Poświata Posted October 8, 2007 Posted October 8, 2007 Asiaczek napisał(a):Tak i własnie się zastanawiam co by tu napisać... Tyle jest do przekazania... Pzdr.Spokojnie, jeszcze możemy poczekać :lol:. Quote
Savannah Posted October 8, 2007 Posted October 8, 2007 [quote name='matusz5']noo ta matematyka....:angryy: ale u mnie się nie będzie ciągnęła na studiach:diabloti: ostatni rok matematyki i bey bey bo ja zamierzam iść na studia artystyczne, a tam matematyka nie potrzebna:eviltong: Chyba sie mylisz.. Na kazdych studiach bez wzgledu na kierunek jest taki przedmiot ktory ma zwiazek z matematyka:evil_lol: Quote
Matusz Posted October 8, 2007 Posted October 8, 2007 [quote name='Asiaczek']Rrrrrrany! A skąd Ty znasz takie słowa, co? Asiaczki dawac fotki basków nie żadnych innych srasków. Tylko te najpiękniejsze i dla nas najcenniejsze... Ot, takie "wypocinki"... No, dobra. Znikam i przygotuje fotki.:lol: Pzdr. no to czekamy :diabloti::diabloti::diabloti::loveu: Quote
Agappe Posted October 8, 2007 Posted October 8, 2007 [quote name='Agappe']a na wystawie taka oto sytuacje miałam biegne za dwoma baskami i pytam: ja: "przepraszam czy moge zrobić zdjęcia baskom?" facet: "nie, to nie są baski" ja(mocno zmieszana): "yy ee no basenji" facet: "jesli basenji to może pani zrobić" :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: a oto 2 baski (a przepraszam basenji :evil_lol::evil_lol::evil_lol:) od tej historii więcej basków nie widziaałam:shake::shake: (poza pręgusem, który był ze mną na BOG V) Quote
anetta Posted October 8, 2007 Posted October 8, 2007 Witajcie Asiaczki :))))))))) Czarno-białe są śliczne :loveu: Quote
Agappe Posted October 8, 2007 Posted October 8, 2007 anetta napisał(a): Czarno-białe są śliczne :loveu: chyba zaraz Ci sie dostanie od Asiaczka:diabloti::diabloti: Quote
Asiaczek Posted October 8, 2007 Author Posted October 8, 2007 [quote name='anetta']Witajcie Asiaczki :))))))))) Czarno-białe są śliczne :loveu: Naprawdę uważasz, że taki czarno-biały jest śliczny????:crazyeye: http://img503.imageshack.us/img503/6888/dsc05931mv1.jpg No to ja muszę się poważnie zastanowić... Bo mnie nie podobaja się (wcale a wcale, poważnie!!!) czarno-białe... Pzdr. Quote
Agappe Posted October 8, 2007 Posted October 8, 2007 mi szczerze mówiąc samo umasczenie czarno-białe też się podoba:oops::oops::oops: ale to chyba nieregulaminowe, tak??? Quote
Asiaczek Posted October 8, 2007 Author Posted October 8, 2007 Regulaminowe - jak najbardziej! Pzdr. Quote
Matusz Posted October 8, 2007 Posted October 8, 2007 mi tez sie czarno białe podobają:eviltong: czerń i biel, takie szlachetne barwy ale 3 color nic nie przebije:loveu: Quote
Agappe Posted October 8, 2007 Posted October 8, 2007 Asiaczek napisał(a):Regulaminowe - jak najbardziej! Pzdr. hmm ale jak u Ciebie sie rodziły tricolorki i na poczatku nie było widać brązowych plamek to pisałaś, ze to nie wystawowe.. o co w takim razie wtedy chodziło???? bo ja już zgłupiałam:roll::roll::roll::roll: Quote
Asiaczek Posted October 8, 2007 Author Posted October 8, 2007 [quote name='matusz5']mi tez sie czarno białe podobają:eviltong: czerń i biel, takie szlachetne barwy ale 3 color nic nie przebije:loveu: O, lejesz miód na moje serce...:loveu: [quote name='Agappe']hmm ale jak u Ciebie sie rodziły tricolorki i na poczatku nie było widać brązowych plamek to pisałaś, ze to nie wystawowe.. o co w takim razie wtedy chodziło???? bo ja już zgłupiałam:roll::roll::roll::roll: Ja wtedy myślałam, że urodziły się maluchy w nieuznanym kolorze czyli tzw. trindle. Czyli trikolory pręgowane. A plamki brązowe to ja widziałam, ale tez "widziałam" pręgowania na tych rudych plamach... Pzdr. Quote
Agappe Posted October 8, 2007 Posted October 8, 2007 Asiaczek napisał(a): Ja wtedy myślałam, że urodziły się maluchy w nieuznanym kolorze czyli tzw. trindle. Czyli trikolory pręgowane. A plamki brązowe to ja widziałam, ale tez "widziałam" pręgowania na tych rudych plamach... Pzdr. dziekuje za wyjaśnienia Quote
Savannah Posted October 8, 2007 Posted October 8, 2007 a ja chciałam wejsc w temat Wels i sobie napisac, ze jade.. a nie ma takiego tematu:watpliwy: Chyba zem slepa:evil_lol: Asiaczku help me, wiesz cos o tym? Quote
Asiaczek Posted October 8, 2007 Author Posted October 8, 2007 Rzeczywiscie nie ma. Możesz otworzyc taki temat, jak masz ochotę. Skopiuj info ze strony Austrii lub link, OK? pzdr. Quote
sylrwia Posted October 8, 2007 Posted October 8, 2007 [quote name='Asiaczek']Rrrrrrany! A skąd Ty znasz takie słowa, co? Ze studiów:p [quote name='Agappe']a oto 2 baski (a przepraszam basenji :evil_lol::evil_lol::evil_lol:) od tej historii http://img503.imageshack.us/img503/6888/dsc05931mv1.jpg http://img503.imageshack.us/img503/3385/dsc05932ml7.jpg więcej basków nie widziaałam:shake::shake: (poza pręgusem, który był ze mną na BOG V) Czarno-biale jakos do mnie nie przemawiaja. Jeżeli basek to rudo-bialy.:happy1: Quote
Savannah Posted October 8, 2007 Posted October 8, 2007 do mnie przemawiaja niby najbardziej pregusy... ale tez dzieki Asiaczkowi i FELCE polubiłam bardzo Tricolory... zobaczymy jaki kolor bedzie miec 'moje dziecko':loveu::lol: Quote
Savannah Posted October 8, 2007 Posted October 8, 2007 Asiaczek napisał(a):Rzeczywiscie nie ma. Możesz otworzyc taki temat, jak masz ochotę. Skopiuj info ze strony Austrii lub link, OK? pzdr. OK . Gotowe, tylko sedziow nie mam!:roll: Quote
Agappe Posted October 8, 2007 Posted October 8, 2007 ja najbardziej rudo białe!!!!(ta moja miłość do Żelki ;) ), najmniej podobają mi się pręguski:oops::oops: Quote
Savannah Posted October 8, 2007 Posted October 8, 2007 Aqappe sa gusta i gusciki :) Kazdy ma do nich prawo :) Ja pregusy zaczelam lubic od Gusia... tricolory dzieki Asiaczkowi i Felce... Quote
Agappe Posted October 8, 2007 Posted October 8, 2007 Savannah napisał(a):Aqappe sa gusta i gusciki :) Kazdy ma do nich prawo :) Ja pregusy zaczelam lubic od Gusia... tricolory dzieki Asiaczkowi i Felce... ale moge sie usprawiedliwić, moja akitka też jest "rudo"-biała i gdybym miała kupować drugą to też by była w tym kolorze. a akitki pręgowane najmniej do mnie przemawiają Quote
Savannah Posted October 8, 2007 Posted October 8, 2007 Asiaczku wejdz na Portretowe Zdjecia na SH... jest ciekawa dyskusja na temat moich fotek:evil_lol: Quote
Savannah Posted October 8, 2007 Posted October 8, 2007 Agappe napisał(a):ale moge sie usprawiedliwić, moja akitka też jest "rudo"-biała i gdybym miała kupować drugą to też by była w tym kolorze. a akitki pręgowane najmniej do mnie przemawiają Hihi... mi tez najmniej sie podobaja akity pregusy akurat...:lol: Quote
anetta Posted October 8, 2007 Posted October 8, 2007 Naprawdę uważasz, że taki czarno-biały jest śliczny???? Oczywiście :grins: Może dlatego że rzadko spotykane...Trikolory też bardzo mi się podobają. Quote
Matusz Posted October 8, 2007 Posted October 8, 2007 [quote name='anetta']Oczywiście :grins: Może dlatego że rzadko spotykane...Trikolory też bardzo mi się podobają. tak, czarno białe są bardzo ładne, podkreślają te kolory coś w sobie mają, wiem co mówię,bo znam osobiście dwa baski czarno białe:loveu: tak trikolory tak jak już mówiłem najbardziej mi się podobają;) Asiaczki życzymy dobrej nocki ;) Quote
Recommended Posts