Agasia Posted November 1, 2007 Posted November 1, 2007 Suuper rybki! Kocham Egipt, kocham nurkowac tam:loveu::loveu: Oj mialas szczescie jak widzialas delfinki i zolwia... Ja niestety w tym roku ani jednego ani drugiego nie spotkalam, jak bylam poprzednio to tylko zolwika. Za to moj tata będąc kiedys w Egipcie mial niebywala przygote, bo plywal sobie z kolega tak z samą rurką kolo pomostu i nagle podplynely do nich 2 delfinki, na wyciagniecie reki, nawet ich dotkneli, pare koleczek wokol nich zrobily i poszly w dluga :) Zazdroszcze mu do tej pory! :evil_lol: Plynelam dokladnie kolo tych samych polamanych stateczkow, widze ze tez bylas na jachciku caly dzien (na ktorym wyladowalam z siostra i jej chlopakiem jako jedyni turysci, reszta egipcjanow, ktorzy sie prawie pozabijali zeby mnie kupic, bo moja siostra im powiedziala ze jej chlopak= mąż i tknac jej nie mogli :) a o taką blondyne jak ty to napewno sie gorzej bili :D) Quote
Agappe Posted November 1, 2007 Posted November 1, 2007 Agasia napisał(a): Za to moj tata będąc kiedys w Egipcie mial niebywala przygote, bo plywal sobie z kolega tak z samą rurką kolo pomostu i nagle podplynely do nich 2 delfinki, na wyciagniecie reki, nawet ich dotkneli, pare koleczek wokol nich zrobily i poszly w dluga :) Zazdroszcze mu do tej pory! :evil_lol: przekaż tacie, ze ja Mu też zazdroszcze!!!! :oops: Quote
Asiaczek Posted November 1, 2007 Author Posted November 1, 2007 Hejka, Agasia! a ja nie bylam w Egipcie i pewnie nie będę...Moje plany to Portugalia i Malta!:lol: pzdr. Quote
Agappe Posted November 1, 2007 Posted November 1, 2007 Agasia napisał(a): Plynelam dokladnie kolo tych samych polamanych stateczkow, widze ze tez bylas na jachciku caly dzien (na ktorym wyladowalam z siostra i jej chlopakiem jako jedyni turysci, reszta egipcjanow, ktorzy sie prawie pozabijali zeby mnie kupic, bo moja siostra im powiedziala ze jej chlopak= mąż i tknac jej nie mogli :) a o taką blondyne jak ty to napewno sie gorzej bili :D) na nurkowaniach miałam kolege (kilka lat ode mnie starszy) Włocha, który zawsze pytał czy mi czegoś nie potrzeba i zagadywał, wiec Egipcjanie sobie odpuścili:evil_lol::evil_lol: a w sumie już nie raz było tak ze byłam jedyną kobietą na statku i tym samym najmłodszą osobą. rok temu było 8 facetów (nurków) i ja, w mojej grupie nurkowej 5 Wegrów ok 40-tki i ja jedna Polka na całym statku :evil_lol: i kiedy im się kończyło powietrze pod wodą ja jeszcze miałam ponad połowe butli ;) Quote
Asiaczek Posted November 1, 2007 Author Posted November 1, 2007 Agappe - niejedna kobitka chciałaby się z Toba pozamieniać co do tego składu statkowego...:evil_lol: Pzdr. Quote
Agappe Posted November 1, 2007 Posted November 1, 2007 jeszcze tylko pokażę o co chodzi z tymi zdjęciami (dopiero od tego roku mam ten aparat i obudowe pod wode, wiec to są moje pierwsze podwodne zdjęcia, główne opcje aparatu moge zmienić tylko nad wodą, bez obudowy, wiec pod obudową mam ograniczone pole manewru moge tylko wyłaczyć lub właczyć lampe błyskową) tak wyglądają 2 zdjecia tego samego miejsca, robione z tymi samymi opcjami aparatu tylko jedno odrobinke dalej a drugie dalej.. różnica jak widać ogromna.. Quote
Agappe Posted November 1, 2007 Posted November 1, 2007 [quote name='Asiaczek']Agappe - niejedna kobitka chciałaby się z Toba pozamieniać co do tego składu statkowego...:evil_lol: Pzdr. czy ja wiem:roll::roll::roll: banda facetów, którzy mogliby być teoretycznie moim rodzicem:roll::roll: Quote
Asiaczek Posted November 1, 2007 Author Posted November 1, 2007 Agappe napisał(a):czy ja wiem:roll::roll::roll: banda facetów, którzy mogliby być teoretycznie moim rodzicem:roll::roll: No i co z tego? Ale usłużni i grzeczni byli, prawda? pzdr. Quote
Agappe Posted November 1, 2007 Posted November 1, 2007 Asiaczek napisał(a):No i co z tego? Ale usłużni i grzeczni byli, prawda? pzdr. może mam jakiś uraz po takim jednym 40-latku (tym razem Polaku, ale również w Egipcie), któremu różnica wieku bynajmniej nie przeszkadzała i czy taki grzeczny był to chyba nie moge powiedzieć:roll::shake: i jeszcze jednym Rosjaninie, który przyjechał na wakacje z żoną, córką i synem, a prawił mi takie komplementy, ze nie wiedziałam gdzie uciec i co powiedziec:lol: Quote
Czoko Posted November 1, 2007 Posted November 1, 2007 Zmarznięta podczas wizyt na cmentarzu przyszłam do Was się rozgrzać podczas oglądania cudnych podwodnych zdjęc! Quote
ewelinabuck Posted November 1, 2007 Posted November 1, 2007 Witam wieczornie:cool3::cool3::cool3::cool3::cool3: Quote
Asiaczek Posted November 1, 2007 Author Posted November 1, 2007 Czoko - fotki dzieki Agappe! To Jej należą się podziękowania. Pzdr. Quote
despera Posted November 1, 2007 Posted November 1, 2007 Dobry wieczór:multi: Agappe, kiedy byłaś w Egipcie? Moja koleżanka teraz była na nurkowaniu, może się spotkałyście;) Pozdrawiamy basiaczki! Quote
Agasia Posted November 1, 2007 Posted November 1, 2007 No Ci moi na statku byli wyjatkowo napaleni... Oooj a ile chetnych do pomocy przy schodzeniu i wchodzeniu na statek bylo.... ;) Dawaj wiecej fotek! Quote
Asiaczek Posted November 1, 2007 Author Posted November 1, 2007 Agasia napisał(a):No Ci moi na statku byli wyjatkowo napaleni... Oooj a ile chetnych do pomocy przy schodzeniu i wchodzeniu na statek bylo.... ;) No, pisałam, że sa wyjatkowo grzeczni...:evil_lol: Hejka Despera! Miło nam, że znalazłas czas dla nas...:lol: Pzdr. Quote
Savannah Posted November 1, 2007 Posted November 1, 2007 Asiaczek napisał(a):Hejka, Agasia! a ja nie bylam w Egipcie i pewnie nie będę...Moje plany to Portugalia i Malta!:lol: pzdr. Z ta Portugalia to tak jak ja ! :loveu: Malte tez chciałam, ale zniechecił nas kiedys do niej Pan w biurze podrozy twierdzac ze tam nic ciekawego nie ma, oprocz kosciolow ktorych jest wiecej niz miast na wyspie... Niemniej... mam swoja Malte w Poznaniu... tyle ze to jezioro Maltanskie :diabloti::lol: PS: fotki super Aqappe! Quote
Asiaczek Posted November 1, 2007 Author Posted November 1, 2007 Savannah - a więc za kilka lat, jak będe na emeryturze a ty skonczysz studia (tak to sie jakos zbiegnie w czasie) wybierzemy się do Portugalii! Chyba Twoja mama tez tam chciała jechać, czy cos pomyliłam? A Malta - no tak. Ty juz swoja Maltę masz... a ja nie odpuszczę. Poza tym z Portugalii na Maltę - blisko... Bliżej niż z W-wy...:evil_lol: Pzdr. Quote
Savannah Posted November 1, 2007 Posted November 1, 2007 [quote name='Asiaczek']Savannah - a więc za kilka lat, jak będe na emeryturze a ty skonczysz studia (tak to sie jakos zbiegnie w czasie) wybierzemy się do Portugalii! Chyba Twoja mama tez tam chciała jechać, czy cos pomyliłam? A Malta - no tak. Ty juz swoja Maltę masz... a ja nie odpuszczę. Poza tym z Portugalii na Maltę - blisko... Bliżej niż z W-wy...:evil_lol: Pzdr. Ok jestesmy umowione :cool3: Tak moja mama tez do Portugalii chce jechac, wiec wybieramy sie we trojke :lol: i tam tez mam do odwiedzenia znajoma hodowle od sh..... :) Tak - patrzac na to od tej strony to faktycznie z Portugalii blizej na Malte niz z Wawy... choc moze i ja sie tez jednak tam zabiore? Mam tam znajoma hodowle sh...:evil_lol: Quote
Asiaczek Posted November 1, 2007 Author Posted November 1, 2007 A gdzie nie masz zaprzyjaźnionej hodowli SH, co? Ja tam portugalskich lub maltańskich hodowli basków nie znam. Ale do czasu wyjazdu - kto wie, co się zdarzy, prawda? pzdr. Quote
Savannah Posted November 1, 2007 Posted November 1, 2007 Asiaczek napisał(a):A gdzie nie masz zaprzyjaźnionej hodowli SH, co? Ja tam portugalskich lub maltańskich hodowli basków nie znam. Ale do czasu wyjazdu - kto wie, co się zdarzy, prawda? pzdr. No, cos tam by sie na pewno znalazlo :) Jak jeszcze nie znasz tam hodowli to do tego czasu pewnie poznasz ;) wogole zastanawiajace czy na Malcie sa jakies baski... pewnie tak... bo ze w Portugalii sa to nie watpie - w sumie z Portugalii moge zadbac o to by na jakies wystawie moj znajomy zrobil fotki Portugalskim basenji - choc tam najczesciej przyjezdzaja francuzi ze swoimi psami... Quote
Asiaczek Posted November 1, 2007 Author Posted November 1, 2007 Savannah napisał(a):No, cos tam by sie na pewno znalazlo :) Jak jeszcze nie znasz tam hodowli to do tego czasu pewnie poznasz ;) wogole zastanawiajace czy na Malcie sa jakies baski... pewnie tak... bo ze w Portugalii sa to nie watpie - w sumie z Portugalii moge zadbac o to by na jakies wystawie moj znajomy zrobil fotki Portugalskim basenji - choc tam najczesciej przyjezdzaja francuzi ze swoimi psami... Poproś, poproś. Może jakis piekny samczyk bedzie?:lol: Pzdr. Quote
Asiaczek Posted November 1, 2007 Author Posted November 1, 2007 Witaj YaBear-CubCammy!!! Jak milo witac Cię w baskowo-Asiaczkowym FB. Dzieki za fotkę Bibi i Buszki (z Wrocławia?). Ale musisz pamiętac o wielkości fotek: max 640x640. :razz: Pzdr. Quote
Matusz Posted November 1, 2007 Posted November 1, 2007 Asiaczek napisał(a): Ale musisz pamiętac o wielkości fotek: max 640x640. :razz: Pzdr. no właśnie :eviltong: Quote
Recommended Posts