Asiaczek Posted September 27, 2007 Author Posted September 27, 2007 Samturia napisał(a):http://img475.imageshack.us/img475/4384/klubwkaod2007072jq4.jpg świetne zdjęcie! te główki super wyszły...;) Tylko jak widzę Baska na ringówce to zawsze mi się wydaje, że one się duszą :lol: Czasami trzeba troszkę "poddusić" psiaki, aby lepiej sie zaprezentowały... Pzdr. Quote
cavallo Posted September 27, 2007 Posted September 27, 2007 Brak mi słów, dech zaparło.... :loveu: Jak zwykle.... :loveu: Pozdrawiam, Agata&Alpa Quote
Asiaczek Posted September 27, 2007 Author Posted September 27, 2007 Cavallo- oddycha: wdech, wydech, wdech, wydech... Bo inaczej to nie spotkamy się w Poznaniu...:placz: Pzdr. Quote
bonita Posted September 27, 2007 Posted September 27, 2007 Jeszcze raz gratki dla Wszystkich Asiaczków :loveu:A foty cudne, normalnie zakochać się można :loveu:, tyle i tak pięknie stojących basków :loveu:http://img204.imageshack.us/img204/2515/resizeofimg8958aek4.jpg Quote
Asiaczek Posted September 27, 2007 Author Posted September 27, 2007 Mogło byż nas o 1 psa więcej, ale Agabass nie dojechała... pzdr. Quote
Asiaczek Posted September 27, 2007 Author Posted September 27, 2007 Psy, kl. szczeniąt - Kenio. Cdn. Pzdr. Quote
Asiaczek Posted September 27, 2007 Author Posted September 27, 2007 I... nagroda dla Kenia za piękne pozowanie. Bo na pewno nie za bieganie!:diabloti: Cdn. Pzdr. Quote
Asiaczek Posted September 27, 2007 Author Posted September 27, 2007 Cd. Psy - kl.szczeniąt, przegląd stawki. I lokaty: Cdn. Pzdr. Quote
Asiaczek Posted September 27, 2007 Author Posted September 27, 2007 Suki - kl. szczeniąt . Była tylko 1 - KALIMERA Asiaczek (nasz słodki Dzieńdoberek!). Porównanie o Najlepszego Szczenięcia w Rasie, które to porównanie wygrała KALIMERKA! Z sędzią się nie dyskutuje. Jak każe Arturowi iść na I lokatę, to Artur grzecznie idzie...:lol: Sędzia: Proszę się nie opóźniać, bo zmienię werdykt! Cdn. Pzdr. Quote
panienkabubu Posted September 27, 2007 Posted September 27, 2007 No czyli Halszka mi jeszcze nie pasuje pod tą kategorię, a co tam :lol: może kiedy indziej :) dziękuję Asiaczku za wytłumaczenie :) Quote
cavallo Posted September 27, 2007 Posted September 27, 2007 Wróciłam, jestem.... :loveu: Kenio i Kalimera.... i jak tu nie kochać Basków! ;) Oby do Poznania! ;) Quote
Asiaczek Posted September 27, 2007 Author Posted September 27, 2007 Cd. Kika na BIS Szczeniąt. Cdn. Pzdr. Quote
Asiaczek Posted September 27, 2007 Author Posted September 27, 2007 Proszę, co wywalczyła Kalimerka... Pzdr. Quote
Elitesse Posted September 27, 2007 Posted September 27, 2007 pan jaki dumny z coreczki :loveu::loveu: Quote
Asiaczek Posted September 27, 2007 Author Posted September 27, 2007 Oj, tak! To była druga wystawa Artura i Kiki i baaaardzo oboje ja przeżywali. Ale jednocześnie - spodobało się! Artur - dumny, a jaka ja byłam dumna!!!:loveu: Pzdr. Quote
Elitesse Posted September 27, 2007 Posted September 27, 2007 jak sie spodobalo to pewno zalapie hopla wystawowego i czesto go bedziemy ogladac :multi: ladna pare razem stanowia :loveu: Quote
agaciaaa Posted September 27, 2007 Posted September 27, 2007 Piękne fotki!!! :) ach te baski.. :loveu: Quote
panienkabubu Posted September 27, 2007 Posted September 27, 2007 To ja juz wiem czemu wy zawsze busikiem - gdzies te nagrody trzeba spakowac :lol: gratuluje raz jeszcze:) Quote
Savannah Posted September 27, 2007 Posted September 27, 2007 Dzisiaj wrzuce pare foteczek FELKI (dla mnie Lusika:loveu:), z wystawy w Rumunii na ktorej z nia bylam. Foteczki od niezawodnej AiK:), własnie dostalam poczta. Quote
Asiaczek Posted September 27, 2007 Author Posted September 27, 2007 panienkabubu napisał(a):To ja juz wiem czemu wy zawsze busikiem - gdzies te nagrody trzeba spakowac :lol: gratuluje raz jeszcze:) Hahaha, dobre wytłumaczenie!:lol: Savannah napisał(a):Dzisiaj wrzuce pare foteczek FELKI (dla mnie Lusika:loveu:), z wystawy w Rumunii na ktorej z nia bylam. Foteczki od niezawodnej AiK:), własnie dostalam poczta. O, to super!!! Podziękuj AiK za fotki również i w moim imieniu, OK? Pzdr. Quote
Savannah Posted September 27, 2007 Posted September 27, 2007 Asiaczek napisał(a): O, to super!!! Podziękuj AiK za fotki również i w moim imieniu, OK? Pzdr. OK :) to jeszcze zostaly tylko fotki od jo-jo.. kto jej teraz przypomni o nich?:evil_lol: (ja sie dwa razy juz dopominałam:)) Quote
Savannah Posted September 27, 2007 Posted September 27, 2007 no to nadszedł czas na obiecane fotki z Rumunii Lusika - Felki - FELMERIA FOR CHRISTMAS EVE Asiaczek, zdjecia sa z drugiego dnia wystawy, kiedy to zdobylysmy (przypomnienie) CAC, CACIB, BOS, BOB i Championat Rumunii. Fotki dzieki uprzejmosci wspaniałej AiK ! Sliczna głowka Felusi:loveu: Tutaj ze swoja tymczasowa 'pancia':lol: & Handlerka... przed ocena szeptanie do uszka... po ocenie (i zwyciestwie !) zasluzony odpoczynek na kolankach Chyba Felce nie było tak zle ze mna... Cdn. poznym wieczorem Quote
Recommended Posts