Matusz Posted September 29, 2007 Posted September 29, 2007 Asiaczek napisał(a):A co Wy tak, jednogłośnie...? Ciasta naleśnikowego nie będzie, czekolady - tez nie, o cukrze pudrze nie wspomnę... Tyle kalorii - to nie dla mnie... To w takim razie - baski będą na pikantnie, tzn. z zębami na wierzchu, pazurami wycelowanymi w Waszym kierunku i..... w obroży nabijanej ćwiekami... ciekawe, komu by w takiej kompozycji smakowały, co? pzdr. no wiesz co ? :placz::placz::placz: Quote
ewelinabuck Posted September 29, 2007 Posted September 29, 2007 :placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz: ale jestes:-( zapraszam na dalsza czesc fotek Quote
Anecioreczek Posted September 29, 2007 Posted September 29, 2007 http://img485.imageshack.us/img485/3931/resizeofimg9086asr8.jpg ah ta duma:cool3::loveu: Quote
ewelinabuck Posted September 29, 2007 Posted September 29, 2007 a jak na pikantno to podsmazane w panierce od kurczakow z KFC inaczej nie biore:eviltong::eviltong::eviltong::eviltong::eviltong: Quote
Asiaczek Posted September 29, 2007 Author Posted September 29, 2007 Anecioreczek napisał(a):http://img485.imageshack.us/img485/3931/resizeofimg9086asr8.jpg ah ta duma:cool3::loveu: Noooo, najlepszy z 19 zaprezentowanych na wystawie basków!!! Ma powód!:loveu: ewelinabuck napisał(a):a jak na pikantno to podsmazane w panierce od kurczakow z KFC inaczej nie biore:eviltong::eviltong::eviltong::eviltong::eviltong: Zgoda! Ja lubię pikantną panierkę w KFC!:lol: Pzdr. Quote
Matusz Posted September 29, 2007 Posted September 29, 2007 Asiaczek napisał(a):Noooo, najlepszy z 19 zaprezentowanych na wystawie basków!!! Ma powód!:loveu: Zgoda! Ja lubię pikantną panierkę w KFC!:lol: Pzdr. ja tez lubię tą panierkę w KFC więc się dołączę :diabloti: Quote
ewelinabuck Posted September 29, 2007 Posted September 29, 2007 ooo to widzem ze doszlysmy do porozumienia hahaahahah ale bedzie konsumpcja na wystawie:loveu::loveu::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: a pozniej bedzie w ciuszkach ...POSZERZAMY!!!!!!!:diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Asiaczek Posted September 29, 2007 Author Posted September 29, 2007 matusz5 napisał(a): ja tez lubię tą panierkę w KFC więc się dołączę :diabloti: No to się dogadaliśmy... pzdr. Quote
Asiaczek Posted September 29, 2007 Author Posted September 29, 2007 ewelinabuck napisał(a):ooo to widzem ze doszlysmy do porozumienia hahaahahah ale bedzie konsumpcja na wystawie:loveu::loveu::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: a pozniej bedzie w ciuszkach ...POSZERZAMY!!!!!!!:diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Ale to tylko Ty i Matusz5! Ja nie będę jadła, tylko se popatrzę...:evil_lol: Pzdr. Quote
ewelinabuck Posted September 29, 2007 Posted September 29, 2007 oo nie ma samo patrzenie wiecej tuczy niz jedzenie .......ale mi sie zrymowalo:eviltong::eviltong: Quote
Agasia Posted September 29, 2007 Posted September 29, 2007 To ja tez zamawiam baska w panierce KFC :D Quote
Matusz Posted September 29, 2007 Posted September 29, 2007 Agasia napisał(a):To ja tez zamawiam baska w panierce KFC :D dla wszystkich starczy :p:loveu: Quote
Samturia Posted September 29, 2007 Posted September 29, 2007 a ja jeszcze nie byłam w KFC :placz: :evil_lol: Quote
agaciaaa Posted September 29, 2007 Posted September 29, 2007 Ale duuuuużo fotek :loveu: Świetne! Ale z was baskożercy :cool3: ;) Quote
Asiaczek Posted September 30, 2007 Author Posted September 30, 2007 ewelinabuck napisał(a):oo nie ma samo patrzenie wiecej tuczy niz jedzenie .......ale mi sie zrymowalo:eviltong::eviltong: Nie czujesz jak rymujesz...?;) Agasia napisał(a):To ja tez zamawiam baska w panierce KFC :D OK! matusz5 napisał(a): dla wszystkich starczy :p:loveu: Pewnie, tym bardziej, że jeszcze w tym roku (jak wszystko dobrze pójdzie), o będą następne baski do schrupania...:loveu: Samturia napisał(a):a ja jeszcze nie byłam w KFC :placz: :evil_lol: Nadrobisz!!!:lol: agaciaaa napisał(a):Ale duuuuużo fotek :loveu: Świetne! Ale z was baskożercy :cool3: ;) Aco sobie będziemy żałować, prawda? Tyle basków na świecie...:evil_lol: pzdr. Quote
Asiaczek Posted September 30, 2007 Author Posted September 30, 2007 Kochani, trzymajcie kciuki, bo ja się odmeldowuję i jadę na wystawę do Wrocławia! A Wasze kciuki zawsze mi pomagały!!!:loveu: Pzdr. Quote
Matusz Posted September 30, 2007 Posted September 30, 2007 to ja trzymam bardzo mocno !!! przywieźcie same sukcesy ! :loveu: :kciuki::kciuki::kciuki: :kciuki::kciuki::kciuki: Quote
tusia. Posted September 30, 2007 Posted September 30, 2007 Ja postaram się na dziesiątą dojechać :) Już trzymam :) Quote
agaciaaa Posted September 30, 2007 Posted September 30, 2007 no to po raz kolejny mocno trzymam kciuki :) Quote
Samturia Posted September 30, 2007 Posted September 30, 2007 Asiaczku może już troszkę się spóźniłam z wejściem na kompa ale kciuki od rańca trzymam ;) Quote
Bewarka Posted September 30, 2007 Posted September 30, 2007 Samturia napisał(a):Asiaczku może już troszkę się spóźniłam z wejściem na kompa ale kciuki od rańca trzymam ;) Ja tyż, ja tyż :loveu: PS:A ja jestem mądra (i zdrowa) i nie jadam w KFC :p Quote
tusia. Posted September 30, 2007 Posted September 30, 2007 Byłam, szukałam i Cię nie znalazłam :(. Ale spotkałam się z Asią_pie i Gingerką :) Quote
Agappe Posted September 30, 2007 Posted September 30, 2007 no to Asiaczkowe wieści z Wrocławia [SIZE="5"]JAZZY BOY Asiaczek - oc.doskonała, lokata I, CWC, CACIB, Zw.Rasy JELLY JOSHREEN Asiaczek - oc.doskonała, lokata I, CWC, CACIB I'M EVERYBODY'S DARLING Asiaczek - oc.doskonała, lokata I, CWC, res.CACIB i tym samym skończyła championat!!! GRATULUJEE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:multi::multi::multi::multi::multi::multi: Quote
Savannah Posted September 30, 2007 Posted September 30, 2007 I'M EVERYBODY'S DARLING Asiaczek - CWC i takze res.CACIB:loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Recommended Posts