Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Savannah napisał(a):
no jak by nie patrzec to powtorka doskonałego skojarzenia sprzed roku...:razz:;)

Racja racja! :cool3:

Savannah - a mi to przepisu na poznanskie ciasto nie wyslalas :mad:

• Replies 49.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Asiaczek

18152

• M&S

1809

• Alicja

1483

• taxelina

1475

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Elitesse']to ze Justyna tanczyla lepiej to fakt niezaprzeczalny ale w tych programach tancowo - spiewajacych nie wygrywaja ci co robia cos lepiej a ci co sa bardziej popularni :evil_lol:
Masz rację!

[quote name='Agasia']Ale wtooopa! Wiedzialam ze Lusik "zaciążony" ale nie wiedzialam ze to juz niedlugo!! :oops::oops::loveu: Trzymam kciuki i bede sledzila wątek, mam nadzieje ze wszystko bedzie na bierząco... Skojarzenie tak pięknej pary no no :multi:
Agasia, dzisiaj juz nie wstawię pięknych fotek Nadii, ale jutro - tak. Sama słodycz z niej!:loveu:

[quote name='ewelinabuck']ja licze ze w sztokholmie ciacho bedzie o ile dojedzie w calosci:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

dobranocka:diabloti:
Ewelina, czy to oznacza, że wybierasz się na Światówkę? Hohoho!!!
No, z ciastem może byc krucho... bo się pokruszy w trakcie jazdy...:evil_lol:
Pzdr.

Posted

Bardzo dobrze zrozumiałaś!
Wczorajszy dzień i noc minęły bez jakichs specjalnych nerwów. Co prawda, dzisiejsze sniadanko tez nie zostało do końca zjedzone, ale kładę to na karb "juz pełnego" brzuszka... Podejrzewam, że za godzinkę to ta restka sniadania zostanie wchłonięta...
Pzdr.

Posted

Nie, nie robie SUG z zasady. Po co ma sie suka stresować? Jezeli wiem, że jest w ciąży, to kwestia ile będzie maluszków jest sprawa drugorzędna...

A kciukaski trzymaj! kazda para rąk i pozytywne myslenie dodaja nam siły !:lol:
Pzdr.

Posted

Odwiedzam - rozumiem że termin "na dniach to znaczy w każdej chwili" a jaki jest wg obliczeń? Mocno trzymam kciuki!
Pozdrawiam serdecznie i znikam Ewa

Posted

Ja też czekam... :loveu:
Mocno trzymam kciuki za Felke!! :loveu:

Asiaczek, zaczynam się już denerwować razem z Tobą...Jak tylko się zacznie daj nam zaraz znać, proszę... Powodzenia!! ;)

Posted

Anecioreczek napisał(a):

a Tak wogóle to tatusiem kto został ?:>

Jak to kto!? Wahziri!! :multi::cool3:

Lusik zmotywowal mnie do regularnego odwiedzania Asiaczkowego fotobloga :cool3:

Posted

Hejka Wszystkim,
na razie:
- obiad zjedzony w całości
- kojec został zaakceptowany, bo od czasu do czasu, jak łóżko wydaje się za miękkie - nawet tam lezymy, brzuszkiem do góry!
- Felka , gdy tylko się do niej zagada, pokazuje brzuszek i "prosi" o głaskanie...
- na spacerach Felka juz nie jest taka "hop, do przodu", chyba jednak wreszcie poczuła, że jest jej trochę ciężko...

To na tyle.
Pzdr.

Posted

Korzystając z okazji, że Felka poszła spać, wklejam (za zgodą Jenis) fotki jej 2 suczek z Wrocławia.
Najpierw AFREYA HANACEK Bajunga (PRęGUSKA!)

I ONLY Stellanova

Cdn.
Pzdr.