Savannah Posted November 25, 2007 Posted November 25, 2007 [quote name='Matusz']oby dwa będą mocno zaciśnięte a co to są jotki ?:oops: Super! A Jotki to oczywiscie DZEZIK i ZELKA !!! :loveu: i to one jada ze mna do Austrii. Quote
Rinuś Posted November 25, 2007 Posted November 25, 2007 [quote name='Asiaczek']Witaj, Rinus! Dawno nie czytałam Ciebie tutaj... Pzdr. Bo ja to tak wpadam sporadycznie :) ale u Ciebie strony szybko lecą :crazyeye: Quote
Asiaczek Posted November 25, 2007 Author Posted November 25, 2007 [quote name='Savannah']A wogole to Buszka bardzo ładnie wyszła na tych fotkach spoza ringu! Nie pamietam tylko czy ja fotke robiłam czy ja ja ustawiałam ?:lol: Nawet mnie o to nie pytaj, ja nic nie wiem...:lol: [quote name='Matusz']oby dwa będą mocno zaciśnięte a co to są jotki ?:oops: Trzymaj, Matusz, trzymaj... A "Jotki" to moje 2 psiaki z miotu na lit. "J": JELLY JOSHREEN Asiaczek (Żelka) i JAZZY BOY Asiaczek (Dżezik).:loveu: Pzdr. Quote
Savannah Posted November 25, 2007 Posted November 25, 2007 Asiaczku a Ty w sobote i niedziele 'przy komputerze' i czekaj na moje relacje sms-owe :lol: Quote
agaciaaa Posted November 25, 2007 Posted November 25, 2007 Bardzo lubie fotki wypoczynkowe :) http://img91.imageshack.us/img91/8879/resizeofimg9905alz7.jpg pięknie wyszła! :loveu: Quote
Asiaczek Posted November 25, 2007 Author Posted November 25, 2007 No i ostatnie seria fotek z Wrocławia. tym razem Agasia z Wahzirkiem na MP: Popatrzcie! Cdn. Pzdr. Quote
Savannah Posted November 25, 2007 Posted November 25, 2007 o a te ostatnie Agaty z Wahzirkiem to ja robiłam :) widze ze niezle wyszły. Przynajmniej Agata i Wahziri sie dobrze prezentuja! ;) Quote
Cambel&Megi Posted November 25, 2007 Posted November 25, 2007 Napatrzeć się nie mogę....Coraz bardziej mnie zachwycają :loveu: Z fotki na fotkę... Quote
Asiaczek Posted November 25, 2007 Author Posted November 25, 2007 No i tak Agata z Wazim wyladowali... Agasia - jeszcze raz gratulacje!!!:loveu: Pzdr. Quote
Asiaczek Posted November 25, 2007 Author Posted November 25, 2007 [quote name='Rinuś']Bo ja to tak wpadam sporadycznie :) ale u Ciebie strony szybko lecą :crazyeye: Dzisiaj w takim tempie - to wyjatkowo... Normalnie - zdecydowanie wolniej...:lol: [quote name='Savannah']o a te ostatnie Agaty z Wahzirkiem to ja robiłam :) widze ze niezle wyszły. Przynajmniej Agata i Wahziri sie dobrze prezentuja! ;) Aga z Wazim z zasady ładnie sie prezentuja!:lol: [quote name='Cambel&Megi']Napatrzeć się nie mogę....Coraz bardziej mnie zachwycają :loveu: Z fotki na fotkę... Oj, uważaj... Baski wciągają... pzdr. Quote
Savannah Posted November 25, 2007 Posted November 25, 2007 a ja przed wyjazdem do Warszawy mam jeszcze niestety koło na studiach... Trzymajcie wiec, prosze kciuki za mnie we wtorek!;):lol: Koło z podstaw rekreacji... a i tak do Austrii bede pewnie musiała wziac dwie ksiazki... egzamin mam 7 :placz: Quote
agaciaaa Posted November 25, 2007 Posted November 25, 2007 Asiaczek napisał(a):Oj, uważaj... Baski wciągają... Święta prawda!!! :lol: Quote
Asiaczek Posted November 25, 2007 Author Posted November 25, 2007 O, masz! A ja myslałam, że to będzie typowy wyjazd rekreacyjny, przynajmniej dla Ciebie...:oops: Pzdr. Quote
Savannah Posted November 25, 2007 Posted November 25, 2007 Asiaczek napisał(a):O, masz! A ja myslałam, że to będzie typowy wyjazd rekreacyjny, przynajmniej dla Ciebie...:oops: Pzdr. E, tam ! Rekreacyjny tto moze nie, bo musze troche popracowac :) ale to bedzie sama przyjemnosc! i... duzy zaszczyt dla mnie. Dziekuje jeszcze raz po raz kolejny za zaufanie ! Odwdziecze sie... mam nadzieje ze w wysokich wynikach :lol: A na ten typowy wyjazd rekreacyjny zabieram, az dwa garnitury :loveu: w kazdy dzien inny,ale oba pasujace do kolorystyki psiakow;) Quote
Asiaczek Posted November 25, 2007 Author Posted November 25, 2007 Elegantka!!!:lol: A ja jestem niepocieszona, bo moja faworytka w "Tańcu z gwiazdami" nie zajeła I miejsca.... A tak Jej kibicowałam... I nawet sporo SMS'ów wysłałam...:shake::placz: Idę na wieczorne spacerki... pzdr. Quote
Matusz Posted November 25, 2007 Posted November 25, 2007 [quote name='Asiaczek']Elegantka!!!:lol: A ja jestem niepocieszona, bo moja faworytka w "Tańcu z gwiazdami" nie zajeła I miejsca.... A tak Jej kibicowałam... I nawet sporo SMS'ów wysłałam...:shake::placz: Idę na wieczorne spacerki... pzdr. a ja się cieszę, bo z kolei moja faworytka wygrała :multi::multi::multi: Quote
Savannah Posted November 25, 2007 Posted November 25, 2007 [quote name='Matusz'] a ja się cieszę, bo z kolei moja faworytka wygrała :multi::multi::multi: tez byłam za Guziczkiem :lol: choc teoretycznie lepiej tanczyła Justyna Steczkowska, to trzeba przyznac! Mi sie bardzo podobała sukienka prowadzacej Kasi Skrzyneckiej no i Guziczek tez wygladała super w tym rozu! A to porche!! :loveu: Quote
Savannah Posted November 25, 2007 Posted November 25, 2007 Asiaczek napisał(a):Elegantka!!!:lol: A ja jestem niepocieszona, bo moja faworytka w "Tańcu z gwiazdami" nie zajeła I miejsca.... A tak Jej kibicowałam... I nawet sporo SMS'ów wysłałam...:shake::placz: Idę na wieczorne spacerki... pzdr. Nie, po prostu z doskonałymi psami , dobrze jak i handler wyglada doskonale... :lol: Quote
Matusz Posted November 25, 2007 Posted November 25, 2007 [quote name='Savannah']tez byłam za Guziczkiem :lol: choc teoretycznie lepiej tanczyła Justyna Steczkowska, to trzeba przyznac! Mi sie bardzo podobała sukienka prowadzacej Kasi Skrzyneckiej no i Guziczek tez wygladała super w tym rozu! A to porche!! :loveu: no porche niezłe :razz::razz: i Guziczek pięknie się prezentowała w tej sukni :loveu: Quote
Asiaczek Posted November 25, 2007 Author Posted November 25, 2007 Chwalcie ja, chwalcie... Ja i tak twierdzę, że Justyna tanczyla lepiej i gdyby była oceniana technika - ona by wygrała. A.Guzik wygrała swoja popularnościa... No cóż, tak bywa! Pzdr. Quote
Anecioreczek Posted November 26, 2007 Posted November 26, 2007 a Jak dla Mnie .... To niewiem xD Guzik napewno wygrala przez Popularnosc serialu "Hela w opałach" (nienawidze tego serialu bo wszyscy sie ze mnie smieją ;() wogóle Tańca z gwiazdami nie ogladam wiec niewiem jak oni tańczyli:evil_lol: Quote
Asiaczek Posted November 26, 2007 Author Posted November 26, 2007 Hejka, Anecioreczku!Hm, mam taka prośbę do Ciebie, ale nie wiem, czy to bedzie realne... Onego czasu (wieki temu!) ZonkOne obiecał mi coś i do tej pory ja "tego" nie mam, a nie ukrywam, że baaaardzo na "to" liczylam... Możesz Jemu przkazac moja prosbę...?:cool3: Pzdr. Quote
Recommended Posts