Savannah Posted October 24, 2007 Posted October 24, 2007 AiK napisał(a):Lidzia jak Ty taka zdolna to może z moim Dusiaczkiem pocwiczysz;) śliczna sunia :lol: Nie ma sprawy :) w Poznaniu? :cool3: Quote
AiK Posted October 24, 2007 Posted October 24, 2007 Savannah napisał(a):Nie ma sprawy :) w Poznaniu? :cool3: niestety w poznaniu jestem towarzysko bez dusi :lol:ale trzymam za słowo;) Quote
Asiaczek Posted October 25, 2007 Author Posted October 25, 2007 Na dzisiaj rano nie mam przygotowanych żadnych fotek baskowych... Ale i tak Wam zyczę miłego dnia! Pzdr. Quote
Cosmo Posted October 25, 2007 Posted October 25, 2007 ale mialam do ogladania duuuzo pieknych fotek :loveu::loveu::loveu: - jestem baaardzo zadowolona :p z Buszki to fotomodelka jest ;):p pozdrawiam :) Quote
cavallo Posted October 25, 2007 Posted October 25, 2007 Miłego dnia Asiaczek!!! :loveu: Buszka jest śliczna!! Quote
AiK Posted October 25, 2007 Posted October 25, 2007 cavallo napisał(a):Miłego dnia Asiaczek!!! :loveu: Buszka jest śliczna!! widze ze Buszka ma taki sam ulubiony kocyk jak Dusia :lol: a gdzie ta mila sunia ktora byla z nami na drakula dawaj fotki Asiaczku ona taka sympatyczna i grzeczna Quote
Savannah Posted October 25, 2007 Posted October 25, 2007 AiK napisał(a):widze ze Buszka ma taki sam ulubiony kocyk jak Dusia :lol: a gdzie ta mila sunia ktora byla z nami na drakula dawaj fotki Asiaczku ona taka sympatyczna i grzeczna Lusik:loveu: ja jeszcze nie wstawiłam wszystkich zdjęć od Ciebie co dostałam Felki z Draculi... muszę to kiedyś zrobić:cool3: Quote
Agasia Posted October 25, 2007 Posted October 25, 2007 Asiaczku a dalabys rade mi wyslac fotki z Chorzowa i Wroclawia ? :oops::oops::lol: Quote
Czoko Posted October 25, 2007 Posted October 25, 2007 Asiu! Jest wieczór więc na sekundkę mogę się pojawić! Oczywiście bardzo mocno trzymam kciuki za Asiaczki w Nitrze! Serdecznie Wszystkich pozdrawiam Ewa Quote
Asiaczek Posted October 25, 2007 Author Posted October 25, 2007 Cosmo napisał(a):ale mialam do ogladania duuuzo pieknych fotek :loveu::loveu::loveu: - jestem baaardzo zadowolona :p z Buszki to fotomodelka jest ;):p pozdrawiam :) Faktycznie! Najpiekniejsze pozy to ona przybiera w łożku, na kocyku... Czyli wszędzie tam, gdzie jest miekko, przytulnie... cavallo napisał(a):Miłego dnia Asiaczek!!! :loveu: Buszka jest śliczna!! Miłego, miłego... i dla Was tez! Agasia napisał(a):Asiaczku a dalabys rade mi wyslac fotki z Chorzowa i Wroclawia ? :oops::oops::lol: W ten weekend postaram się nagrac płytę i wyślę może w poniedziałek, OK? Czoko napisał(a):Asiu! Jest wieczór więc na sekundkę mogę się pojawić! Oczywiście bardzo mocno trzymam kciuki za Asiaczki w Nitrze! Serdecznie Wszystkich pozdrawiam Ewa Ewuniu, doceniamy i dziękujemy za wizytę! Pzdr. Quote
Savannah Posted October 25, 2007 Posted October 25, 2007 No to ja juz wsjo wiem.. w Poznaniu w sobote jestem na ringu Klubowych wystaw, ring 15 hala 3 rasa: Czarny Terier Rosyjski niedziela ring 20 hala 5 - Dobermany sedzia na oba dni: p. Anna Tits Niestety znow moje szczere modlitwy nie zostaly wysluchane:roll: a prosiłam o tak nie wiele... tylko o sedziego p.Krola :diabloti: Quote
Asiaczek Posted October 25, 2007 Author Posted October 25, 2007 Musimy tę informację przyjąc z godnością! Trudno, a może na ringu p. Anny Tits czegoś ciekawego się dowiesz? Z takiej sytuacji tez coś dobrego dla siebie można wyciągnąć! Pzdr. Quote
Agasia Posted October 25, 2007 Posted October 25, 2007 W ten weekend postaram się nagrac płytę i wyślę może w poniedziałek, OK? Ok dzięki :) Do zobaczenia w Poznaniu! Quote
Asiaczek Posted October 25, 2007 Author Posted October 25, 2007 Dzisiaj ze skrzynki wyjełam 2 potwierdzenia CACIB'ów z Łodzi dla Żelci i Dżezika. Niecałe 6 miesięcy od wystawy, to chyba ladny termin, prawda? A te 2 CACIB'y Rude JOTKI dostały od sędziny z Łotwy - Vija KLUCNIECE.:lol: pzdr. Quote
Savannah Posted October 25, 2007 Posted October 25, 2007 Asiaczek napisał(a):Musimy tę informację przyjąc z godnością! Trudno, a może na ringu p. Anny Tits czegoś ciekawego się dowiesz? Z takiej sytuacji tez coś dobrego dla siebie można wyciągnąć! Pzdr. o ktorej bedziecie juz na targach? przyjde wtedy juz sie przywitac, ja o 8 mam byc w hali 10 po dokumentacje... Quote
agaciaaa Posted October 25, 2007 Posted October 25, 2007 Witajcie Asiaczki :) Piękne fotki ogrodowe!!! :) Chce jeszcze ;) Quote
Asiaczek Posted October 26, 2007 Author Posted October 26, 2007 Savannah napisał(a):o ktorej bedziecie juz na targach? przyjde wtedy juz sie przywitac, ja o 8 mam byc w hali 10 po dokumentacje... Będę starała się byc na Targach 7.30-8.00. agaciaaa napisał(a):Witajcie Asiaczki :) Piękne fotki ogrodowe!!! :) Chce jeszcze ;) Na ten weekend szykuje Wam sesję kocią. Będa to zaprzyjaźnione kicie, w różnych kolorach...Mam nadzieje, że Sylrwia sie ucieszy.... No i moze będę miała fotki Ślicznotki Trikolorowej z Łotwy... Więcej - w weekend. dobrego dnia! pzdr. Quote
hanacek Posted October 26, 2007 Posted October 26, 2007 Asiaczek - tu foto Izegbe(Iza) ,maz juz wie co bedzie u nas w domu!:lol:;);):lol: Quote
Asiaczek Posted October 27, 2007 Author Posted October 27, 2007 [quote name='agaciaaa']Kocia sesja- brzmi zachęcająco! :) Zapewniam Cię, że warto poczekać...:lol: [quote name='hanacek']Asiaczek - tu foto Izegbe(Iza) ,maz juz wie co bedzie u nas w domu!:lol:;);):lol: Ha! Udało się!!! Niedługo okaże się, ze Izunia jest ulubienica Męża!!! Podoba mi się główka Izuni, a możesz wstawić jeszcze jej zdjęcie w "stójce" (wystawowo)? Bardzo poproszę. Jestem bardzo ciekawa, jak Iza prezentuje się w "stójce" - katy, korpus, szyja... Pzdr. Quote
Asiaczek Posted October 27, 2007 Author Posted October 27, 2007 Asiaczek napisał(a): No i moze będę miała fotki Ślicznotki Trikolorowej z Łotwy... Więcej - w weekend. pzdr. Niestety, fotki Ślicznotki Trikolorowej z Łotwy będa dopiero w przyszłym tygodniu. Prawdopodobnie przyjedzie dopiero w poniedziałek do... Fariczka. Więcej nie powiem! Poczekajcie do wtorku, środy... Pzdr. Quote
Bewarka Posted October 27, 2007 Posted October 27, 2007 Ja poczekam :loveu: wpadnę zobaczyć te foty, jeśli nie zapomnę i jak czas pozwoli :cool3: Quote
Rybka_39 Posted October 27, 2007 Posted October 27, 2007 Cześć...domagamy się fotek!:cool3: A ten brzdąc czarny śliczny:loveu: Quote
Helga&Ares Posted October 27, 2007 Posted October 27, 2007 witamy Asiaczki oo jaki śliczny Basek malutki:loveu: Quote
Recommended Posts