Asiaczek Posted November 1, 2007 Author Posted November 1, 2007 O, widzisz? Nawet Mod (NB - bardzo przystojny!) na to zwrócil uwagę!:lol: Pzdr. Quote
AlaNowak Posted November 1, 2007 Posted November 1, 2007 Tak, tak, to wroclaw,a co Pani dzisiaj taka oficjalna?? jak tam przygotowania do Poznania?? To juz za tydzien:loveu: Quote
Asiaczek Posted November 1, 2007 Author Posted November 1, 2007 Ja - oficjalna? E, nie. Tylko grzeczna...:lol: Na razie nie mysle o Poznaniu, bo... jutro wyjeżdżam do Nitry i nie wiem, jak wyrobię sie ze wszystkimi sprawami do załąawienia... Brakuje mi (tradycyjnie!) jednego dnia... Eh, kto mi pozyczy jednego dnia? Please... pzdr. Quote
Savannah Posted November 1, 2007 Posted November 1, 2007 Asiaczek napisał(a):O, widzisz? Nawet Mod (NB - bardzo przystojny!) na to zwrócil uwagę!:lol: Pzdr. Ooo Buszka ! :loveu: Widac, ze Bibi jak to 'facet'... obok takiej ładnej sunki nie przejdzie obojetnie... a ten jezyk :lol: Quote
AlaNowak Posted November 1, 2007 Posted November 1, 2007 [quote name='Asiaczek']Ja - oficjalna? E, nie. Tylko grzeczna...:lol: Na razie nie mysle o Poznaniu, bo... jutro wyjeżdżam do Nitry i nie wiem, jak wyrobię sie ze wszystkimi sprawami do załąawienia... Brakuje mi (tradycyjnie!) jednego dnia... Eh, kto mi pozyczy jednego dnia? Please... pzdr. A no to trzymamy kciuki za Polską reprezentację:thumbs: I już więcej nei meczymy:cool3: To ja mogę DAĆ, żeby szybciej mi zleciało do soboty:loveu: Pozdrawiam Ala & łysy zad:eviltong: Quote
AlaNowak Posted November 1, 2007 Posted November 1, 2007 Savannah napisał(a):Ooo Buszka ! :loveu: Widac, ze Bibi jak to 'facet'... obok takiej ładnej sunki nie przejdzie obojetnie... a ten jezyk :lol: Za taką panną to pewnei każdy się oblizuje;) Quote
Savannah Posted November 1, 2007 Posted November 1, 2007 I ja oddam jeden dzien... by szybciej mi zlecial kolejny tydzien, bo mam praktyki w ramach zaliczenia praktyk :roll: Quote
Asiaczek Posted November 1, 2007 Author Posted November 1, 2007 A ja Wam przedstawiam śliczną trikolorkę o imieniu domowym Rica, a imieniu rodowodowym:AFRIKANSKIJ MOLCHUN Zhrica Lagosa. Słodyczka,prawda? pzdr. Quote
Matusz Posted November 1, 2007 Posted November 1, 2007 [quote name='Asiaczek']A ja Wam przedstawiam śliczną trikolorkę o imieniu domowym Rica, a imieniu rodowodowym:AFRIKANSKIJ MOLCHUN Zhrica Lagosa. Słodyczka,prawda? pzdr. słodyczka :loveu::loveu::loveu: i ta obok dziewczynka też słodyczka :loveu::loveu: Quote
Asiaczek Posted November 1, 2007 Author Posted November 1, 2007 Savannah i Ya-Bear Cub Cammy - dzieki. Przy Waszej pomocy powinnam się wyrobić...:lol: Pzdr. Quote
Asiaczek Posted November 1, 2007 Author Posted November 1, 2007 Ha! Uporałam się ze wszystkimi zaległymi FB!!! Hura, hura, hura!!! Udało sie przy Waszej pomocy!!:lol: pzdr. Quote
Savannah Posted November 1, 2007 Posted November 1, 2007 Asiaczek napisał(a):Ha! Uporałam się ze wszystkimi zaległymi FB!!! Hura, hura, hura!!! Udało sie przy Waszej pomocy!!:lol: pzdr. a widzisz! :multi: Jest dobrze!... bo...musi byc! :lol: Quote
Matusz Posted November 1, 2007 Posted November 1, 2007 [quote name='Savannah']a widzisz! :multi: Jest dobrze!... bo...musi byc! :lol: no właśnie musi być i nie może być inaczej ;) Quote
Asiaczek Posted November 1, 2007 Author Posted November 1, 2007 Oj, Moi Kochani Pocieszyciele, dzięki Wam!:loveu: Pzdr. Quote
Savannah Posted November 1, 2007 Posted November 1, 2007 Asiaczek napisał(a):Oj, Moi Kochani Pocieszyciele, dzięki Wam!:loveu: Pzdr. Od tego jestesmy ;) A ja własnie otrzymałam e'maila od kuzynki ze Szwecji - ktora potwierdziła moj przyjazd do nich na czerwiec-lipiec :multi: Asiaczku wiec powaznie bardzo pomysl..wiesz o czym :loveu: Quote
Matusz Posted November 1, 2007 Posted November 1, 2007 [quote name='Savannah']Od tego jestesmy ;) A ja własnie otrzymałam e'maila od kuzynki ze Szwecji - ktora potwierdziła moj przyjazd do nich na czerwiec-lipiec :multi: Asiaczku wiec powaznie bardzo pomysl..wiesz o czym :loveu: właśnie chciałem to samo napisać;) o będziesz w Szwecji?? ja może też... a w Poznaniu rzecz jasna będziesz? chętnie zapoznam się z Tobą ;) ja już od soboty będę wszędzie praktycznie, ale pewnie przy baskach się spotkamy w niedzielę wystawiam SASANKĘ MURKAMKA - jamniczka królicza długowłosa ;) Quote
Rinuś Posted November 1, 2007 Posted November 1, 2007 [quote name='Asiaczek'] http://img210.imageshack.us/img210/543/rocekatetl9.jpg Słodyczka,prawda? pzdr. dobry wieczór :loveu: obydwie słodycze :loveu::loveu: Quote
Savannah Posted November 1, 2007 Posted November 1, 2007 [quote name='Matusz']właśnie chciałem to samo napisać;) o będziesz w Szwecji?? ja może też... a w Poznaniu rzecz jasna będziesz? chętnie zapoznam się z Tobą ;) ja już od soboty będę wszędzie praktycznie, ale pewnie przy baskach się spotkamy w niedzielę wystawiam SASANKĘ MURKAMKA - jamniczka królicza długowłosa ;) No popatrz, wpadamy sobie w mysl ;) Bede, bede w czerwiec/lipiec + plus zalicze pare wystaw prawdopodobnie (tfu, tfu by nie zapeszac ;)) z pieknymi basko-bobaskami ! /notabene powszechnie znanymi :loveu: Tak bede w Poznaniu :) Jestem z Poznania, wiec trudno by bylo nie byc... Ja pracuje jako sekretarz na ringach : sob. ring 15, hala 3 (czarny terier rosyjski), niedz. ring 20, hala 5 (doberman)... wiec jesli bysmy sie nie spotkali przy Baskach to zawsze wiesz gdzie mnie szukac :razz: Na baski wpadne pewnie od 7 do 8:30 - bo od 8:30 zaczynam prace, tzn.musze isc po papiery do organizatorow itp...:shake: tak wiec, Mateusz (moge po imieniu?) do zobaczenia! Quote
Agappe Posted November 1, 2007 Posted November 1, 2007 no i ostatnia partyjka zdjęć na dobranoc :lol: zabawa z hula-hop:lol: Quote
Agappe Posted November 1, 2007 Posted November 1, 2007 a to już stwór nadwodny ;) i już mnie egzotyczne stworzenia ;) Quote
Agappe Posted November 1, 2007 Posted November 1, 2007 kociaczek dobiera się do mojej torby:evil_lol: i już z łódki nad wodą było tak a pod wodą.... ciąg dalszy nastąpi... a tymczasem dobranoc Państwu ;) Quote
Agappe Posted November 1, 2007 Posted November 1, 2007 [quote name='Asiaczek']A ja Wam przedstawiam śliczną trikolorkę o imieniu domowym Rica, a imieniu rodowodowym:AFRIKANSKIJ MOLCHUN Zhrica Lagosa. http://img210.imageshack.us/img210/543/rocekatetl9.jpg Słodyczka,prawda? pzdr. słodyczki dwie :)) :loveu::loveu: a to jakiś zaprzyjaźniony basek??? ta hodowla to chyba nie Polska (przynajmniej nie brzmi jak polska ;) )???:roll: Quote
agaciaaa Posted November 1, 2007 Posted November 1, 2007 http://img210.imageshack.us/img210/543/rocekatetl9.jpg obie śliczne :) Podwodne fotki przepiękne!!! Quote
Asiaczek Posted November 1, 2007 Author Posted November 1, 2007 [quote name='Savannah']Od tego jestesmy ;) A ja własnie otrzymałam e'maila od kuzynki ze Szwecji - ktora potwierdziła moj przyjazd do nich na czerwiec-lipiec :multi: Asiaczku wiec powaznie bardzo pomysl..wiesz o czym :loveu: Myslę, coraz bardziej powaznie...:lol: [quote name='Rinuś']dobry wieczór :loveu: obydwie słodycze :loveu::loveu: Witaj, Rinuś! Nawet nie wiesz, jak nam miło, że zawitałas do nas...:lol: Pzdr. Quote
Recommended Posts