Asiaczek Posted December 4, 2007 Author Posted December 4, 2007 Moon light - o..., jak ja Cię dawno nie słyszałam... Miło, ze zawitałaś do Asiaczkowego świata...:lol: Pzdr. Quote
Alicja Posted December 4, 2007 Posted December 4, 2007 :razz::razz:..przegapilam ...wg mojego licznika :razz:..500 stronkę :multi::multi::multi: ale jutro wpadnę zobaczyć Baski Bobaski :loveu::loveu::loveu: Quote
cavallo Posted December 4, 2007 Posted December 4, 2007 Ja też nie zdążyłam na 1000 stronke, rano sie jeszcze nie zapowiadało...:multi::multi::multi: Gratulacje!!! Proszę dzielną Felke wycałować i Kenia mojego kochanego też... :loveu: Dobrej nocki Asiaczki... Quote
Mudik Posted December 4, 2007 Posted December 4, 2007 Asiu te dwa mudiki w podpisie to Victor(tata malucha) i Szikra(babcia malucha:-)) a podzielone to są dwa maluchy ,mój będzie wystawiany czy drugi nie wiem pewnie też le oba będą biegać agility odpsałam Ci maila,i znikam coby OFFa nie robić.Dobranoc dla maluchów i dzielnej mamusi,Pa! Quote
Asiaczek Posted December 4, 2007 Author Posted December 4, 2007 Mudik - żaden OFF! FB nazywa sie również "... przyjaciele..."...:lol: Pzdr. Quote
Mudik Posted December 4, 2007 Posted December 4, 2007 No tak Ups,ale miło nam :-) Zajrzyj do FB coś nowego się pojawiło tylko spada,chyba nikt nas nie lubi :-( Quote
Czoko Posted December 5, 2007 Posted December 5, 2007 Asiu udało mi się znaleźć nowy FB tutaj i byłam pierwszym gościem! Serdecznie pozdrawiam o poranku i dołączam do czekających na nowe zdjęcia Maleństw! Quote
Cambel&Megi Posted December 5, 2007 Posted December 5, 2007 Dzień Dobry.....:loveu: I przegapiłam 1000 stronę :placz: W każdym razie gratulacje! I gratulacje wpaniałych osiągnięć w Wels! :multi: A najbardziej to gratuluję Kluseczek... :buzi: Dla Chłopaczka <*> :( Alejest jeszcze 4 maluchy, i nimi trzeba się cieszyć, i opiekować.... Wycałuj Baski Bobaski i Niebobaski :) Pozdrawiam Gorąco Quote
panienkabubu Posted December 5, 2007 Posted December 5, 2007 Ależ przegapiłam! 1000 stronę, 10000 post! No, ale cóż! Lepiej późno niż wcale :drinking: :cool3: Asiu, czy basenji zdarzają się bez rodowodu? Mam nadzieję, że nie.. ps: jak maluchy?? Quote
cavallo Posted December 5, 2007 Posted December 5, 2007 Miłego dnia!!! :loveu::loveu::loveu: Jak się miewa baskowa rodzinka? ;) Quote
Asiaczek Posted December 5, 2007 Author Posted December 5, 2007 panienkabubu napisał(a):Ależ przegapiłam! 1000 stronę, 10000 post! No, ale cóż! Lepiej późno niż wcale :drinking: :cool3: Asiu, czy basenji zdarzają się bez rodowodu? Mam nadzieję, że nie.. ps: jak maluchy?? Obecnie w Polsce zdarzyły się 2 lub 3 mioty basków bez rodowodów. Ale to moga być niedokładne informacje... Pzdr. Quote
Mudik Posted December 5, 2007 Posted December 5, 2007 Baski bez papierowe:angryy::shake: Jak maluchy ? A ja jutro mam obiecane od Ani nowe fotki:evil_lol::multi: Quote
panienkabubu Posted December 5, 2007 Posted December 5, 2007 To i tak świetny wynik... Pozazdrościć! Nie to co bernardyny :( Albo np. goldeny... Quote
Samturia Posted December 5, 2007 Posted December 5, 2007 Witam! :multi: jak mnie tu dawno nie było :shake: chyba wybaczysz prawda? :) Śliczniaste malutkie kluseczki :loveu: Quote
Matusz Posted December 5, 2007 Posted December 5, 2007 Asiaczku i gdzie te kluseczki babaseczki??:loveu::loveu: Quote
anetta Posted December 5, 2007 Posted December 5, 2007 :megagrin: Mati, coś Ci sie z mięśniami twarzy porobiło :evil_lol::evil_lol: Quote
Asiaczek Posted December 6, 2007 Author Posted December 6, 2007 Samturia napisał(a):Witam! :multi: jak mnie tu dawno nie było :shake: chyba wybaczysz prawda? :) Śliczniaste malutkie kluseczki :loveu: Pewnie! Matusz napisał(a):Asiaczku i gdzie te kluseczki babaseczki??:loveu::loveu: Wczoraj o 14.30 miałam zebranie w pracy, a wieczorem - obcinanie wilczych pazurków u maluszków... Czas mi sie trochę skurczył. Ale mam fotki i na pewno je wstawię dzisiaj wieczorkiem. Na 9.00 mam dentystę, potem do Zw. Kynologicznego (zarejestrowac miot) a jeszcze potem - oddan Canon'ierke do przegladu. W domu będe ok. 14.00. Spacerki z psami i dopiero ok. 17.00 usiadę do kompa.Trochę cierpliwości. Pzdr. Quote
Matusz Posted December 6, 2007 Posted December 6, 2007 [quote name='Asiaczek']Pewnie! Wczoraj o 14.30 miałam zebranie w pracy, a wieczorem - obcinanie wilczych pazurków u maluszków... Czas mi sie trochę skurczył. Ale mam fotki i na pewno je wstawię dzisiaj wieczorkiem. Na 9.00 mam dentystę, potem do Zw. Kynologicznego (zarejestrowac miot) a jeszcze potem - oddan Canon'ierke do przegladu. W domu będe ok. 14.00. Spacerki z psami i dopiero ok. 17.00 usiadę do kompa.Trochę cierpliwości. Pzdr. ja jestem cierpliwy :):loveu::loveu::loveu: czekamy Quote
Alicja Posted December 6, 2007 Posted December 6, 2007 ................................................. wpadłam do Basków z gościem ;) Quote
despera Posted December 6, 2007 Posted December 6, 2007 Witam:) Tak dawno mnie nie było, że nawet nie wiedziałam nic o maluszkach!! Asiaczku, serdecznie gratuluję dzieciaczków, oby wyrosły na takie cudowne psiaki jak cała reszta basiaczków:multi: Pozdrawiam całą gromadkę:loveu: Quote
Recommended Posts