Matusz Posted November 3, 2007 Posted November 3, 2007 GRATULUJE!!!:multi::multi::multi::multi: Quote
Helga&Ares Posted November 3, 2007 Posted November 3, 2007 Dołączam sie do gratulacji :multi::multi::multi: Quote
Savannah Posted November 3, 2007 Posted November 3, 2007 tym razem piekno nie zostalo docenione :roll: Dzezik minimalnie poza pudłem na BOG... Kenio w pierwszej 8 na BIS Junior :loveu: Quote
Agappe Posted November 3, 2007 Posted November 3, 2007 Savannah napisał(a):tym razem piekno nie zostalo docenione :roll: Dzezik minimalnie poza pudłem na BOG... Kenio w pierwszej 8 na BIS Junior :loveu: jutro też jest dzień ;) Quote
Savannah Posted November 3, 2007 Posted November 3, 2007 Agappe napisał(a):jutro też jest dzień ;) dlatego napisalam 'tym razem' ;), szkoda ze to wystawa jednodniowa :roll: Quote
Agappe Posted November 3, 2007 Posted November 3, 2007 Savannah napisał(a):dlatego napisalam 'tym razem' ;), szkoda ze to wystawa jednodniowa :roll: ooo a ja myslałam, że 2 dniowa :oops::oops::oops: Quote
hanacek Posted November 4, 2007 Posted November 4, 2007 Asiaczek - GRATULACJE :multi::multi::multi::lol::loveu: Quote
Kincia Posted November 4, 2007 Posted November 4, 2007 Witam :sweetCyb: Gratuluje :loveu::loveu::loveu: Quote
simbik Posted November 4, 2007 Posted November 4, 2007 [SIZE="6"]GRAAAAAAAAAATULACJE :sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb: Quote
Nugatowa Posted November 4, 2007 Posted November 4, 2007 Brawo Asiaczki :klacz: :klacz: :klacz: :klacz: :klacz: Quote
Asiaczek Posted November 4, 2007 Author Posted November 4, 2007 simbik napisał(a):.... teraz to dopiero mam zgryza ;), kusisz :roll: Kto nie ryzykuje, ten nie ma...:lol: Pzdr. Quote
Asiaczek Posted November 4, 2007 Author Posted November 4, 2007 Dziekuję wszystkim za ciepłe słowa i za pamięć! Panienkabubu Savannah Agappe Matusz Helga&Ares Rinuś Nugatowa bonita agaciaaa hanacek kincia simbik - na Was i Wasze dobre mysli zawsze można liczyc!:lol: pzdr. Quote
Savannah Posted November 4, 2007 Posted November 4, 2007 no to teraz mozesz zaczac myslec o Poznaniu :) no i Wels! prosze mi ładnie utuczyc chłopaka bym mogła z nim wojowac w Wels tak jak z Zelinka !! :loveu:;) Quote
simbik Posted November 4, 2007 Posted November 4, 2007 Asiaczek napisał(a):Kto nie ryzykuje, ten nie ma...:lol: Pzdr. Niestety czasami zdrowy rozsądek jest lepszym doradcą :shake:.... przespałam się z tym problemem i już wiem, że jednak sobotę spędzamy w domu :placz:. Quote
Asiaczek Posted November 4, 2007 Author Posted November 4, 2007 Savannah napisał(a):no to teraz mozesz zaczac myslec o Poznaniu :) no i Wels! prosze mi ładnie utuczyc chłopaka bym mogła z nim wojowac w Wels tak jak z Zelinka !! :loveu:;) Dżezik juz odzyskał apetyt, tak wiec myślę, że jego tuczenie juz się rozpoczęło...:lol: simbik napisał(a):Niestety czasami zdrowy rozsądek jest lepszym doradcą :shake:.... przespałam się z tym problemem i już wiem, że jednak sobotę spędzamy w domu :placz:. Hm..., jak zobaczysz stawkę, to wtedy będziesz mogła powiedzieć, czy decyzja była prawidłowa...:evil_lol: Pzdr. Quote
Matusz Posted November 4, 2007 Posted November 4, 2007 [quote name='Asiaczek']Dżezik juz odzyskał apetyt, tak wiec myślę, że jego tuczenie juz się rozpoczęło...:lol: Pzdr. to się cieszę ;) powodzenia ! Quote
Asiaczek Posted November 4, 2007 Author Posted November 4, 2007 O, tutaj nie powinno byc problemów. Dzezik, generalnie, cieszy się dobrym apetytem, a czasami nawet zbyt dobrym... jak większośc basków...:lol: pzdr. Quote
Matusz Posted November 4, 2007 Posted November 4, 2007 [quote name='Asiaczek']O, tutaj nie powinno byc problemów. Dzezik, generalnie, cieszy się dobrym apetytem, a czasami nawet zbyt dobrym... jak większośc basków...:lol: pzdr. no to wszystko wróciło do normy rozumiem ;) Czyli już myślisz o Poznaniu ?? :razz: Quote
Savannah Posted November 4, 2007 Posted November 4, 2007 Asiaczek napisał(a):Dżezik juz odzyskał apetyt, tak wiec myślę, że jego tuczenie juz się rozpoczęło...:lol: Bardzo mnie to cieszy! Buziaczki dla niego od 'cioci Lidki' :loveu::lol: Dostałam wczoraj e-maila od kuzynki ze Szwecji, ze mam przyjezdzac z psami (zapowiedziałam sie z Jotkami, ale moze byc ich wiecej jak bedzie potrzeba). Kuzynka sprawdzi jak daleko sa te miejscowosci w ktorych sa specjalistyczne od ich miejscowosci. To troche rozjasni sprawe... Ja teraz szukam połaczen do Sztokholmu... Ale sie wkrecilam :diabloti: Obgadamy dokładnie w Poznaniu wszystko. Quote
simbik Posted November 4, 2007 Posted November 4, 2007 Asiaczek napisał(a):Hm..., jak zobaczysz stawkę, to wtedy będziesz mogła powiedzieć, czy decyzja była prawidłowa...:evil_lol: Pzdr. Stawka ma w tym przypadku małe znaczenie :shake:... głównie chodzi o stan moich finansów, zdrowia i obowiązki w pracy. Trudno kłaść te wszystkie sprawy i wystawę na dwóch szalach jednej wagi :shake:.... jedyne pocieszenie jakie mam, to to że Tofi nie może mieć za dużo tytułów w młodzieży, bo w przyszłości trudno mi będzie ten rekord pobić ;) i tego się trzymam :lol:. Quote
Asiaczek Posted November 4, 2007 Author Posted November 4, 2007 [quote name='Matusz'] no to wszystko wróciło do normy rozumiem ;) Czyli już myślisz o Poznaniu ?? :razz: Dzisiaj - jeszcze nie, muszę odreagować... Zacznę od poniedziałku...:lol: [quote name='Savannah']Bardzo mnie to cieszy! Buziaczki dla niego od 'cioci Lidki' :loveu::lol: Dostałam wczoraj e-maila od kuzynki ze Szwecji, ze mam przyjezdzac z psami (zapowiedziałam sie z Jotkami, ale moze byc ich wiecej jak bedzie potrzeba). Kuzynka sprawdzi jak daleko sa te miejscowosci w ktorych sa specjalistyczne od ich miejscowosci. To troche rozjasni sprawe... Ja teraz szukam połaczen do Sztokholmu... Ale sie wkrecilam :diabloti: Obgadamy dokładnie w Poznaniu wszystko. No, wkręciłas się, Kochaniutka... :loveu:Ale w Poznaniu to niewiele pogadamy. No nic, zobaczymy. Mamy maile, telefony, jakoś to poustalamy. Nie wiem, czy pisałam, że mam juz potwierdzenia z Wels. A, pamiętam, pisałam...:oops: pzdr. Quote
Asiaczek Posted November 4, 2007 Author Posted November 4, 2007 [quote name='simbik']Stawka ma w tym przypadku małe znaczenie :shake:... głównie chodzi o stan moich finansów, zdrowia i obowiązki w pracy. Trudno kłaść te wszystkie sprawy i wystawę na dwóch szalach jednej wagi :shake:.... jedyne pocieszenie jakie mam, to to że Tofi nie może mieć za dużo tytułów w młodzieży, bo w przyszłości trudno mi będzie ten rekord pobić ;) i tego się trzymam :lol:. O, tę argumentację rozumiem...:lol: Pzdr. Quote
Recommended Posts