Matusz Posted October 10, 2007 Posted October 10, 2007 Asiaczek napisał(a): Zacznij od "jasne-ciemne"... Pzdr. ok, jasne :p:p Quote
panienkabubu Posted October 10, 2007 Posted October 10, 2007 Tak, i pomyśleć, że studiuję stosunki międzynarodowe, a jestem dobra (najlepsza:loveu:) z informatyki :lol: My jesteśmy okropni! Zamiast przyjść i pokibicować, to liczymy tylko na ciasto :eviltong: Quote
Cosmo Posted October 11, 2007 Posted October 11, 2007 wiem, i cieszę się, że to już przede mną i za rok studia oo kochany, żebyś ty wiedział, ze matura to Pikus w porównaniu do jednego egzaminu na studiach :P – ale będę trzymac za ciebie kciuki J J Savannah – ja mam makro i mikroekonomie + logike prawnicza, a wszystko na administracji hehe (niby kierunek humanistyczny, a jednak :eviltong:) Asiaczku – czarno-biale sa piekne, wyglądają jak karelskie psy na niedzwiedzie – miniaturki oczywiście – może to tylko moje glupie skojarzenie hehe Asia pieeekne foty z klubowki, takie rodzinne :loveu: Quote
donya Posted October 11, 2007 Posted October 11, 2007 Asiaczek napisał(a):Dzisiaj rozmawiałam z "innymi" i mam potwierdzenie, że szampan będzie! I coś do szampana... Pzdr. Czyli balanga aktualna ;):multi::multi: Quote
Agappe Posted October 11, 2007 Posted October 11, 2007 Savannah napisał(a):Nie, ja z Poznania... Choc Asiaczek pewnie by wolała bym zamieszkala blizej stolicy:cool3: No to faktycznie sieczka jednym slowem... My mamy pierwsze kolokwium za tydzien - wszystkie Parki Narodowe, Krajobrazowe, Rzeki, Gory, Miasta, Miasteczka Turystyczne, Jeziora, Zbiorniki Sztuczne Polski itp itd a to wszystko na Krajoznawstwo :roll: Wiesz w sumie to wina profesora ze tak w blad wprowadził... ale nie pogadasz :shake: no dobra kolejna proba odpisania na ten post :lol::lol: o wiele bardziej wolałabym sie uczyć tego niż mojej socjologii organizacji i innych takich,.wszystko co masz do nauczenia sie umiałam jeszcze jakies 2 lata temu jak się uczyłam do matury z geografii.. (sama zdawałam na turystyke i rekreacje i się dostałam, ale uznałam, ze marne perspektywy są po tym kierunku, więc mimo iż mnie to interesuje wybrałam zarządzanie:shake:) a z profesorem oczywiście nie pogadasz:shake::shake: Quote
Agappe Posted October 11, 2007 Posted October 11, 2007 kiedyś coś obiecałam i wklejam na "ocieplenie" atmosfery ;) jak Wam sie podoba taki stwór chodzący po plaży?? ;) Quote
Agappe Posted October 11, 2007 Posted October 11, 2007 no i jeszcze jedno zdjecie w ramach przystawki ;) Quote
Matusz Posted October 11, 2007 Posted October 11, 2007 fajne :p:p:p http://img222.imageshack.us/img222/3672/dsc04857np5.jpg Quote
Asiaczek Posted October 11, 2007 Author Posted October 11, 2007 http://img218.imageshack.us/img218/2631/dsc04851bv4.jpg A jak ten stwór wygląda w wymiarach naturalnych...? Brrrr, to mówisz, że gdzie to było? Chyba tam nigdy nie pojade, bo ja lubię plażę czyściutką... pzdr. Quote
Agappe Posted October 11, 2007 Posted October 11, 2007 Asiaczek napisał(a):http://img218.imageshack.us/img218/2631/dsc04851bv4.jpg A jak ten stwór wygląda w wymiarach naturalnych...? Brrrr, to mówisz, że gdzie to było? Chyba tam nigdy nie pojade, bo ja lubię plażę czyściutką... pzdr. był mniej więcej wielkości damskiej pięści ;) a gdzie? - w Egipcie Quote
Asiaczek Posted October 11, 2007 Author Posted October 11, 2007 W takim razie wykreślam Egipt z moich planow... Chociaz generalnie rzecz ujmując, to Egipt wogóle nie był brany pod uwagę jako miejsce mojego ewent. wypoczynku. Portugalia (od lat moje niespełnione marzenie) i od jakiegoś póltora roku - Malta.:loveu: Tylko nie pytaj - dlaczego, bo tego ja sama nie wiem...:razz: Pzdr. Quote
Agappe Posted October 11, 2007 Posted October 11, 2007 Asiaczek napisał(a):W takim razie wykreślam Egipt z moich planow... Chociaz generalnie rzecz ujmując, to Egipt wogóle nie był brany pod uwagę jako miejsce mojego ewent. wypoczynku. Portugalia (od lat moje niespełnione marzenie) i od jakiegoś póltora roku - Malta.:loveu: Tylko nie pytaj - dlaczego, bo tego ja sama nie wiem...:razz: Pzdr. jakoś nigdy mnie nie poniosło ani do Portugali ani na Malte.. moje marzenie jest za to "troche" dalej - Nowa Zelandia, ale ja wiem dlaczego ;) mam nadzieje, że robalik nie obrzydził Ci tak Egiptu, ze nie bedziesz chciała już oglądać zdjęć?? ;) Quote
agaciaaa Posted October 11, 2007 Posted October 11, 2007 Witajcie Asiaczki :) widziałam fotke czarno-białego baska- jak dla mnie piękny :loveu: i baskowe szczeniorki :loveu: cudne są!!! i jak urosły! Pozdrowienia i buziaki dla całego stadka ;) Quote
Cosmo Posted October 12, 2007 Posted October 12, 2007 najpiekniejsza ze wszystkich zdjec to rybka :razz: :p u mnie ze szkoly [ehh nie moge sie przestawic na mowienie na studiach albo w grupie zamiast w klasie] w przyszlym roku w kwietniu organizuja wyjazd do Francji, ale ja juz bylam tam na koloniach, tyle, ze 6 lat temu i juz nic nie pamietam [tzn chodzi mi o galerie oczywiscie hehehe - bo komu w wieku 14 lat chce sie interesowac sztuka :lol:] - wiec mam dylemat, zbierac pieniadze czy nie :eviltong: pozdrawiam cieplo :) Quote
Agappe Posted October 12, 2007 Posted October 12, 2007 Cosmo napisał(a):najpiekniejsza ze wszystkich zdjec to rybka :razz: :p u mnie ze szkoly [ehh nie moge sie przestawic na mowienie na studiach albo w grupie zamiast w klasie] w przyszlym roku w kwietniu organizuja wyjazd do Francji, ale ja juz bylam tam na koloniach, tyle, ze 6 lat temu i juz nic nie pamietam [tzn chodzi mi o galerie oczywiscie hehehe - bo komu w wieku 14 lat chce sie interesowac sztuka :lol:] - wiec mam dylemat, zbierac pieniadze czy nie :eviltong: pozdrawiam cieplo :) zbierać.. wyjazdy studenckie są suuuper ;) :evil_lol::evil_lol::diabloti: Quote
Madzik93 Posted October 12, 2007 Posted October 12, 2007 Asiaczek napisał(a):O, nie! Na takie mazańce to mnie nie namówisz... Wymysl jakies ciasto bez kremu, OK? Tak jest łatwiej w transporcie, no i z jedzeniem nie ma problemu...:evil_lol: Pzdr. Upiecz "Ciasto z baska" :diabloti: Quote
Anecioreczek Posted October 12, 2007 Posted October 12, 2007 :cool3:śliczne zdjecia:cool3: Asiaczku u nas dzisiaj imrpeza urodzinowa!:multi: Atoska pierwsze urodziny!:multi: Quote
panienkabubu Posted October 12, 2007 Posted October 12, 2007 o jesu jaki piach :mdleje: czyżby to Sahara? :cool3: czy moja geografia powinna zostać odświeżona? :cool3: Quote
ewelinabuck Posted October 12, 2007 Posted October 12, 2007 :loveu::loveu:[quote name='Asiaczek']Hmm... moje... własnej receptury... Asiaczkowe... OK, cos wymyslę! Ale żebys potem nie narzekał!!!:evil_lol: Ej, żartowałam... Pzdr. :loveu::loveu: to ja sie wtrace ..takie co bylo w OPOLU :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Recommended Posts