Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='sylrwia']Czy to młody kotek? Ma mine takiego rozrabiaki.

Ten po strzyżeniu szczęśliwy to nie jest.

Ten rudy taki podobny do naszej Rudej znajdy
Ale żeś dała charakterystykę...

[quote name='Elitesse']ja pamietalam i mimo ze spalam cala godzine dluzej to ziewam od rana :lol:
A bo Ty to powinnaś spać nie godzine dłużej, ale co najmniej 3 godziny dłuzej... Nikt Ci tego nie powiedział?

[quote name='anetta']Ale shiba śliczniutka :loveu:
Cycka szuka http://img166.imageshack.us/img166/5894/shibukas118ls3.jpg :evil_lol::evil_lol::evil_lol: A tam niespodzianka :diabloti:

Skąd masz takie przedszkole kociaków?
To nie moje kociaki, a zaprzyjaźnione...
Pzdr.

• Replies 49.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Asiaczek

18152

• M&S

1809

• Alicja

1483

• taxelina

1475

Top Posters In This Topic

Posted

Podziwiałam wszystkie maluszki i kotki - zdecydowanie najbardziej urzekające są Shibek i rude śliczności, ktoś inny był bardzo niezadowolony z ostrzyżenia - biedny kot będzie marzł!

Posted

AneQ napisał(a):
A tak przy okazji - jestesmy coraz bliżej naszego spotkania:multi::)

Tak,tak...

Czoko napisał(a):
Podziwiałam wszystkie maluszki i kotki - zdecydowanie najbardziej urzekające są Shibek i rude śliczności, ktoś inny był bardzo niezadowolony z ostrzyżenia - biedny kot będzie marzł!

E, nie! W domu ma cieplutko. Najwyzej nie pójdzie na kilka spacerków po ogrodzie...
pzdr.

Posted

[quote name='Asiaczek']W sobotę! 6 i 7 - też. A 8 - w niedzielę.
To tak, dla informacji...
Pzdr.

to numery ringów tak??;)

ja zaraz po wystawieniu Sasanki przyjdę się przywitać ;)

Posted

[quote name='Asiaczek']Matusz - nieeeee. To grupy, które są wystawiane w sobotę/ niedzielę.

Nasz ring ma nr 47, hala 9. Baski zaczynają o 10:00.
Pzdr.

Szkooda, nie zdaze wpasc na ocene, bo od 10 mam setery na 2 ringach na innej hali :-( Ale jestem pewna ze na finaly zostaniecie, wiec napewno wpadne! :multi:

Posted

Agasia napisał(a):
Szkooda, nie zdaze wpasc na ocene, bo od 10 mam setery na 2 ringach na innej hali :-( Ale jestem pewna ze na finaly zostaniecie, wiec napewno wpadne! :multi:

Sie zobaczy...

Savannah napisał(a):
Asiaczku a Grupy Hod. wystawiamy? teoretycznie sa 3 psy... (chyba to jest min.) rud-tri-rud....

Raczej nie, bo... tylko 3 baski, to troche malo...:cool3:
Poza tym nie zgłaszalam wczesniej do Oddziału.
pzdr.
Joanna

Posted

Wczoraj dostałam potwierdzenia na wystawę w Wels. Wszystko się zgadza
Pierwszego dnia Jotki (Żelka i Dżezik) są w kl. pośredniej, drugiego - w otwartej. No i w 2 dni prezentowana będzie Para Hodowlana (Jotki).
Savannah - co Ty na to?:lol: Pasi?
pzdr.

Posted

[quote name='Asiaczek']Wczoraj dostałam potwierdzenia na wystawę w Wels. Wszystko się zgadza
Pierwszego dnia Jotki (Żelka i Dżezik) są w kl. pośredniej, drugiego - w otwartej. No i w 2 dni prezentowana będzie Para Hodowlana (Jotki).
Savannah - co Ty na to?:lol: Pasi?
pzdr.
Handlerowi Jotek na Wels wszystko pasi !!! :loveu: ciekawa jestem par hodowlanych... juz przecwiczenie jakies mam, chyba niezle, prawda:lol:
a tak wogole, ciesze sie;)

Posted

Asiaaa nie było mnie tu chyba ponad 2 tygodnie i jaka zmiana.. jak tam można??? zero wystaw????????? Chora jestes? :evil_lol::evil_lol:

a wszystkie zdjecie Buszki wspaniałe!!!!!!!!!!