Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

14.05.2006 r.Alytus/Litwa, wystawa CAC. Prezentowany byl jeden piesek basenji, niestety nie znam jego wyników. Ale za to mam kilka zdjęć, made by Martyna, której serdecznie dziekuję za pamięć.
Piesek nazywa się WORDSWORTH BECAUSE OF LOVE (Fin Ch. Wazazi BECAUSE OF LOVE X Fin., Est., N ch. Wazazi Image of love) i tak się przedstawia:

.
Pzdr.

• Replies 49.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Asiaczek

18152

• M&S

1809

• Alicja

1483

• taxelina

1475

Top Posters In This Topic

Posted

Asiaczek napisał(a):
Sama wiesz, że jak jesteś z maluchami od początku, to nie problemu z rozróżnianiem ich.
A tak po prawdzie, to one wcale nie są tak identyczne, jakby się wydawało na pierwszy rzut okiem. A to kryza jest, a to jej nie ma; a to są skarpetki, a u innego - podkolanówki. Itp.
Klony, ale nie do konca. Czyli klony inaczej.:lol:
Pzdr.

;)) a mozesz mi blizej wyjasnic z tymi podkolanowkami ?

Posted

Chyba trochę zbyt duży skrót myślowy zastosowałam. Chodzi mi o wysokość białego koloru na psich łapkach (np. tylko na paluszkach, do wysokości stawu skokowego, lub do łokcia itp.).
Ot, i cała tajemnica.
Pzdr.

Posted

Dzisiaj, jak dobrze pójdzie JUST FOR YOU Asiaczek spędzi swoje ostatnie godziny w domku. Po płd. jedzie do nowego domku. Tak więc trzeba będzie zrobić jakies ciekawe, ostatnie, domowe ujęcia młodego "bojownika", prawda?
Coś pokombinujemy, ale to za parę godzin. Teraz dobranocka.
Pzdr.

Posted

Asiaczek napisał(a):
Chyba trochę zbyt duży skrót myślowy zastosowałam. Chodzi mi o wysokość białego koloru na psich łapkach (np. tylko na paluszkach, do wysokości stawu skokowego, lub do łokcia itp.).
Ot, i cała tajemnica.
Pzdr.

aaaha ;))) :lol:

Posted

[quote name='malawaszka']

super - jak fotomontaż wygląda ;)

a jak się czuje Włoszka?? :roll:
Cały dzien śpi, na spacerach chodzi na sztywnych łapach, apetyt ma, ale nadal b.ciężko oddycha. I wydaje mi się, że ostatnio schudła mimo, iż jedzenie dostaje w takiej samej ilości i częstotliwości, jak dotychczas. No cóż, chyba starość ją dopada...
Pzdr.

Posted

a dostaje coś na to oddychanie? mój Boluś od czasu do czasu ma duszności - ciężki, krótki, świszczący oddech - i na to pomaga mu zastrzyk sterydu - dostaje go co jakieś 2 miesiące około

Posted

[quote name='Asiaczek']Cały dzien śpi, na spacerach chodzi na sztywnych łapach, apetyt ma, ale nadal b.ciężko oddycha. I wydaje mi się, że ostatnio schudła mimo, iż jedzenie dostaje w takiej samej ilości i częstotliwości, jak dotychczas. No cóż, chyba starość ją dopada...
Pzdr.hmmmm ale sunia jeszcze aż taka wiekowa chyba nie jest :razz:
Trzymam kcuki za poprawę kondycji i zdróweczko Włoszki

Posted

fotki młodziaków super extra dopiero je teraz odgrzebałam , ale warto było
sunia Ekado całkiem fajna dupeczka no to czekamy na wystawy
dla Włoszki zdrowia jak najwięcej życzę

Posted

Agabass - chcesz powiedzieć, że moją Galerię przeglądasz niezbyt uważnie, po tzw. łebkach?! A może po prostu nie przeglądasz wogóle, co?!
Proszę mi tu się zaraz wytłumaczyć! Ale już! Biegiem i migiem!:mad: :mad: :mad:
Pzdr.

Posted

[quote name='Asiaczek']Agabass - chcesz powiedzieć, że moją Galerię przeglądasz niezbyt uważnie, po tzw. łebkach?! A może po prostu nie przeglądasz wogóle, co?!
Proszę mi tu się zaraz wytłumaczyć! Ale już! Biegiem i migiem!:mad: :mad: :mad:
Pzdr.

hehe i jakas kare jej jeszcze dowal !! :evil_lol:

Posted

Za ok. godzine widzę się z Agabass na mieście i wtedy Jaj "nawkładam!!". Nie pójdzie Jej ze mną tak łatwo, chociaż na swoje usprawiedliwienie ma egzaminy.
Ale co sobie pogadam, to sobie pogadam, a co!!!
Pzdr.

Posted

Asiaczek napisał(a):
Za ok. godzine widzę się z Agabass na mieście i wtedy Jaj "nawkładam!!". Nie pójdzie Jej ze mną tak łatwo, chociaż na swoje usprawiedliwienie ma egzaminy.
Ale co sobie pogadam, to sobie pogadam, a co!!!
Pzdr.

no no ja tu wam zaraz dowale kare :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
i co jakoś po spotkaniu z Asiaczkiem jeszcze żyje :diabloti:

Posted

Ostatni dzien Dżastinka zaczął się od zabawy z Wahzirim;

...potem Dżastinek dopadł zrolowany kocyk znanej firmy produkującej karmę dla psów...

Ale samemu to tak trochę głupio się bawić. Do zabawy zaprosił więc Wahziriego...

W towarzystwie zabawa od razu inaczej idzie, prawda?

No czego chcesz?! Przecież jestem grzeczny...

A zabawka jest moja i basta!

Pzdr.

Posted

agabass napisał(a):
no no ja tu wam zaraz dowale kare :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
i co jakoś po spotkaniu z Asiaczkiem jeszcze żyje :diabloti:

A te połamane nogi i powykręcane ręce + wielki siniak pod okiem, to co?!!!!!
Pzdr.

Posted

Asiaczek napisał(a):
A te połamane nogi i powykręcane ręce + wielki siniak pod okiem, to co?!!!!!
Pzdr.

normalka :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

a co do Dżastinka to śliczny chłopaczyna szkoda, że nie mój ;)

Posted

później do zabawy został zaproszony Dżezik. No i kocyk od razu stał się bardzo popularna zabawką.

Ale tak się potem jakoś porobiło, że Dżezik i Wahziri poszli sobie (gdzie?), a Dżastinek został sam z ulubioną zabawką - kocykiem.

Pzdr.