Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 49.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Asiaczek

18152

• M&S

1809

• Alicja

1483

• taxelina

1475

Top Posters In This Topic

Posted

Ja też nie zdążyłam na 1000 stronke, rano sie jeszcze nie zapowiadało...:multi::multi::multi: Gratulacje!!!

Proszę dzielną Felke wycałować i Kenia mojego kochanego też... :loveu:
Dobrej nocki Asiaczki...

Posted

Asiu te dwa mudiki w podpisie to Victor(tata malucha) i Szikra(babcia malucha:-))
a podzielone to są dwa maluchy ,mój będzie wystawiany czy drugi nie wiem pewnie też le oba będą biegać agility odpsałam Ci maila,i znikam coby OFFa nie robić.Dobranoc dla maluchów i dzielnej mamusi,Pa!

Posted

Asiu udało mi się znaleźć nowy FB tutaj i byłam pierwszym gościem!
Serdecznie pozdrawiam o poranku i dołączam do czekających na nowe zdjęcia Maleństw!

Posted

Dzień Dobry.....:loveu:
I przegapiłam 1000 stronę :placz: W każdym razie gratulacje!
I gratulacje wpaniałych osiągnięć w Wels! :multi:
A najbardziej to gratuluję Kluseczek... :buzi:
Dla Chłopaczka <*> :( Alejest jeszcze 4 maluchy, i nimi trzeba się cieszyć, i opiekować....
Wycałuj Baski Bobaski i Niebobaski :)
Pozdrawiam Gorąco

Posted

panienkabubu napisał(a):
Ależ przegapiłam! 1000 stronę, 10000 post! No, ale cóż! Lepiej późno niż wcale :drinking: :cool3:

Asiu, czy basenji zdarzają się bez rodowodu? Mam nadzieję, że nie..

ps: jak maluchy??

Obecnie w Polsce zdarzyły się 2 lub 3 mioty basków bez rodowodów. Ale to moga być niedokładne informacje...
Pzdr.

Posted

Samturia napisał(a):
Witam! :multi:
jak mnie tu dawno nie było :shake: chyba wybaczysz prawda? :)
Śliczniaste malutkie kluseczki :loveu:

Pewnie!

Matusz napisał(a):
Asiaczku i gdzie te kluseczki babaseczki??:loveu::loveu:

Wczoraj o 14.30 miałam zebranie w pracy, a wieczorem - obcinanie wilczych pazurków u maluszków... Czas mi sie trochę skurczył. Ale mam fotki i na pewno je wstawię dzisiaj wieczorkiem.

Na 9.00 mam dentystę, potem do Zw. Kynologicznego (zarejestrowac miot) a jeszcze potem - oddan Canon'ierke do przegladu. W domu będe ok. 14.00. Spacerki z psami i dopiero ok. 17.00 usiadę do kompa.Trochę cierpliwości.
Pzdr.

Posted

[quote name='Asiaczek']Pewnie!

Wczoraj o 14.30 miałam zebranie w pracy, a wieczorem - obcinanie wilczych pazurków u maluszków... Czas mi sie trochę skurczył. Ale mam fotki i na pewno je wstawię dzisiaj wieczorkiem.

Na 9.00 mam dentystę, potem do Zw. Kynologicznego (zarejestrowac miot) a jeszcze potem - oddan Canon'ierke do przegladu. W domu będe ok. 14.00. Spacerki z psami i dopiero ok. 17.00 usiadę do kompa.Trochę cierpliwości.
Pzdr.

ja jestem cierpliwy :):loveu::loveu::loveu:

czekamy

Posted

Witam:)
Tak dawno mnie nie było, że nawet nie wiedziałam nic o maluszkach!! Asiaczku, serdecznie gratuluję dzieciaczków, oby wyrosły na takie cudowne psiaki jak cała reszta basiaczków:multi:
Pozdrawiam całą gromadkę:loveu: