Agappe Posted October 12, 2007 Posted October 12, 2007 panienkabubu napisał(a):o jesu jaki piach :mdleje: czyżby to Sahara? :cool3: czy moja geografia powinna zostać odświeżona? :cool3: na pułwyspie Synaj Sahary już chyba nie ma :lol: Quote
panienkabubu Posted October 12, 2007 Posted October 12, 2007 Agappe napisał(a):na pułwyspie Synaj Sahary już chyba nie ma :lol: dobra nieważne :lol: Quote
Czoko Posted October 12, 2007 Posted October 12, 2007 [quote name='hanacek']http://bsn.rajce.net/I_st_7t Witam tutaj nowie fota szczeniaczek-dzisaj-;) Ale się naoglądałam cudnych zdjęć - mnóstwo basenji hanacka, Agappe śliczne góry, rybkę i krab? Jeszcze minie trochę więcej czasu i zacznę szukać inne pręguski żeby porównać z nimi Gusia! Quote
Bewarka Posted October 12, 2007 Posted October 12, 2007 http://bsn.rajce.idnes.cz/I_st_7t/images/Snimek_005.jpg Jakieeeee śliczneeeeeee!!! :loveu: :cool3: :loveu: Witam baski w ten mokry wieczór! :) Quote
Koma Posted October 12, 2007 Posted October 12, 2007 http://img218.imageshack.us/img218/2214/dsc04856dh7.jpg Aaaa, aż mi ciarki przeszły po plecach :nerwy: ;) Quote
Savannah Posted October 12, 2007 Posted October 12, 2007 My bylismy dzisiaj z grupa w ramach krajoznawstwa zwiedzac Browary Wielkopolskie Lecha... mozna bylo wejsc do takiej specjalnej puszki i zrobic sobie zdjecie potem oni takie cos na maila przyslali: Jest mi niezmiernie przykro poinformować Państwa, że w czasie, gdy Państwo ciężko pracują ja się byczę zwiedzając Lech Browary Wielkopolski. Aha... pewnie jeszcze nie mówiłem... za jakieś pół godzinki zejdę do Pubu, gdzie uraczą mnie dobrym browarkiem. ;o) Żyć nie umierać. A co tam słychać w pracy? ;o) a w Pubie faktycznie poczestowali cala butelka dowolnego piwa wyrabianego przez Browary:evil_lol: :diabloti: jak dla mnie pomysl ze zdjeciem i opisem ciekawy BTW: Piekne zdjecia Aqappe ! Quote
Agappe Posted October 12, 2007 Posted October 12, 2007 ciesze się,ze zdjęcia się podobają, następne pewnie dopiero pod koniec przyszłego tygodnia. a Asia znowu gdzies zniknęła :roll::roll: Quote
Matusz Posted October 12, 2007 Posted October 12, 2007 [quote name='Agappe']ciesze się,ze zdjęcia się podobają, następne pewnie dopiero pod koniec przyszłego tygodnia. a Asia znowu gdzies zniknęła :roll::roll: no znów gdzieś Asiaczek znikł:shake::eviltong: Quote
Savannah Posted October 12, 2007 Posted October 12, 2007 panienkabubu napisał(a):to ja Cię nauczę, miałam to w gimnazjum, a na studiach napisałam najlepiej egzamin z całego roku 24/25 punktów :loveu: :multi: Kasiu czy GG Tobie dziala? Napisałam tam zagadnienia :lol: z gory sliczne dzieki !! Quote
Agappe Posted October 12, 2007 Posted October 12, 2007 no to bez odbioru drodzy Państwo.. wróce po wystawie w Zabrzu ;) Quote
panienkabubu Posted October 13, 2007 Posted October 13, 2007 Tak, działa, działa :) komponuję, ale wybacz- przygotowania do wystawy :( na kiedy to potrzebujesz? Fajnie piwska popiliście zapewne :eviltong: Quote
Savannah Posted October 13, 2007 Posted October 13, 2007 cos mi GG nie działa:roll: Potrzebuje na srode! OK, OK, poczekam przeciez. Powodzenia na wystawie :loveu: Quote
Cosmo Posted October 13, 2007 Posted October 13, 2007 Agappe napisał(a):zbierać.. wyjazdy studenckie są suuuper ;) :evil_lol::evil_lol::diabloti: mowisz :cool3::cool3::cool3: - no moze sie zdecyduje, tylko musze blizej poznac moj rok, poki co zaczynam widziec mala przepasc - czesc zaczyna mnie draznic, a minely dopiero dwa tygodnie :cool1: hmm asiaczki gdzies sie nam zapodzialy znow :eviltong: P.S. Byłam dzisiaj w kinie, ogladalam "Katyń", a wlasciwie 3/4 filmu laly sie lzy, naprawde warto go obejrzec i sie zastanowic nad ta tragedia i wlasnym zyciem... pozdrawiam cieplo Quote
Matusz Posted October 13, 2007 Posted October 13, 2007 [quote name='Cosmo']mowisz :cool3::cool3::cool3: - no moze sie zdecyduje, tylko musze blizej poznac moj rok, poki co zaczynam widziec mala przepasc - czesc zaczyna mnie draznic, a minely dopiero dwa tygodnie :cool1: hmm asiaczki gdzies sie nam zapodzialy znow :eviltong: P.S. Byłam dzisiaj w kinie, ogladalam "Katyń", a wlasciwie 3/4 filmu laly sie lzy, naprawde warto go obejrzec i sie zastanowic nad ta tragedia i wlasnym zyciem... pozdrawiam cieplo ja byłem w środę i też polecam... a i łzy też były... i ta niesamowita cisza po zakończeniu projekcji Quote
Kincia Posted October 13, 2007 Posted October 13, 2007 Ja ide z klasa za tydzien w sobote na Katyn :) Quote
Asiaczek Posted October 14, 2007 Author Posted October 14, 2007 Agappe napisał(a):no i jeszcze jedno zdjecie w ramach przystawki ;) E, tam... taka niebieska przystawka... pewnie niejadalna, co?;) Agappe napisał(a):jakoś nigdy mnie nie poniosło ani do Portugali ani na Malte.. moje marzenie jest za to "troche" dalej - Nowa Zelandia, ale ja wiem dlaczego ;) mam nadzieje, że robalik nie obrzydził Ci tak Egiptu, ze nie bedziesz chciała już oglądać zdjęć?? ;) Powiedz,powiedz, dlaczego chcesz jechac do New Zeeland? A fotki egipskie chetnie oglądnę! Zawszec to jakaś egzotyka...:lol: Cosmo napisał(a):najpiekniejsza ze wszystkich zdjec to rybka :razz: :p u mnie ze szkoly [ehh nie moge sie przestawic na mowienie na studiach albo w grupie zamiast w klasie] w przyszlym roku w kwietniu organizuja wyjazd do Francji, ale ja juz bylam tam na koloniach, tyle, ze 6 lat temu i juz nic nie pamietam [tzn chodzi mi o galerie oczywiscie hehehe - bo komu w wieku 14 lat chce sie interesowac sztuka :lol:] - wiec mam dylemat, zbierac pieniadze czy nie :eviltong: pozdrawiam cieplo :) Zbierać jak najbardziej!!! Ja juz teraz zazdroszczę Ci tej wycieczki!!! Pzdr. Quote
Asiaczek Posted October 14, 2007 Author Posted October 14, 2007 [quote name='Madzik13']Upiecz "Ciasto z baska" :diabloti: OK, ale daj przepis!:evil_lol: [quote name='Anecioreczek']:cool3:śliczne zdjecia:cool3: Asiaczku u nas dzisiaj imrpeza urodzinowa!:multi: Atoska pierwsze urodziny!:multi: Ajajaj..... mam zaległe urodzinki...:oops: No to postaram sie dzisiaj wpaść do Was z zyczonkami (wieczorkiem, OK?) [quote name='ewelinabuck']:loveu::loveu: :loveu::loveu: to ja sie wtrace ..takie co bylo w OPOLU :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: A jakie było w Opolu? chyba z truskawkami... , ale głowy nie dam...Jakaś podpowiedź? Pzdr. Quote
Asiaczek Posted October 14, 2007 Author Posted October 14, 2007 [quote name='Savannah']My bylismy dzisiaj z grupa w ramach krajoznawstwa zwiedzac Browary Wielkopolskie Lecha... mozna bylo wejsc do takiej specjalnej puszki i zrobic sobie zdjecie potem oni takie cos na maila przyslali: Jest mi niezmiernie przykro poinformować Państwa, że w czasie, gdy Państwo ciężko pracują ja się byczę zwiedzając Lech Browary Wielkopolski. Aha... pewnie jeszcze nie mówiłem... za jakieś pół godzinki zejdę do Pubu, gdzie uraczą mnie dobrym browarkiem. ;o) Żyć nie umierać. A co tam słychać w pracy? ;o) a w Pubie faktycznie poczestowali cala butelka dowolnego piwa wyrabianego przez Browary:evil_lol: :diabloti: jak dla mnie pomysl ze zdjeciem i opisem ciekawy BTW: Piekne zdjecia Aqappe ! I Ty piłaś piwo?!:crazyeye: A mnie się wydawało, że piwka to Ty nie lubisz... [quote name='Agappe']ciesze się,ze zdjęcia się podobają, następne pewnie dopiero pod koniec przyszłego tygodnia. a Asia znowu gdzies zniknęła :roll::roll: Ale juz jestem.... [quote name='Agappe']no to bez odbioru drodzy Państwo.. wróce po wystawie w Zabrzu ;) No i jak po wystawie? Pzdr. Quote
Savannah Posted October 14, 2007 Posted October 14, 2007 Asiaczku - piwa tradycyjnego nie lubie... Reds jeszcze ewentualnie... tutaj pili wszyscy wiec nie chciałam sie wylaczac...:roll: Ale ogolnie to ja nie lubie piwa:lol: Quote
Asiaczek Posted October 14, 2007 Author Posted October 14, 2007 Wiem, wiem... A ja dzisiaj przywiozłam cud-dziewczynkę o pięknym imieniu. Zawitała do nas na umówione spotkanie z Gusiem-pręgusiem... Wieczorkiem wstawię kilka jej fotek... pzdr. Quote
Rybka_39 Posted October 14, 2007 Posted October 14, 2007 Cześć Asiaczki! Czekamy na fotencje:cool1: Quote
Asiaczek Posted October 14, 2007 Author Posted October 14, 2007 O, fotek mam baaaardzo duzo, bo Małgosia - właścicielka tej Pięknotki dała mi nagraną płytę z jesienna sesją zdjęciową... pzdr. Quote
Savannah Posted October 14, 2007 Posted October 14, 2007 Super ze PIEKNA juz jest !!!:loveu: Asiaczku napisz mi na PW albo mail, jak poszło, i ja rozwiazaliscie sytuacje transportowa!!a z ostatniej wystawy jakies nasze fotki masz od Gosi? Quote
Recommended Posts