Asiaczek Posted November 25, 2007 Author Posted November 25, 2007 Porónanie o tytuł Najlepsza Dorosła Suka w Rasie: Żelka - JELLY JOSHREEN Asiaczek FCI i Buszka - I'M EVERYBODY'S DARLING Asiaczek FCI. Cdn. Pzdr. Quote
Cambel&Megi Posted November 25, 2007 Posted November 25, 2007 Asiaczek napisał(a):Oj, duzo można napisac. W duzym skrócie: energiczne, niezalezne, nie szczekają, lubią jeść, lubię ciepełko... Przeczytaj 2 artykuły, jakie sa zamieszczone na mojej stronie. Pzdr. Ooo to coś jak ja.....:evil_lol: Już mają u mnie plus, bo szczekliwych psów to nie lubię....energiczne, jak najbardziej...:loveu: Właśnie czytam te artykuły, brzmi to bardzo ciekawie.... Quote
Matusz Posted November 25, 2007 Posted November 25, 2007 NDSwR i tak zostało wszystko zgarnięte przez Asiaczki, i CACIB i res. CACIB :diabloti: Quote
Asiaczek Posted November 25, 2007 Author Posted November 25, 2007 Jeszcze kilka fotek, tym razem pojedynczych Żelki i Buszki: Cdn. Pzdr. Quote
Cambel&Megi Posted November 25, 2007 Posted November 25, 2007 Mam jeszcze takie pytanie....Czy Basenji nadają się do szkolenia? Quote
Asiaczek Posted November 25, 2007 Author Posted November 25, 2007 I ostatnie juz porównanie podczas wystawy we Wrocławiu - o tytuł Zwycięzca Rasy (BOB): Od lewej: JAZZY BOY Asiaczek - NDPwR, AFREYA HANACEK Bajunga - Zwyc. Młodzieży, JELLY JOSHREEN Asiaczek - NDSwR. Cdn. Pzdr. Quote
Asiaczek Posted November 25, 2007 Author Posted November 25, 2007 Cambel&Megi napisał(a):Mam jeszcze takie pytanie....Czy Basenji nadają się do szkolenia? Co prawda basenji biorą udział (w USA, Kanadzie, Skandynawii) w Agility, ale trzeba naprawde duzo napracować się, aby mieć z basenji wyniki... Jak dla mnie, to baski sa po prostu nieprzewidywalne i to jest w nich i piękne i czasami denerwujące... pzdr. Quote
Cambel&Megi Posted November 25, 2007 Posted November 25, 2007 Asiaczek napisał(a):Co prawda basenji biorą udział (w USA, Kanadzie, Skandynawii) w Agility, ale trzeba naprawde duzo napracować się, aby mieć z basenji wyniki... Jak dla mnie, to baski sa po prostu nieprzewidywalne i to jest w nich i piękne i czasami denerwujące... pzdr. Mhmm czyli kolejna miłość nie do szkolenia... :eviltong: Dziękuję za informacje. :) Pzdr. Quote
agaciaaa Posted November 25, 2007 Posted November 25, 2007 Asiaczku, szalejesz z fotkami! :loveu: i bardzo dobrze ;) Quote
Asiaczek Posted November 25, 2007 Author Posted November 25, 2007 Matusz napisał(a):NDSwR i tak zostało wszystko zgarnięte przez Asiaczki, i CACIB i res. CACIB :diabloti: Tak, prawda/ A BOB'a otrzymał Dżezik! Czyli ... hattrick!!! agaciaaa napisał(a):Asiaczku, szalejesz z fotkami! :loveu: i bardzo dobrze ;) Obiecałam, to staram sie dotrzymac słowa! Jeszcze troche fotek z Wrocka jest, ale połowa juz "pooooszła". Pzdr. Quote
Rinuś Posted November 25, 2007 Posted November 25, 2007 Helloołłł :eviltong::eviltong: fajne fotki z wystawy :loveu: Quote
Asiaczek Posted November 25, 2007 Author Posted November 25, 2007 Witaj, Rinus! Dawno nie czytałam Ciebie tutaj... Pzdr. Quote
Savannah Posted November 25, 2007 Posted November 25, 2007 [quote name='Matusz']a jak Wy tzn ty Asiaczku i Savannah się poznaliście?? ona z Poznania ty z Wawy:diabloti: [quote name='Asiaczek']Nie pamiętam dokładnie, ale to Lidka zrobiła ten pierwszy krok, chyba przy pomocy naszej wspólnej koleżanki - Moniki (zpr). I dalej tak jakos poszło... Bardzo sobie chwalę tę przyjaźń z Lidką :loveu:i bardzo żałuję, że mieszka tak daleko ode mnie... Lidka ma ogromna wiedzę praktyczną nt. ras, zachowań psów. Lubi i umie prezentować je na ringach, a baski w szczególności. Cóż można więcej napisać? pzdr. Jak my sie poznałysmy? Asiaczku, nie, nie przez ZPR... Fakt, to ja zrobiłam pierwszy krok to juz chyba 5 lat temu... Napisałam do własciciela Fingala - Basenji - i on mi dał kontakt do Ciebie. I tak sie pokrotce zaczeło:loveu: Juz wtedy zapowiedziałam ze jak basenji to tylko Asiaczek !:lol: Rowniez bardzo sobie cenie przyjazn z Asiaczkiem. Podziwiam ten zapał, miłosc i oddanie swoim psom. Oraz ogromna wiedze na temat rasy, jak i bardzo przemyslane dobieranie kryc przez co efekty sa super. Dzieki Asiaczkowi mogłam poznac blizej ta rase, poobcowac z nia dłuzej.. Co zaowocuje niedługo tym, ze sama zostane włascicielem takiego małego Asiaczka :loveu: ale to coming soon... I fakt, bardzo lubie wystawiac Basenji - mimo ich nieprzewidzialnosci, uwazam ze doskonale sie je wystawia - zwłaszcza efektowne psy - małym wyzwaniem była dla mnie kiedys Buszka - na jej pierwszej wystawie gdzie dopiero sie poznałysmy - ale na szczescie juz druga wystawa i było super, skonczyło sie nawet miejscem na pudle...:loveu: Ostatnio mi sie bardzo dobrze wystawialo Dzezika - mam nadzieje ze to zaowocuje wynikami na ringach w Austrii. Dobra rozpisałam sie chyba, az za bardzo :lol: na tym koncze swoje przemyslenia...;) [quote name='Matusz']bardzo ładnie prezentują się dziewczyny ;) No, BUSZKA sie ładnie prezentuje :eviltong: ;) Quote
Asiaczek Posted November 25, 2007 Author Posted November 25, 2007 I porcja fotek "wypoczynkowych"... Buszka... Cdn. Pzdr. Quote
Asiaczek Posted November 25, 2007 Author Posted November 25, 2007 Savannah napisał(a):Jak my sie poznałysmy? Asiaczku, nie, nie przez ZPR... Fakt, to ja zrobiłam pierwszy krok to juz chyba 5 lat temu... Napisałam do własciciela Fingala - Basenji - i on mi dał kontakt do Ciebie. I tak sie pokrotce zaczeło:loveu: Juz wtedy zapowiedziałam ze jak basenji to tylko Asiaczek !:lol: Musisz mi to przypomnieć, bo ja juz nie pamietam początków. No, cóz, wiek robi swoje...:lol: Pzdr. Quote
Savannah Posted November 25, 2007 Posted November 25, 2007 Asiaczek napisał(a):Musisz mi to przypomnieć, bo ja juz nie pamietam początków. No, cóz, wiek robi swoje...:lol: Pzdr. w czwartek Ci przypomne, ok? :lol: Quote
Matusz Posted November 25, 2007 Posted November 25, 2007 [quote name='Savannah']w czwartek Ci przypomne, ok? :lol: a co jest w czwartek ?:oops: Quote
Asiaczek Posted November 25, 2007 Author Posted November 25, 2007 Cd. fotekBuszki w style "free style"... Cdn. Pzdr. Quote
Asiaczek Posted November 25, 2007 Author Posted November 25, 2007 [quote name='Matusz'] a co jest w czwartek ?:oops: W czwartek Lidka przyjezdża do W-wy, bierze Jotki i jedzie z nimi do Austrii na 2xCACIB!!!:lol::multi: Quote
Matusz Posted November 25, 2007 Posted November 25, 2007 [quote name='Asiaczek']W czwartek Lidka przyjezdża do W-wy, bierze Jotki i jedzie z nimi do Austrii na 2xCACIB!!!:lol::multi: aha, rozumiem ;) fajnieee:p Quote
Savannah Posted November 25, 2007 Posted November 25, 2007 [quote name='Asiaczek']W czwartek Lidka przyjezdża do W-wy, bierze Jotki i jedzie z nimi do Austrii na 2xCACIB!!!:lol::multi: i w srode kupuje bilety na pociag:lol: [quote name='Matusz']aha, rozumiem ;) fajnieee:p no to licze na trzymanie za nas kciukow :eviltong:;) Quote
Savannah Posted November 25, 2007 Posted November 25, 2007 A wogole to Buszka bardzo ładnie wyszła na tych fotkach spoza ringu! Nie pamietam tylko czy ja fotke robiłam czy ja ja ustawiałam ?:lol: Quote
Matusz Posted November 25, 2007 Posted November 25, 2007 [quote name='Savannah']i w srode kupuje bilety na pociag:lol: no to licze na trzymanie za nas kciukow :eviltong:;) oby dwa będą mocno zaciśnięte a co to są jotki ?:oops: Quote
Recommended Posts