Cambel&Megi Posted November 24, 2007 Posted November 24, 2007 Dobry wieczór sobotnie! ;) Pierwszy raz się witam, ale czasem przeglądałam Wasz FB po cichu.... Muszę przyznać, że jestem pod wrażeniem Twojej hodowli, ale a pytanie 'dlaczego?' trudno mi odpowiedzieć... Podoba mi się Twoje podejście, a Baski jakie cudowne :loveu: moim 'idolem' jest Gusio i Jazzy Boy /imienia domowego niestety nie znam :oops:/ To już widziałaś, ale kazałaś wstawiać..no to wstawiam... :lol: Pozdrawiam serdecznie! Quote
Bewarka Posted November 24, 2007 Posted November 24, 2007 Ha! Jestem...:grins: BTW:Bardzo piękny rysunek Cambelowa :loveu: Quote
Asiaczek Posted November 24, 2007 Author Posted November 24, 2007 [quote name='Cambel&Megi']Dobry wieczór sobotnie! ;) Pierwszy raz się witam, ale czasem przeglądałam Wasz FB po cichu.... Muszę przyznać, że jestem pod wrażeniem Twojej hodowli, ale a pytanie 'dlaczego?' trudno mi odpowiedzieć... Podoba mi się Twoje podejście, a Baski jakie cudowne :loveu: moim 'idolem' jest Gusio i Jazzy Boy /imienia domowego niestety nie znam :oops:/ To już widziałaś, ale kazałaś wstawiać..no to wstawiam... :lol: Pozdrawiam serdecznie! Witaj Cambelowa!!! cieszę się, że zamieściłaś "efekt" swojej pracy komputerowej. Mnie bardzo podoba się ten basko-facet!:loveu: A JAZZY BOY , to po domowemu - Dżezik.:loveu: [quote name='Justys95']Ha! Jestem...:grins: BTW:Bardzo piękny rysunek Cambelowa :loveu: No, i sama widzisz, jakie to proste. Wchodzisz jak gdyby nigdy nic i ... jesteś! Witaj!:lol: Pzdr. Quote
sylrwia Posted November 25, 2007 Posted November 25, 2007 Dzień dobry dzień dobry:) U nas dzis w nocy spadło troche śniegu. :multi:Byłam pod wrażeniem, ze tak szybko. :crazyeye:Ale powoli znika:shake: Quote
panienkabubu Posted November 25, 2007 Posted November 25, 2007 Cambel-Megi sliczny basek :loveu::loveu: inne rasy też malujesz? :lol: witajcie Asiaczki :loveu: Quote
panienkabubu Posted November 25, 2007 Posted November 25, 2007 sylrwia napisał(a):Dzień dobry dzień dobry:) U nas dzis w nocy spadło troche śniegu. :multi:Byłam pod wrażeniem, ze tak szybko. :crazyeye:Ale powoli znika:shake: Hehe, u nas powróciła jesień :) Quote
Madzik93 Posted November 25, 2007 Posted November 25, 2007 Asiu moze wstawisz jakies fotki babasków? Quote
Asiaczek Posted November 25, 2007 Author Posted November 25, 2007 [quote name='sylrwia']Dzień dobry dzień dobry:) U nas dzis w nocy spadło troche śniegu. :multi:Byłam pod wrażeniem, ze tak szybko. :crazyeye:Ale powoli znika:shake: A w W-wie snieg zniknął juz dawno... Sylrwia - mam 2 fotki WW z Wrocławia, zrobione "przy okazji". Wstawię je do Twojego FB, dobrze? [quote name='panienkabubu']Cambel-Megi sliczny basek :loveu::loveu: inne rasy też malujesz? :lol: witajcie Asiaczki :loveu: Witaj, Panienko!:lol: [quote name='panienkabubu']Hehe, u nas powróciła jesień :) ... i u nas tez... [quote name='Madzik93']Asiu moze wstawisz jakies fotki babasków? :cool3: Właśnie przed chwila skończyłam obrabianie fotek z wystawy we Wrocławiu. Za moment zacznę je wstawiać. Pzdr. Quote
sylrwia Posted November 25, 2007 Posted November 25, 2007 Asiu a jak fotki z Kielc? Dobrze wyszły?? Quote
Asiaczek Posted November 25, 2007 Author Posted November 25, 2007 sylrwia napisał(a):Asiu a jak fotki z Kielc? Dobrze wyszły?? Jeszcze ich nawet nie przegrałam na kompa...:oops: Ale na pewno to zrobię "na dniach", bo w czwartek aparat musi byc czysty, naładowany i wogóle przygotowany do uzytku przez Savannah, która bierze rude Jotki i wywozi je do Austrii... BTW - jaki piekny, nowy bannerek!:loveu: Pzdr. Quote
Asiaczek Posted November 25, 2007 Author Posted November 25, 2007 Fotki z wystawy we Wrocławiu. Psy, kl. szczeniat: Kenio - KENTATO WITH ME Asiaczek FCI to ten trikolorowy. Nasza konkurencja była w umaszczeniu rudo-biały pręgowany. Pzdr. Quote
Asiaczek Posted November 25, 2007 Author Posted November 25, 2007 I sam Kenio, pozujący... Cdn. Pzdr. Quote
Cambel&Megi Posted November 25, 2007 Posted November 25, 2007 Hej Asiaczki ;) Piękne się Kenio prezentuje na ringu... :loveu: Mizianka dla gromadki :calus: panienkabubu napisał(a):Cambel-Megi sliczny basek :loveu::loveu: inne rasy też malujesz? :lol: Miło mi, że się podoba... :lol: Dopiero zaczynam, i oczywiście różnych ras próbuję :cool3: Quote
Asiaczek Posted November 25, 2007 Author Posted November 25, 2007 Cambel&Megi napisał(a):Hej Asiaczki ;) Piękne się Kenio prezentuje na ringu... :loveu: Mizianka dla gromadki :calus: Witaj, nam tez miło, że wpadłaś i że Kenio się podoba.:lol: Prześlesz ten "rysunek" na mojego maila? Czy to jest Fingal czy Gusio...? Pzdr. Quote
Cambel&Megi Posted November 25, 2007 Posted November 25, 2007 Asiaczek napisał(a):Witaj, nam tez miło, że wpadłaś i że Kenio się podoba.:lol: Prześlesz ten "rysunek" na mojego maila? Czy to jest Fingal czy Gusio...? Pzdr. To niestety jest oryginalny wymiar :oops: Miał być Gusio, ale czy wyszedł to trudno powiedzieć..... Quote
Asiaczek Posted November 25, 2007 Author Posted November 25, 2007 OK. To w takim razie skopiuję taki wymiar i już. Rysunek wstawię do Galerii pt. ciekawostki... Jak tak myślałam, że to Gusio, ale zmylił mnie kolor (rudy). Bo Gusio jest Pręgusio...:lol: Czekamy na nastepne cudne "efekty". Pzdr. Quote
Madzik93 Posted November 25, 2007 Posted November 25, 2007 http://img519.imageshack.us/img519/4628/resizeofimg9570ry7.jpg Noo tu widac ze piesek konkurent dobiera sie do Kenia, a Kenio niewzruszony pięknie stoi :loveu: Asiaczku ja bym zaproponowała takie cos, abys wymieniła nam swoje pieski. Napisała ich imie domowe i rodowodowe oraz załączyła zdjecie. Bardzo by mi ułatwiło to ich rozpoznawanie :) Quote
Asiaczek Posted November 25, 2007 Author Posted November 25, 2007 A teraz nadal wystawa we Wrocławiu, lecz juz psy, kl. pośrednia: Dżezik - JAZZY BOY Asiaczek FCI Najpierw sobie powąchamy trawkę... ... potem sobie troszkę pobiegamy... Cdn. Pzdr. Quote
Asiaczek Posted November 25, 2007 Author Posted November 25, 2007 Madzik93 napisał(a): Asiaczku ja bym zaproponowała takie cos, abys wymieniła nam swoje pieski. Napisała ich imie domowe i rodowodowe oraz załączyła zdjecie. Bardzo by mi ułatwiło to ich rozpoznawanie :) Mogę to zrobić, ale troche później. Teraz mam bojowe zadanie powstawiać zaległe fotki... Obecnie obrabiam Wrocław, potem Nitra, Poznań, Kielce... A tak zupełnie potem (tzn. juz w przyszłym tygodniu) to juz będa małe baski-bobaski i tez będzie sporo fotek do pokazania...:loveu: Pzdr. Quote
Asiaczek Posted November 25, 2007 Author Posted November 25, 2007 Cd. Dżezik- JAZZY BOY Asiaczek FCI ... potem troche postoimy na ringu... ... oraz na BOG... samotnie ... ... i w towarzystwie... Cdn. Pzdr. Quote
Asiaczek Posted November 25, 2007 Author Posted November 25, 2007 A ponieważ Dzezik baaaardzo sie zmęczył podczas tej wystawy, to Pańcia wzieła chłopczyka na ręce...Chyba Dżezik byl zadolwolony... Cdn. Pzdr. Quote
Cambel&Megi Posted November 25, 2007 Posted November 25, 2007 [quote name='Asiaczek']OK. To w takim razie skopiuję taki wymiar i już. Rysunek wstawię do Galerii pt. ciekawostki... Jak tak myślałam, że to Gusio, ale zmylił mnie kolor (rudy). Bo Gusio jest Pręgusio...:lol: Czekamy na nastepne cudne "efekty". Pzdr. Właśnie te pręgi to tak trochę nie wyszły...Obiecuję, że następnym razem będzie lepiej... :eviltong:;) http://img258.imageshack.us/img258/9886/resizeofimg9586ni1.jpg Boskości...Po co ja tu przyszłam, jedna rasa więcej do kochania....:loveu::loveu::loveu: Quote
panienkabubu Posted November 25, 2007 Posted November 25, 2007 Cambel&Megi napisał(a):Miło mi, że się podoba... :lol: Dopiero zaczynam, i oczywiście różnych ras próbuję :cool3: Jakbyś miała w planach bernardyny to zapraszam do mnie :loveu: ASiaczku, ależ masz zaległości :loveu: Quote
Bewarka Posted November 25, 2007 Posted November 25, 2007 Jej...tymasz najśliczniejsze baski pod słońcem :loveu: Quote
Recommended Posts