koniec listopada moj tata znow pojechal do tej siedziby. i na nastepny dzien juz netu nie bylo :angryy: dzwonilismy na blekitna linie to tam nas poinformowano ze niby wczoraj jak bylismy w tej siedzibie to zrezygnowalismy calkowicie z tp :evil_lol: i tak kolejny tydzien by przywrocili umowe ktorej nawet nie zerwalismy:roll: niezla akcja, nie? :angryy: ps: na szczescie teraz nam wszystko wycofali i nawet na plusie jestesmy.... Quote
Recommended Posts