Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 49.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Asiaczek

18152

• M&S

1809

• Alicja

1483

• taxelina

1475

Top Posters In This Topic

Posted

Asiaczek napisał(a):
Lidka będzie u mnie już ok. 17.20-17.30. Czyli wg wyliczeń Agasiowych Felka powinna zacząć rodzić ok. 18-19...
No, zobaczymy...
Pzdr.

Felka przewiduje jeszcze czas na zjedzenie chinszczyzny, lekkie odsapniecie, poplotkowanie... mysle ze po 19 to wlasnie w sam raz ;)

Posted

...przygotowania w toku...

Lidka przyjechała,
chińszczyzna zjedzona,
ciasto zjedzone
Lusik wygłaskana po brzuszku
... i na razie nic...choć maluszki w brzuszku graja juz drugi dzisiaj mecz...:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

A tak na serio - Lusik jest bardzo wyciszona i taka jakaś spokojna. Myslę, że zaczęło się odliczanie...
pzdr.

Posted

Asiaczek napisał(a):
...przygotowania w toku...

Lidka przyjechała,
chińszczyzna zjedzona,
ciasto zjedzone
Lusik wygłaskana po brzuszku
... i na razie nic...choć maluszki w brzuszku graja juz drugi dzisiaj mecz...:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

A tak na serio - Lusik jest bardzo wyciszona i taka jakaś spokojna. Myslę, że zaczęło się odliczanie...
pzdr.

3mam mocno kciukasy:loveu::loveu:

Posted

O jesu, weszłam na dogomanię, patrzę, na liście subskrybcji 13 wątków, pierwsze co wchodzę do Was, mówię "to na pewno już"... A tu znowu nic :eviltong:
Najgorsze to czekanie! Ja czekałam 4 dni i 4 noce, chodziłam jak struta, ostatniej nocy powiedziałam "to już ostatnia, następną prześpię"... Nie przespałam, bo miałam cztery urocze maleństwa :loveu:
Asiu, trzymamy kciuki, chociaż tak na prawdę nie będą potrzebne, bo przecież nic złego się nie stanie! :loveu::loveu:

Czy Twoje suki rodzą w nocy? Moja zaczęła o 10 rano :evil_lol:

Posted

Ostatnie wieści przed położeniem się spać.

Kolacja jest stanowczo "be"... brzuch juz baaaardzo przeszkadza, ale czy to oznacza, że ta noc bedzie nasza...? Czy raczej dzień...?
Pzdr.

Posted

Asiaczek napisał(a):
Ostatnie wieści przed położeniem się spać.

Kolacja jest stanowczo "be"... brzuch juz baaaardzo przeszkadza, ale czy to oznacza, że ta noc bedzie nasza...? Czy raczej dzień...?
Pzdr.

I jak po nocy, i jak?!