Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 49.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Asiaczek

18152

• M&S

1809

• Alicja

1483

• taxelina

1475

Top Posters In This Topic

Posted

PANGEA napisał(a):
Asiu!!!! Rodzicie !!!!
A u nas cisza. ( jak ja niecierpie czekac )
Ta wariatka urodzila juz kiedys 72 dnia :shake: ja nie wytrzymam teraz czekania tak dlugo:mad:

Hm, no więc jeszcze nie rodzimy...
Ja tez nienawidzę czekania i dlatego na egzaminy zawsze wchodziłam w pierwszej trójce...:cool3:
Pzdr.

Posted

Na dzień dobry podziwiałam zdjęcia rodziców, świetnie wygląda "ciężarówka". Mocno trzymam kciuki!
Takich orzechów laskowych z życiu jeszcze nie widziałam!
Pozdrawiam serdecznie Ewa

Posted

Najsmieszniejsze jest to, ze:
- ciasto upieczone,
- chinszczyzna przygotowana,
- mieszkanie wysprzatane,
- wszystkie rzeczy dla Lidki i Jotek na wyjazd - przygotowane,
- a Felka i tak jeszcze nie urodziła:razz:
Pzdr.

Posted

Asiaczek napisał(a):
Najsmieszniejsze jest to, ze:
- ciasto upieczone,
- chinszczyzna przygotowana,
- mieszkanie wysprzatane,
- wszystkie rzeczy dla Lidki i Jotek na wyjazd - przygotowane,
- a Felka i tak jeszcze nie urodziła:razz:
Pzdr.

JOtek???zgłupiałam???gdzie jadą??? co Felka ma do tego???:roll:

Posted

Asiaczek napisał(a):
O, Matko! a gdzies ty sie nabawiła anginy, co? Moze ktoś w szkole zaraził...?
pzdr.

Niestety bardzo czesto mam angine, mimo tego ze ciepło sie ubieram i bardzo uważam na siebie :placz:

Posted

Agappe napisał(a):
JOtek???zgłupiałam???gdzie jadą??? co Felka ma do tego???:roll:

Agappe, nie śledzisz watku. :mad:Dzisiaj ppłd. przyjeżdża Savannah i bierze Jotki na 2xCACIB do Austrii. Wyjeżdżają o ok. 4.00 nad ranem w piątek, czyli jutro...

Madzik93 napisał(a):
Niestety bardzo czesto mam angine, mimo tego ze ciepło sie ubieram i bardzo uważam na siebie :placz:

Jak wyzdrowiejesz to powinnas jakieś tabletki wzmacniające zacząć brać. Albo zaszczepic sie przeciwko grypie/anginie itp.
Pzdr.

Posted

Asiaczek napisał(a):
Jak wyzdrowiejesz to powinnas jakieś tabletki wzmacniające zacząć brać. Albo zaszczepic sie przeciwko grypie/anginie itp.
Pzdr.

Brałam cały czas rutinoscorbin bo niby taki ekstra jest i wogole :angryy:
Przeciwko grypie jestem chyba zaszczepiona a na angine szczepionki raczej nie ma.

Posted

To moze trzeba skonsultowac się z jakims specjalistą (od chorób płuc?), bo lekarz pierwszego kontaktu to chyba trochę za niski poziom... Nie może tak byc, że często chorujesz na anginę. :shake:Przeciez taka choroba bardzo osłabia organizm...
Pzdr.

Posted

Asiaczek napisał(a):
To moze trzeba skonsultowac się z jakims specjalistą (od chorób płuc?), bo lekarz pierwszego kontaktu to chyba trochę za niski poziom... Nie może tak byc, że często chorujesz na anginę. :shake:Przeciez taka choroba bardzo osłabia organizm...
Pzdr.

Od płuc to pulmunolog. Ale mnie to raczej cały czas siada na migdały. Mysle ze tu pomoze laryngolor albo chirurg wycinając mi je :-(. Masz racje ze osłabia, za kazdą chrobą lece na antybiotyku :shake:

Posted

Uh, niedobrze! Trzeba zrobić porzadek z tymi Twoimi migdałkami!!! Juz ja Cię na odległośc przypilnuję. Będe przynudzać o wizyte u laryngologa, że wreszcie pójdziesz!:evil_lol:
Pzdr.

Posted

tylko jeszcze na dobrego trzeba trafic :roll: ja od 2 lat walcze ze swoimi plucami - bardzo czesto mam dusznosci...a lekarze twierdza ze jestem zdrowa jak ryba - osluchowo nic, na RTG czysto a tylko sie zdenerwuje lub zbyt rozbawie to momentalnie zaczynam kaslac i dusic sie sluzem :shake: ostatnio to nawet zaczelam " swiszczec" przy smianiu sie ...

Posted

Elitesse napisał(a):
tylko jeszcze na dobrego trzeba trafic :roll: ja od 2 lat walcze ze swoimi plucami - bardzo czesto mam dusznosci...a lekarze twierdza ze jestem zdrowa jak ryba - osluchowo nic, na RTG czysto a tylko sie zdenerwuje lub zbyt rozbawie to momentalnie zaczynam kaslac i dusic sie sluzem :shake: ostatnio to nawet zaczelam " swiszczec" przy smianiu sie ...

A jak teraz z dusznościami?
Pzdr.

Posted

Asiu narazie musze inną dolegliwość załatwić (nie chce o niej opowiadac publicznie na forum). Teraz musze szybko wyzdrowiec z anginy bo 10 grudnia jade do szpitala, nie bedzie mnie jakis czas na dogo. Brak laptopa :placz:

panienkabubu, swoj własny poród- najstraszniejszy :evil_lol: Dobrze ze mam jeszcze czas ;)