Agappe Posted October 8, 2007 Posted October 8, 2007 Asiaa powoli zostajesz osamotniona z tą antypatią do czarnobiałych basków:roll::roll: Quote
Asiaczek Posted October 9, 2007 Author Posted October 9, 2007 Savannah napisał(a):OK . Gotowe, tylko sedziow nie mam!:roll: A ja widziałam na ichniejszej stronie wykaz sedziów... No nic. Moze gdzies ich schowali? Po pracy sprawdzę. Agappe napisał(a):ja najbardziej rudo białe!!!!(ta moja miłość do Żelki ;) ), najmniej podobają mi się pręguski:oops::oops: Savannah napisał(a):Aqappe sa gusta i gusciki :) Kazdy ma do nich prawo :) Ja pregusy zaczelam lubic od Gusia... tricolory dzieki Asiaczkowi i Felce... sylrwia napisał(a): Czarno-biale jakos do mnie nie przemawiaja. Jeżeli basek to rudo-bialy.:happy1: Savannah napisał(a):Asiaczku wejdz na Portretowe Zdjecia na SH... jest ciekawa dyskusja na temat moich fotek:evil_lol: OK. Ale dopiero po pracy. Agappe napisał(a):Asiaa powoli zostajesz osamotniona z tą antypatią do czarnobiałych basków:roll::roll: E, tak źle to nie jest... I wcale nie czuję się osamotniona...;) Pzdr. Quote
Asiaczek Posted October 9, 2007 Author Posted October 9, 2007 Inga (właścicielka JUMCI) przysłała mi jeszcze kilka fotek z naszej Klubówki. Zapraszam... Cdn. Pzdr. Quote
Agappe Posted October 9, 2007 Posted October 9, 2007 Savannah napisał(a):Witamy Asiaczki! Wreszcie przybywasz, bo mnie tu juz normalnie prawie 'linczuja', nie pisze nic wiecej:roll::diabloti: o Twojej nieobecnosci... Ja dzisiaj tylko 1.5 h zajec..., mamy całkiem całkiem plan, bo piatek zawsze mamy wolny...:loveu: piątek zawsze wolny też mam, ale dziś od 10 do 16:/ zieeew (jutro od 8 do 14:/) Quote
bonita Posted October 9, 2007 Posted October 9, 2007 Fotki sjuper :loveu: ale zrób coś z tą ostatnią fotką Plisssssssssssss!!! Nie dość że 6-ta , to jeszcze za duża :evil_lol: Pozdrawiamy całą Asiaczkową familię :loveu: Quote
dzasta Posted October 9, 2007 Posted October 9, 2007 Ufff Przerobiłam wszystkie posty których nie widziałam :laugh2_2: Co do umaszczenia ja lubie biało czarne ale jakoś baski kojarza mi sie tylko z rudym i wyłącznie bo jak dla mnie to idealny dla nich kolor tyle że ja laik w tej rasie kompeltny ( chyba musze sie do Ciebie Asiaczku zapisać na jakies korki z basków ;d ) Ale najbardziej podobaja mi się foty z grupy hodowlanej poprostu boskie :loveu:Ja zawsze z całej wystawy najbardziej czekam i najbardziej lubie BISy a na nich grupy i pary hodowlane :) Asiaczku po raz kolejny wielkie graty i wielki podziw za ogrom pracy hodowlanej i serce jakie w to wkładasz :) Pozdrawiamy ja i Dżezik :) Quote
Anecioreczek Posted October 9, 2007 Posted October 9, 2007 sylrwia napisał(a): Czarno-biale jakos do mnie nie przemawiaja. Jeżeli basek to rudo-bialy.:happy1: Mam to samo zdanie:loveu: Rudo-Białe sa the best:loveu:i pregusie:loveu: Quote
Asiaczek Posted October 9, 2007 Author Posted October 9, 2007 Agappe napisał(a):piątek zawsze wolny też mam, ale dziś od 10 do 16:/ zieeew (jutro od 8 do 14:/) Savannah ma podobnie! Wtorek i środa ma najbardziej obłożone zajęciami... bonita napisał(a):Fotki sjuper :loveu: ale zrób coś z tą ostatnią fotką Plisssssssssssss!!! Nie dość że 6-ta , to jeszcze za duża :evil_lol: Pozdrawiamy całą Asiaczkową familię :loveu: No fakt. Masz rację. Juz poprawiłam. dzasta napisał(a):Ufff Przerobiłam wszystkie posty których nie widziałam :laugh2_2: Co do umaszczenia ja lubie biało czarne ale jakoś baski kojarza mi sie tylko z rudym i wyłącznie bo jak dla mnie to idealny dla nich kolor tyle że ja laik w tej rasie kompeltny ( chyba musze sie do Ciebie Asiaczku zapisać na jakies korki z basków ;d ) Ale najbardziej podobaja mi się foty z grupy hodowlanej poprostu boskie :loveu:Ja zawsze z całej wystawy najbardziej czekam i najbardziej lubie BISy a na nich grupy i pary hodowlane :) Asiaczku po raz kolejny wielkie graty i wielki podziw za ogrom pracy hodowlanej i serce jakie w to wkładasz :) Pozdrawiamy ja i Dżezik :) Ja tez lubię popatrzec na pary i grupy. Wtedy bardzo dokładnie widać, co sie urodziło, jak wyrosło itp. I powiem szczerze na tych ostatnich fotkach tez widac pewne niedociągnięcia, choćby w prezentacji. Ale będziemy nad tym pracować. Obiecuję!:lol: Anecioreczek napisał(a):Mam to samo zdanie:loveu: Rudo-Białe sa the best:loveu:i pregusie:loveu: Ha! Następna preferująca rude i pręgusie!!!:loveu: Pzdr. Quote
Savannah Posted October 9, 2007 Posted October 9, 2007 Asiaczek moze cos o moim planie powiedziec bo ma go calego... a dzisiaj profesor od Technologii Informacyjnych stwierdzil ze 2 godziny to mu malo i teraz bedziemy miec 4 godz co dwa tygodnie... czyli od 8 do 18 w szkole :tard: a wogole te TI to jest jakies chore.. daje nam pojecia z komputerem ktorych nie slyszalam nigdy... np. jak znalezc w calym komputerze wszystkie pliki, ktore jako 3 litere w nazwie maja np. A :flaming: Quote
Agappe Posted October 9, 2007 Posted October 9, 2007 Savannah napisał(a):Asiaczek moze cos o moim planie powiedziec bo ma go calego... a dzisiaj profesor od Technologii Informacyjnych stwierdzil ze 2 godziny to mu malo i teraz bedziemy miec 4 godz co dwa tygodnie... czyli od 8 do 18 w szkole :tard: a wogole te TI to jest jakies chore.. daje nam pojecia z komputerem ktorych nie slyszalam nigdy... np. jak znalezc w calym komputerze wszystkie pliki, ktore jako 3 litere w nazwie maja np. A :flaming: co Ty studiujesz???? (a takie coś z 3 literą to ja chyba miałam kilka lat temu na infmormatyce w lo, alebo i jeszcze wczesniej (w gimnazjum:roll::roll:):roll::roll:) Quote
Asiaczek Posted October 9, 2007 Author Posted October 9, 2007 Savannah napisał(a): a wogole te TI to jest jakies chore.. daje nam pojecia z komputerem ktorych nie slyszalam nigdy... np. jak znalezc w calym komputerze wszystkie pliki, ktore jako 3 litere w nazwie maja np. A :flaming: Ale jak zaliczysz ten przedmiot to przynajmniej będziesz wiedziała, "jak znaleźc na komputerze wszystkie pliki, które jako 3 literę w nazwie mają np. A..."...:evil_lol::evil_lol::evil_lol: A ja tego nie będę umiała... Oj, chyba pójdę się pochlastać...:placz:;) Pzdr. Quote
Savannah Posted October 9, 2007 Posted October 9, 2007 Agappe napisał(a):co Ty studiujesz???? (a takie coś z 3 literą to ja chyba miałam kilka lat temu na infmormatyce w lo, alebo i jeszcze wczesniej (w gimnazjum:roll::roll:):roll::roll:) Ja studiuje Turystyke i Rekreacje.... No my niestety na informatyce glownie bawilismy sie w necie :placz: i nic z tego prawie nie wyciagnelam....:roll: Quote
donya Posted October 9, 2007 Posted October 9, 2007 Asia - chciałam poinformowac, że zgłosiłam i jadę - wiesz gdzie ;) - mam nadzieję, że balanga aktualna :razz: Quote
Asiaczek Posted October 9, 2007 Author Posted October 9, 2007 Jesoooo, Donya - gdzie my umówiłyśmy się na balangę?!:crazyeye: Napisz chociaż PW...,please... Pzdr. Quote
Agappe Posted October 9, 2007 Posted October 9, 2007 Savannah napisał(a):Ja studiuje Turystyke i Rekreacje.... No my niestety na informatyce glownie bawilismy sie w necie :placz: i nic z tego prawie nie wyciagnelam....:roll: na sggw ??? (czy nie jestes z Warszawy:roll::roll::roll:, aż wstyd, ze nie wiem:oops::oops:) no to odrobine historii z wydziału zarządzania UW.. dziś mielismy taki "boski" przedmiot jak "socjologia organizacji", obecność na tych zajeciach = bycie ciałem + zrobienie notatek z poleconych lektur (ok40stron książki = ok 5 stron notatek). polecone lektury do przeczytania były 2: pierwsza - dostępna w czetelni (nie do wypozyczenia), jeden egzemplarz, ale znalazłam go, zrobiłam zdjęcia ok 30stronom, poprzerabiałam w gimpie i dały się wydrukować. druga - została podana przez naszego ćwiczeniowce w ten oto sposób: "Kukułka-Bolesta.K (2004), Zarządzanie kompetencjami w dobie globalizacji; red.Jagodziński, Wyzwania globalizacji, Odpowiedzi przedziębiorstw (str 335-349". wszyscy mysleli, że autorem jest Bolesta-Kukułka (śp. wykładowiec u nas na wydziale, autorka wielu ksiązek), a tytuł książki to "Zarządzanie kompetencjami w dopie globalizacji", a rozdziały które mamy przeczytać to "Wyzwania globalizacji" i "opdowiedzi przedsiębiorstw" i co się okazało (oczywiscie już po zajęciach) tytuł ksiażki to "Wyzwania globalizacji", Bolesta-Kukułka napisała w tej ksiązce jeden rozdział "Zarządzanie kompetencjami w dobie globalizacji", a Jagodzińskiego pan profesor wytrzasnął z kosmosu, bo książka była pod redakcją jakiś 3 osób, ale zaden nie miał nawet podobnie brzmiącego nazwiska. skutek 30 osób na 36 zrobiło notatki tylko z lektury numer 1, bo numeru 2 oczywiscie nie znaleźli i jak pan się o tym dowiedział wyprosił te 30 osób z zajęć z nieobecnością... :angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy: sami rozumiecie, ze nasza radość była wielka w szczegolności, że to były nasze pierwsze zajęcia i można było sobie pospać jeszcze 2 h!!!!!!:angryy::angryy::angryy::angryy: Asia mam nadzieje, że nie jestes zła za moją nieco przydługą anegdotke:oops::oops: Quote
Asiaczek Posted October 9, 2007 Author Posted October 9, 2007 Agappe - no coś Ty! Z ciekawością czytam takie cuda... pzdr. Quote
Savannah Posted October 9, 2007 Posted October 9, 2007 Nie, ja z Poznania... Choc Asiaczek pewnie by wolała bym zamieszkala blizej stolicy:cool3: No to faktycznie sieczka jednym slowem... My mamy pierwsze kolokwium za tydzien - wszystkie Parki Narodowe, Krajobrazowe, Rzeki, Gory, Miasta, Miasteczka Turystyczne, Jeziora, Zbiorniki Sztuczne Polski itp itd a to wszystko na Krajoznawstwo :roll: Wiesz w sumie to wina profesora ze tak w blad wprowadził... ale nie pogadasz :shake: Quote
Cerber Posted October 9, 2007 Posted October 9, 2007 [quote name='Agappe']no to Asiaczkowe wieści z Wrocławia JAZZY BOY Asiaczek - oc.doskonała, lokata I, CWC, CACIB, Zw.Rasy JELLY JOSHREEN Asiaczek - oc.doskonała, lokata I, CWC, CACIB I'M EVERYBODY'S DARLING Asiaczek - oc.doskonała, lokata I, CWC, res.CACIB i tym samym skończyła championat!!! GRATULUJEE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:multi::multi::multi::multi::multi::multi: ja również GRATULUJĘ!!!! chociaż tak późno Quote
Asiaczek Posted October 9, 2007 Author Posted October 9, 2007 Cerberku - a ja dziękuję, że wogóle znalazłas czas, aby wpaść do Asiaczków!:loveu: Parę osób widziało Cię wczoraj w TVP, wiesz o tym? pzdr. Quote
Cerber Posted October 9, 2007 Posted October 9, 2007 wiem wiem, nawet ojciec dzwonił do mnie i mówił, ze było nas widać z cerberkiem :) miło nam, ale nie tzreba było żadnego rozgłosu... ja bardzo się cieszę, ze zobaczyłam zdjęcia cerberowatego w TVN 24 :) Przepraszam, ze w ogóle nie zagladam, ale po prostu wstyd mi pisać u kogoś w fotoblogu, bo u każdego mam po 50-100 stron zaległości i nie wiem co się dzieje... Quote
Asiaczek Posted October 9, 2007 Author Posted October 9, 2007 Ważne, że od czasu do czasu zaglądniesz! Pzdr. Quote
Cerber Posted October 9, 2007 Posted October 9, 2007 hehehe raz na jakiś czas... czytaj raz na rok... była u Ciebie chyba ze 100 stron wstecz... z reszta nie wazne... w każdym bądź razie powinnam zdziebko częściej was odwiedzać, a nie tak porzycać... :razz::shake: Quote
Recommended Posts