panienkabubu Posted October 8, 2007 Posted October 8, 2007 [quote name='Asiaczek'][SIZE=2]I jak? weselej? Pzdr. hihihihi :lol: jasne, że tak! Dzień dobry :multi: Quote
Agappe Posted October 8, 2007 Posted October 8, 2007 [quote name='Asiaczek']Hejka! Dzisiaj znowu mamy poniedziałek. Cieszycie się? A to na wesoły początek dnia. Policjant zatrzymuje samochód i pyta kierowcę: - Znak pan widział? - Tak, panie władzo. Policjant z dumą: - to mój synek namalował! [SIZE=2]I jak? weselej? Pzdr. dalej chce się spac:shake: Quote
Savannah Posted October 8, 2007 Posted October 8, 2007 Witamy Asiaczki! Wreszcie przybywasz, bo mnie tu juz normalnie prawie 'linczuja', nie pisze nic wiecej:roll::diabloti: o Twojej nieobecnosci... Ja dzisiaj tylko 1.5 h zajec..., mamy całkiem całkiem plan, bo piatek zawsze mamy wolny...:loveu: Quote
sylrwia Posted October 8, 2007 Posted October 8, 2007 Asiaczek napisał(a):Sylrwia - a skąd to Ci przyszło do głowy?!?!?!:crazyeye: Pomarzyc zawsze można:razz: Quote
Asiaczek Posted October 8, 2007 Author Posted October 8, 2007 Agappe napisał(a):dalej chce się spac:shake: ... to nie siedź na DGM do 2 w nocy, a będzie Ci się chciało wstawać o 5 rano tak jak mnie!:evil_lol: Pzdr. Savannah napisał(a):Witamy Asiaczki! Wreszcie przybywasz, bo mnie tu juz normalnie prawie 'linczuja', nie pisze nic wiecej:roll::diabloti: o Twojej nieobecnosci... Ja dzisiaj tylko 1.5 h zajec..., mamy całkiem całkiem plan, bo piatek zawsze mamy wolny...:loveu: O, musisz mi napisać Twój plan zajęć, żebym wiedziała kiedy mogę zadzwonić, OK? sylrwia napisał(a):Pomarzyc zawsze można:razz: OJ, tak! BTW - ja bardzo chętnie bym przysposobiła nowego baska, ale moje mieszkanie nie jest z gumy... niestety... Pzdr. Quote
Asiaczek Posted October 8, 2007 Author Posted October 8, 2007 [quote name='Agappe']dalej chce się spac:shake: No to przebijam: Urzędnik do interesanta: - Codziennie panu mówię, aby przyszedł pan jutro, a pan codziennie przychodzi dzisiaj...! Choć troszku lepiej? Pzdr. Quote
Asiaczek Posted October 8, 2007 Author Posted October 8, 2007 Witaj Matusz! BTW - jak widzę Twój wesoły bannerek, to od razu mi przechodzi zmęczenie i mam uśmiech na twarzy. Jak Ty to robisz?:lol: pzdr. Quote
Matusz Posted October 8, 2007 Posted October 8, 2007 [quote name='Asiaczek']Witaj Matusz! BTW - jak widzę Twój wesoły bannerek, to od razu mi przechodzi zmęczenie i mam uśmiech na twarzy. Jak Ty to robisz?:lol: pzdr. mój??????:eviltong: Quote
Asiaczek Posted October 8, 2007 Author Posted October 8, 2007 Tak, tak! Twój, tzn. Tobiaszka... Wesoła mina Tobiaszka, kwiatki i ta zieleń... Hm.... dlaczego ja na to tak reaguję, co?;) Pzdr. Quote
Matusz Posted October 8, 2007 Posted October 8, 2007 [quote name='Asiaczek']Tak, tak! Twój, tzn. Tobiaszka... Wesoła mina Tobiaszka, kwiatki i ta zieleń... Hm.... dlaczego ja na to tak reaguję, co?;) Pzdr. nie wiem czemu, może Tobiasz działa tak tylko na kobiety :diabloti::diabloti: mi jakoś nie przechodzi zmęczenie... w ogóle załapałem ostatnio doła...:shake::shake::shake: Quote
Asiaczek Posted October 8, 2007 Author Posted October 8, 2007 Jesień, mój stareńki człowieku, jesień... A ja takie "doły" to omijam z daleka, nie mam ani na to czasu ani siły, aby sie babrać z tym, że mi źle czy coś tam... Ale pracowałam nad tym.... hm.... około... lat...;):cool1: Pzdr. Quote
Matusz Posted October 8, 2007 Posted October 8, 2007 [quote name='Asiaczek']Jesień, mój stareńki człowieku, jesień... A ja takie "doły" to omijam z daleka, nie mam ani na to czasu ani siły, aby sie babrać z tym, że mi źle czy coś tam... Ale pracowałam nad tym.... hm.... około... lat...;):cool1: Pzdr. ale to nawet nie przez jesień, tyle bardziej przez szkołę... no ale przecież klasa maturalna...:p Quote
Savannah Posted October 8, 2007 Posted October 8, 2007 Asiaczek napisał(a): O, musisz mi napisać Twój plan zajęć, żebym wiedziała kiedy mogę zadzwonić, OK? Ok ,wyslane na maila :) Quote
Asiaczek Posted October 8, 2007 Author Posted October 8, 2007 [quote name='matusz5'] ale to nawet nie przez jesień, tyle bardziej przez szkołę... no ale przecież klasa maturalna...:p Matusz, każdy z nas to przeszedł, przechodzi lub będzie przechodził...Ale żeby zaraz dołki... Więcej optymizmu! [quote name='Savannah']Ok ,wyslane na maila :) Dzięki. Pzdr. Quote
Savannah Posted October 8, 2007 Posted October 8, 2007 [quote name='matusz5'] ale to nawet nie przez jesień, tyle bardziej przez szkołę... no ale przecież klasa maturalna...:p z racji tego, ze miałam to rok temu powiem tak: Klasa maturalna to same pozytywy! Bo gdyby nie ta matura to bylo by sielankowo:diabloti: A i matura to nie jest taka straszna sprawa... trzeba sie nauczyc i tyle!!:evil_lol: Quote
Matusz Posted October 8, 2007 Posted October 8, 2007 [quote name='Asiaczek']Matusz, każdy z nas to przeszedł, przechodzi lub będzie przechodził...Ale żeby zaraz dołki... Więcej optymizmu! Pzdr. wiem, i cieszę się, że to już przede mną :);) i za rok studia:diabloti: [quote name='Savannah']z racji tego, ze miałam to rok temu powiem tak: Klasa maturalna to same pozytywy! Bo gdyby nie ta matura to bylo by sielankowo:diabloti: A i matura to nie jest taka straszna sprawa... trzeba sie nauczyc i tyle!!:evil_lol: noo same pozytywy:diabloti: wiem, że taka nie straszna, ale nie chodziło mi tutaj o maturę, tylko o jeden taki "fajny" przedmiot, pięta achillesowa moja:shake: Matematyka(niby królową nauk:evil_lol::evil_lol:) dobra koniec tematu o szkole :evil_lol: Asiaczki dawać nowe fotki ;);) o nie czuję jak rymuję nawet :laugh2_2::laugh2_2::laugh2_2: Quote
Savannah Posted October 8, 2007 Posted October 8, 2007 a matematyka sie ciagnie.... na studiach tez jest.. pod taka 'piekna' nazwa ekonomia....:diabloti: Quote
Asiaczek Posted October 8, 2007 Author Posted October 8, 2007 [quote name='Poświata']Cześć Asiu, dostałaś moje PW ??? Tak i własnie się zastanawiam co by tu napisać... Tyle jest do przekazania... [quote name='matusz5'] Asiaczki dawać nowe fotki ;);) o nie czuję jak rymuję nawet :laugh2_2::laugh2_2::laugh2_2: Tralalalala!!! [quote name='Savannah']a matematyka sie ciagnie.... na studiach tez jest.. pod taka 'piekna' nazwa ekonomia....:diabloti: ... i socjologia... i inne takie... To byla tez moja pięta achillesowa...:cool1: Ale fizyke i chemie naprawde lubiłam, tylko ta matematyka...:angryy: Pzdr. Quote
sylrwia Posted October 8, 2007 Posted October 8, 2007 Savannah napisał(a):a matematyka sie ciagnie.... na studiach tez jest.. pod taka 'piekna' nazwa ekonomia....:diabloti: Lepsza jest matematyka dyskretna, albo topologia (nie należy mylić z naukami o topolach - drzewach):evil_lol: Quote
Matusz Posted October 8, 2007 Posted October 8, 2007 noo ta matematyka....:angryy: ale u mnie się nie będzie ciągnęła na studiach:diabloti: ostatni rok matematyki i bey bey bo ja zamierzam iść na studia artystyczne, a tam matematyka nie potrzebna:eviltong: Quote
Matusz Posted October 8, 2007 Posted October 8, 2007 [quote name='Asiaczek']Tak i własnie się zastanawiam co by tu napisać... Tyle jest do przekazania... nie Tralalalala!!! tylko Asiaczki dawać fotki bo tu wszyscy spragnieni basków i niedosyt pewien mamy i nie znalazłem rymu dalej :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
panienkabubu Posted October 8, 2007 Posted October 8, 2007 Ja też po maturze mówiłam nigdy więcej matematyki (choć to jeden z moich ulubionych przedmiotów :loveu:), a poszłam na studia, I semestr i co? "Matematyka" - macierze, funkcje, nie funkcje:lol::loveu: Jak się nie ma co się lubi, to się lubi co się ma! :loveu::lol: Asiu gdzie fotki?:x :D Quote
Asiaczek Posted October 8, 2007 Author Posted October 8, 2007 [quote name='sylrwia']Lepsza jest matematyka dyskretna, albo topologia (nie należy myliś z naukami o topolach - drzewach):evil_lol: Rrrrrrany! A skąd Ty znasz takie słowa, co? [quote name='matusz5'] nie Tralalalala!!! tylko Asiaczki dawać fotki bo tu wszyscy spragnieni basków i niedosyt pewien mamy i nie znalazłem rymu dalej :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Asiaczki dawac fotki basków nie żadnych innych srasków. Tylko te najpiękniejsze i dla nas najcenniejsze... Ot, takie "wypocinki"... No, dobra. Znikam i przygotuje fotki.:lol: Pzdr. Quote
Recommended Posts