Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 49.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Asiaczek

18152

• M&S

1809

• Alicja

1483

• taxelina

1475

Top Posters In This Topic

Posted

Savannah napisał(a):
Nie ma sprawy :) w Poznaniu? :cool3:

niestety w poznaniu jestem towarzysko bez dusi :lol:ale trzymam za słowo;)

Posted

cavallo napisał(a):
Miłego dnia Asiaczek!!! :loveu:

Buszka jest śliczna!!

widze ze Buszka ma taki sam ulubiony kocyk jak Dusia :lol:
a gdzie ta mila sunia ktora byla z nami na drakula dawaj fotki Asiaczku ona taka sympatyczna i grzeczna

Posted

AiK napisał(a):
widze ze Buszka ma taki sam ulubiony kocyk jak Dusia :lol:
a gdzie ta mila sunia ktora byla z nami na drakula dawaj fotki Asiaczku ona taka sympatyczna i grzeczna

Lusik:loveu: ja jeszcze nie wstawiłam wszystkich zdjęć od Ciebie co dostałam Felki z Draculi... muszę to kiedyś zrobić:cool3:

Posted

Asiu! Jest wieczór więc na sekundkę mogę się pojawić!

Oczywiście bardzo mocno trzymam kciuki za Asiaczki w Nitrze!
Serdecznie Wszystkich pozdrawiam Ewa

Posted

Cosmo napisał(a):
ale mialam do ogladania duuuzo pieknych fotek :loveu::loveu::loveu: - jestem baaardzo zadowolona :p z Buszki to fotomodelka jest ;):p

pozdrawiam :)

Faktycznie! Najpiekniejsze pozy to ona przybiera w łożku, na kocyku... Czyli wszędzie tam, gdzie jest miekko, przytulnie...

cavallo napisał(a):
Miłego dnia Asiaczek!!! :loveu:

Buszka jest śliczna!!

Miłego, miłego... i dla Was tez!

Agasia napisał(a):
Asiaczku a dalabys rade mi wyslac fotki z Chorzowa i Wroclawia ? :oops::oops::lol:

W ten weekend postaram się nagrac płytę i wyślę może w poniedziałek, OK?

Czoko napisał(a):
Asiu! Jest wieczór więc na sekundkę mogę się pojawić!

Oczywiście bardzo mocno trzymam kciuki za Asiaczki w Nitrze!
Serdecznie Wszystkich pozdrawiam Ewa

Ewuniu, doceniamy i dziękujemy za wizytę!
Pzdr.

Posted

No to ja juz wsjo wiem..
w Poznaniu w sobote jestem na ringu Klubowych wystaw, ring 15 hala 3 rasa: Czarny Terier Rosyjski
niedziela ring 20 hala 5 - Dobermany
sedzia na oba dni: p. Anna Tits

Niestety znow moje szczere modlitwy nie zostaly wysluchane:roll: a prosiłam o tak nie wiele... tylko o sedziego p.Krola :diabloti:

Posted

Musimy tę informację przyjąc z godnością! Trudno, a może na ringu p. Anny Tits czegoś ciekawego się dowiesz? Z takiej sytuacji tez coś dobrego dla siebie można wyciągnąć!
Pzdr.

Posted

Dzisiaj ze skrzynki wyjełam 2 potwierdzenia CACIB'ów z Łodzi dla Żelci i Dżezika. Niecałe 6 miesięcy od wystawy, to chyba ladny termin, prawda?
A te 2 CACIB'y Rude JOTKI dostały od sędziny z Łotwy - Vija KLUCNIECE.:lol:
pzdr.

Posted

Asiaczek napisał(a):
Musimy tę informację przyjąc z godnością! Trudno, a może na ringu p. Anny Tits czegoś ciekawego się dowiesz? Z takiej sytuacji tez coś dobrego dla siebie można wyciągnąć!
Pzdr.

o ktorej bedziecie juz na targach? przyjde wtedy juz sie przywitac, ja o 8 mam byc w hali 10 po dokumentacje...

Posted

Savannah napisał(a):
o ktorej bedziecie juz na targach? przyjde wtedy juz sie przywitac, ja o 8 mam byc w hali 10 po dokumentacje...

Będę starała się byc na Targach 7.30-8.00.

agaciaaa napisał(a):
Witajcie Asiaczki :)

Piękne fotki ogrodowe!!! :) Chce jeszcze ;)

Na ten weekend szykuje Wam sesję kocią. Będa to zaprzyjaźnione kicie, w różnych kolorach...Mam nadzieje, że Sylrwia sie ucieszy....

No i moze będę miała fotki Ślicznotki Trikolorowej z Łotwy... Więcej - w weekend.
dobrego dnia!
pzdr.

Posted

[quote name='agaciaaa']Kocia sesja- brzmi zachęcająco! :)
Zapewniam Cię, że warto poczekać...:lol:

[quote name='hanacek']Asiaczek - tu foto Izegbe(Iza) ,maz juz wie co bedzie u nas w domu!:lol:;);):lol:

Ha! Udało się!!! Niedługo okaże się, ze Izunia jest ulubienica Męża!!!

Podoba mi się główka Izuni, a możesz wstawić jeszcze jej zdjęcie w "stójce" (wystawowo)? Bardzo poproszę. Jestem bardzo ciekawa, jak Iza prezentuje się w "stójce" - katy, korpus, szyja...
Pzdr.

Posted

Asiaczek napisał(a):

No i moze będę miała fotki Ślicznotki Trikolorowej z Łotwy... Więcej - w weekend.
pzdr.

Niestety, fotki Ślicznotki Trikolorowej z Łotwy będa dopiero w przyszłym tygodniu. Prawdopodobnie przyjedzie dopiero w poniedziałek do... Fariczka. Więcej nie powiem! Poczekajcie do wtorku, środy...
Pzdr.