Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 49.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Asiaczek

18152

• M&S

1809

• Alicja

1483

• taxelina

1475

Top Posters In This Topic

Posted

panienkabubu napisał(a):

ASiaczku, ależ masz zaległości :loveu:

No właśnie, aż normalnie wstyd...:oops:

Justys95 napisał(a):
Jej...tymasz najśliczniejsze baski pod słońcem :loveu:

E, nie! Widziałam takie, że chciałoby się je nawet ukraść...:lol:

Kincia napisał(a):
Witam:loveu:
To niedługo bedą małe baski? :loveu:

Tak, maluchy powinny urodzic się w przyszłym tygodniu, tak ok. wtorku-środy.:loveu:
Pzdr.

Posted

Cambel&Megi napisał(a):
Piękne są........Nie idzie się nie zakochać...:loveu: Możesz mi coś powiedzieć o charakterze Babasków?
Pzdr. ;)

Oj, duzo można napisac. W duzym skrócie: energiczne, niezalezne, nie szczekają, lubią jeść, lubię ciepełko...

Przeczytaj 2 artykuły, jakie sa zamieszczone na mojej stronie.
Pzdr.

Posted

Matusz napisał(a):
a jak Wy tzn ty Asiaczku i Savannah się poznaliście?? ona z Poznania ty z Wawy:diabloti:

Nie pamiętam dokładnie, ale to Lidka zrobiła ten pierwszy krok, chyba przy pomocy naszej wspólnej koleżanki - Moniki (zpr). I dalej tak jakos poszło... Bardzo sobie chwalę tę przyjaźń z Lidką :loveu:i bardzo żałuję, że mieszka tak daleko ode mnie...

Lidka ma ogromna wiedzę praktyczną nt. ras, zachowań psów. Lubi i umie prezentować je na ringach, a baski w szczególności. Cóż można więcej napisać?:lol:
pzdr.

Posted

Asiaczek napisał(a):
Nie pamiętam dokładnie, ale to Lidka zrobiła ten pierwszy krok, chyba przy pomocy naszej wspólnej koleżanki - Moniki (zpr). I dalej tak jakos poszło... Bardzo sobie chwalę tę przyjaźń z Lidką :loveu:i bardzo żałuję, że mieszka tak daleko ode mnie...

Lidka ma ogromna wiedzę praktyczną nt. ras, zachowań psów. Lubi i umie prezentować je na ringach, a baski w szczególności. Cóż można więcej napisać?:lol:
pzdr.

nic dodać nic ująć :):):):)