sylrwia Posted November 11, 2007 Posted November 11, 2007 A nóz, widelec spotkac sie uda:diabloti: Quote
lady_m Posted November 11, 2007 Posted November 11, 2007 Gratuluje Asiaczku! Ladnie Kenio sie prezentowal na ringu honorowym ;) Quote
Asiaczek Posted November 11, 2007 Author Posted November 11, 2007 sylrwia napisał(a):A nóz, widelec spotkac sie uda:diabloti: Hahaha! Jak przyjdziesz w sobotę w ciągu dnia do Kielc, to na pewno się spotkamy!:lol: lady_m napisał(a):Gratuluje Asiaczku! Ladnie Kenio sie prezentowal na ringu honorowym ;) Widziałaś nas? Naprawdę??? Oj, to dobrze, że chociaż jednej osobie Kenio się spodobał...:evil_lol: Pzdr. Quote
Matusz Posted November 11, 2007 Posted November 11, 2007 Asiaczku gratulacje !! :loveu::loveu::loveu: twoje baski wszystkie śliczne :) Miło mi było poznać ;) Quote
Matusz Posted November 11, 2007 Posted November 11, 2007 Asiaczek napisał(a): Oj, to dobrze, że chociaż jednej osobie Kenio się spodobał...:evil_lol: Pzdr. mnie też się podobał i też widziałem na ringu honorowym Was :) i nawet kilka zdjęć jest, to pewnie Ewelina wstawi ;) Quote
bety Posted November 11, 2007 Posted November 11, 2007 Asiaczek napisał(a): Bety - miło było Was spotkac i pogadac! Jak zawsze zrsztą!:lol: Pzdr. I wzajemnie :lol::lol::lol: Pzdr Quote
Asiaczek Posted November 11, 2007 Author Posted November 11, 2007 Matusz napisał(a):Asiaczku gratulacje !! :loveu::loveu::loveu: twoje baski wszystkie śliczne :) Miło mi było poznać ;) Matusz napisał(a):mnie też się podobał i też widziałem na ringu honorowym Was :) i nawet kilka zdjęć jest, to pewnie Ewelina wstawi ;) Ciesze się, że wreszcie udało nam sie spotkac! I że w Poznaniu trafiliście akurat na nasza ocene! Czekam na fotki.rozumiem, że Ewelina tez juz w domu? Pzdr. Quote
lady_m Posted November 12, 2007 Posted November 12, 2007 Asiaczek napisał(a): Widziałaś nas? Naprawdę??? Oj, to dobrze, że chociaż jednej osobie Kenio się spodobał...:evil_lol: Pzdr. Nawet chcialam podejsc wreszcie sie przywitac na zywo z Toba ale najpierw nie bylo kiedy, a potem szybko zniknelas :placz: A glupia ja jestem bo w ciagu dnia sie witalas z osoba z ktora przyjechalam, a ja stalam obok i nic nie powiedzialam :placz::placz: Quote
Czoko Posted November 12, 2007 Posted November 12, 2007 Asiu serdecznie gratuluję - cieszę się tym bardziej że Wszystkich Zwycięzców poznałam osobiście i miałam możliwość oglądania szkolenia Kenia. Quote
cavallo Posted November 12, 2007 Posted November 12, 2007 Asiaczek, ogromne gratulacje!!!!!!!!!! :laola: Ogromnie miło było mi się z Tobą spotkać!!! :multi: A sukces Kenia cieszy mnie ogromnie, mój słodziak kochany!!! Pozdrawiam serdecznie i do następnego razu!! :loveu: Agata&Alpa Quote
Matusz Posted November 12, 2007 Posted November 12, 2007 Asiaczek napisał(a):Ciesze się, że wreszcie udało nam sie spotkać! I że w Poznaniu trafiliście akurat na nasza ocenę! Czekam na fotki.rozumiem, że Ewelina tez już w domu? Pzdr. no ja też się cieszę, tym bardziej, że od razu trafiliśmy na ocenę :) tak, Ewka już w domu, tylko jak zwykle netu nie ma...:shake::shake: pozdrawiamy :loveu: Quote
Asiaczek Posted November 12, 2007 Author Posted November 12, 2007 lady_m napisał(a):Nawet chcialam podejsc wreszcie sie przywitac na zywo z Toba ale najpierw nie bylo kiedy, a potem szybko zniknelas :placz: A glupia ja jestem bo w ciagu dnia sie witalas z osoba z ktora przyjechalam, a ja stalam obok i nic nie powiedzialam :placz::placz: A ja nie za bardzo rozglądałam się po ludziach, kto był na drodze - witałam się.... A może Kielce będą dla nas łaskawsze?:lol: Czoko napisał(a):Asiu serdecznie gratuluję - cieszę się tym bardziej że Wszystkich Zwycięzców poznałam osobiście i miałam możliwość oglądania szkolenia Kenia. Witaj, Ewuniu! Dziekujemy za mił słowa! cavallo napisał(a):Asiaczek, ogromne gratulacje!!!!!!!!!! :laola: Ogromnie miło było mi się z Tobą spotkać!!! :multi: A sukces Kenia cieszy mnie ogromnie, mój słodziak kochany!!! Pozdrawiam serdecznie i do następnego razu!! :loveu: Agata&Alpa Nawet nie wiesz, jak się ucieszyłam, gdy zadzwoniłaś, że juz jedziesz!!! No i zapraszam na danie dnia: Babaski-bobaski już niedługo w sosie własnym...!:lol: Matusz napisał(a):no ja też się cieszę, tym bardziej, że od razu trafiliśmy na ocenę :) tak, Ewka już w domu, tylko jak zwykle netu nie ma...:shake::shake: pozdrawiamy :loveu: No tak. Ewelina nie ma net'a, i aparat zabrała... A może Ty masz jakieś fotki z ringu basków? Pzdr. Quote
Savannah Posted November 12, 2007 Posted November 12, 2007 o, Asiaczek dzis wczesniej z pracy wrociła? :razz: Witamy :lol: Quote
Matusz Posted November 12, 2007 Posted November 12, 2007 Asiaczek napisał(a):No tak. Ewelina nie ma net'a, i aparat zabrała... A może Ty masz jakieś fotki z ringu basków? Pzdr. będę miał w środę ;) Quote
lady_m Posted November 12, 2007 Posted November 12, 2007 Asiaczek napisał(a):A ja nie za bardzo rozglądałam się po ludziach, kto był na drodze - witałam się.... A może Kielce będą dla nas łaskawsze?:lol: No tak... Wiec pewno nawet nie wiesz w jakim towarzystwie sie obracam :diabloti::diabloti: W tym roku juz nigdzie nie jade... :placz: Dopiero w przyszlym znow :roll: Quote
ewelinabuck Posted November 12, 2007 Posted November 12, 2007 to dopiero poczatek waszych fotek mam najwiecej:cool3: Quote
Matusz Posted November 12, 2007 Posted November 12, 2007 no najwięcej fotek nacykaliśmy asiaczkom :loveu: Quote
Asiaczek Posted November 14, 2007 Author Posted November 14, 2007 No to gdzie te fotki?!?!?! DGM juz działa, choc znowu zapowiadaja przerwę... pzdr. Quote
Agappe Posted November 14, 2007 Posted November 14, 2007 Asiaczek napisał(a):No to gdzie te fotki?!?!?! DGM juz działa, choc znowu zapowiadaja przerwę... pzdr. no właśnie gdzie te fotki?? :mad::mad: Quote
Asiaczek Posted November 14, 2007 Author Posted November 14, 2007 Trzeba było jechac z nami i samej zrobić!:evil_lol: A tak na powaznie, to Ewelina i Mateusz się obijają... Ja też mam w aparacie sporo fotek z wystawy, ale aparat mi zastrajkował i jutro jadę do serwisu. Pzdr. Quote
Matusz Posted November 14, 2007 Posted November 14, 2007 Agappe napisał(a):no właśnie gdzie te fotki?? :mad::mad: będą, będą, spokojnie ;) trzeba wszystko pozmniejszać i obrobić ;) Quote
Asiaczek Posted November 15, 2007 Author Posted November 15, 2007 Matusz - a w sumie to ile fotek zrobiłeś? I ciekawe, ile Ewelina... Pzdr. Quote
Matusz Posted November 15, 2007 Posted November 15, 2007 Asiaczek napisał(a):Matusz - a w sumie to ile fotek zrobiłeś? I ciekawe, ile Ewelina... Pzdr. ogólnie zrobiliśmy ponad 900, jak na taką wystawę to mało :diabloti: no ale warunki, oświetlenie to podstawowa sprawa etc ;) Twoich basków mamy sporo, jak nie najwięcej:evil_lol: pozdrawiam Quote
Madzik93 Posted November 15, 2007 Posted November 15, 2007 Który to piesek? :) Żelusia moja? :loveu: http://images34.fotosik.pl/42/d08fdb791ca51664.jpg Quote
Recommended Posts