Cambel&Megi Posted November 25, 2007 Posted November 25, 2007 panienkabubu napisał(a):Jakbyś miała w planach bernardyny to zapraszam do mnie :loveu: Rozważę tą propozycję, dziękuję...... ;) Quote
Kincia Posted November 25, 2007 Posted November 25, 2007 Witam:loveu: To niedługo bedą małe baski? :loveu: Quote
Matusz Posted November 25, 2007 Posted November 25, 2007 Dzień dobry Asaiczki :loveu::loveu: Miłego popołudnia :multi: Quote
agaciaaa Posted November 25, 2007 Posted November 25, 2007 http://img204.imageshack.us/img204/2599/resizeofimg0084ni1.jpg należało mu się ;) :loveu: Quote
Asiaczek Posted November 25, 2007 Author Posted November 25, 2007 panienkabubu napisał(a): ASiaczku, ależ masz zaległości :loveu: No właśnie, aż normalnie wstyd...:oops: Justys95 napisał(a):Jej...tymasz najśliczniejsze baski pod słońcem :loveu: E, nie! Widziałam takie, że chciałoby się je nawet ukraść...:lol: Kincia napisał(a):Witam:loveu: To niedługo bedą małe baski? :loveu: Tak, maluchy powinny urodzic się w przyszłym tygodniu, tak ok. wtorku-środy.:loveu: Pzdr. Quote
Asiaczek Posted November 25, 2007 Author Posted November 25, 2007 [quote name='Matusz']Dzień dobry Asaiczki :loveu::loveu: Miłego popołudnia :multi: A jak Twoje popołudnie? Wizyta udana? pzdr. Quote
Matusz Posted November 25, 2007 Posted November 25, 2007 Asiaczek napisał(a):A jak Twoje popołudnie? Wizyta udana? pzdr. udana, jak zwykle jak to bywa na imieninach objadłem się troszku :diabloti: Quote
Asiaczek Posted November 25, 2007 Author Posted November 25, 2007 Mmmm, dawno nie byłam na imieninach...:lol: Pzdr. Quote
Asiaczek Posted November 25, 2007 Author Posted November 25, 2007 Cd. fotek z wystawy we Wrocławiu. Teraz: Żelka - JELLY JOSHREEN Asiaczek FCI Cdn. Pzdr. Quote
Rybka_39 Posted November 25, 2007 Posted November 25, 2007 Super Żeluś:loveu::loveu: A kto go 3ma? TY?:razz: Quote
Matusz Posted November 25, 2007 Posted November 25, 2007 Rybka_39 napisał(a):Super Żeluś:loveu::loveu: A kto go 3ma? TY?:razz: ją :eviltong::eviltong: Quote
Asiaczek Posted November 25, 2007 Author Posted November 25, 2007 Rybka_39 napisał(a):Super Żeluś:loveu::loveu: A kto go 3ma? TY?:razz: Żelkę? Ja. Pzdr. Quote
Rybka_39 Posted November 25, 2007 Posted November 25, 2007 Matusz napisał(a):ją :eviltong::eviltong: :oops: jaki tempok ze mnie to tylko literówka:diabloti: Quote
Asiaczek Posted November 25, 2007 Author Posted November 25, 2007 A teraz Buszi - I'M EVERYBODY'S DARLING Asiaczek, kl. otwarta. Przypominam, ze Buszka była prezentowana przez Savannah. Dziewczyny super dogaduja sie! Cdn. Pzdr. Quote
Matusz Posted November 25, 2007 Posted November 25, 2007 bardzo ładnie prezentują się dziewczyny ;) Quote
Asiaczek Posted November 25, 2007 Author Posted November 25, 2007 Poczekaj na następne fotki! Jest ich sporo, Buszka była najbardziej obfotografowaną sunią ze wszystkich baskow...:loveu: Pzdr. Quote
Cambel&Megi Posted November 25, 2007 Posted November 25, 2007 Piękne są........Nie idzie się nie zakochać...:loveu: Możesz mi coś powiedzieć o charakterze Babasków? Pzdr. ;) Quote
Matusz Posted November 25, 2007 Posted November 25, 2007 a jak Wy tzn ty Asiaczku i Savannah się poznaliście?? ona z Poznania ty z Wawy:diabloti: Quote
Asiaczek Posted November 25, 2007 Author Posted November 25, 2007 Cambel&Megi napisał(a):Piękne są........Nie idzie się nie zakochać...:loveu: Możesz mi coś powiedzieć o charakterze Babasków? Pzdr. ;) Oj, duzo można napisac. W duzym skrócie: energiczne, niezalezne, nie szczekają, lubią jeść, lubię ciepełko... Przeczytaj 2 artykuły, jakie sa zamieszczone na mojej stronie. Pzdr. Quote
Asiaczek Posted November 25, 2007 Author Posted November 25, 2007 Matusz napisał(a):a jak Wy tzn ty Asiaczku i Savannah się poznaliście?? ona z Poznania ty z Wawy:diabloti: Nie pamiętam dokładnie, ale to Lidka zrobiła ten pierwszy krok, chyba przy pomocy naszej wspólnej koleżanki - Moniki (zpr). I dalej tak jakos poszło... Bardzo sobie chwalę tę przyjaźń z Lidką :loveu:i bardzo żałuję, że mieszka tak daleko ode mnie... Lidka ma ogromna wiedzę praktyczną nt. ras, zachowań psów. Lubi i umie prezentować je na ringach, a baski w szczególności. Cóż można więcej napisać?:lol: pzdr. Quote
Matusz Posted November 25, 2007 Posted November 25, 2007 Asiaczek napisał(a):Nie pamiętam dokładnie, ale to Lidka zrobiła ten pierwszy krok, chyba przy pomocy naszej wspólnej koleżanki - Moniki (zpr). I dalej tak jakos poszło... Bardzo sobie chwalę tę przyjaźń z Lidką :loveu:i bardzo żałuję, że mieszka tak daleko ode mnie... Lidka ma ogromna wiedzę praktyczną nt. ras, zachowań psów. Lubi i umie prezentować je na ringach, a baski w szczególności. Cóż można więcej napisać?:lol: pzdr. nic dodać nic ująć :):):):) Quote
Recommended Posts