Bewarka Posted September 29, 2007 Posted September 29, 2007 Ile fot...aż się nie moge przegrzebać przez galerie :loveu: Quote
Asiaczek Posted September 29, 2007 Author Posted September 29, 2007 A to jeszcze nie wszystkie fotki z Klubówki. Zostały do obrobienia jeszcze suczki... Brnij dalej, Koffana... pzdr. Quote
ewelinabuck Posted September 29, 2007 Posted September 29, 2007 sliczneeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee fotki :loveu: Quote
Asiaczek Posted September 29, 2007 Author Posted September 29, 2007 Mam w zapasie więcej takich, ale... brak czasu. :oops: pzdr. Quote
Asiaczek Posted September 29, 2007 Author Posted September 29, 2007 ... no to masz! SUKI kl. posrednia Zelka lokaty: od lewej: JELLY JOSHREEN Asiaczek FCI JASIRI SUKARI RE-BAR MCENTIRE cDN. pZDR. Quote
Asiaczek Posted September 29, 2007 Author Posted September 29, 2007 PEWNIE JAKIEGOS WROGA WYPATRYWAłA...:evil_lol: pZDR. Quote
Asiaczek Posted September 29, 2007 Author Posted September 29, 2007 SUKI - kl. championów, lokaty: od lewej: FELMERIA FOR CHRISTMAS EVE Asiaczek FCI I'M NOT AN ANGEL Ypsylon Porównanie o tytul NDSwR: Jak wiadomo, porównanie w Mamuśką wygrała córcia - żELKA! Cdn. Pzdr. Quote
Asiaczek Posted September 29, 2007 Author Posted September 29, 2007 Wybór Zwycięzcy Rasy. Od lewej: Zwycięzca Klubu '07 - JAZZY BOY Asiaczek FCI (pies) Zwycięzca Klubu '07 - JELLY JOSHREEN AsiaczekFCI (suka) I Zwycięzca Klubu '08 + Zwycięzca Rasy: Czekam jeszcze na fotki z wystawy od Ingi. Tak więc na pewno jeszcze coś dorzucę... Pzdr. Quote
miroszki Posted September 29, 2007 Posted September 29, 2007 Jazzik is zebeściak!!! :loveu::loveu::loveu: Miłego dnia Ci życzę, Asiu! Pozdrawiam, Alesja ;) Quote
Asiaczek Posted September 29, 2007 Author Posted September 29, 2007 Ooooo, Miroszki do nas zawitały!!! Cieszymy sie ogromnie!!!:loveu: Pzdr. Quote
Samturia Posted September 29, 2007 Posted September 29, 2007 Te Twoje baski na prawdę muszą mieć jakiś taki zwierzęcy magnetyzm skoro z każdej wystawy jakiś tytuł przywożą :loveu: Quote
Asiaczek Posted September 29, 2007 Author Posted September 29, 2007 ...a może po prostu podobają się sędziom? A zresztą, zostańmy przy "zwierzęcym magnetyzmie" Dżezika, OK?:loveu: Pzdr. Quote
miroszki Posted September 29, 2007 Posted September 29, 2007 Asiaczek napisał(a): A zresztą, zostańmy przy "zwierzęcym magnetyzmie" Dżezika, OK?:loveu: Pzdr. I trzymajmy się tej wersji! ;) Quote
Matusz Posted September 29, 2007 Posted September 29, 2007 Twoje baski cudownie się prezentują ! :loveu::loveu: nie mogę się doczekać Poznania by je poznać:loveu: Quote
Nugatowa Posted September 29, 2007 Posted September 29, 2007 Ale powalajacy reprezentanci hodowli :mdleje: Asiu dostałaś od mnie PW ?:-( Quote
Asiaczek Posted September 29, 2007 Author Posted September 29, 2007 matusz5 napisał(a):Twoje baski cudownie się prezentują ! :loveu::loveu: nie mogę się doczekać Poznania by je poznać:loveu: Hahaha! Czekaj, czekaj, będą Ci lepiej smakowały... mniam... mniam... Nugatowa napisał(a):Ale powalajacy reprezentanci hodowli :mdleje: Asiu dostałaś od mnie PW ?:-( Tak, i jest mi baaaaardzo smutno z tego powodu...:shake: pzdr. Quote
ewelinabuck Posted September 29, 2007 Posted September 29, 2007 nooo wiesz co zucasz baski na pozarcie hahhhhhhhahha:diabloti:a moge jednego wypatroszyc ?????np DZEZIKA Quote
Matusz Posted September 29, 2007 Posted September 29, 2007 Asiaczek napisał(a):Hahaha! Czekaj, czekaj, będą Ci lepiej smakowały... mniam... mniam... pzdr. tylko dobrze przypraw :diabloti::diabloti::loveu: Quote
Asiaczek Posted September 29, 2007 Author Posted September 29, 2007 Ewelinabuck i Matusz5 - wolicie na słodko czy pikantnie...? pzdr. Quote
Matusz Posted September 29, 2007 Posted September 29, 2007 Asiaczek napisał(a):Ewelinabuck i Matusz5 - wolicie na słodko czy pikantnie...? pzdr. ja na słodko, z czekoladą i cukrem pudrem, tak jak naleśniki robią na wystawach ;) Quote
ewelinabuck Posted September 29, 2007 Posted September 29, 2007 zawiniete w ciasto nalesnikowe polane czekolada i posypane cukrem pudrem :loveu::loveu: Quote
Asiaczek Posted September 29, 2007 Author Posted September 29, 2007 A co Wy tak, jednogłośnie...? Ciasta naleśnikowego nie będzie, czekolady - tez nie, o cukrze pudrze nie wspomnę... Tyle kalorii - to nie dla mnie... To w takim razie - baski będą na pikantnie, tzn. z zębami na wierzchu, pazurami wycelowanymi w Waszym kierunku i..... w obroży nabijanej ćwiekami... ciekawe, komu by w takiej kompozycji smakowały, co? pzdr. Quote
Recommended Posts