Alicja Posted May 19, 2006 Posted May 19, 2006 :shake:a ja nie mogłabym mieć w domu szczeniaków bo nie byłabym w sanie ich oddać w świat :oops: chyba to mam po ciotce która przygarnąwszy szczenną sukę z ulicy dorobiła się na długie lata gromadki 7 psów do tego byli jeszcze koci rezydenci Filip i Baltazar :p Quote
Asiaczek Posted May 19, 2006 Author Posted May 19, 2006 Ja myslę, że Dżastinek jeszcze nie powiedział "ostatniego słowa"... A w nowym miejscu sprawuje się b.dobrze. Już odzyskał apetyt, śpi w łóżeczku właścicielki, jak do tej pory nie było "wpadki" z siusianiem i kupkaniem. No, jednym słowem, jest OK. Pzdr. Quote
Asiaczek Posted May 19, 2006 Author Posted May 19, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:shake:a ja nie mogłabym mieć w domu szczeniaków bo nie byłabym w sanie ich oddać w świat :oops: chyba to mam po ciotce która przygarnąwszy szczenną sukę z ulicy dorobiła się na długie lata gromadki 7 psów do tego byli jeszcze koci rezydenci Filip i Baltazar :p Fakt, ciężko jest oddawać maluchy. Nawet najgorszego łobuzka żal... Ale jezeli wiem, gdzie maluch idzie, znam osobę, to rozstanie nie jest takie bolesne. pzdr. Pzdr. Quote
Asiaczek Posted May 19, 2006 Author Posted May 19, 2006 Później gdzieś zniknął Dżastinek, ale została za to Żelka i Wahziri. No i kocyk w roli głónej... Znowu pojawił sie główny aktor, ale czegoś zmęczony (gdzie on był?) No, ale jak przyszła Żelka, to zabawa na nowo rozgorzała... ... i rozwijała się.... Pzdr. Quote
Asiaczek Posted May 19, 2006 Author Posted May 19, 2006 I jeszcze dwa piekne portrety Żelki i dżastinka: I Żelcia: Pzdr. Quote
Daisunia Posted May 20, 2006 Posted May 20, 2006 [quote name='Asiaczek']I jeszcze dwa piekne portrety Żelki i dżastinka: I Żelcia: Pzdr. łoooj jaaakie bobaskowe cudenka ;) Quote
Asiaczek Posted May 20, 2006 Author Posted May 20, 2006 No, portreciki fajniste! Mnie - jako autorce - też się podobają.:lol: Pzdr. Quote
Asiaczek Posted May 21, 2006 Author Posted May 21, 2006 Właśnie wrócilismy z wystawy w Radomiu. Na tej wystawie zaprezentowałam tylko 2 basenji: PSY kl. otwarta Abotere's WAHZIRI - ocena dosk., CWC (rozpoczęty Championat Polski) kl. championow Abotere's ADUNBI - ocena dosk., CWC, BOB, BOG3!!!! Bardzo jestem zadowolona z wyników. No i musze podziekowac b.ciepło i serdecznie Agasi, która pomogła zaprezentowac mi Gusia-pręgusia. Zrobiła to tak skutecznie, ze Gusio zajął III miejsce na Best of Group!!! BRAWO!!! I jeszcze jedna notka z wystawy. Moskwa, 20.05.2006 r. kl. szczeniąt JUST FOR YOU Asiaczek - ocena wybitnie obiecująca, Najlepsze Szczenię w Rasie, BIS Szczeniąt - V miejsce!!!!!! Sędzina było zauroczona maluchem, który z miejsca podbił Jej serce. Stwierdziła, że ... ten maluch nie ma wad!!! Choć pewnie konkurencja znalażlaby w nim 100, a nawet 101 wad. A niech tam. Niech sobie szukają wad, ale najpierw niech spojrzą na swoje "pokraczki", prawda? Mam sporo zdjęć, sa naprawde b. ładne i ciekawe. Ale moze jutro je wstawię, co? Dzisiaj już chciałabym położyć sie do łóżka, które tak kusząco wygląda... Pzdr. Quote
Matagi Posted May 21, 2006 Posted May 21, 2006 Gratulacje wielkie!!!!:multi: :loveu: :multi: :loveu: :multi: :loveu: Quote
Asiaczek Posted May 22, 2006 Author Posted May 22, 2006 Matagi - dzięki. I wszystkim życzę tak pełnej wrażeń wystawy:lol: Pzdr. Quote
Poświata Posted May 22, 2006 Posted May 22, 2006 Brawo Asia, brawo psiury. i przypominam, że już jest jutro :oops: :lol: . Quote
Asiaczek Posted May 22, 2006 Author Posted May 22, 2006 [quote name='Poświata']Brawo Asia, brawo psiury. i przypominam, że już jest jutro :oops: :lol: . No tak, człowiek coś tam rzuci "od rzeczy", a tu są tacy, co to wyłapują każdą obiecankę! No to musze postarać się i "coś" wstawić na stronę. Ale to będzie późnym wieczorem (aby dzisiaj!!!). To chyba będzie "coś" specjalnego dla Agabass, np. fionka na spacerze... pzdr. Quote
Agasia Posted May 22, 2006 Posted May 22, 2006 Tak jak powiedzialam w Radomiu, Waszą galerię odszukałam i doszczętnie przejrzałam :) Nowości nie powiem, bo mowie to zawsze, ale Twoje baski to sama słodycz ;) Te sprytne oczka powalą każdego. Tylko co tak ostatnio mało mojego Gusia w galerii :)? Proszę jak najszybciej ten ubytek zapełnić (coś mówiłaś, że masz jakies zdjęcia ze spacerku... :diabloti: )! Naprawde pieknie! Pozdrawiam Quote
Alicja Posted May 22, 2006 Posted May 22, 2006 BRAWO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
Poświata Posted May 22, 2006 Posted May 22, 2006 Asiaczek napisał(a):No tak, człowiek coś tam rzuci "od rzeczy", a tu są tacy, co to wyłapują każdą obiecankę! Się czepiają :mad: , każdego słowa :shake: :roll: , oj nie ładnie, nie ładnie :nono: ;) . Quote
Asiaczek Posted May 22, 2006 Author Posted May 22, 2006 OK.Wstawiam kilka zdjęć Fionki. Gusia zdjęcia będa z Radomia , ale jutro... Mały "Niuchaczek" Fionka z p. Krzysztofem (On zajęty, Ona - też). Obserwatorka... Najpiękniejsza zabawka dla psa: PATYCZEK. Wszystkie baski obecne w tym dniu na Polach Mokotowskich bięgna podpisac listę obecności...(od lewej: Dżezik, Żelka i Fionka). I na koniec krótkiego reportażu - zobaczcie, jak baski sie ustawiły do zdjęcia: Dżezik i Żelka pokazują swoje piękne tyłeczki, a Fionka - piękny front. Pzdr. Quote
agabass Posted May 23, 2006 Posted May 23, 2006 ale superowa psiowa impreza hahahahah extra no i Fionka elegancka Quote
Asiaczek Posted May 25, 2006 Author Posted May 25, 2006 [quote name='basiulka22tychy']3 sarenki :):):):) Coś w tym jest. Baski (w dobrej kondycji) rzeczywiście, niezależnie od wieku, wyglądają jak sarenki!!! Masz dobre oko. Pogratulować! Pzdr. Quote
Recommended Posts