Asiaczek Posted December 1, 2007 Author Posted December 1, 2007 Błyskotka napisał(a):Ale śliczne kociaczki :loveu:. Witaj, Błyskotka! cieszę się, że do nas zawitałaś!:lol: Klaudia :-) napisał(a):kociaki cudne i jak ich dużo:-) No..... kici w domu jest szóstka!!! Magda_Miki napisał(a):Witam weekendowo! Ale się u Was zmieniło. Przybyło stron, zdjęć, kotów...?:crazyeye: Baski, bobaski się szykują? Taaaa, czekamy na bobaski juz od srody, a Felka sie obija... Pzdr. Quote
Asiaczek Posted December 1, 2007 Author Posted December 1, 2007 Wiadomości z Wels/Austria: Po zamieszaniu ze zmianą sedziego, jednak oceniała p. Phillis Podushka. Żelka - JELLY JOSHREEN Asiaczek - r.CAC, r.CACIB. Dżezik - JAZZY BOY Asiaczek - CAC, CACIB. PARY hODOWLANE: PIERWSZA PIATKA!!! Brawo Lidka, brawo Jotki!!! Ciekawe, co bedzie jutro... Pzdr. Quote
bonita Posted December 1, 2007 Posted December 1, 2007 Nie ma ich jeszcze? Pewno urodzą się dziś w nocy :loveu: Trzymamy kciukasyyyy :) Quote
Czoko Posted December 1, 2007 Posted December 1, 2007 Asiu serdecznie gratuluję występu Żelki i Dżezika z Lidką! Oglądnęłam wszystkie brzuszki, nietypowe pozycje, kotek pokazał mi się chyba tylko jeden a teraz mogę podziwiać wszystkie. Wracam do trzymania kciuków. Może pomogą ściśnięte łapki i moich zwierzaków! Quote
AneQ Posted December 1, 2007 Posted December 1, 2007 Witam, Gratulacje ! :multi: Ma Pani wspaniałe baski:lol::loveu::loveu: Quote
Cambel&Megi Posted December 1, 2007 Posted December 1, 2007 Asiaczek napisał(a):Wiadomości z Wels/Austria: Po zamieszaniu ze zmianą sedziego, jednak oceniała p. Phillis Podushka. Żelka - JELLY JOSHREEN Asiaczek - r.CAC, r.CACIB. Dżezik - JAZZY BOY Asiaczek - CAC, CACIB. PARY hODOWLANE: PIERWSZA PIATKA!!! Brawo Lidka, brawo Jotki!!! Ciekawe, co bedzie jutro... Pzdr. Suuuper, gratki! :multi: No to dalej czekamy na małe Baski - bobaski...Ehh już doczekać się nie mogę...Felka nas już tak długo trzyma w napięciu...Co wejdę na dogo, to z myślą, czy już są, wchodzę na fb, i dalej nic.....:lol: Quote
bonita Posted December 1, 2007 Posted December 1, 2007 Asiaczek napisał(a):Wiadomości z Wels/Austria: Po zamieszaniu ze zmianą sedziego, jednak oceniała p. Phillis Podushka. Żelka - JELLY JOSHREEN Asiaczek - r.CAC, r.CACIB. Dżezik - JAZZY BOY Asiaczek - CAC, CACIB. PARY hODOWLANE: PIERWSZA PIATKA!!! Brawo Lidka, brawo Jotki!!! Ciekawe, co bedzie jutro... Pzdr. :multi:Gratulacje :multi: Quote
Asiaczek Posted December 1, 2007 Author Posted December 1, 2007 Czoko bonita AneQ Cambel - dziekuję! Przekaże Lidce słowa uznania, na pewno przydadzą Jej sie jutro!!!:lol: Pzdr. Quote
Elitesse Posted December 1, 2007 Posted December 1, 2007 brawo dla Jotkow !! :laola: ja dzis tez mam mile wiesci wystawowe bo moja corcia Abi zostala Championka Moldawii :) :) Quote
Asiaczek Posted December 1, 2007 Author Posted December 1, 2007 Elitesse napisał(a):brawo dla Jotkow !! :laola: ja dzis tez mam mile wiesci wystawowe bo moja corcia Abi zostala Championka Moldawii :) :) Dziękujemy i też mocno gratulujemy Nowej Championce!!!:loveu: pzdr. Quote
anetta Posted December 1, 2007 Posted December 1, 2007 Felka!! proszę natentychmast sie wysypać :mad: Spójrz na siebie :evil_lol: Gratuluje!! Quote
Agappe Posted December 1, 2007 Posted December 1, 2007 Asiaczek napisał(a):Ale mam ładny brzuszek... http://img134.imageshack.us/img134/7393/resizeofimg0585ho0.jpg http://img64.imageshack.us/img64/5447/resizeofimg0606kg4.jpg http://img64.imageshack.us/img64/3369/resizeofimg0607qq2.jpg A tutaj załapal się nawet Rudy... http://img145.imageshack.us/img145/8028/resizeofimg0586ahm4.jpg Cdn. Pzdr. śliczne te ujęcia.. taki zatroskany przyszły tatuś czeka i podtrzymuje przyszłą mamusie na duchu:loveu::loveu::loveu: Quote
Asiaczek Posted December 1, 2007 Author Posted December 1, 2007 Niech juz ta Mamuska się rozsypie, to... ile moge czekac...?:cool1: pzdr. Quote
Klaudia :-) Posted December 1, 2007 Posted December 1, 2007 gratulacje dla Asiaczkowych basków:-)gratulacje również dla nowej Championki Mołdawii:-) Quote
Agappe Posted December 1, 2007 Posted December 1, 2007 Asiaczek napisał(a):Wiadomości z Wels/Austria: Po zamieszaniu ze zmianą sedziego, jednak oceniała p. Phillis Podushka. Żelka - JELLY JOSHREEN Asiaczek - r.CAC, r.CACIB. Dżezik - JAZZY BOY Asiaczek - CAC, CACIB. PARY hODOWLANE: PIERWSZA PIATKA!!! Brawo Lidka, brawo Jotki!!! Ciekawe, co bedzie jutro... Pzdr. [SIZE="4"]GRATULUJEMY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:multi::multi::multi::multi::multi: Quote
Agappe Posted December 1, 2007 Posted December 1, 2007 a Felka to sobie chyba w kulki leci:mad::mad::mad::mad: ja rodziłam się 3 dni, a Felka ile będzie????:roll: Quote
Anecioreczek Posted December 1, 2007 Posted December 1, 2007 Asiaczek napisał(a):Wiadomości z Wels/Austria: Po zamieszaniu ze zmianą sedziego, jednak oceniała p. Phillis Podushka. Żelka - JELLY JOSHREEN Asiaczek - r.CAC, r.CACIB. Dżezik - JAZZY BOY Asiaczek - CAC, CACIB. PARY hODOWLANE: PIERWSZA PIATKA!!! Brawo Lidka, brawo Jotki!!! Ciekawe, co bedzie jutro... Pzdr. :multi::multi::multi::multi: SZuperowooo:multi::multi::multi::multi: Quote
Asiaczek Posted December 1, 2007 Author Posted December 1, 2007 Agappe napisał(a):a Felka to sobie chyba w kulki leci:mad::mad::mad::mad: ja rodziłam się 3 dni, a Felka ile będzie????:roll: Sama jestem ciekawa...:evil_lol: Pzdr. Quote
panienkabubu Posted December 1, 2007 Posted December 1, 2007 Asiu gratuluję wyników w Wels! Oczywiście gratulacje dla Lidki za ich pokazanie :loveu: Porodu nadal nie? Quote
Asiaczek Posted December 1, 2007 Author Posted December 1, 2007 Z obserwacji: srom jest zdecydowanie powiększony... pzdr. Quote
Klaudia :-) Posted December 1, 2007 Posted December 1, 2007 trzymamy kciuki za szybki poród i śliczne małe baski,Felka zlituj się:-) Quote
AneQ Posted December 1, 2007 Posted December 1, 2007 Ooo... To miot będzie, tak ? :loveu: A z jakiego skojarzenia? :cool3: Quote
Alicja Posted December 1, 2007 Posted December 1, 2007 :multi::multi:GRATULKI wystawowe a teraz FELKA ....no ju.....ileż cioteczki maja czekać z otwieraniem szampana :razz::razz: Quote
Recommended Posts