Asiaczek Posted September 24, 2007 Author Posted September 24, 2007 despera napisał(a):Ja też staram się odwiedzać baski jak najczęściej, choć czasami się nie odzywam;) Ale ostatnio w ogóle czasu nie było...:oops: Proszę wymiziać stadko ode mnie:loveu: Wykonano! Naszym FB aż tak bardzo się nie przejmuj. Znam (z DGm) Twoje problemy z szukaniem lokum dla siebie i Nesika. Nadal mocno trzymam kciuki! Agasia napisał(a):Czerwone koszulki - asiaczki się szerzą... :diabloti::diabloti::diabloti: Asia - ja gratulowac już chyba nie muszę bo przezywalam i cieszylam się razem z Tobą, ale napisze ze Asiaczki są najlepsze i teraz kazdy o tym wie :cool3: Super mieć taką gromadkę, ktora wymiata wszystko! I dziękuje za pyszne ciasta, szampana i super towarzystwo :multi: Agasia - cieszę sie, że wróciłaś do "świata żywych"! Jeszcze raz pięknie dziękuję za pomoc, towarzystwo i dobre pomysły!!!:calus: justys95 napisał(a):Witam najpiękniejsze baski pod słońcem! :loveu: Hahaha, super określenie. Dzię Pzdr.ki! Quote
donya Posted September 24, 2007 Posted September 24, 2007 Asiaczek tylko już nie męcz tak tych ludzi - bo chodzą i się skarżą :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
agaciaaa Posted September 24, 2007 Posted September 24, 2007 Asiaczek napisał(a):Dziewczyno, daj odsapnąć... Bo mnie jeszcze adrenalina trzyma... Pzdr. ale ja tylko pytam, nie poganiam... :oops: Quote
Asiaczek Posted September 24, 2007 Author Posted September 24, 2007 Kot chodzi i się skarży, konkrety proszę! pzdr. Quote
donya Posted September 24, 2007 Posted September 24, 2007 Asiaczek napisał(a):Kot chodzi i się skarży, konkrety proszę! pzdr. Kot to nieee :evil_lol: No co Ty, donosicielem nie jestem ;):lol::lol: Quote
BlackSheWolf Posted September 24, 2007 Posted September 24, 2007 Asiaczek napisał(a):A była, była... :lol: A dlaczego nie spotkałyśmy się, co? nie wiedziałam która to ty.... :roll: chodziłam niedaleko w koszulce z DGM Quote
Anecioreczek Posted September 24, 2007 Posted September 24, 2007 ja też chce koszulke Asiaczkową:mad: :diabloti: Quote
hanacek Posted September 24, 2007 Posted September 24, 2007 Asiaczek - [SIZE=5]SUPER,SUPER,SUPER- GRATULACJE !!!!:multi::multi::multi::smilecol::Rose::Rose: Quote
Agasia Posted September 24, 2007 Posted September 24, 2007 BlackSheWolf napisał(a):nie wiedziałam która to ty.... :roll: chodziłam niedaleko w koszulce z DGM Trzeba bylo zapytac, a zresztą Asiaczkowy - koszulkowy team to w 95% osoby z DGM! Ja tez bym Cie z przyjemnoscia poznala :( Quote
Samturia Posted September 24, 2007 Posted September 24, 2007 a ja kulturalnie upomnę się o zdjęcia z Chorzowa ;) Quote
lady_m Posted September 24, 2007 Posted September 24, 2007 GRATULUJE Asiaczku Tobie i Twoim pieknym Baskom!!!! :multi: No i przynosze wam maly prezent ;) Quote
BlackSheWolf Posted September 24, 2007 Posted September 24, 2007 ja tez mam fotke wasza ;) jutro dodam ;) Quote
BlackSheWolf Posted September 24, 2007 Posted September 24, 2007 Agasia napisał(a):Trzeba bylo zapytac, a zresztą Asiaczkowy - koszulkowy team to w 95% osoby z DGM! Ja tez bym Cie z przyjemnoscia poznala :( aha... no nie wiedzialam, ze tak tyle osob z DGM bylo... :( ogolnie na tej wystawie poznalam z 10 osob z dgm Quote
Agappe Posted September 24, 2007 Posted September 24, 2007 lady_m napisał(a):GRATULUJE Asiaczku Tobie i Twoim pieknym Baskom!!!! :multi: No i przynosze wam maly prezent ;) wow!!! śliczne Asiaczki!!!!!!!!!!!! Quote
Asiaczek Posted September 25, 2007 Author Posted September 25, 2007 donya napisał(a):Kot to nieee :evil_lol: No co Ty, donosicielem nie jestem ;):lol::lol: To ja chyba Artura - na wszelki wypadek - opiórczę... BlackSheWolf napisał(a):nie wiedziałam która to ty.... :roll: chodziłam niedaleko w koszulce z DGM Nie było szans, abym Ciebie wypatrzyła... Ja na wystawie w oczach mam baski, baski i ... baski... oraz ring, bieganie, stójka, baski, bieganie, odbiór dokumentów, łyk coli, bieganie, stójka, zęby... Mam wymieniac dalej? A zresztą przy 7 baskach (bo tyle przywiozłam) to jest co robić... Anecioreczek napisał(a):ja też chce koszulke Asiaczkową:mad: :diabloti: Koszulki były tylko wypożyczone prezenterom na czas wystawy. Teraz się piorą i będą jak nowe na następną wystawę...:lol: hanacek napisał(a):Asiaczek - [SIZE=5]SUPER,SUPER,SUPER- GRATULACJE !!!!:multi::multi::multi::smilecol::Rose::Rose: Mila, dziękuję! Nawet nie wiesz, jak ja się ciesze!!! Agasia napisał(a):Trzeba bylo zapytac, a zresztą Asiaczkowy - koszulkowy team to w 95% osoby z DGM! Ja tez bym Cie z przyjemnoscia poznala :( Zgadza się! Trzeba było podejść do jednej z osób w koszulce "firmowej" i już byś nas wszystkich znała... Samturia napisał(a):a ja kulturalnie upomnę się o zdjęcia z Chorzowa ;) To się nie upominaj, tylko się cofnij w przeglądaniu fotek, bo zdjęcia z Chorzowa - wstawione... lady_m napisał(a):GRATULUJE Asiaczku Tobie i Twoim pieknym Baskom!!!! :multi: No i przynosze wam maly prezent ;) DZIę-KU-JE-MY!!!!:loveu: [SIZE=2]Troszkę nam się baski "rozjechały, ale i tak wyszło super! BlackSheWolf napisał(a):ja tez mam fotke wasza ;) jutro dodam ;) Dawaj, dawaj! Bo ja jestem dopiero po wstępnej obróbce fotek... Agappe napisał(a):wow!!! śliczne Asiaczki!!!!!!!!!!!! :lol: Dzięks! Pzdr. Quote
Samturia Posted September 25, 2007 Posted September 25, 2007 Asiaczek napisał(a): To się nie upominaj, tylko się cofnij w przeglądaniu fotek, bo zdjęcia z Chorzowa - wstawione... ups... gafa xD Nie chodziło mi o Chorzów... miasta mi się pomyliły :lol: Quote
Asiaczek Posted September 25, 2007 Author Posted September 25, 2007 Łódź Klubowa będzie dzisiaj/jutro... Wcześniej nie dam rady... Pzdr. Quote
Samturia Posted September 25, 2007 Posted September 25, 2007 Asiaczek napisał(a):Łódź Klubowa będzie dzisiaj/jutro... Wcześniej nie dam rady... Pzdr. Super... to będę czekac! :loveu: Quote
cavallo Posted September 25, 2007 Posted September 25, 2007 Ja też czekam na foteczki! :loveu: Nie wiedziałam, że mieliście takie czerwone bluzeczki! Super! :loveu: Quote
Asiaczek Posted September 25, 2007 Author Posted September 25, 2007 No cóż, znak firmowy...;) Pzdr. Quote
Czoko Posted September 25, 2007 Posted September 25, 2007 Super - dołączam do czekających na zdjęcia! Quote
panienkabubu Posted September 25, 2007 Posted September 25, 2007 Ja także:loveu: I zbliżenie koszulki poproszę, bom ciekawa:loveu: Quote
BlackSheWolf Posted September 25, 2007 Posted September 25, 2007 no wiec wstawiam już fotki ;p Ale niestety jak narazie tylko ludzi w koszulkach Asiaczek ;p bo psow to zbytnio na tych fotkach nie widac :( Quote
Asiaczek Posted September 25, 2007 Author Posted September 25, 2007 panienkabubu napisał(a):Ja także:loveu: I zbliżenie koszulki poproszę, bom ciekawa:loveu: Jak będą uprane i uprasowane - to wstawię, ale na już wstawionych fotkach - wszystko widać... BlackSheWolf napisał(a):no wiec wstawiam już fotki ;p Ale niestety jak narazie tylko ludzi w koszulkach Asiaczek ;p bo psow to zbytnio na tych fotkach nie widac :( Ha! Wzięłaś nas "od tyłu"... Kto by się spodziewał...:lol: Pzdr. Quote
cavallo Posted September 25, 2007 Posted September 25, 2007 "Od tyłu" były Asiaczkowe napisy! Nie wiedziałabym tego, gdyby nie ta fotka! :eviltong: Quote
Recommended Posts