bonita Posted November 15, 2007 Posted November 15, 2007 Ja ze spóżnionymi gratkami dla Asiaczków przylazłam :multi::multi::multi: Szczególne gratki oczywiście dla Kenia :loveu: Pozdrowionka dla całego stadka :loveu: Quote
Agappe Posted November 15, 2007 Posted November 15, 2007 Madzik93 napisał(a):Który to piesek? :) Żelusia moja? :loveu: http://images34.fotosik.pl/42/d08fdb791ca51664.jpg jaka Żelusia???:roll: Żelinka nie ma takiej białej szyjki:roll: to jej braciszek Quote
Madzik93 Posted November 15, 2007 Posted November 15, 2007 Agappe napisał(a):jaka Żelusia???:roll: Żelinka nie ma takiej białej szyjki:roll: to jej braciszek Aha no tak :oops: Nie rozpoznaje ich. Quote
Asiaczek Posted November 16, 2007 Author Posted November 16, 2007 Madzik93 napisał(a):Który to piesek? :) Żelusia moja? :loveu: http://images34.fotosik.pl/42/d08fdb791ca51664.jpg To jst Dżezik, którego tez bardzo dobrze znasz.:lol: Madzik93 napisał(a):Aha no tak :oops: Nie rozpoznaje ich. Jeszcze kilka wystaw i spacerkow z Rudymi Jotkami i na pewno bedziesz ich rozpoznawała.:lol: Pzdr. Quote
Asiaczek Posted November 16, 2007 Author Posted November 16, 2007 Po odmówieniu współpracy mojej Canon'ierki w Poznaniu, wczoraj poszlam do serwisu. I okazało sie, że z aparatem jest wsio OK, jeno karta 4 GB,z której NB tak się cieszyłam, jest z jakiejś wadliwej partii i będzie wymieniona na koszt firmy. Ale mam się zgłosić za ok. tydzien-półtora, bo w tej chwili nie maja takich kart na stanie. No to nie pozostało mi nic innego, jak przejść się do najbliższego punktu sprzedazy kart i "nabyc droga kupna" kartę 2 GB na jutrzejszą wystawę w Kielcach.:lol: Basenjifiona - dziękuję za pełna gotowość współpracy! Jednak fotki będą!:multi: Pzdr. Quote
agaciaaa Posted November 16, 2007 Posted November 16, 2007 Witajcie Asiaczki :) ja już trzymam kciuki za jutrzejszą wystawe!!! :lol: Quote
Asiaczek Posted November 16, 2007 Author Posted November 16, 2007 Melduję, że ciasto juz w piekarniku... Ja powoli się pakuję... Pzdr. Quote
Agappe Posted November 16, 2007 Posted November 16, 2007 Asia jestes w wwie w niedziele??? i co z tymi zdjęciami???:mad::mad: Quote
Savannah Posted November 16, 2007 Posted November 16, 2007 Powodzenia ASIACZKI KOCHANE !!! czekam na news-y sms-owe :loveu: Quote
Matusz Posted November 16, 2007 Posted November 16, 2007 a właśnie, czemu w Poznaniu nie było ciasta ???:eviltong::eviltong::mad::mad: Quote
Asiaczek Posted November 17, 2007 Author Posted November 17, 2007 Agappe napisał(a):Asia jestes w wwie w niedziele??? i co z tymi zdjęciami???:mad::mad: Tak,jestem w W-wie w niedziele, bo co?:lol: A co do fotek, to Mateusz wstawił sporo w topiku poznańskiej wystawy. Ale to ni były Asiaczkow fotki...:shake: Savannah napisał(a):Powodzenia ASIACZKI KOCHANE !!! czekam na news-y sms-owe :loveu: OK. Zaraz po ocnie dam znać. A wchodzimy na ring o 10.00, jest nas szściowo. Tak więc wyników spodziewaj sie ok. 11.00. Matusz napisał(a):a właśnie, czemu w Poznaniu nie było ciasta ???:eviltong::eviltong::mad::mad: Hahaha! A myslałam, że mi się upiecze i nikt nie zauwazy!:evil_lol: Dlaczego nie było? Bo... po prostu ni zdążyłam. Ale za to w Kielcach jest i to nawet z w2 źródełek, bo i Artur od Kiki tez cos tam przygotował... Ma byc szampan za wyniki na wystawie Klubowej... Pzdr. Quote
Asiaczek Posted November 17, 2007 Author Posted November 17, 2007 No, to ja się odmeldowuję i proszę - tradycyjnie - o mocne ściskanie kciuków za Asiaczki i Wazirka, który dzisiaj startuje z Nową Handlerką - Aneq. Pzdr. Quote
Matusz Posted November 17, 2007 Posted November 17, 2007 no ładnie ! :diabloti::diabloti: 3mamy kciuki i łapki ! Quote
Savannah Posted November 17, 2007 Posted November 17, 2007 No i swiezutkie wyniki :loveu::loveu::loveu::loveu: KIELCE CACIB: Zelka - JELLY JOSHREEN Asiaczek FCI- I ex. CWC, CACIB, NDSwR i BOB:loveu::loveu: Dzezik- JAZZY BOY Asiaczek FCI - I ex. CWC, CACIB, NDPwR:loveu: Kika - KALIMERA Asiaczek FCI- I ex. ZW.MŁ., NJwR :loveu: KENIO - KENTARO WITH ME Asiaczek FCI - I ex. ZW.MŁ WAZIRI - Abotere's WAHZIRI - I ex. CWC, res. CACIB WIELKIE GRATULACJE DLA ASIACZKA I ARTURA z KIKA !!! :loveu::loveu::loveu::loveu::multi::multi::multi::multi: Trzymam kciuki za finały !!! Quote
Matusz Posted November 17, 2007 Posted November 17, 2007 Wielkie gratulacje Asiaczki !! :loveu::loveu::loveu: :klacz::klacz::klacz: Quote
Savannah Posted November 17, 2007 Posted November 17, 2007 ZELINKA - JELLY JOSHREEN ASIACZEK FCI - BOG !!!!!!!! :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Agappe Posted November 17, 2007 Posted November 17, 2007 Asiaczek napisał(a):Tak,jestem w W-wie w niedziele, bo co?:lol: A co do fotek, to Mateusz wstawił sporo w topiku poznańskiej wystawy. Ale to ni były Asiaczkow fotki...:shake: Pzdr. jutro o 14 na polach spacer - ja, ineczka i potem dojedzie ewcik, wiec jak jestes chętna zapraszamy :) Quote
Savannah Posted November 17, 2007 Posted November 17, 2007 Agappe napisał(a):jutro o 14 na polach spacer - ja, ineczka i potem dojedzie ewcik, wiec jak jestes chętna zapraszamy :) Jutro o tej godzinie to Asiaczek bedzie w Kielcach w oczekiwaniu na BISa :cool3: Quote
Miga Posted November 17, 2007 Posted November 17, 2007 Witam OO ładnie, ładnie Wam poszło. Gratuluję :cool3: Quote
lady_m Posted November 17, 2007 Posted November 17, 2007 Savannah napisał(a):ZELINKA - JELLY JOSHREEN ASIACZEK FCI - BOG !!!!!!!! :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Brawo :multi::multi::multi::multi::multi: No to sie Asiaczki zaprezentowaly! :loveu: Quote
Agappe Posted November 17, 2007 Posted November 17, 2007 Asiaczek napisał(a):Tak,jestem w W-wie w niedziele, bo co?:lol: A co do fotek, to Mateusz wstawił sporo w topiku poznańskiej wystawy. Ale to ni były Asiaczkow fotki...:shake: Pzdr. jutro o 14 na polach spacer - ja, ineczka i potem dojedzie ewcik, wiec jak jestes chętna zapraszamy :) Quote
Savannah Posted November 17, 2007 Posted November 17, 2007 no Panie i Panowie... dzis na Stadionie Slaskim w Chorzowie wywalczylismy HISTORYCZNY AWANS do EURO 2008 !!! mecz co prawda nie mrawy, ale liczy sie wynik !! Jednak w naszej druzynie jest tak - Smolarek i wszystko jasne !! Ja swietuje :loveu: Teraz mozna sobie tylko spiewac piosenke Cliffa Richarda 'Congratulation' - czyli ta ktora leciała dla zwyciescow w Poznaniu :lol: Quote
Matusz Posted November 17, 2007 Posted November 17, 2007 Savannah napisał(a):no Panie i Panowie... dzis na Stadionie Slaskim w Chorzowie wywalczylismy HISTORYCZNY AWANS do EURO 2008 !!! mecz co prawda nie mrawy, ale liczy sie wynik !! Jednak w naszej druzynie jest tak - Smolarek i wszystko jasne !! Ja swietuje :loveu: Teraz mozna sobie tylko spiewac piosenke Cliffa Richarda 'Congratulation' - czyli ta ktora leciała dla zwyciescow w Poznaniu :lol: noo :):multi: zbytnim fanem piłki nożnej nie jestem ale się cieszę :) a ta piosenka fajna jest:p:p non stop leciała w Poznaniu ;) Quote
Recommended Posts