Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 49.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Asiaczek

18152

• M&S

1809

• Alicja

1483

• taxelina

1475

Top Posters In This Topic

Posted

panienkabubu napisał(a):
Asiaczku jak wygląda Basenji tuż przed porodem? :loveu:

Jak posprzątam, to wieczorkiem zrobię kilka fotek Felce, cobys zobaczyła, jak grubiutka może byc sunia basenji przed porodem...:loveu:
pzdr.

Posted

Asiaczek napisał(a):
Jak posprzątam, to wieczorkiem zrobię kilka fotek Felce, cobys zobaczyła, jak grubiutka może byc sunia basenji przed porodem...:loveu:
pzdr.

Bardzo bym chciała zobaczyć:loveu: bo już wiem jak wygląda bernardyn w ciąży, to muszę swą wiedzę poszerzyc :loveu:

A czy wiadomo mniej wiecej ile dzieciaczków będzie?? :loveu:

Posted

Asiaczek napisał(a):
Na serio chcesz chińszczyzneę? To super! Robi się to dosyc szybko i wszystkie produkty mam w domu!
Zamówienie przyjęte!:lol:
Pzdr.

Serio, serio ! Ostatnio była super ! Zwłaszcza ta jedzona przed połnoca po wystawie Klubowej :loveu::lol:

Asiaczek napisał(a):
pzdr.

Oooo super!! Ja tez poprosze takie zdjecia :) Tez jestem ciekawa, ale Felka z tego co Asiaczek mowiła to grubiutka jest baaaardzo :loveu: Ah ten Lusik kochany :loveu:

Posted

panienkabubu napisał(a):
Bardzo bym chciała zobaczyć:loveu: bo już wiem jak wygląda bernardyn w ciąży, to muszę swą wiedzę poszerzyc :loveu:

pewnie jak bede miec czas to i wrzuce jak wyglada SH w ciazy, jak chcesz ;)

Posted

Savannah napisał(a):

oooooo z chęcią :loveu: chociaż wiem, jak wygląda alaskan, bo była gdzieś taka stronka na internecie, gdzie Pani wypisywała przebieg ciąży i odchowu szczeniąt, na której uczyłam się opiekować Halszką i szczeniakami, właśnie robiła to na przykładzie alaskana o ile dobrze pamiętam :)

Posted

panienkabubu napisał(a):

Nie robiłam USG, ale myslę, że 4 szkraby będą. Może więcej...?

Savannah napisał(a):
Serio, serio ! Ostatnio była super ! Zwłaszcza ta jedzona przed połnoca po wystawie Klubowej :loveu::lol:
Hahaha! Rzeczywiście, ja też pamiętam, że była super!!! A do tego makaron sojowy czy ryż? Ja wole makaron, ale jak chcesz ryz - nie ma sprawy. Też jest w domu:evil_lol:.

Oooo super!! Ja tez poprosze takie zdjecia :) Tez jestem ciekawa, ale Felka z tego co Asiaczek mowiła to grubiutka jest baaaardzo :loveu: Ah ten Lusik kochany :loveu:

OK, będą.

Savannah napisał(a):

Wrzucaj, wrzucaj. Ja też chętnie popatrzę.
pzdr.

Posted

Hahaha! Rzeczywiście, ja też pamiętam, że była super!!! A do tego makaron sojowy czy ryż? Ja wole makaron, ale jak chcesz ryz - nie ma sprawy. Też jest w domu:evil_lol:.

Z makaronem sojowym było wysmienite ! wiec nie bede zmieniac ;) Dzieki, za przyjecie zamowienia ;)

Posted

A, no i deser: Czy mogę zaproponować Pani ciasto ciemne, z owocami, o lekkim smaku cynamonu, z rodzynkami, orzechami włoskimi...? Klienci bardzo sobie je chwalą!

P.S. Było co prawda w Kielcach, ale Ciebie tam nie bylo...
pzdr.

Posted

Asiaczek napisał(a):
A, no i deser: Czy mogę zaproponować Pani ciasto ciemne, z owocami, o lekkim smaku cynamonu, z rodzynkami, orzechami włoskimi...? Klienci bardzo sobie je chwalą!

pzdr.

Asiu nie rób smaka!

Posted

Asiaczek napisał(a):

pzdr.

Doskonale, wiec poprosze to co szef kuchni poleca najbardziej! :lol:

A kruszanca probowałas piec? moze jak nie to jakos sie zorganizujemy i jeszcze razem upieczemy :lol:

Posted

panienkabubu napisał(a):
Asiu nie rób smaka!

Alez ja właśnie chcę zrobić smaka Savannah, która będzie u mnie w czwartek i dlatego muszę Ją czyms zachęcić!!!

Savannah napisał(a):
Doskonale, wiec poprosze to co szef kuchni poleca najbardziej! :lol:

A kruszanca probowałas piec? moze jak nie to jakos sie zorganizujemy i jeszcze razem upieczemy :lol:

Nie, kruszańca zrobię, jak juz maluchy sie urodza. Myślę, że wtedy nie będę się tak stresować, jak obecnie...
pzdr.

Posted

Asiaczek napisał(a):
Alez ja właśnie chcę zrobić smaka Savannah, która będzie u mnie w czwartek i dlatego muszę Ją czyms zachęcić!!!

Oj robisz takiego smaka, ze nie wiem czy do czwartku wytrzymam :eviltong::lol:

Asiaczek napisał(a):

Nie, kruszańca zrobię, jak juz maluchy sie urodza. Myślę, że wtedy nie będę się tak stresować, jak obecnie...
pzdr.

No to własnie mowie :) ja przyjade do maluchy juz pewnie beda , wiec dlatego mozemy upiec je razem, hihi...

Posted

Savannah napisał(a):
Oj robisz takiego smaka, ze nie wiem czy do czwartku wytrzymam :eviltong::lol:

No to własnie mowie :) ja przyjade do maluchy juz pewnie beda , wiec dlatego mozemy upiec je razem, hihi...

panienkabubu napisał(a):
Asiu, ale pamiętaj, że nie tylko Savannah to czyta :eviltong:

OK, OK, dziewczyny!
Uciekam i zaczynam sprzatanie i przygotowania do porodu...
Wieczorkiem się odezwę!:lol:
pzdr.

Posted

Asiaczek napisał(a):
OK, OK, dziewczyny!
pzdr.

Ok :) wiec wiecej robienia smaka dzis nie bedzie :lol:
No to miłego sprzatania ! czekamy na wiesci :)

Posted

Hejj Asiaczki ;)

Asiaczek napisał(a):
Chwalcie ja, chwalcie... Ja i tak twierdzę, że Justyna tanczyla lepiej i gdyby była oceniana technika - ona by wygrała. A.Guzik wygrała swoja popularnościa...
No cóż, tak bywa!
Pzdr.

Zgadzam się z Tobą, Justyna, jak dla mnie lepiej tańczyła, a Guzik ogółem nie lubię, więc...

Asiaczek napisał(a):
pzdr.

Ojejj, to już? Trzymamy kciuki i czekamy na wieści....

Pozdrawiam serdecznie.....

Posted

[quote name='Matusz']
a ja się cieszę, bo z kolei moja faworytka wygrała :multi::multi::multi:

moja tez :) justyny nie lubie bo jak dla mnie jest sztuczna i taka hmm gwiazdowata :roll:

Posted

[quote name='Matusz']no to ładnie, w Poznaniu nie było a w Kielcach jakie było :placz::placz:
czekamy na wieści ;)

Mateusz, na pewno jeszcze się załapiesz na ciacho! Spox...

[quote name='Cambel&Megi']Hejj Asiaczki ;)
Zgadzam się z Tobą, Justyna, jak dla mnie lepiej tańczyła, a Guzik ogółem nie lubię, więc...
Ojejj, to już? Trzymamy kciuki i czekamy na wieści....
Pozdrawiam serdecznie.....
No, pokój posprzatany, wymyty. Za chwilę - spacerek z psiakami, potem do piwnicy po kojec i piecyk. I jestesmy gotowe!

[quote name='Justys95']Ale mi ślinka poleciała....:p
Jak upiekę - zrobię fotkę, abyś się całkiem zaśliniła... hahaha...:evil_lol:

[quote name='Elitesse']moja tez :) justyny nie lubie bo jak dla mnie jest sztuczna i taka hmm gwiazdowata :roll:
No widzisz, jak to jest w zyciu... Ja z kolei nie przepadam za A.G., bo... obie role, w jakich ją oglądałam, gra dokładnie tak samo... A i z tańcem, to jej nie za bardzo wychodziło. W niej - wszystkiego było za dużo, a w tańcu - za mało... Sorki za ten tekst, ale takie jest moje zdanie...
Z drugiej strony, jakby nie spojrzeć, lepiej tańczyła Justyna.
Pzdr.

Posted

Ale wtooopa! Wiedzialam ze Lusik "zaciążony" ale nie wiedzialam ze to juz niedlugo!! :oops::oops::loveu: Trzymam kciuki i bede sledzila wątek, mam nadzieje ze wszystko bedzie na bierząco... Skojarzenie tak pięknej pary no no :multi:

Posted

Agasia napisał(a):
Ale wtooopa! Wiedzialam ze Lusik "zaciążony" ale nie wiedzialam ze to juz niedlugo!! :oops::oops::loveu: Trzymam kciuki i bede sledzila wątek, mam nadzieje ze wszystko bedzie na bierząco... Skojarzenie tak pięknej pary no no :multi:

no jak by nie patrzec to powtorka doskonałego skojarzenia sprzed roku...:razz:;)