Alicja Posted December 2, 2007 Posted December 2, 2007 :loveu::loveu:no mniodzio Baski-Bobaski :loveu: Quote
Bewarka Posted December 2, 2007 Posted December 2, 2007 Jakie śliczne maluszkiiiii! :loveu: Ja wymyśliłam takie: Leaf, Laugh, Lick, Loud, Leader i Lawn...wiem, że głupie :oops: Quote
Asiaczek Posted December 2, 2007 Author Posted December 2, 2007 Matusz napisał(a):nie, nie o to :evil_lol: No to dumaj dalej... Alicja napisał(a)::loveu::loveu:no mniodzio Baski-Bobaski :loveu: miodzio, miodzio...:loveu: Pzdr. Quote
Matusz Posted December 2, 2007 Posted December 2, 2007 Asiaczek napisał(a): Proponuj dalej... Szukaj dalej... Pzdr. to może: Landon Landor Lapis Lesley Lizton Quote
Pugsy Malone Posted December 2, 2007 Posted December 2, 2007 Może Lucky Luke?:cool3::cool3: Serdeczne gratulacje dla Dziadków i Rodziców:lol: Quote
Agasia Posted December 2, 2007 Posted December 2, 2007 Little Angel :D? Look at me? Latin Lover? :) Quote
hanacek Posted December 2, 2007 Posted December 2, 2007 I take moge?to Afrika name - male Lumo,Lutalo,Luzige,Lyapo,Ligongo,Lisimba,Lugono,Leabua,Lali:razz::razz::razz: Quote
Nugatowa Posted December 2, 2007 Posted December 2, 2007 Aaaaaa w końcu są :loveu::loveu::loveu: Mi przyszło do głowy Elivisowa nuta :cool3: Love me tender little prince Quote
Asiaczek Posted December 2, 2007 Author Posted December 2, 2007 Dzieki za propozycje. Imiona na pewno będą w jęz. angielskim, kilku członowe. Pzdr. Quote
baskomaniak Posted December 2, 2007 Posted December 2, 2007 Kolejna porcja fotek. Tym razem zbiorowe :lol: Pozdrawiam :p Quote
Nirse Posted December 2, 2007 Posted December 2, 2007 baskomaniak napisał(a):Kolejna porcja fotek. Tym razem zbiorowe :lol: Pozdrawiam :p Śliczności :)))))) Quote
Agasia Posted December 2, 2007 Posted December 2, 2007 Asiaczku - czy inne hodowle w PL też mają trikolory? Quote
Klaudia :-) Posted December 2, 2007 Posted December 2, 2007 śliczne baski:-) może Lucky,Lord,Last Hero,Ladykiller,,Little Winner,Little Sunshine,Let In Snow, Quote
agaciaaa Posted December 2, 2007 Posted December 2, 2007 Asiaczku, zostawiasz sobie któregoś bobaska, czy wszystkie pójdą do nowych domków? Quote
Asiaczek Posted December 2, 2007 Author Posted December 2, 2007 Agasia napisał(a):Asiaczku - czy inne hodowle w PL też mają trikolory? Gdzieniegdzie pojawiają się sporadycznie; jak wyjdzie z połączenia... agaciaaa napisał(a):Asiaczku, zostawiasz sobie któregoś bobaska, czy wszystkie pójdą do nowych domków? Wszystkie raczej pójdą do nowych domków... pzdr. Quote
zaba14 Posted December 2, 2007 Posted December 2, 2007 Hej! Super że poród odbył się bez jakiś komplikacji, dzielna mamusia! :loveu: niech maluszki rosną zdrowo! :) Quote
panienkabubu Posted December 2, 2007 Posted December 2, 2007 Raczej :loveu: Czyli już jest jakiś procent, że może coś zostanie :loveu: Jeszcze raz gratuluje:) A jak na L, to tylko LOVELY, jak moja Frania ;) Quote
Rinuś Posted December 2, 2007 Posted December 2, 2007 ooo wchodzę a tutaj takie miłe wieści :multi::multi: życzę zdrowia mamusi i jej dzieciom :loveu: Quote
Agappe Posted December 2, 2007 Posted December 2, 2007 Let me say I love you ;) ale to chyba za bardzo ckliwe :lol: Lord of kingdom Last summer Last sunbeam Lady jakaśtam :evil_lol: Lamblike(łagodny/a jak baranek ;) ) girl/boy Late sunbeam Laughs best who laughs last na razie tyle mojej inwencji twórczej ;) Quote
Agappe Posted December 2, 2007 Posted December 2, 2007 kiedy można się na pierwsze miziania umówić?????:roll: Quote
panienkabubu Posted December 2, 2007 Posted December 2, 2007 Agappe napisał(a):kiedy można się na pierwsze miziania umówić?????:roll: Aleś Ty zachłanna :evil_lol: :loveu: hihihi :multi: w koncu wiem jak wyglądają szczeniaki (noworodki!) basenji:loveu: piekne:loveu: Quote
Agappe Posted December 2, 2007 Posted December 2, 2007 panienkabubu napisał(a):Aleś Ty zachłanna :evil_lol: :loveu: hihihi :multi: w koncu wiem jak wyglądają szczeniaki (noworodki!) basenji:loveu: piekne:loveu: od razu zachłanna.. po prostu jestem ciekawa, żeby tym razem nie przegapić:oops::oops: Quote
Asiaczek Posted December 2, 2007 Author Posted December 2, 2007 Agappe napisał(a):kiedy można się na pierwsze miziania umówić?????:roll: Mysle, że za jakies 3-4 tygodnie. Tak, żeby one juz były troche kontaktowe i mozna je bylo do ręki wziąć, jak myslisz? pzdr. Quote
Agappe Posted December 2, 2007 Posted December 2, 2007 Asiaczek napisał(a):Mysle, że za jakies 3-4 tygodnie. Tak, żeby one juz były troche kontaktowe i mozna je bylo do ręki wziąć, jak myslisz? pzdr. czyli na święta :evil_lol:;) Quote
Asiaczek Posted December 2, 2007 Author Posted December 2, 2007 Daleko nie masz, moze byc i na Święta! pzdr. Quote
Recommended Posts