Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Savannah napisał(a):
A ja musze sie troche pochwalic :oops: Wracajac jeszcze do mojego postu w ktorym napisałam o moim referacie o subkulturach - pisałam w koncu o kibicach piłkarskich - własnie oddała pani nam prace... Moja jest jedna z 3 (na 50 osob w grupie!) najlepszych wogole... Az mnie zdziwko wzieło :lol: i dostałam 5 z dwoma + :evil_lol: plus dodatkowo zwolnienie z egzaminu z tego przedmiotu w grudniu :loveu: Bardzo sie ciesze, ale na pewno sie tego nie spodziewałam !

PS: Specjalne głaski i usciski po brzusiu dla mojej ulubienicy Felusi :loveu:

Wielkie gratulacje dla zdolnej studentki!

Przesyłam specjalne pieszczoty dla Feluni i bardzo mocno trzymam kciuki.

Zawsze podziwiam ujęcie ze zsynchronizowanym krokiem takie jak na zdjęciu powyżej.
Serdecznie Wszystkich pozdrawiam Ewa

• Replies 49.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Asiaczek

18152

• M&S

1809

• Alicja

1483

• taxelina

1475

Top Posters In This Topic

Posted

Dziękuję Kochana za zaproszenie, bardzo mi miło!! ;)
Wiesz, że uwielbiam spotkania z Tobą...
Jak tylko będę mogła, to bardzo chętnie przyjadę pomęczyć maluszki... :eviltong:

Miłego dnia!!! :loveu:

Posted

Asiaczek napisał(a):
Chociaz jedna fotka z Nitry...
Na więcej teraz nie mam czasu...

Pzdr.

Nam ten zielony dywan i żółty płotek bardzo miło się kojarzy :loveu:

Asiaczku, a co to takiego? Uchyl rąbka tajemnicy :cool3:

Posted

[quote name='Savannah']A ja musze sie troche pochwalic :oops: Wracajac jeszcze do mojego postu w ktorym napisałam o moim referacie o subkulturach - pisałam w koncu o kibicach piłkarskich - własnie oddała pani nam prace... Moja jest jedna z 3 (na 50 osob w grupie!) najlepszych wogole... Az mnie zdziwko wzieło :lol: i dostałam 5 z dwoma + :evil_lol: plus dodatkowo zwolnienie z egzaminu z tego przedmiotu w grudniu :loveu: Bardzo sie ciesze, ale na pewno sie tego nie spodziewałam !

PS: Specjalne głaski i usciski po brzusiu dla mojej ulubienicy Felusi :loveu:

panienko studentko ortografia się kłania :shake:

Posted

Jestem nowy na forum ale całe swoje życie interesuje się kynologią. Chociaż zwalczam wszelkie pseudohodowle, zwłaszcza te działajace pod przykrywka ZKwP to potrafie też docenić swietna hodowlę domową.
Gratuluję wszystkich sukcesów i życzę następnych :lol:

Posted

Kananga napisał(a):
ASIACZKI kicały i podbijały Kielce z sukcesami, a my kicaliśmy sobie za granicą i w rezultacie TOGO przywiózł do domku kolejny (trzeci) championat, a na drugi dzień wystawy dali nam GRANDA i wygraliśmy grupę :lol:

Było fajnie towarzysko, prześmiesznie wystawowo w IV grupie... zamiecie śnieżne i lodowisko na górskich serpentynach, ale wróciliśmy szczęśliwie choć padnięci totalnie ;)

Gośka.

Gratulacje Goska !!!

Czoko napisał(a):

Dzieki !!

kostkowicz napisał(a):
panienko studentko ortografia się kłania :shake:

Nowy, a taki zlosliwy :roll: Jestem tylko (niestety :eviltong:) człowiekiem, wiec błedy - rzecz ludzka... Problem tylko jak ktos nie potrafi tego zrozumiec :p

Posted

Czoko napisał(a):

Przesyłam specjalne pieszczoty dla Feluni i bardzo mocno trzymam kciuki.

Zawsze podziwiam ujęcie ze zsynchronizowanym krokiem takie jak na zdjęciu powyżej.
Serdecznie Wszystkich pozdrawiam Ewa

Ewuniu, trzymaj, trzymaj, a za to potem bedziesz miala co ogladac!:lol:

cavallo napisał(a):
Dziękuję Kochana za zaproszenie, bardzo mi miło!! ;)
Wiesz, że uwielbiam spotkania z Tobą...
Jak tylko będę mogła, to bardzo chętnie przyjadę pomęczyć maluszki... :eviltong:

Miłego dnia!!! :loveu:

No to czekamy...

panienkabubu napisał(a):
Nam ten zielony dywan i żółty płotek bardzo miło się kojarzy :loveu:
Asiaczku, a co to takiego? Uchyl rąbka tajemnicy :cool3:

Hahaha, wiem i gratulowałam juz wygrania BIS Puppy!!! Frania spisała się na najwiekszy medal!!!
A tajemnicy nie zdradzę, bo... dzisiaj rano ide na poczte i wysyłam tę niespodzianke...

Kananga napisał(a):
Ano jeszcze nie ;)

A to dlaczego!!!??? Wstaw jakąs fotke tej Twojej apolonii. Straszliwie jestem jej ciekawa.:lol:

kostkowicz napisał(a):
Jestem nowy na forum ale całe swoje życie interesuje się kynologią. Chociaż zwalczam wszelkie pseudohodowle, zwłaszcza te działajace pod przykrywka ZKwP to potrafie też docenić swietna hodowlę domową.
Gratuluję wszystkich sukcesów i życzę następnych :lol:

Kostkowicz - witam na naszym FB i dziekuję za miłe słowa. Jak juz wiesz, sezon krajowy naszych basków zakończył się. Jeszcze tylko 1 wystawa w Asutrii i sezon zagraniczny tez zakończymy. Tak więc baski maja chwile odpoczynku przed sezonem 2008. Ale zaglądaj do nas, bo mamy sporo zaległych fotek. Będzie co ogladac!

Anecioreczek napisał(a):
Dzieńdoberek,w tyle jestem i to sporooo xD
Musze ponadrabiac xD
A Może mi ktos stresci co sie działo przez ostatni miesiąc?:evil_lol:

Ancioreczek - nie ma lekko! Zabałaganiłas z czytaniem FB, to teraz sama nadrabiaj!
Pzdr.

Posted

Kilka cieplutkich fotek z Rumunii, otrzymanych wczoraj od Klaudii. Bardzo dziekuję!!!
Dla przypomnienia, Felka razem z Savannah zdobyły Championa Rumunii i II dnia pokonały mojA konkurencje z Niemiec - Mr Kocha.
Jeszcze raz - Brawo Lidka, Brawo Felka!!!:loveu:

I tak to sie skonczyło...:lol:

Miłego dnia!
Pzdr.

Posted

[quote name='Asiaczek']
Hahaha, wiem i gratulowałam juz wygrania BIS Puppy!!! Frania spisała się na najwiekszy medal!!!
A tajemnicy nie zdradzę, bo... dzisiaj rano ide na poczte i wysyłam tę niespodzianke...

Oj!!!!!!!!!!!! I teraz będę się gnębic!!! Jeszcze pewnie poczta polska się zbuntuje i za miesiąc przyśle, to już w ogóle osiwieję!!!! :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Gratuluje Championatu Rumunii :loveu::loveu::loveu: Ech pozazdrościć takich sukcesów, my to możemy o takich tylko pomarzyć :razz:

Posted

Cześć Asiaczki!!

Asiaczek napisał(a):
Kilka cieplutkich fotek z Rumunii, otrzymanych wczoraj od Klaudii. Bardzo dziekuję!!!
Dla przypomnienia, Felka razem z Savannah zdobyły Championa Rumunii i II dnia pokonały mojA konkurencje z Niemiec - Mr Kocha.

Asiu nie ma za co ;) I Jeszcze raz Wielkie Gratulacje dla dziewczyn :calus:

Kananga napisał(a):
Jakoś nie doczytalam gdzie były baski z Savannah :cool3: W Rumunii, to wiem, ale gdzie i kiedy?

1-2 września, Targu Mures ;-)

Posted

agabass napisał(a):
No rewelka jest nasza Felka :cool3:
Asiaaczku kiedy spodziewasz się szczeniaczków?

dobre pytanie!!! kiedy??? <może tym razem załapie się na małe "mizianko" :evil_lol::evil_lol:

Asia mam dla Ciebie niespodziewajke (widoki z okna, ale to jak będziesz grzeczna ;)

Posted

[quote name='Kananga']Jakoś nie doczytalam gdzie były baski z Savannah :cool3: W Rumunii, to wiem, ale gdzie i kiedy?
Dracula Dog Show 2x CACIB , Targu Mures 1-2.09.2007 ;)

[quote name='Asiaczek']Kilka cieplutkich fotek z Rumunii, otrzymanych wczoraj od Klaudii. Bardzo dziekuję!!!
Dzieki, dzieki. Fajnie było ! Najwazniejsze ze wrociłysmy z sukcesami z Felka, to tez i Pancia szczesliwsza, prawda? :lol:

Klaudia, czy moge je prosic w orginalnej postaci na e-maila? villarica@wp.pl z gory wielkie dzieki, za bardzo ładne fotki !!!

[quote name='Kananga']
Zdjęcia SUPER :lol:
widać, że Klaudia to artystka :lol:
ale Główna Rozgrywająca = Lidka, to Mistrzyni :loveu:
Felicja super zaprezentowana :multi:

a Mr. Koch... ... no cóż... :evil_lol: :evil_lol:

Asiaczki znów górą :lol: :lol:

Buziaki.
Dzieki Kananga za jak zwykle miłe słowa na temat mojego handlingu:loveu: Powiem tak - staram sie jak moge ! Zawsze na maksimum swoich i psiaka mozliwosci !
Wiec jeszcze raz dzieki, a na osłode i na miły (juz nie poczatek) dnia inne foteczki z Rumunii od AiK'a ktore jeszcze na forum nie były prezentowane ;)
Mam nadzieje ze sie podobaja :)

Wiec prosze Panstwa Felka - FELMERIA FOR CHRISTMAS EVE Asiaczek FCI na podium juz jako nowy Champion Rumunii i Zwyciezca Rasy (oraz w pierwszej 4 na BOG)

-------------------------
Kananga - teraz jade w przyszły piatek z Asiaczkowymi Jotkami - Dzezikiem i Zelka do Austrii, wiec licze na Twoje kciukasy :loveu:;)

PS: Asiaczku wszystkie fotki jakie zrobiła AiK w Rumunii, te z wystawy i z hotelu nagram Ci na płytke i wezme ze soba do Warszawy!

Posted

a tam.. nie chce mi się czekać :evil_lol::evil_lol:

zaraz mnie mod zatłucze za jedno ponadwymiarowe zdjęcie, ale mam nadzieje, że pozostawi je w stanie nienaruszonym:roll::roll:

odrobine mojej i mojego taty "radosnej twórczości" pt. widoki z okna :loveu:

Posted

[quote name='agabass']No rewelka jest nasza Felka :cool3:
Asiaaczku kiedy spodziewasz się szczeniaczków?
Maluchy powinny urodzic się już w I połowie przyszłego tygodnia. Ja typuję wtorek-środa.

[quote name='panienkabubu']Oj!!!!!!!!!!!! I teraz będę się gnębic!!! Jeszcze pewnie poczta polska się zbuntuje i za miesiąc przyśle, to już w ogóle osiwieję!!!!
Gratuluje Championatu Rumunii :loveu::loveu::loveu: Ech pozazdrościć takich sukcesów, my to możemy o takich tylko pomarzyć :razz:
Panienko - dzisiaj byłam na poczcie i priorytetem wysłałam przesyłkę. Myślę, że w poniedziałek powinna byc u Ciebie w skrzynce. Najpóźniej we wtorek...
Od razu uprzedzam, ż to nic wielkiego. Jednak, jak zobaczyłam to "coś" w sklepie, to od razu pomyślałam o Tobie.

[quote name='Matusz']gratki championatu Rumuni ,śliczne fotki :loveu:
Witaj, Matusz! Dziękujemy!

[quote name='Anecioreczek']Mam przegwizdane
http://img517.imageshack.us/img517/7623/resizeofrumunia2ze9.jpg :loveu:
Ano na to wychodzi...:evil_lol:

[quote name='agaciaaa']Śliczna Felcia! :loveu: Miłego weekendu Asiaczki!
Miłego, miłego i dla Was!

[quote name='Kananga'][quote name='Asiaczek']Kilka cieplutkich fotek z Rumunii, otrzymanych wczoraj od Klaudii. Bardzo dziekuję!!!
Jeszcze raz - Brawo Lidka, Brawo Felka!!!:loveu: quote]

Zdjęcia SUPER
widać, że Klaudia to artystka :lol:
ale Główna Rozgrywająca = Lidka, to Mistrzyni :loveu:
Felicja super zaprezentowana :multi:

a Mr. Koch... ... no cóż... :evil_lol: :evil_lol:

Asiaczki znów górą :lol: :lol:

Buziaki.
Kananga, mnie tez fotki się bardzo podobają. A co do Lidki - moje zdanie jest juz "wyrobione" i nic nie wskazuje na to, abym je zmieniła! Jest bardzo dobrą handlerką, pełna pasji i zaangażowania. I stąd te wyniki!:lol:

[quote name='Agappe']dobre pytanie!!! kiedy??? <może tym razem załapie się na małe "mizianko" :evil_lol::evil_lol:
Asia mam dla Ciebie niespodziewajke (widoki z okna, ale to jak będziesz grzeczna ;)
Agappe - liczę na Twoja wizytę u bobasków.
A co do fotek - to ja cały czas jestem grzeczna!:evil_lol: I juz widziałam fotki (cudne!!!!!!) i zaraz je będę cytowała...:loveu:

[quote name='Savannah']
Dzieki, dzieki. Fajnie było ! Najwazniejsze ze wrociłysmy z sukcesami z Felka, to tez i Pancia szczesliwsza, prawda? :lol:
Dzieki Kananga za jak zwykle miłe słowa na temat mojego handlingu:loveu: Powiem tak - staram sie jak moge ! Zawsze na maksimum swoich i psiaka mozliwosci !
Wiec jeszcze raz dzieki, a na osłode i na miły (juz nie poczatek) dnia inne foteczki z Rumunii od AiK'a ktore jeszcze na forum nie były prezentowane ;)
Mam nadzieje ze sie podobaja :)

Wiec prosze Panstwa Felka - FELMERIA FOR CHRISTMAS EVE Asiaczek FCI na podium juz jako nowy Champion Rumunii i Zwyciezca Rasy (oraz w pierwszej 4 na BOG)
-------------------------
Kananga - teraz jade w przyszły piatek z Asiaczkowymi Jotkami - Dzezikiem i Zelka do Austrii, wiec licze na Twoje kciukasy :loveu:;)

PS: Asiaczku wszystkie fotki jakie zrobiła AiK w Rumunii, te z wystawy i z hotelu nagram Ci na płytke i wezme ze soba do Warszawy!
OK. Już teraz dziekuję za płytę.
A jakiej wystawy ja Tobie jeszcze nie nagrałam? Chyba Wrocław, prawda?
Pzdr.

Posted

[quote name='Agappe']a tam.. nie chce mi się czekać :evil_lol::evil_lol:

zaraz mnie mod zatłucze za jedno ponadwymiarowe zdjęcie, ale mam nadzieje, że pozostawi je w stanie nienaruszonym:roll::roll:

Agappe - ujęcia niesamowite!
Te mgły, światła... aż sie wierzyc nie chce, że to "normalne" fotki, a nie radosna twórczośc grafików komputerowych...
Pzdr.

Posted

[quote name='Agappe']a tam.. nie chce mi się czekać :evil_lol::evil_lol:

Agappe bardzo ładne zdjęcia !! :):p:p

to jak wszyscy się chwalą to ja też :diabloti: