Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 49.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Asiaczek

18152

• M&S

1809

• Alicja

1483

• taxelina

1475

Top Posters In This Topic

Posted

wiem, i cieszę się, że to już przede mną i za rok studia

oo kochany, żebyś ty wiedział, ze matura to Pikus w porównaniu do jednego egzaminu na studiach :P – ale będę trzymac za ciebie kciuki J J

Savannah – ja mam makro i mikroekonomie + logike prawnicza, a wszystko na administracji hehe (niby kierunek humanistyczny, a jednak :eviltong:)

Asiaczku – czarno-biale sa piekne, wyglądają jak karelskie psy na niedzwiedzie – miniaturki oczywiście – może to tylko moje glupie skojarzenie hehe

Asia pieeekne foty z klubowki, takie rodzinne :loveu:

Posted

Asiaczek napisał(a):
Dzisiaj rozmawiałam z "innymi" i mam potwierdzenie, że szampan będzie! I coś do szampana...
Pzdr.

Czyli balanga aktualna ;):multi::multi:

Posted

Savannah napisał(a):
Nie, ja z Poznania...
Choc Asiaczek pewnie by wolała bym zamieszkala blizej stolicy:cool3:
No to faktycznie sieczka jednym slowem... My mamy pierwsze kolokwium za tydzien - wszystkie Parki Narodowe, Krajobrazowe, Rzeki, Gory, Miasta, Miasteczka Turystyczne, Jeziora, Zbiorniki Sztuczne Polski itp itd a to wszystko na Krajoznawstwo :roll:
Wiesz w sumie to wina profesora ze tak w blad wprowadził... ale nie pogadasz :shake:

no dobra kolejna proba odpisania na ten post :lol::lol:

o wiele bardziej wolałabym sie uczyć tego niż mojej socjologii organizacji i innych takich,.wszystko co masz do nauczenia sie umiałam jeszcze jakies 2 lata temu jak się uczyłam do matury z geografii.. (sama zdawałam na turystyke i rekreacje i się dostałam, ale uznałam, ze marne perspektywy są po tym kierunku, więc mimo iż mnie to interesuje wybrałam zarządzanie:shake:)

a z profesorem oczywiście nie pogadasz:shake::shake:

Posted

W takim razie wykreślam Egipt z moich planow...
Chociaz generalnie rzecz ujmując, to Egipt wogóle nie był brany pod uwagę jako miejsce mojego ewent. wypoczynku. Portugalia (od lat moje niespełnione marzenie) i od jakiegoś póltora roku - Malta.:loveu:
Tylko nie pytaj - dlaczego, bo tego ja sama nie wiem...:razz:
Pzdr.

Posted

Asiaczek napisał(a):
W takim razie wykreślam Egipt z moich planow...
Chociaz generalnie rzecz ujmując, to Egipt wogóle nie był brany pod uwagę jako miejsce mojego ewent. wypoczynku. Portugalia (od lat moje niespełnione marzenie) i od jakiegoś póltora roku - Malta.:loveu:
Tylko nie pytaj - dlaczego, bo tego ja sama nie wiem...:razz:
Pzdr.

jakoś nigdy mnie nie poniosło ani do Portugali ani na Malte.. moje marzenie jest za to "troche" dalej - Nowa Zelandia, ale ja wiem dlaczego ;)

mam nadzieje, że robalik nie obrzydził Ci tak Egiptu, ze nie bedziesz chciała już oglądać zdjęć?? ;)

Posted

Witajcie Asiaczki :) widziałam fotke czarno-białego baska- jak dla mnie piękny :loveu: i baskowe szczeniorki :loveu: cudne są!!! i jak urosły!

Pozdrowienia i buziaki dla całego stadka ;)

Posted

najpiekniejsza ze wszystkich zdjec to rybka :razz: :p
u mnie ze szkoly [ehh nie moge sie przestawic na mowienie na studiach albo w grupie zamiast w klasie] w przyszlym roku w kwietniu organizuja wyjazd do Francji, ale ja juz bylam tam na koloniach, tyle, ze 6 lat temu i juz nic nie pamietam [tzn chodzi mi o galerie oczywiscie hehehe - bo komu w wieku 14 lat chce sie interesowac sztuka :lol:] - wiec mam dylemat, zbierac pieniadze czy nie :eviltong:

pozdrawiam cieplo :)

Posted

Cosmo napisał(a):
najpiekniejsza ze wszystkich zdjec to rybka :razz: :p
u mnie ze szkoly [ehh nie moge sie przestawic na mowienie na studiach albo w grupie zamiast w klasie] w przyszlym roku w kwietniu organizuja wyjazd do Francji, ale ja juz bylam tam na koloniach, tyle, ze 6 lat temu i juz nic nie pamietam [tzn chodzi mi o galerie oczywiscie hehehe - bo komu w wieku 14 lat chce sie interesowac sztuka :lol:] - wiec mam dylemat, zbierac pieniadze czy nie :eviltong:

pozdrawiam cieplo :)

zbierać.. wyjazdy studenckie są suuuper ;) :evil_lol::evil_lol::diabloti:

Posted

Asiaczek napisał(a):
O, nie! Na takie mazańce to mnie nie namówisz...
Wymysl jakies ciasto bez kremu, OK? Tak jest łatwiej w transporcie, no i z jedzeniem nie ma problemu...:evil_lol:
Pzdr.

Upiecz "Ciasto z baska" :diabloti:

Posted

:loveu::loveu:[quote name='Asiaczek']Hmm...
moje...
własnej receptury...
Asiaczkowe...

OK, cos wymyslę! Ale żebys potem nie narzekał!!!:evil_lol:

Ej, żartowałam...
Pzdr.

:loveu::loveu:

to ja sie wtrace ..takie co bylo w OPOLU :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: