Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

No to daj parę fotek grubiutkiej ONLY!!!
Ja chętnie je oglądnę, a myslę, ze i inni też. Masz taką mozliwość?
Jezeli masz fotki, a nie masz czasu, aby je wstawić na DGM, to wyslij mi na maila, a ja wstawię...
pzdr.

• Replies 49.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Asiaczek

18152

• M&S

1809

• Alicja

1483

• taxelina

1475

Top Posters In This Topic

Posted

ewelinabuck napisał(a):
achhhhhhhhhhhh rozplywam sie :crazyeye::crazyeye::crazyeye:sliczne baski bobaski:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:

Ewelina - a spojrzałaś, na której to stronie w moim FB wylądowałaś?:lol:
pzdr.

Posted

Nie ma co sie dziwić nr stronki, jak u Ciebie Asiaczku nieraz wieczorkiem nie można sie dokopac do postów porannych.
Tutaj żadne pajaki pajeczyn nie zasnuja:evil_lol:

Posted

Gratuluje 1000 stronki i jak przystalo na grzecznych gosci 10 000 post nalezal do gospodyni :loveu:

Asia, teraz bedzie juz dobrze i baski beda zdrow, silne i piekne :loveu:

Mateusz dzieki za wklejenie fotek :)

A tak zupelnie przypadkiem popatrzylam na miasto z ktorego piszesz. Wlasnie zabralismy z tamtad 2 dogi z pseudohodowli :shake: Suka po 3 miotach po kilkanascie szczeniat :shake: A Pan ja reklamowal jako swietna matke bo sama je odchowywala :angryy:
Straszne
Mamy wlasnie 10 dogow do adopcji :shake:

Posted

PANGEA napisał(a):
Gratuluje 1000 stronki i jak przystalo na grzecznych gosci 10 000 post nalezal do gospodyni :loveu:

Asia, teraz bedzie juz dobrze i baski beda zdrow, silne i piekne :loveu:

Mateusz dzieki za wklejenie fotek :)

A tak zupelnie przypadkiem popatrzylam na miasto z ktorego piszesz. Wlasnie zabralismy z tamtad 2 dogi z pseudohodowli :shake: Suka po 3 miotach po kilkanascie szczeniat :shake: A Pan ja reklamowal jako swietna matke bo sama je odchowywala :angryy:
Straszne
Mamy wlasnie 10 dogow do adopcji :shake:

nie ma za co ;
) PANGEA

a tego pseudo hodowce to... :angryy::angryy:

chętnie bym sam wziął takiego jednego dożka, bo to moja 3 miłość, ale warunki i rodzice na to nie pozwalają niestety...

Posted

PANGEA - co do 10.000 postu, to nawet na to nie zwróciłam uwagi. Taka bylam zafascynowana 1000 stroną...:oops:

A pseudohodowle, niestety, zawsze gdzieś się jakas znajdzie...Jedna się zlikwiduje, a na jej miejsce powstaje druga, a czesto i nastepne...
pzdr.

Posted

Myslę, że jutro zrobię jakąś małą sesję, bo w czwartek oddaję aparat do przeglądu. Co prawda w piatek będę go miała z powrotem, ale nie wiem, jak w piatek będzie z czasem.

Mam jeszcze troche fotek z Kielc; może uda mi się je dzisiaj wstawić. A jak nie - to jutro.
pzdr.

Posted

Asiaczek napisał(a):
Myslę, że jutro zrobię jakąś małą sesję, bo w czwartek oddaję aparat do przeglądu. Co prawda w piatek będę go miała z powrotem, ale nie wiem, jak w piatek będzie z czasem.

Mam jeszcze troche fotek z Kielc; może uda mi się je dzisiaj wstawić. A jak nie - to jutro.
pzdr.

to ja czekam na fotki małych basiątek :loveu::loveu::loveu:

Posted

Asiaczek napisał(a):
PANGEA - co do 10.000 postu, to nawet na to nie zwróciłam uwagi. Taka bylam zafascynowana 1000 stroną...:oops:

A pseudohodowle, niestety, zawsze gdzieś się jakas znajdzie...Jedna się zlikwiduje, a na jej miejsce powstaje druga, a czesto i nastepne...
pzdr.

Jeszcze raz gratuluje tych jedynek z dluuugim szeregiem zer na koncu :multi:

A jak jest z pseudohodowlami, to niestety wiem :shake: Adopcje dzialaja 3 rok i coroku przed Swietami coraz wiecej bezdomnych dozkow.

Jak milo jest miec rase, w ktorej nie ma "rasowych bez rodowodu"
Jak zadzwonila do mnie Pani po niewystawowa suke bassetke, bo ona chce bez papierow rozmnazac, to malo telefonu nie zjadlam :angryy::angryy:

Posted

PANGEA napisał(a):
Jeszcze raz gratuluje tych jedynek z dluuugim szeregiem zer na koncu :multi:

A jak jest z pseudohodowlami, to niestety wiem :shake: Adopcje dzialaja 3 rok i coroku przed Swietami coraz wiecej bezdomnych dozkow.

Jak milo jest miec rase, w ktorej nie ma "rasowych bez rodowodu"
Jak zadzwonila do mnie Pani po niewystawowa suke bassetke, bo ona chce bez papierow rozmnazac, to malo telefonu nie zjadlam :angryy::angryy:

Jezeli chodzi o basenji, to, niestety, tez zdarzają się telefony o pieski bez rodowodu...:angryy:

Kincia napisał(a):
A te kluchy to jaka rasa :loveu::cool3:?
http://tinypic.pl/t1/out.php/i76480_Obraz068.jpg

Ja tez bym chetnie wziela doga:loveu::loveu: no ale rodzice sie nie zgodza na 3 psa w bloku :placz::placz:

To jest rasa: PETIT BASSET GRIFFON VENDEEN
A szczeniorki urodziły się u naszej koleżanki z DGM - PANGEA.
Pzdr.