Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 49.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Asiaczek

18152

• M&S

1809

• Alicja

1483

• taxelina

1475

Top Posters In This Topic

Posted

:shake:a ja nie mogłabym mieć w domu szczeniaków bo nie byłabym w sanie ich oddać w świat :oops:

chyba to mam po ciotce która przygarnąwszy szczenną sukę z ulicy dorobiła się na długie lata gromadki 7 psów do tego byli jeszcze koci rezydenci Filip i Baltazar :p

Posted

Ja myslę, że Dżastinek jeszcze nie powiedział "ostatniego słowa"...
A w nowym miejscu sprawuje się b.dobrze. Już odzyskał apetyt, śpi w łóżeczku właścicielki, jak do tej pory nie było "wpadki" z siusianiem i kupkaniem. No, jednym słowem, jest OK.
Pzdr.

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:shake:a ja nie mogłabym mieć w domu szczeniaków bo nie byłabym w sanie ich oddać w świat :oops:

chyba to mam po ciotce która przygarnąwszy szczenną sukę z ulicy dorobiła się na długie lata gromadki 7 psów do tego byli jeszcze koci rezydenci Filip i Baltazar :p

Fakt, ciężko jest oddawać maluchy. Nawet najgorszego łobuzka żal...
Ale jezeli wiem, gdzie maluch idzie, znam osobę, to rozstanie nie jest takie bolesne.
pzdr.
Pzdr.

Posted

Później gdzieś zniknął Dżastinek, ale została za to Żelka i Wahziri. No i kocyk w roli głónej...

Znowu pojawił sie główny aktor, ale czegoś zmęczony (gdzie on był?)

No, ale jak przyszła Żelka, to zabawa na nowo rozgorzała...

... i rozwijała się....

Pzdr.

Posted

Właśnie wrócilismy z wystawy w Radomiu. Na tej wystawie zaprezentowałam tylko 2 basenji:
PSY
kl. otwarta
Abotere's WAHZIRI - ocena dosk., CWC (rozpoczęty Championat Polski)

kl. championow
Abotere's ADUNBI - ocena dosk., CWC, BOB, BOG3!!!!

Bardzo jestem zadowolona z wyników. No i musze podziekowac b.ciepło i serdecznie Agasi, która pomogła zaprezentowac mi Gusia-pręgusia. Zrobiła to tak skutecznie, ze Gusio zajął III miejsce na Best of Group!!! BRAWO!!!

I jeszcze jedna notka z wystawy.
Moskwa, 20.05.2006 r.
kl. szczeniąt
JUST FOR YOU Asiaczek - ocena wybitnie obiecująca, Najlepsze Szczenię w Rasie, BIS Szczeniąt - V miejsce!!!!!!
Sędzina było zauroczona maluchem, który z miejsca podbił Jej serce. Stwierdziła, że ... ten maluch nie ma wad!!! Choć pewnie konkurencja znalażlaby w nim 100, a nawet 101 wad. A niech tam. Niech sobie szukają wad, ale najpierw niech spojrzą na swoje "pokraczki", prawda?

Mam sporo zdjęć, sa naprawde b. ładne i ciekawe. Ale moze jutro je wstawię, co? Dzisiaj już chciałabym położyć sie do łóżka, które tak kusząco wygląda...
Pzdr.

Posted

[quote name='Poświata']Brawo Asia,
brawo psiury.

i przypominam, że już jest jutro :oops: :lol: .
No tak, człowiek coś tam rzuci "od rzeczy", a tu są tacy, co to wyłapują każdą obiecankę! No to musze postarać się i "coś" wstawić na stronę. Ale to będzie późnym wieczorem (aby dzisiaj!!!).
To chyba będzie "coś" specjalnego dla Agabass, np. fionka na spacerze...
pzdr.

Posted

Tak jak powiedzialam w Radomiu, Waszą galerię odszukałam i doszczętnie przejrzałam :) Nowości nie powiem, bo mowie to zawsze, ale Twoje baski to sama słodycz ;) Te sprytne oczka powalą każdego. Tylko co tak ostatnio mało mojego Gusia w galerii :)? Proszę jak najszybciej ten ubytek zapełnić (coś mówiłaś, że masz jakies zdjęcia ze spacerku... :diabloti: )! Naprawde pieknie!

Pozdrawiam

Posted

Asiaczek napisał(a):
No tak, człowiek coś tam rzuci "od rzeczy", a tu są tacy, co to wyłapują każdą obiecankę!
Się czepiają :mad: , każdego słowa :shake: :roll: , oj nie ładnie, nie ładnie :nono: ;) .

Posted

OK.Wstawiam kilka zdjęć Fionki.
Gusia zdjęcia będa z Radomia , ale jutro...

Mały "Niuchaczek"

Fionka z p. Krzysztofem (On zajęty, Ona - też).

Obserwatorka...

Najpiękniejsza zabawka dla psa: PATYCZEK.

Wszystkie baski obecne w tym dniu na Polach Mokotowskich bięgna podpisac listę obecności...(od lewej: Dżezik, Żelka i Fionka).

I na koniec krótkiego reportażu - zobaczcie, jak baski sie ustawiły do zdjęcia: Dżezik i Żelka pokazują swoje piękne tyłeczki, a Fionka - piękny front.

Pzdr.

Posted

[quote name='basiulka22tychy']3 sarenki :):):):)
Coś w tym jest. Baski (w dobrej kondycji) rzeczywiście, niezależnie od wieku, wyglądają jak sarenki!!! Masz dobre oko. Pogratulować!
Pzdr.