Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 49.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Asiaczek

18152

• M&S

1809

• Alicja

1483

• taxelina

1475

Top Posters In This Topic

Posted

Asiaczek napisał(a):
Witamy Wszystkich, witamy!
Warszawa z rana jakaś taka "niewyraźna"... ale za to dzisiaj będą fotki z Klubowej!!!
Mimo wszystko - miłego dnia!:lol:
Pzdr.

Ostróda też nie wyraźna...

cieszę się, że będą fotki ;) dziś mam tylko 4 lekcje, więc jak wrócę to obejrzę ;)

pozdrawiamy

Posted

Hola, hola, nie tak szybko! teraz to ja wychodzę na jakieś 4 godzinki, potem, po powrocie - spacerki z psami (ok. 1,5 godziny), a fotki to chyba późnym ppłd. lub wieczorkiem... Proza życia...:cool1:
pzdr.

Posted

Basenji napisał(a):
Zmień ją w poezję i zabierz aparat na spacer.
zdrówko:cool3:

Na "normalne" spacery osiedlowe nigdy nie biorę aparatu - proza życia... Nie mam wolnej ręki do robienia fotek...
Witaj dawno niewidziany i niesłyszany Basenji! Come sta?

Czoko napisał(a):
Świetnie się prezentujecie w Firmowych koszulkach! Zaglądnę później w poszukiwaniu zapowiedzianych zdjeć!

Witaj Ewuniu, miłego dnia!
Pzdr.

Posted

http://www.zkwp-wroclaw.org.pl/wyst_wroclaw_detail_section.php?id=18&subs_id=2 oo znalazlam :p - nie wiem moze sie uda Wrocek, jesli sie wcisne w upatrzone spodnie za 80zl to bede miala pieniazki na wyjazd, troche sie obawiam, ze jak mi ucieknie jakis autobus do Belchatowa w niedziele, to jak dotre w poniedzialek do Piotrkowa na I zajecia - zaczynam I rok studiow :cool3: - wiec maly stres jest ;) - bardzo bym chciala pojechac i zobaczyc, kibicowac ;) oby sie udalo :)

jeja mam takie glupie pytanko ile kosztuje wejscie na taka wystawe? jeszcze nigdy nie bylam i nie wiem...

pozdrawiam cieplo :)

Posted

Asiaczku,
dawno mnie tu nie było... aż wstyd się przyznawać :oops::oops::oops: (widzisz jak się wstydzę - aż trzykrotnie!!!)
Ale z ostatnich stron skomentuję krótko -
fantastyczne koszule (mój ulubiony kolor!), baski - jak zwykle zresztą - rewelacyjne (czyli nic nowego), sukcesy - to przecież było wiadomo! :loveu:
Miłego dnia Ci życzę Asiu,
biegnę dalej,
buziaki!
Alesja
(A z Jaszką wróciłam ze zlotu belgów, belgów!:loveu:)

Posted

Cosmo napisał(a):
http://www.zkwp-wroclaw.org.pl/wyst_wroclaw_detail_section.php?id=18&subs_id=2 oo znalazlam :p - nie wiem moze sie uda Wrocek, jesli sie wcisne w upatrzone spodnie za 80zl to bede miala pieniazki na wyjazd, troche sie obawiam, ze jak mi ucieknie jakis autobus do Belchatowa w niedziele, to jak dotre w poniedzialek do Piotrkowa na I zajecia - zaczynam I rok studiow :cool3: - wiec maly stres jest ;) - bardzo bym chciala pojechac i zobaczyc, kibicowac ;) oby sie udalo :)

jeja mam takie glupie pytanko ile kosztuje wejscie na taka wystawe? jeszcze nigdy nie bylam i nie wiem...

pozdrawiam cieplo :)

Wejściówka kosztuje chyba ok. 15 zł. Plus/minus... Postaraj się dotrzeć na wystawę!

miroszki napisał(a):
Asiaczku,
dawno mnie tu nie było... aż wstyd się przyznawać :oops::oops::oops: (widzisz jak się wstydzę - aż trzykrotnie!!!)
Ale z ostatnich stron skomentuję krótko -
fantastyczne koszule (mój ulubiony kolor!), baski - jak zwykle zresztą - rewelacyjne (czyli nic nowego), sukcesy - to przecież było wiadomo! :loveu:
Miłego dnia Ci życzę Asiu,
biegnę dalej,
buziaki!
Alesja
(A z Jaszką wróciłam ze zlotu belgów, belgów!:loveu:)

Rzeczywiście dawno, oj dawno cię nie było! Ale cieszę się, że już jesteś!!!:lol:
Pzdr.

Posted

No i obiecane fotki z wystawy klubowej w Łodzi.
Najpierw konkurencja o tytuł Najlepsza Hodowla.
Od lewej:
Agata + Farik
Piotr + Felka
Lidka + Dżezik
Goda + Juma
Kasia + Żelka
Artur + Kika
ja + Kenio

Pzdr.

Posted

Konkurencja o tytuł Najlepsza Suka Hodowlana. O ten tytul walczyla Felka ze swoimi dziećmi:
Od lewej:
Agata + Felka
Kasia + Żelka
Lidka + Dżezik
Goda + Jumaszka
Artur + Kika
ja + kenio

Pzdr.

Posted

matusz5 napisał(a):
świetne zdjęcia, same czerwone koszulki:loveu:

ja też chcę taką jedną:diabloti::eviltong:

Ha, nie ma tak! Najpierw trzeba się wkupić...
To żart, oczywiście! koszulki już uprane czekają na następna wystawę...

agaciaaa napisał(a):
Ile basków naraz!!!! :loveu:

http://img223.imageshack.us/img223/4575/resizeofimg8953aka1.jpg świetnie się razem prezentują! :)

Dzięks!
pzdr.

Posted

Asiaczek napisał(a):
Ha, nie ma tak! Najpierw trzeba się wkupić...
To żart, oczywiście! koszulki już uprane czekają na następna wystawę...

Dzięks!
pzdr.

to ja się wkupię w Poznaniu :diabloti::loveu::diabloti:

Posted

Panienko - w katalogu jest napisane tak:
"Oceniane są grupy uformowane z minimum 3 zgłoszonych do katalogu potomków z co najmniej 2 różnych miotów po suce, niezależnie od płci, umaszczenia i klasy, w której mają występować. Do konkurencji nie wchodzą grupy mniej liczne. Suka nie musi być zgłoszona na wystawę".
pzdr.

Posted

I ostatnia z konkurencji hodowlanych, w ktorych wzięliśmy udział - Najlepsza Para Hodowlana 2007.
Tutaj konkurowały 2 moje pary:
Farik + Felka (trikolory)
Dżezik i żelka (rudo-białe).
Lepsze okazały się "Jotki", tzn. rude i dlatego mają więcej fotek.;)
Poza tym zwróćcie uwagę, kto prezentował Rude na ringu...to zakochana w baskach Savannah!

A tutaj Rude Jotki - Najlepsza Para Hodowlana Basenji 2007:

Cdn.
Pzdr.

Posted

Asiaczek napisał(a):
Panienko - w katalogu jest napisane tak:
"Oceniane są grupy uformowane z minimum 3 zgłoszonych do katalogu potomków z co najmniej 2 różnych miotów po suce, niezależnie od płci, umaszczenia i klasy, w której mają występować. Do konkurencji nie wchodzą grupy mniej liczne. Suka nie musi być zgłoszona na wystawę".
pzdr.

zawsze się zastanawiałam co znaczy w tym przypadku słowo "różne" - tzn czy różna data urodzin czy różny ojciec?????

Posted

Ślicznie razem wyglądają! Najbardziej mi się zawsze podoba jak baski udaje Ci się ująć na zdjęciu w identycznej pozycji. Wogóle wszystkimi Waszymi zdjeciami jestem zachwycona!
Pozdrawiam Ewa

Posted

Agappe napisał(a):
zawsze się zastanawiałam co znaczy w tym przypadku słowo "różne" - tzn czy różna data urodzin czy różny ojciec?????

Mnie się wydaje, że chodzi raczej o 2 różnych ojców, ale upierać się nie będę...:lol:
Pzdr.