Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 49.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Asiaczek

18152

• M&S

1809

• Alicja

1483

• taxelina

1475

Top Posters In This Topic

Posted

Elitesse - witaj dawno tutaj nie widziana osobo... Ciesze się, że mamy to samo zdanie co do "hodowlanek"...:lol:
Napisz choć parę zdań, jak się czujesz.
I czy będziesz we Wrocku ? Ja będę w niedzielę... Bardzo chciałabym sie z Tobą spotkać i uścisnąć "przed". bo potem to nie wiadomo kiedy sie spotkamy...:shake:
Pzdr.

Posted

Asiaczek napisał(a):
Elitesse - witaj dawno tutaj nie widziana osobo... Ciesze się, że mamy to samo zdanie co do "hodowlanek"...:lol:
Napisz choć parę zdań, jak się czujesz.
I czy będziesz we Wrocku ? Ja będę w niedzielę... Bardzo chciałabym sie z Tobą spotkać i uścisnąć "przed". bo potem to nie wiadomo kiedy sie spotkamy...:shake:
Pzdr.

czuje sie swietnie :multi: i podobno swietnie wygladam ;)
we Wroclawiu bede nawet obok baskow - tak mysle - bo nasz ring to 17 :) juz sobie sprawdzilam :eviltong:

Posted

Asiaczek napisał(a):
Baski mają ring nr 15. Tak więc rzeczywiście niedaleko siebie będziemy... Baski wchodzą na ring o godz. 10:00.
pzdr.

Szkoda, bo to znowu o tej porze co Bernardyny :( Ale mam nadzieję, że po ocenie zarówno Bernardynów, jak i Basenji, będzie chwila, żeby się spotkać i pogadać :)

Posted

Asiaczek napisał(a):
Baski mają ring nr 15. Tak więc rzeczywiście niedaleko siebie będziemy... Baski wchodzą na ring o godz. 10:00.
pzdr.

moje male i duze wchodza o 12 wiec pewno bede miala latanie miedzy dwoma ringami :shake: pierwszy raz dali mini cz-sr na koniec a nie na poczatek :placz:
na wystawe wyruszymy ok 10 wiec do 11 powinnismy sie doczolgac :)
musimy wspolne polowanie na p matyasa urzadzic !!

Posted

Pan Matyas jest na ringu nr 21 i o godz.12.15 zaczyna sędziowanie swojej ostatniej rasy (9 psów). Trzeba być pod Jego ringiem tak ok,. 12.30. Bo potem to nie wiemy, czy na BIS zostaje...
Pzdr.

Posted

Cosmo napisał(a):
tak strasznie zaluje, ze nie mialam jak w tej lodzi byc :-( normalnie dol :shake:

ale gratuluje sukcesow :) :) :) jestescie wielcy - cala wataha :loveu:

Tak, tak!!! Psia i ludzka...:lol:
pzdr.

Posted

No to wracam do swiata... informuje, ze wracam zywa:lol:
Choc moze pol zywa, bo obudziłam sie rano z chorym gardłem, katarem i okropnym bolem glowy:roll:...
A na dodatek moja mama musiala jechac dzis do Bydgoszczy gdzie miala dwa tygodnie temu artroskopie kolana operacyjnie...i niestety od tego czasu wystapily komplikacje, czula sie zle, wiec dzisiaj pojechala z siostra do tego lekarza.. i niestety kazał jej zostac w szpitalu, bo nie powinna sie tak czuc i konieczne sa badania:placz::placz::placz:

Ja juz co prawda sciskalam, gratulowałam na biezaco... ale co mi szkodzi zrobic to jeszcze raz...:diabloti:

GRATULACJE DLA ASIACZKA !!!
[SIZE=3]Ktory posiada Najlepsza Hodowle Basenji juz od dwoch lat.

A wszystko dzieki madremu i bardzo przemyslanemu dobieraniu skojarzen, co pozwala uzyskiwac bardzo wysokiej jakosci szczenieta...Ktore nie wstyd pokazywac za granica, na europejskiej klasy ringach!
przykladow na moje slowa jest co nie miara... Swiadcza chocby o tym jej J-tki:loveu:, Blizniaki i 'Dzien doberki':loveu:(wiemy o kogo chodzi?;)).
Hodowla stawia na JAK0SC a nie na ILOSC, bo jak mozna bylo zauwazyc na ringu w finalach grup hodowlanych ILOSC nie zawsze przeklada sie na JAKOSC:roll: Smutne jest to jak niektorzy Hodowcy do tego podchodza... Mam tylko cicha nadzieje (bynajmniej nie ze zlosliwosci), ze takie zalozenia sie kiedys na nich zemszcza:diabloti:

Wiec mi pozostaje tylko chylic czoła przed Asiaczkiem:Rose:
Mam cicha nadzieje, ze niedlugo dolacze do tej elitarnej druzyny....:loveu:

Mam nadzieje, ze moje rece sie przydaly i ze nie jest z nimi tak zle:lol: Ja z Asiaczkami w rece ugralam:
1. CWC z Abotere's ADUNBI
1. CWC z FELMERIA FOR CHRISTMAS EVE Asiaczek
1. Najlepsza Para Hodowlana Basenji 07 z JAZZY BOY i JELLY JOSHREEN Asiaczek.

[SIZE=2]a teraz pozwolcie, ze wroce do łozka i bede sie 'grzac';)

USCISKI DLA ASIACZKOW!

Asiaczku dziekuje Ci bardzo za te niezapomniane pare dni!! BYLO SUPER!

Elitesse napisał(a):
czuje sie swietnie :multi: i podobno swietnie wygladam ;)
we Wroclawiu bede nawet obok baskow - tak mysle - bo nasz ring to 17 :) juz sobie sprawdzilam :eviltong:

Asiaczek napisał(a):
pzdr.

No to Elitesse mam nadzieje, ze z pomoca Asiaczka sie poznamy i odbiore gazetki, oki?:p

Posted

Savannah - oj, bardzo mi przykro z powodu choroby Twojej Mamy, no i Twojego złego stanu zdrowia... Kuruj się, dziewczyno!!! Co do Twojej choroby - to pewnie te przeciągi w pociągu...;)

Ja tez jeszcze raz serdecznie dziękuję za fachową pomoc nie tylko na ringu, ale również i poza nim. Te wykazy, zestawienia, układanki... wiesz, o co chodzi.:calus:

BTW - w baskowym gronie zawsze jesteś mile widziana...:lol:
Pzdr.

Posted

Pinczerek-Jacky napisał(a):
Gratuluje Baska jak zawsze wszystko zgarniaja :loveu::loveu::multi::multi::multi:

Miga napisał(a):
Ja też, ja też składam gratulajszony :)
Wymiziaj wszystkiego baskowe łebki i podrap je, gdzie najbardziej lubią :D

Pinczerkowi Jacky i terierowi Skawińskiemu Dino - serdecznie dziękujemy!:lol:
Pzdr.