Asiaczek Posted September 26, 2007 Author Posted September 26, 2007 Witamy Wszystkich, witamy! Warszawa z rana jakaś taka "niewyraźna"... ale za to dzisiaj będą fotki z Klubowej!!! Mimo wszystko - miłego dnia!:lol: Pzdr. Quote
Matusz Posted September 26, 2007 Posted September 26, 2007 Asiaczek napisał(a):Witamy Wszystkich, witamy! Warszawa z rana jakaś taka "niewyraźna"... ale za to dzisiaj będą fotki z Klubowej!!! Mimo wszystko - miłego dnia!:lol: Pzdr. Ostróda też nie wyraźna... cieszę się, że będą fotki ;) dziś mam tylko 4 lekcje, więc jak wrócę to obejrzę ;) pozdrawiamy Quote
Asiaczek Posted September 26, 2007 Author Posted September 26, 2007 Hola, hola, nie tak szybko! teraz to ja wychodzę na jakieś 4 godzinki, potem, po powrocie - spacerki z psami (ok. 1,5 godziny), a fotki to chyba późnym ppłd. lub wieczorkiem... Proza życia...:cool1: pzdr. Quote
Basenji Posted September 26, 2007 Posted September 26, 2007 Zmień ją w poezję i zabierz aparat na spacer. zdrówko:cool3: Quote
Czoko Posted September 26, 2007 Posted September 26, 2007 Świetnie się prezentujecie w Firmowych koszulkach! Zaglądnę później w poszukiwaniu zapowiedzianych zdjeć! Quote
Asiaczek Posted September 26, 2007 Author Posted September 26, 2007 Basenji napisał(a):Zmień ją w poezję i zabierz aparat na spacer. zdrówko:cool3: Na "normalne" spacery osiedlowe nigdy nie biorę aparatu - proza życia... Nie mam wolnej ręki do robienia fotek... Witaj dawno niewidziany i niesłyszany Basenji! Come sta? Czoko napisał(a):Świetnie się prezentujecie w Firmowych koszulkach! Zaglądnę później w poszukiwaniu zapowiedzianych zdjeć! Witaj Ewuniu, miłego dnia! Pzdr. Quote
Cosmo Posted September 26, 2007 Posted September 26, 2007 http://www.zkwp-wroclaw.org.pl/wyst_wroclaw_detail_section.php?id=18&subs_id=2 oo znalazlam :p - nie wiem moze sie uda Wrocek, jesli sie wcisne w upatrzone spodnie za 80zl to bede miala pieniazki na wyjazd, troche sie obawiam, ze jak mi ucieknie jakis autobus do Belchatowa w niedziele, to jak dotre w poniedzialek do Piotrkowa na I zajecia - zaczynam I rok studiow :cool3: - wiec maly stres jest ;) - bardzo bym chciala pojechac i zobaczyc, kibicowac ;) oby sie udalo :) jeja mam takie glupie pytanko ile kosztuje wejscie na taka wystawe? jeszcze nigdy nie bylam i nie wiem... pozdrawiam cieplo :) Quote
miroszki Posted September 26, 2007 Posted September 26, 2007 Asiaczku, dawno mnie tu nie było... aż wstyd się przyznawać :oops::oops::oops: (widzisz jak się wstydzę - aż trzykrotnie!!!) Ale z ostatnich stron skomentuję krótko - fantastyczne koszule (mój ulubiony kolor!), baski - jak zwykle zresztą - rewelacyjne (czyli nic nowego), sukcesy - to przecież było wiadomo! :loveu: Miłego dnia Ci życzę Asiu, biegnę dalej, buziaki! Alesja (A z Jaszką wróciłam ze zlotu belgów, belgów!:loveu:) Quote
Asiaczek Posted September 26, 2007 Author Posted September 26, 2007 Cosmo napisał(a):http://www.zkwp-wroclaw.org.pl/wyst_wroclaw_detail_section.php?id=18&subs_id=2 oo znalazlam :p - nie wiem moze sie uda Wrocek, jesli sie wcisne w upatrzone spodnie za 80zl to bede miala pieniazki na wyjazd, troche sie obawiam, ze jak mi ucieknie jakis autobus do Belchatowa w niedziele, to jak dotre w poniedzialek do Piotrkowa na I zajecia - zaczynam I rok studiow :cool3: - wiec maly stres jest ;) - bardzo bym chciala pojechac i zobaczyc, kibicowac ;) oby sie udalo :) jeja mam takie glupie pytanko ile kosztuje wejscie na taka wystawe? jeszcze nigdy nie bylam i nie wiem... pozdrawiam cieplo :) Wejściówka kosztuje chyba ok. 15 zł. Plus/minus... Postaraj się dotrzeć na wystawę! miroszki napisał(a):Asiaczku, dawno mnie tu nie było... aż wstyd się przyznawać :oops::oops::oops: (widzisz jak się wstydzę - aż trzykrotnie!!!) Ale z ostatnich stron skomentuję krótko - fantastyczne koszule (mój ulubiony kolor!), baski - jak zwykle zresztą - rewelacyjne (czyli nic nowego), sukcesy - to przecież było wiadomo! :loveu: Miłego dnia Ci życzę Asiu, biegnę dalej, buziaki! Alesja (A z Jaszką wróciłam ze zlotu belgów, belgów!:loveu:) Rzeczywiście dawno, oj dawno cię nie było! Ale cieszę się, że już jesteś!!!:lol: Pzdr. Quote
Asiaczek Posted September 26, 2007 Author Posted September 26, 2007 No i obiecane fotki z wystawy klubowej w Łodzi. Najpierw konkurencja o tytuł Najlepsza Hodowla. Od lewej: Agata + Farik Piotr + Felka Lidka + Dżezik Goda + Juma Kasia + Żelka Artur + Kika ja + Kenio Pzdr. Quote
despera Posted September 26, 2007 Posted September 26, 2007 Witamy wieczorową porą:) Boskie są te fotki całej grupy basków:loveu: Pozdrawiamy i czekamy na resztę! Quote
Matusz Posted September 26, 2007 Posted September 26, 2007 świetne zdjęcia, same czerwone koszulki:loveu: ja też chcę taką jedną:diabloti::eviltong: Quote
Asiaczek Posted September 26, 2007 Author Posted September 26, 2007 Konkurencja o tytuł Najlepsza Suka Hodowlana. O ten tytul walczyla Felka ze swoimi dziećmi: Od lewej: Agata + Felka Kasia + Żelka Lidka + Dżezik Goda + Jumaszka Artur + Kika ja + kenio Pzdr. Quote
agaciaaa Posted September 26, 2007 Posted September 26, 2007 Ile basków naraz!!!! :loveu: http://img223.imageshack.us/img223/4575/resizeofimg8953aka1.jpg świetnie się razem prezentują! :) Quote
Asiaczek Posted September 26, 2007 Author Posted September 26, 2007 matusz5 napisał(a): świetne zdjęcia, same czerwone koszulki:loveu: ja też chcę taką jedną:diabloti::eviltong: Ha, nie ma tak! Najpierw trzeba się wkupić... To żart, oczywiście! koszulki już uprane czekają na następna wystawę... agaciaaa napisał(a):Ile basków naraz!!!! :loveu: http://img223.imageshack.us/img223/4575/resizeofimg8953aka1.jpg świetnie się razem prezentują! :) Dzięks! pzdr. Quote
Matusz Posted September 26, 2007 Posted September 26, 2007 Asiaczek napisał(a):Ha, nie ma tak! Najpierw trzeba się wkupić... To żart, oczywiście! koszulki już uprane czekają na następna wystawę... Dzięks! pzdr. to ja się wkupię w Poznaniu :diabloti::loveu::diabloti: Quote
panienkabubu Posted September 26, 2007 Posted September 26, 2007 Niesamowity widok..... :mdleje: tyle basków :loveu: Czy mogę nieśmiało zapytać o konkurencje "Najlepsza Suka Hodowlana"? Ile miotów jest potrzebnych dla suki oraz ile potomstwa? Quote
Asiaczek Posted September 26, 2007 Author Posted September 26, 2007 Panienko - w katalogu jest napisane tak: "Oceniane są grupy uformowane z minimum 3 zgłoszonych do katalogu potomków z co najmniej 2 różnych miotów po suce, niezależnie od płci, umaszczenia i klasy, w której mają występować. Do konkurencji nie wchodzą grupy mniej liczne. Suka nie musi być zgłoszona na wystawę". pzdr. Quote
Asiaczek Posted September 26, 2007 Author Posted September 26, 2007 I ostatnia z konkurencji hodowlanych, w ktorych wzięliśmy udział - Najlepsza Para Hodowlana 2007. Tutaj konkurowały 2 moje pary: Farik + Felka (trikolory) Dżezik i żelka (rudo-białe). Lepsze okazały się "Jotki", tzn. rude i dlatego mają więcej fotek.;) Poza tym zwróćcie uwagę, kto prezentował Rude na ringu...to zakochana w baskach Savannah! A tutaj Rude Jotki - Najlepsza Para Hodowlana Basenji 2007: Cdn. Pzdr. Quote
Asiaczek Posted September 26, 2007 Author Posted September 26, 2007 Cd. Rudych w konkurencji Para Hodowlana: (fotka troche prześwietlona, ale za to jaka ładna, prawda?) Pzdr. Quote
Agappe Posted September 26, 2007 Posted September 26, 2007 Asiaczek napisał(a):Panienko - w katalogu jest napisane tak: "Oceniane są grupy uformowane z minimum 3 zgłoszonych do katalogu potomków z co najmniej 2 różnych miotów po suce, niezależnie od płci, umaszczenia i klasy, w której mają występować. Do konkurencji nie wchodzą grupy mniej liczne. Suka nie musi być zgłoszona na wystawę". pzdr. zawsze się zastanawiałam co znaczy w tym przypadku słowo "różne" - tzn czy różna data urodzin czy różny ojciec????? Quote
Agappe Posted September 26, 2007 Posted September 26, 2007 Asiaczek napisał(a):Cd. Rudych w konkurencji Para Hodowlana: http://img475.imageshack.us/img475/4384/klubwkaod2007072jq4.jpg Pzdr. ochhh jakie pocieszne mordki na tym ostatnim zdjeciu.. CUDAKI MAŁE :))) :loveu::loveu::loveu: Quote
Samturia Posted September 27, 2007 Posted September 27, 2007 http://img475.imageshack.us/img475/4384/klubwkaod2007072jq4.jpg świetne zdjęcie! te główki super wyszły...;) Tylko jak widzę Baska na ringówce to zawsze mi się wydaje, że one się duszą :lol: Quote
Czoko Posted September 27, 2007 Posted September 27, 2007 Ślicznie razem wyglądają! Najbardziej mi się zawsze podoba jak baski udaje Ci się ująć na zdjęciu w identycznej pozycji. Wogóle wszystkimi Waszymi zdjeciami jestem zachwycona! Pozdrawiam Ewa Quote
Asiaczek Posted September 27, 2007 Author Posted September 27, 2007 Agappe napisał(a):zawsze się zastanawiałam co znaczy w tym przypadku słowo "różne" - tzn czy różna data urodzin czy różny ojciec????? Mnie się wydaje, że chodzi raczej o 2 różnych ojców, ale upierać się nie będę...:lol: Pzdr. Quote
Recommended Posts