Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Asiaczek napisał(a):
Co do wyników z wystawy w Kielcach - jestem b.zadowolona. Dodatkowo cieszę się, że takim mocnym akcentem zakonczyłam sezon krajowy. Żelcia pokazała swój "lwi pazurek"..!:evil_lol: Pazurek, co prawda, był z lekka tłustawy, ale, co tam! Sędzia wie lepiej, prawda?;)

Racja, sedzia ma zawsze racje :) Docenił piekno Zelinki, lekko okrytej płaszczykiem nadprogramowym, a za to trzeba go cenic !! :cool3:

Mam nadzieje, ze sezon zagraniczny Asiaczki zakoncza co najmniej tak samo dobrze, tfu tfu by nie zapeszac!

• Replies 49.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Asiaczek

18152

• M&S

1809

• Alicja

1483

• taxelina

1475

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='agabass']
Fotosy niezłe ale to mistrz =- dawać tego baska i chodu

Gratuluję sukcesów
Cieszę się, że kwiatek żyw i zdrów:cool3:
Hihihi, a Gusio chyba się z lekka przeraził, bo ogonek mu się zaczął prostować...:roll:

[quote name='Savannah']Racja, sedzia ma zawsze racje :) Docenił piekno Zelinki, lekko okrytej płaszczykiem nadprogramowym, a za to trzeba go cenic !! :cool3:

Mam nadzieje, ze sezon zagraniczny Asiaczki zakoncza co najmniej tak samo dobrze, tfu tfu by nie zapeszac!
Sędzia stwierdził, że wygrała ruchem...
No i ja tez tfu, tfu, tfu, aby nie zapeszyć!:lol:

[quote name='Agasia']Nie no rewelacja!!! :multi::loveu::shiny::shiny:

Gratulacje dla Żelinki!
Agasia - dzieki!

[quote name='Matusz']Witanko Asiaczki :multi::multi::loveu::loveu::loveu::loveu:

gdzie się podziewacie ?;)

może jakieś nowe fotki ?:eviltong:

Jakos nie mam ochoty na wstawiani fotek...:oops:
Pzdr.

Posted

Asiaczku gratulacje. Mam nadzieje ze Edyta zrobila dobre fotki, ona naprawde ma lepsza ręke i oko odemnie i ona sie tym pasjonuje.
Nie wiem czy dam rade dostarczyc przesylke w tym tyg do cioci, dyro dowalil mi zastepstwa.

Posted

[quote name='sylrwia']Asiaczku gratulacje. Mam nadzieje ze Edyta zrobila dobre fotki, ona naprawde ma lepsza ręke i oko odemnie i ona sie tym pasjonuje.
Nie wiem czy dam rade dostarczyc przesylke w tym tyg do cioci, dyro dowalil mi zastepstwa.
Kiedy wpadniesz do cioci, wtedy będziesz. Nie przejmuj się!!!

[quote name='Matusz']Czemu ni masz ochoty ? :diabloti:
A jakos tak...
Pewnie myślami jestem juz przy porodzie Felki...:razz:
Pzdr.

Posted

Asiaczku a ja mam pytanko dot. Twojej strony - czy ty masz jakis programik ktorym wpisujesz newsy? Bo to chyba nie jest html, a jakis system prawda? Proboje cos takiego rozgryzc zeby ulepszyc moje stronki :D

Posted

[quote name='Asiaczek']Ale DGM przyspieszyło! Aż się chce pisać...

Mateusz - moze dzisiaj jakiś fotki (esp. for you!)....
Miłego dnia!
Pzdr.

oo jak miło :) w takim razie czekam:diabloti:

miłego dnia:loveu:

Posted

Heja Asiaczki!! :loveu:

Byłam, zdjecia widziałam... :loveu:

Gratulacje za kielckie występy!!!! Asiaczki górą, zawsze!!! :multi:

Trzymam mocno kciuki za maluszki!! ;)

Miłego dnia Kochana!!

Posted

Zadziałał mi internet i ONET, nawet nie wiedzaiałm że Dogo już TAK działa! i z wielkim opóźnieniem czytam taakie wiadomości.Najserdeczniej gratuluję TAAkiego zakończenia sezonu.
Oczarowało mnie zdjęcie "przyczajony tygrys".
Serdecznie Wszystkich pozdrawiam i jeszcze raz gratuluję Ewa

Posted

A ja musze sie troche pochwalic :oops: Wracajac jeszcze do mojego postu w ktorym napisałam o moim referacie o subkulturach - pisałam w koncu o kibicach piłkarskich - własnie oddała pani nam prace... Moja jest jedna z 3 (na 50 osob w grupie!) najlepszych wogole... Az mnie zdziwko wzieło :lol: i dostałam 5 z dwoma + :evil_lol: plus dodatkowo zwolnienie z egzaminu z tego przedmiotu w grudniu :loveu: Bardzo sie ciesze, ale na pewno sie tego nie spodziewałam !

PS: Specjalne głaski i usciski po brzusiu dla mojej ulubienicy Felusi :loveu:

Posted

[quote name='cavallo']Heja Asiaczki!! :loveu:

Byłam, zdjecia widziałam... :loveu:

Gratulacje za kielckie występy!!!! Asiaczki górą, zawsze!!! :multi:

Trzymam mocno kciuki za maluszki!! ;)

Miłego dnia Kochana!!
Cavallo, dziekuje za wizytę! Zawsze baaaardzo się cieszę, jak sie pojawiasz.
Licze na wizytę, jak juz maluchy będa na tym najlepszym ze światów, OK?:lol:

[quote name='panienkabubu']Asiaczku, kiedyś coś miałaś dla mnie :cool3: co to było? :cool3:
Nadal mam.:lol: Tylko na pocztę pójdę dopiero w piatek/sobotę.:oops:

[quote name='Agasia']A ty nie sama dodajesz te newsiki ?
Akurat jeżeli chodzi o news'y - to sama wstawiam te info.

[quote name='Czoko']Zadziałał mi internet i ONET, nawet nie wiedzaiałm że Dogo już TAK działa! i z wielkim opóźnieniem czytam taakie wiadomości.Najserdeczniej gratuluję TAAkiego zakończenia sezonu.
Oczarowało mnie zdjęcie "przyczajony tygrys".
Serdecznie Wszystkich pozdrawiam i jeszcze raz gratuluję Ewa
Witaj, Choko!
A za fotkę z przyczajonym tygrysem brawa należa się albo Ewelinie albo Mateuszowi.:lol:

[quote name='Savannah']A ja musze sie troche pochwalic :oops: Wracajac jeszcze do mojego postu w ktorym napisałam o moim referacie o subkulturach - pisałam w koncu o kibicach piłkarskich - własnie oddała pani nam prace... Moja jest jedna z 3 (na 50 osob w grupie!) najlepszych wogole... Az mnie zdziwko wzieło :lol: i dostałam 5 z dwoma + :evil_lol: plus dodatkowo zwolnienie z egzaminu z tego przedmiotu w grudniu :loveu: Bardzo sie ciesze, ale na pewno sie tego nie spodziewałam !

PS: Specjalne głaski i usciski po brzusiu dla mojej ulubienicy Felusi :loveu:
Ooooo, BRAWO!!!!
Zdolna z Ciebie Studentka!!!
No i ten gratis w postaci juz zaliczonego egzaminu w grudniu. To jest super i wykładowca zasługuje na oklaski!:lol:

[quote name='Kananga']WIELKIE GRATULACJE i BUZIAKI dla ASIACZKÓW za sukcesy w KIELCACH :multi:

WY to szalejecie na całego :lol:

Aha, udało się!

[quote name='Kananga']Czy ktoś z Was wie gdzie mogę w necie znależć cyrylicę z dyżymi literami?

Błagam, to pilne.

znalazłam stronkę, ale tam mam tylko małe litery :(
Nie mam zielonego pojęcia!
Ja, gdy mam cos napisać po rosyjsku, to pisze ręcznie...
Pzdr.

Posted

Kananga napisał(a):
ASIACZKI kicały i podbijały Kielce z sukcesami, a my kicaliśmy sobie za granicą i w rezultacie TOGO przywiózł do domku kolejny (trzeci) championat, a na drugi dzień wystawy dali nam GRANDA i wygraliśmy grupę :lol:

Było fajnie towarzysko, prześmiesznie wystawowo w IV grupie... zamiecie śnieżne i lodowisko na górskich serpentynach, ale wróciliśmy szczęśliwie choć padnięci totalnie ;)

Gośka.

O, a gdzie to takie serpentyny, zamiecie i inne takie, co?
W przyszłym tygodniu moje rude Jotki jadą do Austrii i to może tamten kierunek? Jesli tak, to nieciekawa prognoza...

Kananga napisał(a):
Asia, piszesz ręcznie i co dalej? Bo ja mogę ręcznie tylko nie piszę do wysłania pocztą, a chcę mailem, to muszę skanować, a ja chcę tak se od razu nasmarować po rosyjsku i wysłać mailem...

Taki napisany tekst cyrylicą tez można skanować.
Pzdr.

Posted

Kananga napisał(a):
Jołaśko moja :lol:
dobrze wiesz, że ja to towarzyska jestem okropnie i sama samiutka nigdzie się nie ruszam :lol:. Namówiła mnie koleżanka z Pomorza na daleki wyjazd do dzikiego kraju i się zgłosiłam :lol: Tym razem padło na Bułgarię :evil_lol: ale ona ma dziwne pomysły więc nie wiem gdzie przyjdzie Darkowi gnać kolejnym razem :lol: . Ponieważ jest fajnie to ja dla dobrego towarzystwa mogę i do Greków jechać, a czemu nie? :lol:
Dobrze wiesz, że kocham miłością wielką Węgry i całą byłą Jugosławię, więc choćby z sentymentu te championaty zrobimy, bo przypomnę sobie młode lata i zauroczenie tymi krajami, kuchnią i ogromną sympatię tych narodów do nas.:lol:

No to rzeczywiscie zapuściliscie sie w dzikie kraje... Ale opłaciło się i to najwazniejsze!
Gratuluję!!! Al nie wiem, które to Rude tak pieknie powalczyło...
Pzdr.