Agappe Posted September 30, 2007 Posted September 30, 2007 Savannah napisał(a):I'M EVERYBODY'S DARLING Asiaczek - CWC i takze res.CACIB:loveu::loveu::loveu::loveu: o tym Asia zapomniała mi napisać:mad::mad: Quote
tusia. Posted September 30, 2007 Posted September 30, 2007 Gratuluję! P Pech że Was nie widziałam :( Quote
Cosmo Posted September 30, 2007 Posted September 30, 2007 A my sie pewnie minelysmy, bo ja bylam od godz 13:00 do 15:00 - wlasciwie wszystko przez zerwany pasek klinowy - dlugia historia, znalazlam ring 15, ale byl juz pusty :roll: oblazlam trzy wydzielone czesci w poszukiwaniu ciebie Asiaczku, szukalam Waszych czerwonych koszulek, widzialam tylko jednego baseczka, takiego pregowanego - malutkie one sa :p nie sadzilam, ze takie drobniutkie. Ale ciebie juz nie dojrzalam :( :shake: Byly husky, malamuty, tybetanczyki, dogi niemieckie, nawet dwa australijskie psy pasterskie, szaraczki takie i wiele innych shih tzu, chihuahua, pudle ;), a w sektorze gonczych, slodki gordon zrobil sobie z mojej lewej nogi murek i mnie obsikal :cool3::lol: dobrze, ze mialam nawilzane husteczki, bo bym niezle smierdziala :cool1: - jeszcze czegos takiego nie przezylam, hodowcy stwierdzili, ze ich pies w tym dniu oszalal :eviltong::razz:, obejrzalam oceny dogow niemieckich, jestem pod wielkim wrazeniem takich wystaw :) tym bardziej, ze pogoda dopisala :) zaluje, ze Was nie poznalam. Mam nadzieje sie spotkac w kielcach :) Pozdrawiam cieplo i gratuluje sukcesow :) aa i bilet kosztowal 8zl :) wrzuce pare fotek, ale imageshack nie dziala :razz: Quote
Matusz Posted September 30, 2007 Posted September 30, 2007 Gratulacje dla Ciebie Asiaczku i dla Basków !! :loveu::loveu: :klacz::klacz::klacz::klacz: Quote
Savannah Posted September 30, 2007 Posted September 30, 2007 Agappe napisał(a):o tym Asia zapomniała mi napisać:mad::mad: Hihi :) to pewnie w ferworze wygranej! WYBACZYMY:lol: A wiesz jak poszlo Asiaczkowi na BOG, pisala Ci cos?:loveu: Quote
Savannah Posted September 30, 2007 Posted September 30, 2007 Cosmo napisał(a):A my sie pewnie minelysmy, bo ja bylam od godz 13:00 do 15:00 - wlasciwie wszystko przez zerwany pasek klinowy - dlugia historia, znalazlam ring 15, ale byl juz pusty :roll: oblazlam trzy wydzielone czesci w poszukiwaniu ciebie Asiaczku, szukalam Waszych czerwonych koszulek, widzialam tylko jednego baseczka, takiego pregowanego - malutkie one sa :p nie sadzilam, ze takie drobniutkie. Ale ciebie juz nie dojrzalam :( :shake: Nie dziwie sie, ze nie widzialas czerwonych koszulek, bo czerwone koszulki sa tylko na Klubowa wystawe i konkurencje hodowlane. Normalnie to Asiaczek w tym nie chodzi. o godz. 15 Asiaczki byly pewnie nie daleko ringu 15, przy ringu honorowym!:evil_lol: Ja sie ciesze, ze Buszka skonczyla dzisiaj w moich rekach Ch.Pl:loveu: Quote
Agappe Posted September 30, 2007 Posted September 30, 2007 Savannah napisał(a):Hihi :) to pewnie w ferworze wygranej! WYBACZYMY:lol: A wiesz jak poszlo Asiaczkowi na BOG, pisala Ci cos?:loveu: Asia pisała mi jakies 40min temu, więc jest już raczej po finałach i skoro nic nie napisała na temat BOG to chyba niestety baskom tym razem się nie udało:shake: Quote
Cosmo Posted September 30, 2007 Posted September 30, 2007 Savannah napisał(a):Nie dziwie sie, ze nie widzialas czerwonych koszulek, bo czerwone koszulki sa tylko na Klubowa wystawe i konkurencje hodowlane. Normalnie to Asiaczek w tym nie chodzi. o godz. 15 Asiaczki byly pewnie nie daleko ringu 15, przy ringu honorowym!:evil_lol: Ja sie ciesze, ze Buszka skonczyla dzisiaj w moich rekach Ch.Pl:loveu: aaaaaaa gratuluje :p:multi: Quote
Kincia Posted September 30, 2007 Posted September 30, 2007 Gratulacje dla Baskow :multi::multi::multi: Quote
Anecioreczek Posted September 30, 2007 Posted September 30, 2007 Agappe napisał(a):no to Asiaczkowe wieści z Wrocławia JAZZY BOY Asiaczek - oc.doskonała, lokata I, CWC, CACIB, Zw.Rasy JELLY JOSHREEN Asiaczek - oc.doskonała, lokata I, CWC, CACIB I'M EVERYBODY'S DARLING Asiaczek - oc.doskonała, lokata I, CWC, res.CACIB i tym samym skończyła championat!!! GRATULUJEE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:multi::multi::multi::multi::multi::multi: Gratulacjee!!:multi: Quote
agaciaaa Posted September 30, 2007 Posted September 30, 2007 GRATULACJE!!!! Brawo Asiaczki :multi: Quote
Asiaczek Posted September 30, 2007 Author Posted September 30, 2007 Agappe napisał(a):o tym Asia zapomniała mi napisać:mad::mad: No, zapomniałam, zapomniałam...:oops: pzdr. Quote
Asiaczek Posted September 30, 2007 Author Posted September 30, 2007 Kochani, wróciliśmy ok. 23.30. Generalnie zadowoleni, chociaz - jak zawsze - pewien niedosyt pozostał... Ale przed nami nowe wystawy, nowe wyzwania i... nowe nadzieje..... Cieszę się, że: - mogliśmy pomóc 2 psiakom ze schronisk: Atenka (doberman) znalazła nowy domek we Wrocławiu, a Charli (cockerspaniel) znalazł nowy domek w Warszawie... Psiaki takie miłe, spokojne - życzę im dużo dobrego w nowym miejscu zamieszkania! - mogłam opłacić wystawę w Nitrze bezpośrednie o Przewodniczącego tego Związku/Oddziału, - kupić porządną ringówkę dla Artura i Kiki (wypatrzoną przez Savannah) - kupić śliczną zawieszkę na numerki startowe z basenji (wypatrzoną przez Savannah), - przywitać się i troszke poplotkować z jenis, Elitesse, Donya, Savannah, Agasia, Tanana, NigdyNigdy (oj, jaka ta chwilka byla króciutka...), Christoph, Sylrwia z bratem i jego Sympatią, Fidekangela, zpr, Nugatowa, Panienkabubu..... Dziekuję za kciuki: Anecioreczek Pinczerek-Jacky Matusz5 Matinka - czekałam na Ciebie.... Helga psiaki Agaciaaa Samturia justys95 - a mysmy w drodze powrotnej "zaliczyli" baaaaardzo niezdrowie jedzonko w McDonaldzie...:oops: Cosmo - oj, coś nam nie po drodze..., ale w Kielcach, myślę, że będzie łatwiej się wypatrzyć... Agasia - dziękuję za piękne zaprezentowanie Wahzirka w MP - przejście do finałów i zajęcie 3 miejsca w grupie starszej! BRAWO!!! Oraz naprawdę cieplutkie podziękowania za opanowanie Rudych Jotek i pokazanie ich w konkurencji Para Hodowlana - pierwsza szóstka!!! Savannah - dziękuję za pomoc na ringu, za piękne wystawienie Buszki i skończenie razem z nią Championatu Polski!!! Buszka z wystawy na wystawę coraz piękniej prezentuje się na ringu... Agappe - dzięki za "obsługę" informacyjną wystawy. Czy ja już pisałam, że jesteś niezastąpiona w tych sprawach?:lol: Basenjifiona - dziękuję za współpracę...;) Pzdr. Quote
Asiaczek Posted October 1, 2007 Author Posted October 1, 2007 Dzisiaj idę pierwszy dzień po dłuuuuugim urlopie do pracy... Oj, jak mi się nie chce...:placz: Tak więc na forum zamelduję się dopiero dzisiaj ok. 18.00-19.00. :cool3: Miłego dnia! Pzdr. Quote
donya Posted October 1, 2007 Posted October 1, 2007 I tu sie tez przyłączam do GRATULACJI !!! Ja też musiałam dziś iść do pracy :placz::placz::placz::placz: po baardzo długim urlopie. Widzisz sama nie jesteś ;) Quote
agaciaaa Posted October 1, 2007 Posted October 1, 2007 A ja jutro do szkoły po 3 miesiącach lenistwa :cool3: Czekam na fotki, jak będziesz miała wolną chwilkę ;) Quote
Czoko Posted October 1, 2007 Posted October 1, 2007 Najserdeczniej gratuluję! Kto zakończył Championat - domowe imię? Quote
Agasia Posted October 1, 2007 Posted October 1, 2007 Asiaczku czy moge liczyc na jakas plytke ze zdjeciami mojej laciatej dziewczynki? Miala porobione sporo zdjec Twoim boskim aparacikiem :) 4 miejsca w grupie starszej! BRAWO!!! 3 nie 4 - nienawidze stac za pudlem :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Nugatowa Posted October 1, 2007 Posted October 1, 2007 - przywitać się i troszke poplotkować z jenis, Elitesse, Donya, Savannah, Agasia, Tanana, NigdyNigdy (oj, jaka ta chwilka byla króciutka...), Christoph, Sylrwia z bratem i jego Sympatią, Fidekangela, zpr, NUGATOWA..... :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
panienkabubu Posted October 1, 2007 Posted October 1, 2007 Nugatowa napisał(a):- przywitać się i troszke poplotkować z jenis, Elitesse, Donya, Savannah, Agasia, Tanana, NigdyNigdy (oj, jaka ta chwilka byla króciutka...), Christoph, Sylrwia z bratem i jego Sympatią, Fidekangela, zpr, NUGATOWA..... :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: ... panienkabubu:p Quote
Savannah Posted October 1, 2007 Posted October 1, 2007 Czoko napisał(a):Najserdeczniej gratuluję! Kto zakończył Championat - domowe imię? BUSZKA:loveu: Quote
Agappe Posted October 1, 2007 Posted October 1, 2007 donya napisał(a):I tu sie tez przyłączam do GRATULACJI !!! Ja też musiałam dziś iść do pracy :placz::placz::placz::placz: po baardzo długim urlopie. Widzisz sama nie jesteś ;) a ja musze iść jutro na uczelnie :placz::placz::placz::placz::placz: i też mi z tym źle :shake::shake: Asiu cała przyjemność po mojej stronie:oops::lol: za tydzień niestety na obsługe informacyjną sie nie piszę, spotkamy się w Legionowie?? Quote
Anecioreczek Posted October 1, 2007 Posted October 1, 2007 Asiaczku a bedziecie w Zabrzu?:roll: licze na odpowiedź pozytywną:eviltong: Quote
Savannah Posted October 1, 2007 Posted October 1, 2007 [quote name='Anecioreczek']Asiaczku a bedziecie w Zabrzu?:roll: licze na odpowiedź pozytywną:eviltong:[/quote] Ja nie Asiaczek, ale odpowiem bo wiem:eviltong: Z tego co mi Asiaczek mowiła dzisiaj to ma przerwe w wystawach i na pewno zadnych wystaw w pazdzierniku:lol: Przerwa sie jakas nalezy po tym maratonie! [COLOR=Purple][B] 6 tygodni i 6 BOB Asiaczkow![/B][/COLOR] Quote
Recommended Posts