Agasia Posted November 26, 2007 Posted November 26, 2007 Savannah napisał(a):no jak by nie patrzec to powtorka doskonałego skojarzenia sprzed roku...:razz:;) Racja racja! :cool3: Savannah - a mi to przepisu na poznanskie ciasto nie wyslalas :mad: Quote
Savannah Posted November 26, 2007 Posted November 26, 2007 Agasia napisał(a):Racja racja! :cool3: Savannah - a mi to przepisu na poznanskie ciasto nie wyslalas :mad: ups!! Moj bład ! Perdona me ! :loveu: juz wysyłam ;) Quote
Asiaczek Posted November 26, 2007 Author Posted November 26, 2007 [quote name='Elitesse']to ze Justyna tanczyla lepiej to fakt niezaprzeczalny ale w tych programach tancowo - spiewajacych nie wygrywaja ci co robia cos lepiej a ci co sa bardziej popularni :evil_lol: Masz rację! [quote name='Agasia']Ale wtooopa! Wiedzialam ze Lusik "zaciążony" ale nie wiedzialam ze to juz niedlugo!! :oops::oops::loveu: Trzymam kciuki i bede sledzila wątek, mam nadzieje ze wszystko bedzie na bierząco... Skojarzenie tak pięknej pary no no :multi: Agasia, dzisiaj juz nie wstawię pięknych fotek Nadii, ale jutro - tak. Sama słodycz z niej!:loveu: [quote name='ewelinabuck']ja licze ze w sztokholmie ciacho bedzie o ile dojedzie w calosci:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: dobranocka:diabloti: Ewelina, czy to oznacza, że wybierasz się na Światówkę? Hohoho!!! No, z ciastem może byc krucho... bo się pokruszy w trakcie jazdy...:evil_lol: Pzdr. Quote
Agappe Posted November 27, 2007 Posted November 27, 2007 łała to Felka ma rodzić jakoś na dniach??? dobrze zrozumiałam???:roll: Quote
Asiaczek Posted November 27, 2007 Author Posted November 27, 2007 Bardzo dobrze zrozumiałaś! Wczorajszy dzień i noc minęły bez jakichs specjalnych nerwów. Co prawda, dzisiejsze sniadanko tez nie zostało do końca zjedzone, ale kładę to na karb "juz pełnego" brzuszka... Podejrzewam, że za godzinkę to ta restka sniadania zostanie wchłonięta... Pzdr. Quote
Cambel&Megi Posted November 27, 2007 Posted November 27, 2007 Dzień Dobry :loveu: Dalej trzymamy kciuki za Felkę :) :kciuki: Robiłyście USG, ile ma być maleńsw? :loveu: Pzdr. dla Pańci i mizianka dla caaałej gromadki! Quote
Asiaczek Posted November 27, 2007 Author Posted November 27, 2007 Nie, nie robie SUG z zasady. Po co ma sie suka stresować? Jezeli wiem, że jest w ciąży, to kwestia ile będzie maluszków jest sprawa drugorzędna... A kciukaski trzymaj! kazda para rąk i pozytywne myslenie dodaja nam siły !:lol: Pzdr. Quote
Czoko Posted November 27, 2007 Posted November 27, 2007 Odwiedzam - rozumiem że termin "na dniach to znaczy w każdej chwili" a jaki jest wg obliczeń? Mocno trzymam kciuki! Pozdrawiam serdecznie i znikam Ewa Quote
Asiaczek Posted November 27, 2007 Author Posted November 27, 2007 Ewuniu, witaj! Według obliczeń to wypada 27.11.2007 r., czyli dzisiaj... Zobaczymy. Pzdr. Quote
cavallo Posted November 27, 2007 Posted November 27, 2007 Ja też czekam... :loveu: Mocno trzymam kciuki za Felke!! :loveu: Asiaczek, zaczynam się już denerwować razem z Tobą...Jak tylko się zacznie daj nam zaraz znać, proszę... Powodzenia!! ;) Quote
panienkabubu Posted November 27, 2007 Posted November 27, 2007 o jesu :loveu: zaczynam tak przeżywać jak te moje małe :loveu: znowu cała dogomania trzyma kciuki za poród, tym razem u basenji :loveu::loveu: Quote
Rinuś Posted November 27, 2007 Posted November 27, 2007 trzymamy z Brutusem kciuki i łapy z udany poród ;) Quote
Elitesse Posted November 27, 2007 Posted November 27, 2007 trzymam kciuki za Felusie !! :thumbs: wiec co ona czuje :eviltong: Quote
Anecioreczek Posted November 27, 2007 Posted November 27, 2007 Ja też trzymam kciukasy!:loveu::multi: a Tak wogóle to tatusiem kto został ?:> Quote
Agasia Posted November 27, 2007 Posted November 27, 2007 Anecioreczek napisał(a): a Tak wogóle to tatusiem kto został ?:> Jak to kto!? Wahziri!! :multi::cool3: Lusik zmotywowal mnie do regularnego odwiedzania Asiaczkowego fotobloga :cool3: Quote
panienkabubu Posted November 27, 2007 Posted November 27, 2007 Asiaczek milczy, chyba coś się dzieje!! Są jakieś wieści??? Quote
Asiaczek Posted November 27, 2007 Author Posted November 27, 2007 Hejka Wszystkim, na razie: - obiad zjedzony w całości - kojec został zaakceptowany, bo od czasu do czasu, jak łóżko wydaje się za miękkie - nawet tam lezymy, brzuszkiem do góry! - Felka , gdy tylko się do niej zagada, pokazuje brzuszek i "prosi" o głaskanie... - na spacerach Felka juz nie jest taka "hop, do przodu", chyba jednak wreszcie poczuła, że jest jej trochę ciężko... To na tyle. Pzdr. Quote
Asiaczek Posted November 27, 2007 Author Posted November 27, 2007 Korzystając z okazji, że Felka poszła spać, wklejam (za zgodą Jenis) fotki jej 2 suczek z Wrocławia. Najpierw AFREYA HANACEK Bajunga (PRęGUSKA!) I ONLY Stellanova Cdn. Pzdr. Quote
Asiaczek Posted November 27, 2007 Author Posted November 27, 2007 Cd. ONLY Stellanova Cdn. Pzdr. Quote
Asiaczek Posted November 27, 2007 Author Posted November 27, 2007 Jenis, nie gniewaj się, ale nie mogłam oprzeć się pieknemu "kucykowi"! Ja takich wesołych fotek nie mam...:shake: Pzdr. Quote
Asiaczek Posted November 27, 2007 Author Posted November 27, 2007 I jeszcze kilka fotek Agasiowej Nadii. Zobaczcie, jakie to cudo...:loveu: Jedna trzyma za pysk, drugi gładzie i tez trzyma, a jeszcze i ogon podtrzymuja... Cdn. Pzdr. Quote
lady_m Posted November 27, 2007 Posted November 27, 2007 Ocvzywiscie beda zdjecia malych Baskow zebym mogla zobaczyc jak wyglada szczenie basenji? :loveu: Quote
Asiaczek Posted November 27, 2007 Author Posted November 27, 2007 Będą, będą! Na razie mam tylko fotki Mamusi i Tatusia, a małe bobaski siedza jeszcze w brzuszku i naśmiewają się z nas... Ale ja je przetrzymam...!!!:loveu: Pzdr. Quote
Recommended Posts