Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 49.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Asiaczek

18152

• M&S

1809

• Alicja

1483

• taxelina

1475

Top Posters In This Topic

Posted

Savannah napisał(a):
tym razem piekno nie zostalo docenione :roll:

Dzezik minimalnie poza pudłem na BOG...
Kenio w pierwszej 8 na BIS Junior :loveu:

jutro też jest dzień ;)

Posted

Dziekuję wszystkim za ciepłe słowa i za pamięć!
Panienkabubu
Savannah
Agappe
Matusz
Helga&Ares
Rinuś
Nugatowa
bonita
agaciaaa
hanacek
kincia
simbik

- na Was i Wasze dobre mysli zawsze można liczyc!:lol:
pzdr.

Posted

Asiaczek napisał(a):
Kto nie ryzykuje, ten nie ma...:lol:
Pzdr.

Niestety czasami zdrowy rozsądek jest lepszym doradcą :shake:.... przespałam się z tym problemem i już wiem, że jednak sobotę spędzamy w domu :placz:.

Posted

Savannah napisał(a):
no to teraz mozesz zaczac myslec o Poznaniu :) no i Wels! prosze mi ładnie utuczyc chłopaka bym mogła z nim wojowac w Wels tak jak z Zelinka !! :loveu:;)

Dżezik juz odzyskał apetyt, tak wiec myślę, że jego tuczenie juz się rozpoczęło...:lol:

simbik napisał(a):
Niestety czasami zdrowy rozsądek jest lepszym doradcą :shake:.... przespałam się z tym problemem i już wiem, że jednak sobotę spędzamy w domu :placz:.

Hm..., jak zobaczysz stawkę, to wtedy będziesz mogła powiedzieć, czy decyzja była prawidłowa...:evil_lol:
Pzdr.

Posted

[quote name='Asiaczek']O, tutaj nie powinno byc problemów. Dzezik, generalnie, cieszy się dobrym apetytem, a czasami nawet zbyt dobrym... jak większośc basków...:lol:
pzdr.

no to wszystko wróciło do normy rozumiem ;)

Czyli już myślisz o Poznaniu ?? :razz:

Posted

Asiaczek napisał(a):
Dżezik juz odzyskał apetyt, tak wiec myślę, że jego tuczenie juz się rozpoczęło...:lol:

Bardzo mnie to cieszy! Buziaczki dla niego od 'cioci Lidki' :loveu::lol:

Dostałam wczoraj e-maila od kuzynki ze Szwecji, ze mam przyjezdzac z psami (zapowiedziałam sie z Jotkami, ale moze byc ich wiecej jak bedzie potrzeba). Kuzynka sprawdzi jak daleko sa te miejscowosci w ktorych sa specjalistyczne od ich miejscowosci. To troche rozjasni sprawe... Ja teraz szukam połaczen do Sztokholmu... Ale sie wkrecilam :diabloti: Obgadamy dokładnie w Poznaniu wszystko.

Posted

Asiaczek napisał(a):
Hm..., jak zobaczysz stawkę, to wtedy będziesz mogła powiedzieć, czy decyzja była prawidłowa...:evil_lol:
Pzdr.

Stawka ma w tym przypadku małe znaczenie :shake:... głównie chodzi o stan moich finansów, zdrowia i obowiązki w pracy. Trudno kłaść te wszystkie sprawy i wystawę na dwóch szalach jednej wagi :shake:.... jedyne pocieszenie jakie mam, to to że Tofi nie może mieć za dużo tytułów w młodzieży, bo w przyszłości trudno mi będzie ten rekord pobić ;) i tego się trzymam :lol:.

Posted

[quote name='Matusz']
no to wszystko wróciło do normy rozumiem ;)

Czyli już myślisz o Poznaniu ?? :razz:

Dzisiaj - jeszcze nie, muszę odreagować... Zacznę od poniedziałku...:lol:

[quote name='Savannah']Bardzo mnie to cieszy! Buziaczki dla niego od 'cioci Lidki' :loveu::lol:

Dostałam wczoraj e-maila od kuzynki ze Szwecji, ze mam przyjezdzac z psami (zapowiedziałam sie z Jotkami, ale moze byc ich wiecej jak bedzie potrzeba). Kuzynka sprawdzi jak daleko sa te miejscowosci w ktorych sa specjalistyczne od ich miejscowosci. To troche rozjasni sprawe... Ja teraz szukam połaczen do Sztokholmu... Ale sie wkrecilam :diabloti: Obgadamy dokładnie w Poznaniu wszystko.
No, wkręciłas się, Kochaniutka... :loveu:Ale w Poznaniu to niewiele pogadamy. No nic, zobaczymy. Mamy maile, telefony, jakoś to poustalamy.
Nie wiem, czy pisałam, że mam juz potwierdzenia z Wels. A, pamiętam, pisałam...:oops:
pzdr.

Posted

[quote name='simbik']Stawka ma w tym przypadku małe znaczenie :shake:... głównie chodzi o stan moich finansów, zdrowia i obowiązki w pracy. Trudno kłaść te wszystkie sprawy i wystawę na dwóch szalach jednej wagi :shake:.... jedyne pocieszenie jakie mam, to to że Tofi nie może mieć za dużo tytułów w młodzieży, bo w przyszłości trudno mi będzie ten rekord pobić ;) i tego się trzymam :lol:.
O, tę argumentację rozumiem...:lol:
Pzdr.