Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 49.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Asiaczek

18152

• M&S

1809

• Alicja

1483

• taxelina

1475

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Savannah']A wogole to Buszka bardzo ładnie wyszła na tych fotkach spoza ringu! Nie pamietam tylko czy ja fotke robiłam czy ja ja ustawiałam ?:lol:
Nawet mnie o to nie pytaj, ja nic nie wiem...:lol:

[quote name='Matusz']oby dwa będą mocno zaciśnięte

a co to są jotki ?:oops:

Trzymaj, Matusz, trzymaj...

A "Jotki" to moje 2 psiaki z miotu na lit. "J": JELLY JOSHREEN Asiaczek (Żelka) i JAZZY BOY Asiaczek (Dżezik).:loveu:
Pzdr.

Posted

[quote name='Rinuś']Bo ja to tak wpadam sporadycznie :)
ale u Ciebie strony szybko lecą :crazyeye:

Dzisiaj w takim tempie - to wyjatkowo... Normalnie - zdecydowanie wolniej...:lol:

[quote name='Savannah']o a te ostatnie Agaty z Wahzirkiem to ja robiłam :) widze ze niezle wyszły. Przynajmniej Agata i Wahziri sie dobrze prezentuja! ;)
Aga z Wazim z zasady ładnie sie prezentuja!:lol:

[quote name='Cambel&Megi']Napatrzeć się nie mogę....Coraz bardziej mnie zachwycają :loveu: Z fotki na fotkę...
Oj, uważaj... Baski wciągają...
pzdr.

Posted

a ja przed wyjazdem do Warszawy mam jeszcze niestety koło na studiach... Trzymajcie wiec, prosze kciuki za mnie we wtorek!;):lol: Koło z podstaw rekreacji... a i tak do Austrii bede pewnie musiała wziac dwie ksiazki... egzamin mam 7 :placz:

Posted

Asiaczek napisał(a):
O, masz! A ja myslałam, że to będzie typowy wyjazd rekreacyjny, przynajmniej dla Ciebie...:oops:
Pzdr.

E, tam ! Rekreacyjny tto moze nie, bo musze troche popracowac :) ale to bedzie sama przyjemnosc! i... duzy zaszczyt dla mnie. Dziekuje jeszcze raz po raz kolejny za zaufanie ! Odwdziecze sie... mam nadzieje ze w wysokich wynikach :lol:
A na ten typowy wyjazd rekreacyjny zabieram, az dwa garnitury :loveu: w kazdy dzien inny,ale oba pasujace do kolorystyki psiakow;)

Posted

Elegantka!!!:lol:

A ja jestem niepocieszona, bo moja faworytka w "Tańcu z gwiazdami" nie zajeła I miejsca.... A tak Jej kibicowałam... I nawet sporo SMS'ów wysłałam...:shake::placz:

Idę na wieczorne spacerki...
pzdr.

Posted

[quote name='Asiaczek']Elegantka!!!:lol:

A ja jestem niepocieszona, bo moja faworytka w "Tańcu z gwiazdami" nie zajeła I miejsca.... A tak Jej kibicowałam... I nawet sporo SMS'ów wysłałam...:shake::placz:

pzdr.

a ja się cieszę, bo z kolei moja faworytka wygrała :multi::multi::multi:

Posted

[quote name='Matusz']
a ja się cieszę, bo z kolei moja faworytka wygrała :multi::multi::multi:

tez byłam za Guziczkiem :lol: choc teoretycznie lepiej tanczyła Justyna Steczkowska, to trzeba przyznac! Mi sie bardzo podobała sukienka prowadzacej Kasi Skrzyneckiej no i Guziczek tez wygladała super w tym rozu! A to porche!! :loveu:

Posted

Asiaczek napisał(a):
Elegantka!!!:lol:

pzdr.

Nie, po prostu z doskonałymi psami , dobrze jak i handler wyglada doskonale... :lol:

Posted

[quote name='Savannah']tez byłam za Guziczkiem :lol: choc teoretycznie lepiej tanczyła Justyna Steczkowska, to trzeba przyznac! Mi sie bardzo podobała sukienka prowadzacej Kasi Skrzyneckiej no i Guziczek tez wygladała super w tym rozu! A to porche!! :loveu:

no porche niezłe :razz::razz:

i Guziczek pięknie się prezentowała w tej sukni :loveu:

Posted

Chwalcie ja, chwalcie... Ja i tak twierdzę, że Justyna tanczyla lepiej i gdyby była oceniana technika - ona by wygrała. A.Guzik wygrała swoja popularnościa...
No cóż, tak bywa!
Pzdr.

Posted

a Jak dla Mnie ....
To niewiem xD
Guzik napewno wygrala przez Popularnosc serialu "Hela w opałach" (nienawidze tego serialu bo wszyscy sie ze mnie smieją ;()

wogóle Tańca z gwiazdami nie ogladam wiec niewiem jak oni tańczyli:evil_lol:

Posted

Hejka, Anecioreczku!Hm, mam taka prośbę do Ciebie, ale nie wiem, czy to bedzie realne...
Onego czasu (wieki temu!) ZonkOne obiecał mi coś i do tej pory ja "tego" nie mam, a nie ukrywam, że baaaardzo na "to" liczylam...

Możesz Jemu przkazac moja prosbę...?:cool3:
Pzdr.