panienkabubu Posted October 5, 2007 Posted October 5, 2007 Cześć Asiaczki :grins: Co u Was? :grins: Quote
Cosmo Posted October 5, 2007 Posted October 5, 2007 asiaczki pewnie imprezuja, w koncu dzis zaczal sie weekend, trzeba oblac wszystkie zwyciestwa :knajpa: Quote
Matusz Posted October 5, 2007 Posted October 5, 2007 Asiaczki gdzie się podziewacie ??:smhair2: co tam u Was słychać?? Quote
Agappe Posted October 6, 2007 Posted October 6, 2007 Asiaaaa bedziesz jutro przy komputerze jakoś ok 11?? (tzn czy będę mogła Ci przekazać akitowe wieści do umieszczenia na dogo/???? Quote
Savannah Posted October 6, 2007 Posted October 6, 2007 CIERPLIWOSCI !!! Asiaczki zyja, i maja sie wybitnie doskonale !!!:p A na dogo pojawia sie albo dzis albo jutro. :) Quote
Savannah Posted October 6, 2007 Posted October 6, 2007 justys95 napisał(a):A gdzie są? :lol: Nie wazne gdzie, wazne ze SA!:evil_lol: Quote
sylrwia Posted October 6, 2007 Posted October 6, 2007 I pojawi się Asiczek moze z nowym baskiem??:razz: Quote
Agappe Posted October 6, 2007 Posted October 6, 2007 Savannah napisał(a):Nie wazne gdzie, wazne ze SA!:evil_lol: ale żeś tajemnica:roll::roll: Quote
Bewarka Posted October 6, 2007 Posted October 6, 2007 Savannah napisał(a):Nie wazne gdzie, wazne ze SA!:evil_lol: Dużo mi to mówi :D Asiaczki się poukrywały :diabloti: Quote
Agappe Posted October 7, 2007 Posted October 7, 2007 Asiaaa ja już znam sposób na sukces (na grupie) musze jeździć tam gdzie Ciebie nie ma :evil_lol::evil_lol::evil_lol: <dziekuję za gratki> Quote
Agappe Posted October 7, 2007 Posted October 7, 2007 a na wystawie taka oto sytuacje miałam biegne za dwoma baskami i pytam: ja: "przepraszam czy moge zrobić zdjęcia baskom?" facet: "nie, to nie są baski" ja(mocno zmieszana): "yy ee no basenji" facet: "jesli basenji to może pani zrobić" :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Matusz Posted October 7, 2007 Posted October 7, 2007 a ja widziałem Asiaczków na innym wątku, do siebie to nie zajrzą :diabloti::diabloti: Quote
Asiaczek Posted October 7, 2007 Author Posted October 7, 2007 [quote name='sylrwia']I pojawi się Asiczek moze z nowym baskiem??:razz: Sylrwia - a skąd to Ci przyszło do głowy?!?!?!:crazyeye: [quote name='Agappe']Asiaaa ja już znam sposób na sukces (na grupie) musze jeździć tam gdzie Ciebie nie ma :evil_lol::evil_lol::evil_lol: <dziekuję za gratki> Hahaha! Dobre!!!:evil_lol: [quote name='Agappe']a na wystawie taka oto sytuacje miałam biegne za dwoma baskami i pytam: ja: "przepraszam czy moge zrobić zdjęcia baskom?" facet: "nie, to nie są baski" ja(mocno zmieszana): "yy ee no basenji" facet: "jesli basenji to może pani zrobić" :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Chyba nawet wiem, kto to był... chudy, szpakowaty, tak? I mial jakies czarno-białe i rudo-białe? Nie dziwota, że takie zachowanie mialo miejsce... pzdr. [quote name='matusz5']a ja widziałem Asiaczków na innym wątku, do siebie to nie zajrzą :diabloti::diabloti: Zajrzą, zajrzą... Właśnie to czynią...:lol: Witajcie Wszyscy!!! Juz jestem i siem meldujem... pzdr. Quote
dzasta Posted October 7, 2007 Posted October 7, 2007 Witaj Asiaczku :multi: Ja po operacyjkowow sie kłaniam nie BASKOM ale BASENJI żeby nie było :lol: A może jakies nowe foteczki masz albo jakieś takie z zanadrza :P Quote
Asiaczek Posted October 7, 2007 Author Posted October 7, 2007 U mnie w FB możesz pisać, mówić i myśleć "baski". Ja nie mam przerostów... pzdr. Quote
Agappe Posted October 7, 2007 Posted October 7, 2007 Asiaczek napisał(a): Chyba nawet wiem, kto to był... chudy, szpakowaty, tak? I mial jakies czarno-białe i rudo-białe? Nie dziwota, że takie zachowanie mialo miejsce... pzdr. na pana nie patrzyłam, ale owszem miał czarno białe i rudo białe i chyba oba chłopczyki:roll::roll: Quote
Asiaczek Posted October 7, 2007 Author Posted October 7, 2007 Wszystko się zgadza. Nawet te 2 chlopczyki...:lol: pzdr. Quote
dzasta Posted October 7, 2007 Posted October 7, 2007 Wiem wiem Asiaczku to był mały żarcik :lol: Bo ja też kiedyś się zdziwiłam jak jedna Pani bedac notabene ze staffikiem bez papierów cytowała Panu pytającemu się co to za rasa ze to Staffordshire Bullterrier a nie żadem staffik ;) Tak to juz bywa z tym przerostem :lol: A ja mam małe pytanko jak tam Twoje kotecki bo dawno ich fotasków nie było :evil_lol: Quote
Asiaczek Posted October 7, 2007 Author Posted October 7, 2007 Ojojoj... dotknęłaś mało wygodnego tematu.....:oops: Mam bardzo dużo fotek basków z wystaw i spacerków... za to kici-mici - nie mam wcale... A aparat w domu...:oops::oops: Głupio, nie? pzdr. Quote
dzasta Posted October 7, 2007 Posted October 7, 2007 No tak masz racje temat niewygodny ale istnieje i jakoś trzeba mu stawić czoła ;) E tam ja też mam kote a zdjęc jakoś tej diablicy wcielonej nie robie :evil_lol: No to czekam na baski fotaski :evil_lol: Quote
Asiaczek Posted October 7, 2007 Author Posted October 7, 2007 Myslę, że jutro fotki powinny byc. Dzisiaj juz nie. Pzdr. Quote
panienkabubu Posted October 7, 2007 Posted October 7, 2007 :wink: witajcie Asiaczki!! Znowu na Dogomanii :loveu: Quote
Asiaczek Posted October 7, 2007 Author Posted October 7, 2007 Ja też się cieszę, że znowu weszłam na "stare, dobre tory" dogomaniackie...:multi: Pzdr. Quote
Asiaczek Posted October 8, 2007 Author Posted October 8, 2007 Hejka! Dzisiaj znowu mamy poniedziałek. Cieszycie się? A to na wesoły początek dnia. Policjant zatrzymuje samochód i pyta kierowcę: - Znak pan widział? - Tak, panie władzo. Policjant z dumą: - to mój synek namalował! [SIZE=2]I jak? weselej? Pzdr. Quote
Recommended Posts