Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ja ze spóżnionymi gratkami dla Asiaczków przylazłam :multi::multi::multi:
Szczególne gratki oczywiście dla Kenia :loveu:

Pozdrowionka dla całego stadka :loveu:

• Replies 49.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Asiaczek

18152

• M&S

1809

• Alicja

1483

• taxelina

1475

Top Posters In This Topic

Posted

Po odmówieniu współpracy mojej Canon'ierki w Poznaniu, wczoraj poszlam do serwisu. I okazało sie, że z aparatem jest wsio OK, jeno karta 4 GB,z której NB tak się cieszyłam, jest z jakiejś wadliwej partii i będzie wymieniona na koszt firmy. Ale mam się zgłosić za ok. tydzien-półtora, bo w tej chwili nie maja takich kart na stanie.

No to nie pozostało mi nic innego, jak przejść się do najbliższego punktu sprzedazy kart i "nabyc droga kupna" kartę 2 GB na jutrzejszą wystawę w Kielcach.:lol:

Basenjifiona - dziękuję za pełna gotowość współpracy! Jednak fotki będą!:multi:
Pzdr.

Posted

Agappe napisał(a):
Asia jestes w wwie w niedziele???

i co z tymi zdjęciami???:mad::mad:

Tak,jestem w W-wie w niedziele, bo co?:lol:
A co do fotek, to Mateusz wstawił sporo w topiku poznańskiej wystawy. Ale to ni były Asiaczkow fotki...:shake:

Savannah napisał(a):
Powodzenia ASIACZKI KOCHANE !!!
czekam na news-y sms-owe :loveu:

OK. Zaraz po ocnie dam znać. A wchodzimy na ring o 10.00, jest nas szściowo. Tak więc wyników spodziewaj sie ok. 11.00.

Matusz napisał(a):
a właśnie, czemu w Poznaniu nie było ciasta ???:eviltong::eviltong::mad::mad:

Hahaha! A myslałam, że mi się upiecze i nikt nie zauwazy!:evil_lol:
Dlaczego nie było? Bo... po prostu ni zdążyłam. Ale za to w Kielcach jest i to nawet z w2 źródełek, bo i Artur od Kiki tez cos tam przygotował...
Ma byc szampan za wyniki na wystawie Klubowej...
Pzdr.

Posted

No i swiezutkie wyniki :loveu::loveu::loveu::loveu:

KIELCE CACIB:

Zelka - JELLY JOSHREEN Asiaczek FCI- I ex. CWC, CACIB, NDSwR i BOB:loveu::loveu:
Dzezik- JAZZY BOY Asiaczek FCI - I ex. CWC, CACIB, NDPwR:loveu:
Kika - KALIMERA Asiaczek FCI- I ex. ZW.MŁ., NJwR
:loveu:
KENIO - KENTARO WITH ME Asiaczek FCI - I ex. ZW.MŁ
WAZIRI - Abotere's WAHZIRI - I ex. CWC, res. CACIB

WIELKIE GRATULACJE DLA ASIACZKA I ARTURA z KIKA !!! :loveu::loveu::loveu::loveu::multi::multi::multi::multi: Trzymam kciuki za finały !!!

Posted

Asiaczek napisał(a):
A co do fotek, to Mateusz wstawił sporo w topiku poznańskiej wystawy. Ale to ni były Asiaczkow fotki...:shake:

Pzdr.

jutro o 14 na polach spacer - ja, ineczka i potem dojedzie ewcik, wiec jak jestes chętna zapraszamy :)

Posted

Agappe napisał(a):
jutro o 14 na polach spacer - ja, ineczka i potem dojedzie ewcik, wiec jak jestes chętna zapraszamy :)

Jutro o tej godzinie to Asiaczek bedzie w Kielcach w oczekiwaniu na BISa :cool3:

Posted

Savannah napisał(a):
ZELINKA - JELLY JOSHREEN ASIACZEK FCI - BOG !!!!!!!!
:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:

Brawo :multi::multi::multi::multi::multi:

No to sie Asiaczki zaprezentowaly! :loveu:

Posted

Asiaczek napisał(a):

Pzdr.

Posted

no Panie i Panowie...
dzis na Stadionie Slaskim w Chorzowie wywalczylismy HISTORYCZNY AWANS do EURO 2008 !!! mecz co prawda nie mrawy, ale liczy sie wynik !! Jednak w naszej druzynie jest tak - Smolarek i wszystko jasne !!
Ja swietuje :loveu: Teraz mozna sobie tylko spiewac piosenke Cliffa Richarda 'Congratulation' - czyli ta ktora leciała dla zwyciescow w Poznaniu :lol:

Posted

Savannah napisał(a):
no Panie i Panowie...
dzis na Stadionie Slaskim w Chorzowie wywalczylismy HISTORYCZNY AWANS do EURO 2008 !!! mecz co prawda nie mrawy, ale liczy sie wynik !! Jednak w naszej druzynie jest tak - Smolarek i wszystko jasne !!
Ja swietuje :loveu: Teraz mozna sobie tylko spiewac piosenke Cliffa Richarda 'Congratulation' - czyli ta ktora leciała dla zwyciescow w Poznaniu :lol:

noo :):multi: zbytnim fanem piłki nożnej nie jestem ale się cieszę :)

a ta piosenka fajna jest:p:p non stop leciała w Poznaniu ;)