Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 49.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Asiaczek

18152

• M&S

1809

• Alicja

1483

• taxelina

1475

Top Posters In This Topic

Posted

Savannah napisał(a):
OK . Gotowe, tylko sedziow nie mam!:roll:

A ja widziałam na ichniejszej stronie wykaz sedziów...
No nic. Moze gdzies ich schowali? Po pracy sprawdzę.

Agappe napisał(a):
ja najbardziej rudo białe!!!!(ta moja miłość do Żelki ;) ), najmniej podobają mi się pręguski:oops::oops:

Savannah napisał(a):
Aqappe sa gusta i gusciki :) Kazdy ma do nich prawo :)
Ja pregusy zaczelam lubic od Gusia... tricolory dzieki Asiaczkowi i Felce...

sylrwia napisał(a):

Czarno-biale jakos do mnie nie przemawiaja. Jeżeli basek to rudo-bialy.:happy1:

Savannah napisał(a):
Asiaczku wejdz na Portretowe Zdjecia na SH... jest ciekawa dyskusja na temat moich fotek:evil_lol:

OK. Ale dopiero po pracy.

Agappe napisał(a):
Asiaa powoli zostajesz osamotniona z tą antypatią do czarnobiałych basków:roll::roll:

E, tak źle to nie jest... I wcale nie czuję się osamotniona...;)
Pzdr.

Posted

Savannah napisał(a):
Witamy Asiaczki!
Wreszcie przybywasz, bo mnie tu juz normalnie prawie 'linczuja', nie pisze nic wiecej:roll::diabloti: o Twojej nieobecnosci...

Ja dzisiaj tylko 1.5 h zajec..., mamy całkiem całkiem plan, bo piatek zawsze mamy wolny...:loveu:

piątek zawsze wolny też mam, ale dziś od 10 do 16:/ zieeew (jutro od 8 do 14:/)

Posted

Fotki sjuper :loveu:
ale zrób coś z tą ostatnią fotką Plisssssssssssss!!!
Nie dość że 6-ta , to jeszcze za duża :evil_lol:

Pozdrawiamy całą Asiaczkową familię :loveu:

Posted

Ufff Przerobiłam wszystkie posty których nie widziałam :laugh2_2:
Co do umaszczenia ja lubie biało czarne ale jakoś baski kojarza mi sie tylko z rudym i wyłącznie bo jak dla mnie to idealny dla nich kolor tyle że ja laik w tej rasie kompeltny ( chyba musze sie do Ciebie Asiaczku zapisać na jakies korki z basków ;d )
Ale najbardziej podobaja mi się foty z grupy hodowlanej poprostu boskie :loveu:Ja zawsze z całej wystawy najbardziej czekam i najbardziej lubie BISy a na nich grupy i pary hodowlane :)
Asiaczku po raz kolejny wielkie graty i wielki podziw za ogrom pracy hodowlanej i serce jakie w to wkładasz :)
Pozdrawiamy ja i Dżezik :)

Posted

Agappe napisał(a):
piątek zawsze wolny też mam, ale dziś od 10 do 16:/ zieeew (jutro od 8 do 14:/)

Savannah ma podobnie! Wtorek i środa ma najbardziej obłożone zajęciami...

bonita napisał(a):
Fotki sjuper :loveu:
ale zrób coś z tą ostatnią fotką Plisssssssssssss!!!
Nie dość że 6-ta , to jeszcze za duża :evil_lol:

Pozdrawiamy całą Asiaczkową familię :loveu:

No fakt. Masz rację.
Juz poprawiłam.

dzasta napisał(a):
Ufff Przerobiłam wszystkie posty których nie widziałam :laugh2_2:
Co do umaszczenia ja lubie biało czarne ale jakoś baski kojarza mi sie tylko z rudym i wyłącznie bo jak dla mnie to idealny dla nich kolor tyle że ja laik w tej rasie kompeltny ( chyba musze sie do Ciebie Asiaczku zapisać na jakies korki z basków ;d )
Ale najbardziej podobaja mi się foty z grupy hodowlanej poprostu boskie :loveu:Ja zawsze z całej wystawy najbardziej czekam i najbardziej lubie BISy a na nich grupy i pary hodowlane :)
Asiaczku po raz kolejny wielkie graty i wielki podziw za ogrom pracy hodowlanej i serce jakie w to wkładasz :)
Pozdrawiamy ja i Dżezik :)

Ja tez lubię popatrzec na pary i grupy. Wtedy bardzo dokładnie widać, co sie urodziło, jak wyrosło itp.
I powiem szczerze na tych ostatnich fotkach tez widac pewne niedociągnięcia, choćby w prezentacji.
Ale będziemy nad tym pracować. Obiecuję!:lol:

Anecioreczek napisał(a):
Mam to samo zdanie:loveu:
Rudo-Białe sa the best:loveu:i pregusie:loveu:

Ha! Następna preferująca rude i pręgusie!!!:loveu:
Pzdr.

Posted

Asiaczek moze cos o moim planie powiedziec bo ma go calego... a dzisiaj profesor od Technologii Informacyjnych stwierdzil ze 2 godziny to mu malo i teraz bedziemy miec 4 godz co dwa tygodnie... czyli od 8 do 18 w szkole :tard:

a wogole te TI to jest jakies chore.. daje nam pojecia z komputerem ktorych nie slyszalam nigdy... np. jak znalezc w calym komputerze wszystkie pliki, ktore jako 3 litere w nazwie maja np. A :flaming:

Posted

Savannah napisał(a):
Asiaczek moze cos o moim planie powiedziec bo ma go calego... a dzisiaj profesor od Technologii Informacyjnych stwierdzil ze 2 godziny to mu malo i teraz bedziemy miec 4 godz co dwa tygodnie... czyli od 8 do 18 w szkole :tard:

a wogole te TI to jest jakies chore.. daje nam pojecia z komputerem ktorych nie slyszalam nigdy... np. jak znalezc w calym komputerze wszystkie pliki, ktore jako 3 litere w nazwie maja np. A :flaming:

co Ty studiujesz???? (a takie coś z 3 literą to ja chyba miałam kilka lat temu na infmormatyce w lo, alebo i jeszcze wczesniej (w gimnazjum:roll::roll:):roll::roll:)

Posted

Savannah napisał(a):

Ale jak zaliczysz ten przedmiot to przynajmniej będziesz wiedziała, "jak znaleźc na komputerze wszystkie pliki, które jako 3 literę w nazwie mają np. A..."...:evil_lol::evil_lol::evil_lol:
A ja tego nie będę umiała... Oj, chyba pójdę się pochlastać...:placz:;)
Pzdr.

Posted

Agappe napisał(a):
co Ty studiujesz???? (a takie coś z 3 literą to ja chyba miałam kilka lat temu na infmormatyce w lo, alebo i jeszcze wczesniej (w gimnazjum:roll::roll:):roll::roll:)

Ja studiuje Turystyke i Rekreacje....
No my niestety na informatyce glownie bawilismy sie w necie :placz: i nic z tego prawie nie wyciagnelam....:roll:

Posted

Savannah napisał(a):
Ja studiuje Turystyke i Rekreacje....
No my niestety na informatyce glownie bawilismy sie w necie :placz: i nic z tego prawie nie wyciagnelam....:roll:

na sggw ??? (czy nie jestes z Warszawy:roll::roll::roll:, aż wstyd, ze nie wiem:oops::oops:)

no to odrobine historii z wydziału zarządzania UW.. dziś mielismy taki "boski" przedmiot jak "socjologia organizacji", obecność na tych zajeciach = bycie ciałem + zrobienie notatek z poleconych lektur (ok40stron książki = ok 5 stron notatek). polecone lektury do przeczytania były 2:
pierwsza - dostępna w czetelni (nie do wypozyczenia), jeden egzemplarz, ale znalazłam go, zrobiłam zdjęcia ok 30stronom, poprzerabiałam w gimpie i dały się wydrukować.
druga - została podana przez naszego ćwiczeniowce w ten oto sposób: "Kukułka-Bolesta.K (2004), Zarządzanie kompetencjami w dobie globalizacji; red.Jagodziński, Wyzwania globalizacji, Odpowiedzi przedziębiorstw (str 335-349". wszyscy mysleli, że autorem jest Bolesta-Kukułka (śp. wykładowiec u nas na wydziale, autorka wielu ksiązek), a tytuł książki to "Zarządzanie kompetencjami w dopie globalizacji", a rozdziały które mamy przeczytać to "Wyzwania globalizacji" i "opdowiedzi przedsiębiorstw" i co się okazało (oczywiscie już po zajęciach) tytuł ksiażki to "Wyzwania globalizacji", Bolesta-Kukułka napisała w tej ksiązce jeden rozdział "Zarządzanie kompetencjami w dobie globalizacji", a Jagodzińskiego pan profesor wytrzasnął z kosmosu, bo książka była pod redakcją jakiś 3 osób, ale zaden nie miał nawet podobnie brzmiącego nazwiska.
skutek 30 osób na 36 zrobiło notatki tylko z lektury numer 1, bo numeru 2 oczywiscie nie znaleźli i jak pan się o tym dowiedział wyprosił te 30 osób z zajęć z nieobecnością... :angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy:
sami rozumiecie, ze nasza radość była wielka w szczegolności, że to były nasze pierwsze zajęcia i można było sobie pospać jeszcze 2 h!!!!!!:angryy::angryy::angryy::angryy:

Asia mam nadzieje, że nie jestes zła za moją nieco przydługą anegdotke:oops::oops:

Posted

Nie, ja z Poznania...
Choc Asiaczek pewnie by wolała bym zamieszkala blizej stolicy:cool3:
No to faktycznie sieczka jednym slowem... My mamy pierwsze kolokwium za tydzien - wszystkie Parki Narodowe, Krajobrazowe, Rzeki, Gory, Miasta, Miasteczka Turystyczne, Jeziora, Zbiorniki Sztuczne Polski itp itd a to wszystko na Krajoznawstwo :roll:
Wiesz w sumie to wina profesora ze tak w blad wprowadził... ale nie pogadasz :shake:

Posted

[quote name='Agappe']no to Asiaczkowe wieści z Wrocławia

JAZZY BOY Asiaczek - oc.doskonała, lokata I, CWC, CACIB, Zw.Rasy

JELLY JOSHREEN Asiaczek - oc.doskonała, lokata I, CWC, CACIB

I'M EVERYBODY'S DARLING Asiaczek - oc.doskonała, lokata I, CWC, res.CACIB
i tym samym skończyła championat!!!

GRATULUJEE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:multi::multi::multi::multi::multi::multi:

ja również GRATULUJĘ!!!! chociaż tak późno

Posted

wiem wiem, nawet ojciec dzwonił do mnie i mówił, ze było nas widać z cerberkiem :) miło nam, ale nie tzreba było żadnego rozgłosu... ja bardzo się cieszę, ze zobaczyłam zdjęcia cerberowatego w TVN 24 :) Przepraszam, ze w ogóle nie zagladam, ale po prostu wstyd mi pisać u kogoś w fotoblogu, bo u każdego mam po 50-100 stron zaległości i nie wiem co się dzieje...

Posted

hehehe raz na jakiś czas... czytaj raz na rok... była u Ciebie chyba ze 100 stron wstecz... z reszta nie wazne... w każdym bądź razie powinnam zdziebko częściej was odwiedzać, a nie tak porzycać... :razz::shake: