Asiaczek Posted December 4, 2007 Author Posted December 4, 2007 No to daj parę fotek grubiutkiej ONLY!!! Ja chętnie je oglądnę, a myslę, ze i inni też. Masz taką mozliwość? Jezeli masz fotki, a nie masz czasu, aby je wstawić na DGM, to wyslij mi na maila, a ja wstawię... pzdr. Quote
Asiaczek Posted December 4, 2007 Author Posted December 4, 2007 ewelinabuck napisał(a):achhhhhhhhhhhh rozplywam sie :crazyeye::crazyeye::crazyeye:sliczne baski bobaski:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Ewelina - a spojrzałaś, na której to stronie w moim FB wylądowałaś?:lol: pzdr. Quote
sylrwia Posted December 4, 2007 Posted December 4, 2007 Nie ma co sie dziwić nr stronki, jak u Ciebie Asiaczku nieraz wieczorkiem nie można sie dokopac do postów porannych. Tutaj żadne pajaki pajeczyn nie zasnuja:evil_lol: Quote
Asiaczek Posted December 4, 2007 Author Posted December 4, 2007 Hahaha, Sylrwia, ale to tylko tak ostatnio, bo normalnie, to 2 dwie strony to góra! pzdr. Quote
Asiaczek Posted December 4, 2007 Author Posted December 4, 2007 Ewuniu - to dzięki Wam doszłam do tej strony...:lol: pzdr. Quote
Miga Posted December 4, 2007 Posted December 4, 2007 Witam Jak sie miewa baskowa rodzinka? :) No i oczywiście gratuluję tysięcznej stronki :) Quote
Asiaczek Posted December 4, 2007 Author Posted December 4, 2007 Maluchy na razie jedzą - śpią - jedzą - śpią - jedzą - spią... mam pisac dalej?:lol: Pzdr. Quote
Pugsy Malone Posted December 4, 2007 Posted December 4, 2007 Nie pisz, tylko biegnij wycałowac od nas cała czwórkę(i mamuśkę):multi: Quote
Matusz Posted December 4, 2007 Posted December 4, 2007 gratuluję 1000 stronki Asiaczku :) wymiziaj mamusię i maluchy ode mnie tutaj z Mazur ;) Quote
Asiaczek Posted December 4, 2007 Author Posted December 4, 2007 nessie00 napisał(a):Nie pisz, tylko biegnij wycałowac od nas cała czwórkę(i mamuśkę):multi: Dobra! Zaraz pomiziam maluszki, o ile Felka mi pozwoli... pzdr. Quote
PANGEA Posted December 4, 2007 Posted December 4, 2007 Gratuluje 1000 stronki i jak przystalo na grzecznych gosci 10 000 post nalezal do gospodyni :loveu: Asia, teraz bedzie juz dobrze i baski beda zdrow, silne i piekne :loveu: Mateusz dzieki za wklejenie fotek :) A tak zupelnie przypadkiem popatrzylam na miasto z ktorego piszesz. Wlasnie zabralismy z tamtad 2 dogi z pseudohodowli :shake: Suka po 3 miotach po kilkanascie szczeniat :shake: A Pan ja reklamowal jako swietna matke bo sama je odchowywala :angryy: Straszne Mamy wlasnie 10 dogow do adopcji :shake: Quote
Matusz Posted December 4, 2007 Posted December 4, 2007 PANGEA napisał(a):Gratuluje 1000 stronki i jak przystalo na grzecznych gosci 10 000 post nalezal do gospodyni :loveu: Asia, teraz bedzie juz dobrze i baski beda zdrow, silne i piekne :loveu: Mateusz dzieki za wklejenie fotek :) A tak zupelnie przypadkiem popatrzylam na miasto z ktorego piszesz. Wlasnie zabralismy z tamtad 2 dogi z pseudohodowli :shake: Suka po 3 miotach po kilkanascie szczeniat :shake: A Pan ja reklamowal jako swietna matke bo sama je odchowywala :angryy: Straszne Mamy wlasnie 10 dogow do adopcji :shake: nie ma za co ;) PANGEA a tego pseudo hodowce to... :angryy::angryy: chętnie bym sam wziął takiego jednego dożka, bo to moja 3 miłość, ale warunki i rodzice na to nie pozwalają niestety... Quote
Asiaczek Posted December 4, 2007 Author Posted December 4, 2007 PANGEA - co do 10.000 postu, to nawet na to nie zwróciłam uwagi. Taka bylam zafascynowana 1000 stroną...:oops: A pseudohodowle, niestety, zawsze gdzieś się jakas znajdzie...Jedna się zlikwiduje, a na jej miejsce powstaje druga, a czesto i nastepne... pzdr. Quote
agaciaaa Posted December 4, 2007 Posted December 4, 2007 Widze, że 1000 wam stuknął ;) Gratulacje! Kiedy możemy liczyć na kolejne fotki maluszków? Quote
Asiaczek Posted December 4, 2007 Author Posted December 4, 2007 Myslę, że jutro zrobię jakąś małą sesję, bo w czwartek oddaję aparat do przeglądu. Co prawda w piatek będę go miała z powrotem, ale nie wiem, jak w piatek będzie z czasem. Mam jeszcze troche fotek z Kielc; może uda mi się je dzisiaj wstawić. A jak nie - to jutro. pzdr. Quote
Matusz Posted December 4, 2007 Posted December 4, 2007 Asiaczek napisał(a):Myslę, że jutro zrobię jakąś małą sesję, bo w czwartek oddaję aparat do przeglądu. Co prawda w piatek będę go miała z powrotem, ale nie wiem, jak w piatek będzie z czasem. Mam jeszcze troche fotek z Kielc; może uda mi się je dzisiaj wstawić. A jak nie - to jutro. pzdr. to ja czekam na fotki małych basiątek :loveu::loveu::loveu: Quote
PANGEA Posted December 4, 2007 Posted December 4, 2007 Asiaczek napisał(a):PANGEA - co do 10.000 postu, to nawet na to nie zwróciłam uwagi. Taka bylam zafascynowana 1000 stroną...:oops: A pseudohodowle, niestety, zawsze gdzieś się jakas znajdzie...Jedna się zlikwiduje, a na jej miejsce powstaje druga, a czesto i nastepne... pzdr. Jeszcze raz gratuluje tych jedynek z dluuugim szeregiem zer na koncu :multi: A jak jest z pseudohodowlami, to niestety wiem :shake: Adopcje dzialaja 3 rok i coroku przed Swietami coraz wiecej bezdomnych dozkow. Jak milo jest miec rase, w ktorej nie ma "rasowych bez rodowodu" Jak zadzwonila do mnie Pani po niewystawowa suke bassetke, bo ona chce bez papierow rozmnazac, to malo telefonu nie zjadlam :angryy::angryy: Quote
Rinuś Posted December 4, 2007 Posted December 4, 2007 Ja kcem zobaczyć maluuuszki :loveu::loveu: Quote
Magda Posted December 4, 2007 Posted December 4, 2007 Asiaczku nareszcie! Przeczekałam dzień i jestem:multi: Gratulacje dla mamusi! Szkoda, że chłopczyk nie został z resztą [*] Wesoła gromadka:loveu: Quote
Kincia Posted December 4, 2007 Posted December 4, 2007 A te kluchy to jaka rasa :loveu::cool3:? http://tinypic.pl/t1/out.php/i76480_Obraz068.jpg Ja tez bym chetnie wziela doga:loveu::loveu: no ale rodzice sie nie zgodza na 3 psa w bloku :placz::placz: Quote
Asiaczek Posted December 4, 2007 Author Posted December 4, 2007 PANGEA napisał(a):Jeszcze raz gratuluje tych jedynek z dluuugim szeregiem zer na koncu :multi: A jak jest z pseudohodowlami, to niestety wiem :shake: Adopcje dzialaja 3 rok i coroku przed Swietami coraz wiecej bezdomnych dozkow. Jak milo jest miec rase, w ktorej nie ma "rasowych bez rodowodu" Jak zadzwonila do mnie Pani po niewystawowa suke bassetke, bo ona chce bez papierow rozmnazac, to malo telefonu nie zjadlam :angryy::angryy: Jezeli chodzi o basenji, to, niestety, tez zdarzają się telefony o pieski bez rodowodu...:angryy: Kincia napisał(a):A te kluchy to jaka rasa :loveu::cool3:? http://tinypic.pl/t1/out.php/i76480_Obraz068.jpg Ja tez bym chetnie wziela doga:loveu::loveu: no ale rodzice sie nie zgodza na 3 psa w bloku :placz::placz: To jest rasa: PETIT BASSET GRIFFON VENDEEN A szczeniorki urodziły się u naszej koleżanki z DGM - PANGEA. Pzdr. Quote
moon_light Posted December 4, 2007 Posted December 4, 2007 baski kiełbaski :) -przecudowne :loveu: sliczne kolory mają :razz:. Quote
Recommended Posts