Klaudia :-) Posted November 30, 2007 Posted November 30, 2007 cięzarówka super,tylko mogłaby już pokazać nam szczeniorki:-) Quote
Asiaczek Posted November 30, 2007 Author Posted November 30, 2007 Madzik93 napisał(a):http://img134.imageshack.us/img134/7393/resizeofimg0585ho0.jpg Felka zobacz jaka cieżarówa z Ciebie! Wyrzucaj szczeniaczki i to juz! PS. Widze Asiu ze masz bardzo dłuuugi kabel od telefonu. Czyżby baski Ci go naciągneły? :lol: Nieeeee, kabelek jest tak długi dlatego, ze po drugiej stronie pokoju mam biurko z komputerem, gdzie głównie przesiaduję...:lol: pzdr. Quote
Asiaczek Posted November 30, 2007 Author Posted November 30, 2007 Klaudia :-) napisał(a):cięzarówka super,tylko mogłaby już pokazać nam szczeniorki:-) Uwierz mi, o niczym innym nie marzę...:lol: Pzdr. Quote
Asiaczek Posted November 30, 2007 Author Posted November 30, 2007 Jeszcze troche fotek, ale takich "dziwnych"... Doopka w doopke. Nóżki-smierdziuszki. ...poplatanie... A tutaj łapka i ogonek... A fotki kotów dam chyba juz jutro. Pzdr. Quote
Cambel&Megi Posted November 30, 2007 Posted November 30, 2007 Śliczne foteczki.. :loveu: Czekam z coraz wieksza niecierpliwością na maleństwa, oj Felcia trzyma nas w napięciu... pzdr. ;) Quote
Asiaczek Posted November 30, 2007 Author Posted November 30, 2007 Matusz napisał(a):dzisiaj koty :p Jak się dobrze potargujemy, to za pól godziny bedzie jutro...:cool3: pzdr. Quote
Matusz Posted November 30, 2007 Posted November 30, 2007 Asiaczek napisał(a):Jak się dobrze potargujemy, to za pól godziny bedzie jutro...:cool3: pzdr. no będzie jutro, będzie :diabloti::diabloti: ja tam mam dzisiaj noc na dogo:cool1: więc spokojnie poszczekam:evil_lol: Quote
PANGEA Posted November 30, 2007 Posted November 30, 2007 Matusz napisał(a):czekam :D matik5555@wp.pl Zapamietam Jutro obiecuje przesylke :p Asiu teraz trzymam kciuki za Was. Ja mam to juz za soba :multi: Wlasnie wrocilam ze sklepu :razz: wreszcie sie dalo na zakupy pojechac. Quote
Alicja Posted November 30, 2007 Posted November 30, 2007 :crazyeye::crazyeye::crazyeye:jeszcze NIC !! o matylko.... popisany ;) brzusio widziałam teraz poproszę szczeniaczki :grins: Quote
Asiaczek Posted November 30, 2007 Author Posted November 30, 2007 Oj, trzymaj, trzymaj... Jak ja nie lubie czekac!!!:angryy: Pzdr. Quote
Matusz Posted November 30, 2007 Posted November 30, 2007 ja też nie lubię czekać :D 3mam kciuki Felciu szybko raz i dwa i po robocie będzie :razz:;) Quote
Asiaczek Posted December 1, 2007 Author Posted December 1, 2007 Dla Tych, którzy chcą wiedziec więcej: nadal nic... Pzdr.:shake: Quote
Asiaczek Posted December 1, 2007 Author Posted December 1, 2007 No to wrzucam obiecane fotki kiciorków. Specjalnie dla Sylrwii i Matusza. Gruszka Lanka Rudy Ruda (ta, co sika w najmniej odpowiednich miejscach...:angryy:) Cdn. Pzdr. Quote
Asiaczek Posted December 1, 2007 Author Posted December 1, 2007 A, i jakby ktos nie wiedział, jakim jestem znakiem Zodiaku, to, prosze: Idę czekac na małe bobaski... Pzdr. Quote
Matusz Posted December 1, 2007 Posted December 1, 2007 dziękuję za kociaki ! :loveu::loveu: też czekamy ! :multi: Quote
panienkabubu Posted December 1, 2007 Posted December 1, 2007 Jak tam w Wels??????? Ile czasu minęło od ostatniego krycia? :hmmmm: Quote
Alicja Posted December 1, 2007 Posted December 1, 2007 :crazyeye::crazyeye::crazyeye:o rany ...a tu nadal cisza.... aha ...kociaki widzialam :grins: Quote
Agasia Posted December 1, 2007 Posted December 1, 2007 Śliczne fotki, dobrze ze Wahzirkowi sesja sie trafila :loveu: Ale Felka to już przegina kompletnie... Dzisiaj to już szczeniaki "walczące z AIDS" (dzisiaj światowy dzien walki z aids :cool3:) Quote
Asiaczek Posted December 1, 2007 Author Posted December 1, 2007 panienkabubu napisał(a):Jak tam w Wels??????? Zmiana sędziego na I i II dzień... No i straszne zamieszanie na ringach. Mam nadzieje, że Lidka sobie poradzi z tym wszystkim... pzdr. Quote
Magda Posted December 1, 2007 Posted December 1, 2007 Witam weekendowo! Ale się u Was zmieniło. Przybyło stron, zdjęć, kotów...?:crazyeye: Baski, bobaski się szykują? Quote
Recommended Posts