agaciaaa Posted September 23, 2007 Posted September 23, 2007 Jakie sukcesy!!!!!!!! Asiaczki biją wszystkich na głowe ;) Brawo :multi: Quote
donya Posted September 23, 2007 Posted September 23, 2007 Asiaczek - tu składam GRATULACJE - poniewaz na wystawie byłas, byłas a potem gdzies mi zniknełas - jeszcze raz OGROMNE GRATULACJE :multi::multi::multi: Quote
bonita Posted September 23, 2007 Posted September 23, 2007 [quote name='Agappe']no to teraz wyniki z ringu PSY kl.szczeniąt KENTARO WITH ME Asiaczek - wybitnie obiecująca, lokata I (na 3) kl.pośrednia JAZZY BOY Asiaczek - doskonała, lokata I, CWC, NDPwR, ZW.KLUBU 2007, ZW.RASY JUMA MONGO Asiaczek - doskonała, lokata II kl.otwarta Abotere's WAHZIRI - doskonała, lokata II kl.championów Abotere's ADUNBI - doskonała, lokata I, CWC FARIQUE FOR CHRISTMAS EVE Asiaczek - doskonała, lokata II SUKA kl.szczeniąt KALIMERA Asiaczek - wybitnie obiecująca, lokata I, NAJLEPSZY SZCZENIAK W RASIE kl.pośrednia JELLY JOSHREEN Asiaczek - doskonała, lokata I, CWC, NDSwR, ZW.KLUBU 2007 kl.championów FELMERIA FOR CHRISTMAS EVE Asiaczek - doskonała, lokata I,CWCJAZZY BOY Asiaczek - 1 miejsce w sekcji ras pierwotnych :multi::multi::multi:WIELKIE GRATKI DLA ASIACZKÓW :multi::multi::multi: J-tki zgarnęły wszystko:loveu::evil_lol: Strasznie się cieszę że mam dogo-koleżankę z najśliczniejszymi Baskami w Polsce:multi: Pozdrowionka:loveu: Quote
cavallo Posted September 24, 2007 Posted September 24, 2007 Wiedziałam, że jak Asiaczek się pojawi, to nie mam mocnych!!!!!!!!!!!!!! :multi::multi::multi: [SIZE=5]GRATULACJE!!!!!!!!!!!!!!! :loveu::loveu::loveu: Quote
bety Posted September 24, 2007 Posted September 24, 2007 Popieram postulat Matagi - zakazać Asiaczkowi wystawiania swoich psów :diabloti: , bo przez nią biedni konkurenci muszą ukrywać się pod płotem wystawy (chyba ze strachu - hi hi hi) :evil_lol: ;-) :megagrin: Na finałach hodowlanych same Asiaczki ciągle się tam kręciły, w ringu rasy też same Asiaczki niedługo jak otworzę lodówkę to basek-Asiaczek na mnie wyskoczy :eviltong: :p :)A tak na poważnie Asiu WIELGACHNE GRATULACJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :ylsuper: :cool2: :) Pzdr Quote
Czoko Posted September 24, 2007 Posted September 24, 2007 [quote name='Asiaczek']Byłam, ale sama nic nie mogę pomóc. Roześlę wici...Pzdr. Dziękuję bardzo - Myślałam właśnie o tego typu pomocy - w zapytaniu! - temat chwilowo ucichł - czekamy na efekt dzisiejszego dnia - temat przeszedł na PW osób najbardziej zaangażowanych a my czekamy! [quote name='-Magda-']Asiaczku, Twoje baski są zachwycające :loveu: no i zdjęcia przecudne, kiedyś muszę wybrać się z Wami i moimi "czarnymi lokami" na jakiś spacerek na pola (toż to przecież ode mnie kawałeczek) para hodowlana idealna na BIS! Ania (w końcu się ujawniam :evil_lol:) Nareszcie poznajemy kolejną Koleżanke mieszkającą niedaleko PM! [quote name='Agappe']no to teraz wyniki z ringu PSY kl.szczeniąt KENTARO WITH ME Asiaczek - wybitnie obiecująca, lokata I (na 3) kl.pośrednia JAZZY BOY Asiaczek - doskonała, lokata I, CWC, NDPwR, ZW.KLUBU 2007, ZW.RASY JUMA MONGO Asiaczek - doskonała, lokata II kl.otwarta Abotere's WAHZIRI - doskonała, lokata II kl.championów Abotere's ADUNBI - doskonała, lokata I, CWC FARIQUE FOR CHRISTMAS EVE Asiaczek - doskonała, lokata II SUKA kl.szczeniąt KALIMERA Asiaczek - wybitnie obiecująca, lokata I, NAJLEPSZY SZCZENIAK W RASIE kl.pośrednia JELLY JOSHREEN Asiaczek - doskonała, lokata I, CWC, NDSwR, ZW.KLUBU 2007 kl.championów FELMERIA FOR CHRISTMAS EVE Asiaczek - doskonała, lokata I, CWC GRATULUJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :multi::multi::multi::multi: Najserdeczniej gratuluję! Znam wszystkich Zwyciezców! Quote
Asiaczek Posted September 24, 2007 Author Posted September 24, 2007 Matusz5 agaciaaa Samturia anecioreczek panienkabubu KaskaSz donya Agappe cavallo - bardzo serdecznie dziękuję za gratulacje i trzymanie kciuków! Jak widzicie - przydały się!!! Agappe - dodatkowo dziękuję za obsługę informacyjną.:lol: Bonita - czy mogę ukraść Twoje określenie na Dżezika i Żelcie, tzn "Jotki"? Strrrasznie mi się podoba...:lol: Pzdr. Quote
miumiu Posted September 24, 2007 Posted September 24, 2007 wieeeeeeeeeeeeeeeelkie GRATULACJE :) Quote
Asiaczek Posted September 24, 2007 Author Posted September 24, 2007 bety napisał(a):Popieram postulat Matagi - zakazać Asiaczkowi wystawiania swoich psów :diabloti: , bo przez nią biedni konkurenci muszą ukrywać się pod płotem wystawy (chyba ze strachu - hi hi hi) :evil_lol: ;-) :megagrin: Na finałach hodowlanych same Asiaczki ciągle się tam kręciły, w ringu rasy też same Asiaczki niedługo jak otworzę lodówkę to basek-Asiaczek na mnie wyskoczy :eviltong: :p :)A tak na poważnie Asiu WIELGACHNE GRATULACJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :ylsuper: :cool2: :) Pzdr Bety - co do wystaw, to ja już zgłosiłam na kilka najbliższych... I wiem, że moje baski zostały przyjęte. Tak więc, nic nie wiem, nt. oficjalnego zakazu wstępu Asiaczków na wystawę.:lol: ...oj, uważaj na swoją lodówkę, bo się kiedyś zdziwisz...:diabloti: Pzdr. Quote
Asiaczek Posted September 24, 2007 Author Posted September 24, 2007 Czoko, Miumiu - dziękuję, Kochane, za pamięć! pzdr. Quote
Asiaczek Posted September 24, 2007 Author Posted September 24, 2007 agaciaaa napisał(a):Asiaczku, kiedy foteczki? ;) Dziewczyno, daj odsapnąć... Bo mnie jeszcze adrenalina trzyma... Pzdr. Quote
Asiaczek Posted September 24, 2007 Author Posted September 24, 2007 anetta napisał(a)::mdleje::mdleje: :klacz: :klacz: Dzięks! pzdr. Quote
panienkabubu Posted September 24, 2007 Posted September 24, 2007 Asiaczku, znowu zazdroszczę tych wyników :loveu: Również się cieszę, że mam taką fajną dogomaniacką koleżankę, której baski są znane na całym świecie :loveu: Wczoraj piekłam murzynka i wyszedł mi zakalec :obrazic: Quote
Asiaczek Posted September 24, 2007 Author Posted September 24, 2007 Hahaha, a ja w sobotę piekłam szarlotkę i wyszła wyśmienicie! Nawet nieduży kawałeczek przywiozłam do domu, aby MKM spróbował... Poza tym Artur od Kalimery wziął keksa i serniczek. Wszystkie ciasta - mniam, mniam...:evil_lol: pzdr. Quote
cavallo Posted September 24, 2007 Posted September 24, 2007 No tak, zapomniałam, że oprócz baskowych ciasteczek, na wystawach jest też wyśmienite Asiaczkowe ciasto...:loveu: To ja myślę coraz inensywniej o Poznaniu...:eviltong: A tak serio, to tęsknię za Wami!!! ;) Quote
BlackSheWolf Posted September 24, 2007 Posted September 24, 2007 no no :D wczoraj a Łodzkiej wystawie niezla grupa czerownych koszulek z napisem "asiaczek" byla :D :D Quote
Asiaczek Posted September 24, 2007 Author Posted September 24, 2007 BlackSheWolf napisał(a):no no :D wczoraj a Łodzkiej wystawie niezla grupa czerownych koszulek z napisem "asiaczek" byla :D :D A była, była... :lol: A dlaczego nie spotkałyśmy się, co? sylrwia napisał(a):Gratulacje Asiaczku :multi: Szkoda, że Ciebie tam nie było... pzdr. Quote
despera Posted September 24, 2007 Posted September 24, 2007 Po kilkudniowej przerwie weszłam sprawdzić, co nowego u Asiaczków... A tu proszę, same ogromne sukcesy:multi: Asiaczku, SERDECZNE GRATULACJE dla Ciebie i twoich pociech:loveu::laola: Quote
Asiaczek Posted September 24, 2007 Author Posted September 24, 2007 Despera - a ja jestem u Ciebie prawie codziennie...:lol: Dzięki! Pzdr. Quote
despera Posted September 24, 2007 Posted September 24, 2007 Ja też staram się odwiedzać baski jak najczęściej, choć czasami się nie odzywam;) Ale ostatnio w ogóle czasu nie było...:oops: Proszę wymiziać stadko ode mnie:loveu: Quote
Agasia Posted September 24, 2007 Posted September 24, 2007 Czerwone koszulki - asiaczki się szerzą... :diabloti::diabloti::diabloti: Asia - ja gratulowac już chyba nie muszę bo przezywalam i cieszylam się razem z Tobą, ale napisze ze Asiaczki są najlepsze i teraz kazdy o tym wie :cool3: Super mieć taką gromadkę, ktora wymiata wszystko! I dziękuje za pyszne ciasta, szampana i super towarzystwo :multi: Quote
Bewarka Posted September 24, 2007 Posted September 24, 2007 Witam najpiękniejsze baski pod słońcem! :loveu: Quote
Recommended Posts