Agappe Posted November 8, 2007 Posted November 8, 2007 Kananga napisał(a):Dario, zdjęcia super!!! mam pytanko, czy sama nurkowałaś? bo jeśli tak, to szacunek dla Ciebie:) od pewnego czasu nie zagłębiłabym się poniżej długości ręki... potem się duszę... dlatego chcę widzieć (choćby na fotach) wszysto to co ludzie widzieli pod wodą :) i wszystkich proszę o filmy, o zdjęcia czy opowieści... Trauma, z kilkatronego topienia się, jest bardzo silna... ale ciekawość i pasja pozostaje na zawsze i jest siłą przewodnią w dociekliwości:) Gośka. sama nurkowałam:oops: powiem więcej sama te zdjęcia robiłam :lol::lol: Quote
Agappe Posted November 8, 2007 Posted November 8, 2007 jeszcze 5 foteczek :evil_lol: a co mi tam ;) co dwie głowy to nie jedna przepraszam za jakoś tych 2 zdjeć, ale do muren lepiej nie podpływać za blisko, bo jak się je zdenerwuje to można stracić rękę, a mimo wszystko ja lubie swoje ręce ;) delfinki:multi::multi::multi: nie łatwo jest robić pod wodą zdjęcia "pod słońce" i do góry nogami ;) zdecydowanie wygodniej się pływa jak butla jest nad nurkiem a nie pod nurkiem:lol: i jeszcze odrobine więcej kolorów, chociaż nadal jest za bardzo niebiesko:shake: Quote
Agappe Posted November 8, 2007 Posted November 8, 2007 Kananga napisał(a):Dario, ryby, to ryby... a DELFINY to co innego, czy nie chciałaś nawiązać z nimi kontaktu? toć to tak wyjątkowe ssaki:) moje dziecko miało z nimi kontakt i może o nich opowiadać godzinami... zupełnie jak ja o rodezjanach :lol: :lol: każda z nas jest porąbana na okoliczność swojej pasji :lol: Gośka. niestety ja nie pływam tak szybko jak delfiny i nie moge bez ryzyka dla zdrowia uszu szybko zmieniać głebokości:shake: a o pływaniu z delfinami marzę od dziecka (w sumie taka stara to nie jestem ;) , ale odkąd pamiętam chciałam sprobować pływania z delfinami) zazdroszcze Twojemu dziecku:oops: a jak na razie za kilka godzin musze wstać i przejechać się na jakieś zajęcia:shake:, więc dobranoc :) pchły na noc.. Quote
Asiaczek Posted November 9, 2007 Author Posted November 9, 2007 Cześć Kochani Moi, ja znowu udaję nowy gatunek ptaka (?) o nazwie PRZELOT... To znaczy, ze jestem przelotem... Madzik93 - życzenia przyjęte, zobaczymy, co dalej... Agappe - piękne dziękuję za super fotki! Masz carte blanche na wstawianie w moim FB fotek ze swoich wyjazdów. Zawsze sś ciekawe i niesamowite...Czy mi się wydawało, czy na zdjęciach sa jakieś wraki...? Kananga - dzisiaj zadzwonię do Ciebie i - jeżeli mogę prosić - to raczej w ciągu dnia jak Twoje Dziecko lub Darek może do mnie do pracy wpaść... Savannah - już teraz cieknie mi ślinka na Twoje ciacho. Opowiadałaś mi o nim i dlatego od razu weź z domu przepis, OK? Miłego i Dobrego Dnia, boć to przecie PIĄTEK! :loveu:Nie może byc inaczej, prawda? PZDR. Quote
Agappe Posted November 9, 2007 Posted November 9, 2007 [quote name='Asiaczek'] Agappe - piękne dziękuję za super fotki! Masz carte blanche na wstawianie w moim FB fotek ze swoich wyjazdów. Zawsze sś ciekawe i niesamowite...Czy mi się wydawało, czy na zdjęciach sa jakieś wraki...? witam PRZELOCIE ;) :evil_lol: wrak jest jeden a właściwie zdjecia są robione z jego wnętrza :) ciesze się, ze zdjęcia się podobają :) (znowu jestem w weekend w Wwie - wiec jak coś informacje przekaże (jak wstane z łóżka:eviltong:) , a kciuki oczywiście trzymam:lol:) Quote
Matusz Posted November 9, 2007 Posted November 9, 2007 Przelocie widzimy się jutro :):multi:;) mam nadzieję tylko, że nie przelotem :evil_lol: do jutra ! :) Quote
Savannah Posted November 9, 2007 Posted November 9, 2007 [quote name='Agappe']chyba Savannah będzie bliżej Asiaczka w Poznaniu, bo ja tym razem w ten weekend zostaje w domu:shake: A bede bede... jak mam nie byc w swoim miescie :) [quote name='Agappe']ale bedzie tam u Was smacznie w Poznaniu Zaluj, ze Cie nie bedzie :) [quote name='Agappe']niestety ja nie pływam tak szybko jak delfiny i nie moge bez ryzyka dla zdrowia uszu szybko zmieniać głebokości:shake: a o pływaniu z delfinami marzę od dziecka (w sumie taka stara to nie jestem ;) , ale odkąd pamiętam chciałam sprobować pływania z delfinami) Ja chciałam pływac z delfinami, jak byłam na Dominikania... ale cena 150 dolarow odstrasza.... :shake: [quote name='Asiaczek'] Savannah - już teraz cieknie mi ślinka na Twoje ciacho. Opowiadałaś mi o nim i dlatego od razu weź z domu przepis, OK? . Ok, to sie zaraz zabieram do pieczenia·! A przepis spisze! :) Quote
Elitesse Posted November 9, 2007 Posted November 9, 2007 bede mocno trzymac kciuki za Poznanskie sukcesy !! :thumbs: :thumbs: Quote
Agappe Posted November 9, 2007 Posted November 9, 2007 Savannah napisał(a):juz ciasto upieczone :multi::cool3: Asia przywieź kawałek ;):evil_lol: Quote
Asiaczek Posted November 10, 2007 Author Posted November 10, 2007 A ja nie upiekłam ciasta,:oops: nie nagrałam płytek:oops: dobrze, że spakowałam się...:cool3: Eh... Trzymajcie kciukaski, na pewno sie przydadza! Pzdr. Quote
Agappe Posted November 10, 2007 Posted November 10, 2007 pierwsze wieści z Poznania [SIZE="4"]Asiaczkowe baski: [SIZE="5"]KENTARO WITH ME Asiaczek "Kenio" - oc.doskonała, lokata I, Zw.Mł., Mł.Zw.Europy Śr-Wsch 2007 JAZZY BOY Asiaczek "Dżezik" - oc.doskonała, lokata I, CWC, res.CACIB Abotere's ADUNBI "Gusio" - oc.doskonała, lokata II JELLY JOSHREEN Asiaczek "Żelka" - oc.doskonała, lokata I, CWC [SIZE="4"]CACIB i Zw.Europy Środkowo-Wschodniej 2007 w suczkach wzieła mieszkająca w Rosji Dream of Africa EVA ESTERHAZI - córka FARIQUE FOR CHRISTMAS EVE Asiaczek "Farik" Rase wziął piesek z hodowli Niemieckiej, mieszkający na Węgrzech GRATULUJE!!!!!!!!!!!!!! :multi::multi::multi::multi: mam nadzieje, że niczego nie pomyliłam:oops::oops: Quote
Asiaczek Posted November 10, 2007 Author Posted November 10, 2007 Agappe napisał(a):pierwsze wieści z Poznania Asiaczkowe baski: KENTARO WITH ME Asiaczek "Kenio" - oc.doskonała, lokata I, Zw.Mł., Najlpszy Junior , Zw. Polski, Mł.Zw.Europy Śr-Wsch 2007 JAZZY BOY Asiaczek "Dżezik" - oc.doskonała, lokata I, CWC, res.CACIB Abotere's ADUNBI "Gusio" - oc.doskonała, lokata II JELLY JOSHREEN Asiaczek "Żelka" - oc.doskonała, lokata I, CWC CACIB i Zw.Europy Środkowo-Wschodniej 2007 w suczkach wzieła mieszkająca w Rosji Dream of Africa EVA ESTERHAZI - córka FARIQUE FOR CHRISTMAS EVE Asiaczek "Farik" Rase wziął piesek z hodowli Niemieckiej, mieszkający na Węgrzech GRATULUJE!!!!!!!!!!!!!! :multi::multi::multi::multi: mam nadzieje, że niczego nie pomyliłam:oops::oops: Nie, niczego nie pomyliłaś. Ja tylko dopisałam 2 tytuły dla Kenia Najlepszy Junior i Zwyc. Polski '07. Agappe - bardzo dziękuję za wstawienie informacji.:lol: Pzdr. Quote
sylrwia Posted November 11, 2007 Posted November 11, 2007 Asiaczku bardzo gratuluje. I przepraszam, ze nie zaszłam do Ciebie po ewentualna przesyłeczke, przypomniało mi sie w pociagu w drodze do domku.:oops: Quote
bety Posted November 11, 2007 Posted November 11, 2007 GRATULACJE DLA ASIACZKOWYCH PSIACZKÓW!!!!!!!!!!!!! :lol::lol::lol: pzdr Quote
Agappe Posted November 11, 2007 Posted November 11, 2007 Asiaczek napisał(a):Nie, niczego nie pomyliłaś. Ja tylko dopisałam 2 tytuły dla Kenia Najlepszy Junior i Zwyc. Polski '07. Agappe - bardzo dziękuję za wstawienie informacji.:lol: Pzdr. polecam się na przyszłość ;) Quote
Asiaczek Posted November 11, 2007 Author Posted November 11, 2007 sylrwia napisał(a):Asiaczku bardzo gratuluje. I przepraszam, ze nie zaszłam do Ciebie po ewentualna przesyłeczke, przypomniało mi sie w pociagu w drodze do domku.:oops: Sylrwia - ja z wrażenia, że Szczeniak-Kenio pozgarnial co lepsze kaski na wystawie, tez zapomniałam o paczuszce. Nic to. A jak z Kielcami? Ja będe w sobotę... bety napisał(a):GRATULACJE DLA ASIACZKOWYCH PSIACZKÓW!!!!!!!!!!!!! :lol::lol::lol: pzdr Bety - miło było Was spotkac i pogadac! Jak zawsze zrsztą!:lol: agaciaaa napisał(a):Gratulacje Asiaczki!!!!! :multi: Dzięki, dzięki! Agappe napisał(a):polecam się na przyszłość ;) Na pewno skorzystam!:lol: Pzdr. Quote
AneQ Posted November 11, 2007 Posted November 11, 2007 [CENTER] Witam serdecznie. :) Tak się cieszę - już tylko tydzień! :multi::multi::multi: Do spełnienia jednego z moich marzeń. :loveu: Pozdrawiam. :)[/CENTER] Quote
Savannah Posted November 11, 2007 Posted November 11, 2007 No wracam do zywych!! :) Dzisiaj byłam na dobermanach, to było ciekawe doswiadczenie nie powiem! Sedzina przemiła, znała sie według mnie na tym co robi, ja w myslach patrzyłam na te psy i myslałam o tych samych wadach, ktore potem sedzina kazala napisac... A na dobermanach to p.Tits sie zna - ona sama hoduje ta rase. Mateusza niestety nie poznałam... sie nie pojawił chłopak :razz: Ogolnie reka mnie boli od pisania kart ocen, ale w zeszłym roku bylo gorzej :) teraz zaczynam myslec o moim Wels, z basko blizniakami Jotkami :loveu: PS: Asiaczku, wysle dzis przepis do kruszanca, ciesze sie ze smakowal !!! Quote
Asiaczek Posted November 11, 2007 Author Posted November 11, 2007 AneQ napisał(a): Witam serdecznie. :) Tak się cieszę - już tylko tydzień! :multi::multi::multi: Do spełnienia jednego z moich marzeń. :loveu: Pozdrawiam. :) Dodaj, dla niezorientowanych, że tak niecierpliwie wyczekujesz wystawy w Kielcach!:lol: pzdr. Quote
AneQ Posted November 11, 2007 Posted November 11, 2007 Asiaczek napisał(a):Dodaj, dla niezorientowanych, że tak niecierpliwie wyczekujesz wystawy w Kielcach!:lol: pzdr. Fatycznie:lol: Gratuluję sukcesów. :) Quote
Savannah Posted November 11, 2007 Posted November 11, 2007 Asiaczku, przed Zwyciezca Polski dopisz Młodziezowy... niby szczegoł ale jednak istotny! :) No no Niutek dał piekny popis :loveu: bardzo bardzo sie ciesze!:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
sylrwia Posted November 11, 2007 Posted November 11, 2007 Asiaczek napisał(a):Sylrwia - ja z wrażenia, że Szczeniak-Kenio pozgarnial co lepsze kaski na wystawie, tez zapomniałam o paczuszce. Nic to. A jak z Kielcami? Ja będe w sobotę... Asiu ja w sobote jade do Warszawy, w niedziele do Kielc i w niedziele powrót do Warszawy i w poniedziałek jade do domu. chcialam zaznaczyć ze bede w Warszawie zgodnei z umowa:eviltong: Quote
Asiaczek Posted November 11, 2007 Author Posted November 11, 2007 No tak. Rzeczywiście będziesz... tylko mnie nie bedzie... Trudno. Pzdr. Quote
Recommended Posts