Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 49.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Asiaczek

18152

• M&S

1809

• Alicja

1483

• taxelina

1475

Top Posters In This Topic

Posted

A my sie pewnie minelysmy, bo ja bylam od godz 13:00 do 15:00 - wlasciwie wszystko przez zerwany pasek klinowy - dlugia historia, znalazlam ring 15, ale byl juz pusty :roll: oblazlam trzy wydzielone czesci w poszukiwaniu ciebie Asiaczku, szukalam Waszych czerwonych koszulek, widzialam tylko jednego baseczka, takiego pregowanego - malutkie one sa :p nie sadzilam, ze takie drobniutkie. Ale ciebie juz nie dojrzalam :( :shake:

Byly husky, malamuty, tybetanczyki, dogi niemieckie, nawet dwa australijskie psy pasterskie, szaraczki takie i wiele innych shih tzu, chihuahua, pudle ;), a w sektorze gonczych, slodki gordon zrobil sobie z mojej lewej nogi murek i mnie obsikal :cool3::lol: dobrze, ze mialam nawilzane husteczki, bo bym niezle smierdziala :cool1: - jeszcze czegos takiego nie przezylam, hodowcy stwierdzili, ze ich pies w tym dniu oszalal :eviltong::razz:, obejrzalam oceny dogow niemieckich, jestem pod wielkim wrazeniem takich wystaw :) tym bardziej, ze pogoda dopisala :) zaluje, ze Was nie poznalam. Mam nadzieje sie spotkac w kielcach :) Pozdrawiam cieplo i gratuluje sukcesow :)

aa i bilet kosztowal 8zl :)

wrzuce pare fotek, ale imageshack nie dziala :razz:

Posted

Cosmo napisał(a):
A my sie pewnie minelysmy, bo ja bylam od godz 13:00 do 15:00 - wlasciwie wszystko przez zerwany pasek klinowy - dlugia historia, znalazlam ring 15, ale byl juz pusty :roll: oblazlam trzy wydzielone czesci w poszukiwaniu ciebie Asiaczku, szukalam Waszych czerwonych koszulek, widzialam tylko jednego baseczka, takiego pregowanego - malutkie one sa :p nie sadzilam, ze takie drobniutkie. Ale ciebie juz nie dojrzalam :( :shake:

Nie dziwie sie, ze nie widzialas czerwonych koszulek, bo czerwone koszulki sa tylko na Klubowa wystawe i konkurencje hodowlane. Normalnie to Asiaczek w tym nie chodzi.
o godz. 15 Asiaczki byly pewnie nie daleko ringu 15, przy ringu honorowym!:evil_lol:
Ja sie ciesze, ze Buszka skonczyla dzisiaj w moich rekach Ch.Pl:loveu:

Posted

Savannah napisał(a):
Hihi :) to pewnie w ferworze wygranej! WYBACZYMY:lol:
A wiesz jak poszlo Asiaczkowi na BOG, pisala Ci cos?:loveu:

Asia pisała mi jakies 40min temu, więc jest już raczej po finałach i skoro nic nie napisała na temat BOG to chyba niestety baskom tym razem się nie udało:shake:

Posted

Savannah napisał(a):
Nie dziwie sie, ze nie widzialas czerwonych koszulek, bo czerwone koszulki sa tylko na Klubowa wystawe i konkurencje hodowlane. Normalnie to Asiaczek w tym nie chodzi.
o godz. 15 Asiaczki byly pewnie nie daleko ringu 15, przy ringu honorowym!:evil_lol:
Ja sie ciesze, ze Buszka skonczyla dzisiaj w moich rekach Ch.Pl:loveu:

aaaaaaa

gratuluje :p:multi:

Posted

Agappe napisał(a):
no to Asiaczkowe wieści z Wrocławia

JAZZY BOY Asiaczek - oc.doskonała, lokata I, CWC, CACIB, Zw.Rasy

JELLY JOSHREEN Asiaczek - oc.doskonała, lokata I, CWC, CACIB

I'M EVERYBODY'S DARLING Asiaczek - oc.doskonała, lokata I, CWC, res.CACIB
i tym samym skończyła championat!!!

GRATULUJEE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:multi::multi::multi::multi::multi::multi:

Gratulacjee!!:multi:

Posted

Kochani, wróciliśmy ok. 23.30. Generalnie zadowoleni, chociaz - jak zawsze - pewien niedosyt pozostał... Ale przed nami nowe wystawy, nowe wyzwania i... nowe nadzieje.....

Cieszę się, że:
- mogliśmy pomóc 2 psiakom ze schronisk: Atenka (doberman) znalazła nowy domek we Wrocławiu, a Charli (cockerspaniel) znalazł nowy domek w Warszawie... Psiaki takie miłe, spokojne - życzę im dużo dobrego w nowym miejscu zamieszkania!
- mogłam opłacić wystawę w Nitrze bezpośrednie o Przewodniczącego tego Związku/Oddziału,
- kupić porządną ringówkę dla Artura i Kiki (wypatrzoną przez Savannah)
- kupić śliczną zawieszkę na numerki startowe z basenji (wypatrzoną przez Savannah),
- przywitać się i troszke poplotkować z jenis, Elitesse, Donya, Savannah, Agasia, Tanana, NigdyNigdy (oj, jaka ta chwilka byla króciutka...), Christoph, Sylrwia z bratem i jego Sympatią, Fidekangela, zpr, Nugatowa, Panienkabubu.....

Dziekuję za kciuki:
Anecioreczek
Pinczerek-Jacky
Matusz5
Matinka
- czekałam na Ciebie....
Helga psiaki
Agaciaaa
Samturia
justys95
- a mysmy w drodze powrotnej "zaliczyli" baaaaardzo niezdrowie jedzonko w McDonaldzie...:oops:
Cosmo - oj, coś nam nie po drodze..., ale w Kielcach, myślę, że będzie łatwiej się wypatrzyć...
Agasia - dziękuję za piękne zaprezentowanie Wahzirka w MP - przejście do finałów i zajęcie 3 miejsca w grupie starszej! BRAWO!!!
Oraz naprawdę cieplutkie podziękowania za opanowanie Rudych Jotek i pokazanie ich w konkurencji Para Hodowlana - pierwsza szóstka!!!
Savannah - dziękuję za pomoc na ringu, za piękne wystawienie Buszki i skończenie razem z nią Championatu Polski!!! Buszka z wystawy na wystawę coraz piękniej prezentuje się na ringu...
Agappe - dzięki za "obsługę" informacyjną wystawy. Czy ja już pisałam, że jesteś niezastąpiona w tych sprawach?:lol:
Basenjifiona - dziękuję za współpracę...;)
Pzdr.

Posted

Dzisiaj idę pierwszy dzień po dłuuuuugim urlopie do pracy... Oj, jak mi się nie chce...:placz:

Tak więc na forum zamelduję się dopiero dzisiaj ok. 18.00-19.00. :cool3:
Miłego dnia!
Pzdr.

Posted

I tu sie tez przyłączam do GRATULACJI !!!
Ja też musiałam dziś iść do pracy :placz::placz::placz::placz: po baardzo długim urlopie. Widzisz sama nie jesteś ;)

Posted

Asiaczku czy moge liczyc na jakas plytke ze zdjeciami mojej laciatej dziewczynki? Miala porobione sporo zdjec Twoim boskim aparacikiem :)

4 miejsca w grupie starszej! BRAWO!!!

3 nie 4 - nienawidze stac za pudlem :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

- przywitać się i troszke poplotkować z jenis, Elitesse, Donya, Savannah, Agasia, Tanana, NigdyNigdy (oj, jaka ta chwilka byla króciutka...), Christoph, Sylrwia z bratem i jego Sympatią, Fidekangela, zpr, NUGATOWA.....
:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

Nugatowa napisał(a):
- przywitać się i troszke poplotkować z jenis, Elitesse, Donya, Savannah, Agasia, Tanana, NigdyNigdy (oj, jaka ta chwilka byla króciutka...), Christoph, Sylrwia z bratem i jego Sympatią, Fidekangela, zpr, NUGATOWA.....
:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

... panienkabubu:p

Posted

donya napisał(a):
I tu sie tez przyłączam do GRATULACJI !!!
Ja też musiałam dziś iść do pracy :placz::placz::placz::placz: po baardzo długim urlopie. Widzisz sama nie jesteś ;)

a ja musze iść jutro na uczelnie :placz::placz::placz::placz::placz: i też mi z tym źle :shake::shake:

Asiu cała przyjemność po mojej stronie:oops::lol: za tydzień niestety na obsługe informacyjną sie nie piszę, spotkamy się w Legionowie??

Posted

[quote name='Anecioreczek']Asiaczku a bedziecie w Zabrzu?:roll:

licze na odpowiedź pozytywną:eviltong:[/quote]
Ja nie Asiaczek, ale odpowiem bo wiem:eviltong:
Z tego co mi Asiaczek mowiła dzisiaj to ma przerwe w wystawach i na pewno zadnych wystaw w pazdzierniku:lol: Przerwa sie jakas nalezy po tym maratonie!
[COLOR=Purple][B] 6 tygodni i 6 BOB Asiaczkow![/B][/COLOR]