Matusz Posted December 7, 2007 Posted December 7, 2007 LESSON OF LOVE - chlopiec. ja zaklepuję jako ojciec chrzestny :loveu::loveu: !! Quote
Magda Posted December 7, 2007 Posted December 7, 2007 [quote name='Matusz']LESSON OF LOVE - chlopiec. ja zaklepuję jako ojciec chrzestny :loveu::loveu: !! No dobra niech Ci będzie...:nonono2: Ty będziesz utrzymywał, a ja rozpieszczała:evil_lol: Quote
Matusz Posted December 7, 2007 Posted December 7, 2007 Magda_Miki napisał(a):No dobra niech Ci będzie...:nonono2: Ty będziesz utrzymywał, a ja rozpieszczała:evil_lol: na odwrót :evil_lol::evil_lol: Quote
Magda Posted December 7, 2007 Posted December 7, 2007 Nie ma! JA byłam pierwsza o całe 5 min i to JA dyktuje warunki:mad::diabloti: Będzie po mojemu! Ale tu kolorowo się przez nas zrobiło..... Quote
Alicja Posted December 7, 2007 Posted December 7, 2007 :razz::razz:..no dopsz...skoro chłopczyk już wybrany to ja podbieram .....:loveu::loveu::loveu: - LOVE IS IN THE AIR - suczka, Quote
cavallo Posted December 7, 2007 Posted December 7, 2007 :cool3: A czy ja też mogę sobie wybrać maluszka? Bo jak tak, to: Love is on my side :loveu::loveu::loveu: Quote
Matusz Posted December 7, 2007 Posted December 7, 2007 [quote name='Magda_Miki']Nie ma! JA byłam pierwsza o całe 5 min i to JA dyktuje warunki:mad::diabloti: Będzie po mojemu! Ale tu kolorowo się przez nas zrobiło..... idźmy na kompromis, obowiązki i pieszczenia po połowie i koniec kropka :diabloti::mad: Quote
Magda Posted December 7, 2007 Posted December 7, 2007 [quote name='Matusz']idźmy na kompromis, obowiązki i pieszczenia po połowie i koniec kropka :diabloti::mad: Dobra, może być, ale nie zapominaj, że będę o krok wyżej:eviltong: Jako matka chrzestna przynoszę pierwszy prezencik Quote
Matusz Posted December 7, 2007 Posted December 7, 2007 też mam prezencik dla naszego maluszka chłpaczka :loveu::loveu: Quote
Czoko Posted December 7, 2007 Posted December 7, 2007 Dla mnie widzę że została LOVE IS ON MY SIDE - suczka, teraz czekam z jeszcze większym zainteresowaniem na kolejne zdjecia zeby się dowiedzieć Kogo wybrałam! Umiem rozpoznać te dwa z pierwszych zdjęć. Quote
Magda Posted December 7, 2007 Posted December 7, 2007 Ja też już się nie mogę doczekać zdjęć. Asiaczku już popołudnie:cool3: Quote
Agasia Posted December 7, 2007 Posted December 7, 2007 Biore LOVE IS IN THE AIR zobaczycie to bedzie gwiazda! :D Quote
Rinuś Posted December 7, 2007 Posted December 7, 2007 [quote name='Asiaczek'] - LESSON OF LOVE - chlopiec. jedyny chłopiec? to ja go biorę :loveu: Quote
Matusz Posted December 7, 2007 Posted December 7, 2007 [quote name='Rinuś']jedyny chłopiec? to ja go biorę :loveu: za późno:p ojciec chrzestny ja a mama Magda miki :diabloti: Quote
Magda Posted December 7, 2007 Posted December 7, 2007 Matusz napisał(a):za późno:p ojciec chrzestny ja a mama Magda miki :diabloti: HA! No właśnie. My czuwamy:eviltong: Widziałeś chcieli nam podebrać synka! Chyba już nie ma wolnych szczeniaków..... Quote
Matusz Posted December 7, 2007 Posted December 7, 2007 Magda_Miki napisał(a):HA! No właśnie. My czuwamy:eviltong: Widziałeś chcieli nam podebrać synka! Chyba już nie ma wolnych szczeniaków..... nie wolno podbierać synka :) Quote
Asiaczek Posted December 7, 2007 Author Posted December 7, 2007 Magda_Miki napisał(a):Ja też już się nie mogę doczekać zdjęć. Asiaczku już popołudnie:cool3: O hohohohooo! Wszystkie Maluszki juz maja ojców/matki chrzestne, a niektórzy to mają nawet i matke i ojca chrzestnego.. BRAWO!!! Ja dopiero co wrócilam z zajęć obowiązkowych, jeszcze spacer z psami i znowu musze jechać do Śródmieścia... Ale jak wrócę, to zajme się fotkami,. Moja Canon'ierka będzie do odbioru dopiero 14.12.2007 r.:placz: Ale jakos sobie poradzimy...:cool3: Pzdr. Quote
panienkabubu Posted December 7, 2007 Posted December 7, 2007 [quote name='Elitesse']jesli mnie pamiec nie myli to skladka "stala" w miejscu 2 czy 3 lata co bylo az dziwne :roll: wczesniej czy pozniej musieli ja podniesc Tylko dlaczego razem ze składką drożeją wystawy :roll: [quote name='Elitesse']na moje oko mial pazura ciachnietego :roll: ja swoim sznuckom tez tak zcesto robie ( tzn wet robi) Na moje oko też :cool3: [quote name='Mudik']Nie doczytałam,no i nie myślałam ,że coraz więcej osób ucina przednie kciuki,nie jestem za tym .U mudików się tnie wilcze,bywaja nawet podwójne i te owszem są zbędne i mogą sprawiać problemy ale czemu przednie?Moje psy ich używją. Moim psom też to nigdy nie przeszkadzało, nie wiedziałam, że innym może :-o [quote name='Mudik']A inne opłaty,rejestracja piesa ,rodowód też poszły w górę?:-( Nie, z tego co widziałam na poszczególnych stronach oddziałowych, tylko w górę poszła składka. [quote name='Asiaczek']Ok. No to Ciotki chrzestne - wybierajcie swoje pociechy: - LOVE FROM ABROAD - suczka, - LOVE IS ON MY SIDE - suczka, - LOVE IS IN THE AIR - suczka, - LESSON OF LOVE - chlopiec. Na razie podaje tylko imiona, ppłd. będą juz fotki przypisane do konkretnego imienia. pzdr. Ale piękne imiona :loveu::loveu::loveu: I masz taki kwartet jak ja :) 3 dziewuchy i jeden rodzynek :) [quote name='Agasia']Biore LOVE IS IN THE AIR zobaczycie to bedzie gwiazda! :D A ja mowie, ze LOVE IS ON MY SIDE będzie gwiazda :loveu::loveu: Też mam zabawkę dla maluchów, co by nie było, że zła ciotka jestem! ------------------- Szukając zabawki dla dzieciaków, znalazłam takie zdjęcie (dodam, że wpisałam w google "zabawka dla szczeniaka" :lol:) Asiu, czy to Basenji? Czy za kudłaty? Quote
zaba14 Posted December 7, 2007 Posted December 7, 2007 http://www.drsfostersmith.com/images/articles/a_84_6722_vacc.jpg to chyba sheltie :) Quote
Agasia Posted December 7, 2007 Posted December 7, 2007 wlochatych baskow to chyba jeszcze niewynaleziono :D Quote
kaskaSz Posted December 7, 2007 Posted December 7, 2007 U nas nowe fotki, zapraszam! A kiedy zobacze u Was coś nowego? Quote
Alicja Posted December 7, 2007 Posted December 7, 2007 [quote name='Agasia']Biore LOVE IS IN THE AIR zobaczycie to bedzie gwiazda! :D :razz::razz:...to masz ją wespół ze mną ...ja byłam pierwsza :p Quote
Recommended Posts