Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Kananga napisał(a):
Dario, zdjęcia super!!!
mam pytanko, czy sama nurkowałaś? bo jeśli tak, to szacunek dla Ciebie:)
od pewnego czasu nie zagłębiłabym się poniżej długości ręki... potem się duszę... dlatego chcę widzieć (choćby na fotach) wszysto to co ludzie widzieli pod wodą :) i wszystkich proszę o filmy, o zdjęcia czy opowieści...

Trauma, z kilkatronego topienia się, jest bardzo silna... ale ciekawość i pasja pozostaje na zawsze i jest siłą przewodnią w dociekliwości:)

Gośka.

sama nurkowałam:oops: powiem więcej sama te zdjęcia robiłam :lol::lol:

• Replies 49.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Asiaczek

18152

• M&S

1809

• Alicja

1483

• taxelina

1475

Top Posters In This Topic

Posted

jeszcze 5 foteczek :evil_lol: a co mi tam ;)

co dwie głowy to nie jedna

przepraszam za jakoś tych 2 zdjeć, ale do muren lepiej nie podpływać za blisko, bo jak się je zdenerwuje to można stracić rękę, a mimo wszystko ja lubie swoje ręce ;)

delfinki:multi::multi::multi:

nie łatwo jest robić pod wodą zdjęcia "pod słońce" i do góry nogami ;) zdecydowanie wygodniej się pływa jak butla jest nad nurkiem a nie pod nurkiem:lol:

i jeszcze odrobine więcej kolorów, chociaż nadal jest za bardzo niebiesko:shake:

Posted

Kananga napisał(a):
Dario, ryby, to ryby... a DELFINY to co innego, czy nie chciałaś nawiązać z nimi kontaktu? toć to tak wyjątkowe ssaki:) moje dziecko miało z nimi kontakt i może o nich opowiadać godzinami... zupełnie jak ja o rodezjanach :lol: :lol: każda z nas jest porąbana na okoliczność swojej pasji :lol:

Gośka.

niestety ja nie pływam tak szybko jak delfiny i nie moge bez ryzyka dla zdrowia uszu szybko zmieniać głebokości:shake:
a o pływaniu z delfinami marzę od dziecka (w sumie taka stara to nie jestem ;) , ale odkąd pamiętam chciałam sprobować pływania z delfinami)

zazdroszcze Twojemu dziecku:oops:

a jak na razie za kilka godzin musze wstać i przejechać się na jakieś zajęcia:shake:, więc dobranoc :) pchły na noc..

Posted

Cześć Kochani Moi,
ja znowu udaję nowy gatunek ptaka (?) o nazwie PRZELOT... To znaczy, ze jestem przelotem...
Madzik93 - życzenia przyjęte, zobaczymy, co dalej...

Agappe - piękne dziękuję za super fotki! Masz carte blanche na wstawianie w moim FB fotek ze swoich wyjazdów. Zawsze sś ciekawe i niesamowite...Czy mi się wydawało, czy na zdjęciach sa jakieś wraki...?

Kananga - dzisiaj zadzwonię do Ciebie i - jeżeli mogę prosić - to raczej w ciągu dnia jak Twoje Dziecko lub Darek może do mnie do pracy wpaść...

Savannah - już teraz cieknie mi ślinka na Twoje ciacho. Opowiadałaś mi o nim i dlatego od razu weź z domu przepis, OK?

Miłego i Dobrego Dnia, boć to przecie PIĄTEK! :loveu:Nie może byc inaczej, prawda?
PZDR.

Posted

[quote name='Asiaczek']
Agappe - piękne dziękuję za super fotki! Masz carte blanche na wstawianie w moim FB fotek ze swoich wyjazdów. Zawsze sś ciekawe i niesamowite...Czy mi się wydawało, czy na zdjęciach sa jakieś wraki...?

witam PRZELOCIE ;) :evil_lol:
wrak jest jeden a właściwie zdjecia są robione z jego wnętrza :)
ciesze się, ze zdjęcia się podobają :)
(znowu jestem w weekend w Wwie - wiec jak coś informacje przekaże (jak wstane z łóżka:eviltong:) , a kciuki oczywiście trzymam:lol:)

Posted

[quote name='Agappe']chyba Savannah będzie bliżej Asiaczka w Poznaniu, bo ja tym razem w ten weekend zostaje w domu:shake:
A bede bede... jak mam nie byc w swoim miescie :)

[quote name='Agappe']ale bedzie tam u Was smacznie w Poznaniu
Zaluj, ze Cie nie bedzie :)
[quote name='Agappe']niestety ja nie pływam tak szybko jak delfiny i nie moge bez ryzyka dla zdrowia uszu szybko zmieniać głebokości:shake:
a o pływaniu z delfinami marzę od dziecka (w sumie taka stara to nie jestem ;) , ale odkąd pamiętam chciałam sprobować pływania z delfinami)

Ja chciałam pływac z delfinami, jak byłam na Dominikania... ale cena 150 dolarow odstrasza.... :shake:

[quote name='Asiaczek']

Savannah - już teraz cieknie mi ślinka na Twoje ciacho. Opowiadałaś mi o nim i dlatego od razu weź z domu przepis, OK?
.
Ok, to sie zaraz zabieram do pieczenia·! A przepis spisze! :)

Posted

pierwsze wieści z Poznania
[SIZE="4"]Asiaczkowe baski:
[SIZE="5"]KENTARO WITH ME Asiaczek "Kenio" - oc.doskonała, lokata I, Zw.Mł., Mł.Zw.Europy Śr-Wsch 2007
JAZZY BOY Asiaczek "Dżezik" - oc.doskonała, lokata I, CWC, res.CACIB
Abotere's ADUNBI "Gusio" - oc.doskonała, lokata II

JELLY JOSHREEN Asiaczek "Żelka" - oc.doskonała, lokata I, CWC

[SIZE="4"]CACIB i Zw.Europy Środkowo-Wschodniej 2007 w suczkach wzieła mieszkająca w Rosji Dream of Africa EVA ESTERHAZI - córka FARIQUE FOR CHRISTMAS EVE Asiaczek "Farik"
Rase wziął piesek z hodowli Niemieckiej, mieszkający na Węgrzech

GRATULUJE!!!!!!!!!!!!!! :multi::multi::multi::multi:

mam nadzieje, że niczego nie pomyliłam:oops::oops:

Posted

Agappe napisał(a):
pierwsze wieści z Poznania
Asiaczkowe baski:
KENTARO WITH ME Asiaczek "Kenio" - oc.doskonała, lokata I, Zw.Mł., Najlpszy Junior , Zw. Polski, Mł.Zw.Europy Śr-Wsch 2007
JAZZY BOY Asiaczek "Dżezik" - oc.doskonała, lokata I, CWC, res.CACIB
Abotere's ADUNBI "Gusio" - oc.doskonała, lokata II

JELLY JOSHREEN Asiaczek "Żelka" - oc.doskonała, lokata I, CWC

CACIB i Zw.Europy Środkowo-Wschodniej 2007 w suczkach wzieła mieszkająca w Rosji Dream of Africa EVA ESTERHAZI - córka FARIQUE FOR CHRISTMAS EVE Asiaczek "Farik"
Rase wziął piesek z hodowli Niemieckiej, mieszkający na Węgrzech

GRATULUJE!!!!!!!!!!!!!! :multi::multi::multi::multi:

mam nadzieje, że niczego nie pomyliłam:oops::oops:

Nie, niczego nie pomyliłaś. Ja tylko dopisałam 2 tytuły dla Kenia Najlepszy Junior i Zwyc. Polski '07.

Agappe - bardzo dziękuję za wstawienie informacji.:lol:
Pzdr.

Posted

Asiaczek napisał(a):
Nie, niczego nie pomyliłaś. Ja tylko dopisałam 2 tytuły dla Kenia Najlepszy Junior i Zwyc. Polski '07.

Agappe - bardzo dziękuję za wstawienie informacji.:lol:
Pzdr.

polecam się na przyszłość ;)

Posted

sylrwia napisał(a):
Asiaczku bardzo gratuluje.
I przepraszam, ze nie zaszłam do Ciebie po ewentualna przesyłeczke, przypomniało mi sie w pociagu w drodze do domku.:oops:

Sylrwia - ja z wrażenia, że Szczeniak-Kenio pozgarnial co lepsze kaski na wystawie, tez zapomniałam o paczuszce. Nic to. A jak z Kielcami? Ja będe w sobotę...

bety napisał(a):
GRATULACJE DLA ASIACZKOWYCH PSIACZKÓW!!!!!!!!!!!!! :lol::lol::lol:
pzdr

Bety - miło było Was spotkac i pogadac! Jak zawsze zrsztą!:lol:

agaciaaa napisał(a):
Gratulacje Asiaczki!!!!! :multi:

Dzięki, dzięki!

Agappe napisał(a):
polecam się na przyszłość ;)

Na pewno skorzystam!:lol:
Pzdr.

Posted

[CENTER] Witam serdecznie. :)
Tak się cieszę - już tylko tydzień! :multi::multi::multi:
Do spełnienia jednego z moich marzeń. :loveu:
Pozdrawiam. :)[/CENTER]

Posted

No wracam do zywych!! :)
Dzisiaj byłam na dobermanach, to było ciekawe doswiadczenie nie powiem! Sedzina przemiła, znała sie według mnie na tym co robi, ja w myslach patrzyłam na te psy i myslałam o tych samych wadach, ktore potem sedzina kazala napisac... A na dobermanach to p.Tits sie zna - ona sama hoduje ta rase.
Mateusza niestety nie poznałam... sie nie pojawił chłopak :razz: Ogolnie reka mnie boli od pisania kart ocen, ale w zeszłym roku bylo gorzej :) teraz zaczynam myslec o moim Wels, z basko blizniakami Jotkami :loveu:

PS: Asiaczku, wysle dzis przepis do kruszanca, ciesze sie ze smakowal !!!

Posted

AneQ napisał(a):
Witam serdecznie. :)
Tak się cieszę - już tylko tydzień! :multi::multi::multi:
Do spełnienia jednego z moich marzeń. :loveu:
Pozdrawiam. :)

Dodaj, dla niezorientowanych, że tak niecierpliwie wyczekujesz wystawy w Kielcach!:lol:
pzdr.

Posted

Asiaczek napisał(a):
Dodaj, dla niezorientowanych, że tak niecierpliwie wyczekujesz wystawy w Kielcach!:lol:
pzdr.

Fatycznie:lol:
Gratuluję sukcesów. :)

Posted

Asiaczku, przed Zwyciezca Polski dopisz Młodziezowy... niby szczegoł ale jednak istotny! :) No no Niutek dał piekny popis :loveu: bardzo bardzo sie ciesze!:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:

Posted

Asiaczek napisał(a):
Sylrwia - ja z wrażenia, że Szczeniak-Kenio pozgarnial co lepsze kaski na wystawie, tez zapomniałam o paczuszce. Nic to. A jak z Kielcami? Ja będe w sobotę...

Asiu ja w sobote jade do Warszawy, w niedziele do Kielc i w niedziele powrót do Warszawy i w poniedziałek jade do domu.

chcialam zaznaczyć ze bede w Warszawie zgodnei z umowa:eviltong: