Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 49.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Asiaczek

18152

• M&S

1809

• Alicja

1483

• taxelina

1475

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Asiaczek']Hejka!
Dzisiaj znowu mamy poniedziałek. Cieszycie się?

A to na wesoły początek dnia.

Policjant zatrzymuje samochód i pyta kierowcę:
- Znak pan widział?
- Tak, panie władzo.
Policjant z dumą: - to mój synek namalował!

[SIZE=2]I jak? weselej?
Pzdr.

dalej chce się spac:shake:

Posted

Witamy Asiaczki!
Wreszcie przybywasz, bo mnie tu juz normalnie prawie 'linczuja', nie pisze nic wiecej:roll::diabloti: o Twojej nieobecnosci...

Ja dzisiaj tylko 1.5 h zajec..., mamy całkiem całkiem plan, bo piatek zawsze mamy wolny...:loveu:

Posted

Agappe napisał(a):
dalej chce się spac:shake:

... to nie siedź na DGM do 2 w nocy, a będzie Ci się chciało wstawać o 5 rano tak jak mnie!:evil_lol:
Pzdr.

Savannah napisał(a):
Witamy Asiaczki!
Wreszcie przybywasz, bo mnie tu juz normalnie prawie 'linczuja', nie pisze nic wiecej:roll::diabloti: o Twojej nieobecnosci...

Ja dzisiaj tylko 1.5 h zajec..., mamy całkiem całkiem plan, bo piatek zawsze mamy wolny...:loveu:

O, musisz mi napisać Twój plan zajęć, żebym wiedziała kiedy mogę zadzwonić, OK?

sylrwia napisał(a):
Pomarzyc zawsze można:razz:

OJ, tak!
BTW - ja bardzo chętnie bym przysposobiła nowego baska, ale moje mieszkanie nie jest z gumy... niestety...
Pzdr.

Posted

[quote name='Agappe']dalej chce się spac:shake:
No to przebijam:

Urzędnik do interesanta: - Codziennie panu mówię, aby przyszedł pan jutro, a pan codziennie przychodzi dzisiaj...!

Choć troszku lepiej?

Pzdr.

Posted

[quote name='Asiaczek']Witaj Matusz!

BTW - jak widzę Twój wesoły bannerek, to od razu mi przechodzi zmęczenie i mam uśmiech na twarzy. Jak Ty to robisz?:lol:
pzdr.

mój??????:eviltong:

Posted

[quote name='Asiaczek']Tak, tak! Twój, tzn. Tobiaszka... Wesoła mina Tobiaszka, kwiatki i ta zieleń... Hm.... dlaczego ja na to tak reaguję, co?;)
Pzdr.

nie wiem czemu, może Tobiasz działa tak tylko na kobiety :diabloti::diabloti:
mi jakoś nie przechodzi zmęczenie...

w ogóle załapałem ostatnio doła...:shake::shake::shake:

Posted

Jesień, mój stareńki człowieku, jesień...

A ja takie "doły" to omijam z daleka, nie mam ani na to czasu ani siły, aby sie babrać z tym, że mi źle czy coś tam... Ale pracowałam nad tym.... hm.... około... lat...;):cool1:
Pzdr.

Posted

[quote name='Asiaczek']Jesień, mój stareńki człowieku, jesień...

A ja takie "doły" to omijam z daleka, nie mam ani na to czasu ani siły, aby sie babrać z tym, że mi źle czy coś tam... Ale pracowałam nad tym.... hm.... około... lat...;):cool1:
Pzdr.

ale to nawet nie przez jesień, tyle bardziej przez szkołę... no ale przecież klasa maturalna...:p

Posted

[quote name='matusz5']
ale to nawet nie przez jesień, tyle bardziej przez szkołę... no ale przecież klasa maturalna...:p

Matusz, każdy z nas to przeszedł, przechodzi lub będzie przechodził...Ale żeby zaraz dołki... Więcej optymizmu!

[quote name='Savannah']Ok ,wyslane na maila :)
Dzięki.
Pzdr.

Posted

[quote name='matusz5']

z racji tego, ze miałam to rok temu powiem tak:
Klasa maturalna to same pozytywy! Bo gdyby nie ta matura to bylo by sielankowo:diabloti: A i matura to nie jest taka straszna sprawa... trzeba sie nauczyc i tyle!!:evil_lol:

Posted

[quote name='Asiaczek']Matusz, każdy z nas to przeszedł, przechodzi lub będzie przechodził...Ale żeby zaraz dołki... Więcej optymizmu!

Pzdr.

wiem, i cieszę się, że to już przede mną :);) i za rok studia:diabloti:

[quote name='Savannah']z racji tego, ze miałam to rok temu powiem tak:
Klasa maturalna to same pozytywy! Bo gdyby nie ta matura to bylo by sielankowo:diabloti: A i matura to nie jest taka straszna sprawa... trzeba sie nauczyc i tyle!!:evil_lol:

noo same pozytywy:diabloti:
wiem, że taka nie straszna, ale nie chodziło mi tutaj o maturę, tylko o jeden taki "fajny" przedmiot, pięta achillesowa moja:shake: Matematyka(niby królową nauk:evil_lol::evil_lol:)

dobra koniec tematu o szkole :evil_lol:

Asiaczki dawać nowe fotki ;);)

o nie czuję jak rymuję nawet :laugh2_2::laugh2_2::laugh2_2:

Posted

[quote name='Poświata']Cześć Asiu, dostałaś moje PW ???
Tak i własnie się zastanawiam co by tu napisać... Tyle jest do przekazania...

[quote name='matusz5']
Asiaczki dawać nowe fotki ;);)

o nie czuję jak rymuję nawet :laugh2_2::laugh2_2::laugh2_2:

Tralalalala!!!

[quote name='Savannah']a matematyka sie ciagnie.... na studiach tez jest.. pod taka 'piekna' nazwa ekonomia....:diabloti:
... i socjologia... i inne takie...
To byla tez moja pięta achillesowa...:cool1: Ale fizyke i chemie naprawde lubiłam, tylko ta matematyka...:angryy:
Pzdr.

Posted

Savannah napisał(a):
a matematyka sie ciagnie.... na studiach tez jest.. pod taka 'piekna' nazwa ekonomia....:diabloti:

Lepsza jest matematyka dyskretna, albo topologia (nie należy mylić z naukami o topolach - drzewach):evil_lol:

Posted

noo ta matematyka....:angryy:

ale u mnie się nie będzie ciągnęła na studiach:diabloti: ostatni rok matematyki i bey bey

bo ja zamierzam iść na studia artystyczne, a tam matematyka nie potrzebna:eviltong:

Posted

[quote name='Asiaczek']Tak i własnie się zastanawiam co by tu napisać... Tyle jest do przekazania...

nie Tralalalala!!!

tylko Asiaczki dawać fotki

bo tu wszyscy spragnieni basków

i niedosyt pewien mamy

i nie znalazłem rymu dalej :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

Ja też po maturze mówiłam nigdy więcej matematyki (choć to jeden z moich ulubionych przedmiotów :loveu:), a poszłam na studia, I semestr i co? "Matematyka" - macierze, funkcje, nie funkcje:lol::loveu:

Jak się nie ma co się lubi, to się lubi co się ma! :loveu::lol:

Asiu gdzie fotki?:x :D

Posted

[quote name='sylrwia']Lepsza jest matematyka dyskretna, albo topologia (nie należy myliś z naukami o topolach - drzewach):evil_lol:
Rrrrrrany! A skąd Ty znasz takie słowa, co?

[quote name='matusz5']
nie Tralalalala!!!

tylko Asiaczki dawać fotki

bo tu wszyscy spragnieni basków

i niedosyt pewien mamy

i nie znalazłem rymu dalej :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Asiaczki dawac fotki basków
nie żadnych innych srasków.
Tylko te najpiękniejsze
i dla nas najcenniejsze...

Ot, takie "wypocinki"...

No, dobra. Znikam i przygotuje fotki.:lol: