Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 49.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Asiaczek

18152

• M&S

1809

• Alicja

1483

• taxelina

1475

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Asiaczek']Para Hodowlana w akcji!
http://img218.imageshack.us/img218/5910/resizeofimg7783ys6.jpg

http://img441.imageshack.us/img441/4827/resizeofimg7784ik9.jpg

Tu ostrość, co prawda kiepska, ale za to jakie ujęcie!
http://img503.imageshack.us/img503/5892/resizeofimg7785is3.jpg

cdn.
pzdr.
CUDO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Przepiękne zdjecia, przepiękna para!!!!!!!! a ta ich synchronizaccja niesamowita!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Posted

Asiu dzisiejsza sesja cudo - i para hodowlana, ich synchronizacja i inne ćwiczenia!
Czy mogłabyś do mnie zaglądnąć jaki znajome dziewczyny mają problem .
Pozdrawiam Was serdecznie dobranoc Ewa

Posted

Lubię przychodzić do Ciebie do galerii, Asiaczku, bo tu zawsze mnóstwo zdjęć, które budzą we mnie podziw :)
Zdjęcia z prób par hodowlanych powaliły mnie na kolana, przepięknie sie prezentują!:)
(ps. od zarażania to chyba ja jestem mistrzem, od Chorzowa jakoś tak mi się wydaje:lol:)
i tez chciałabym wystawiać moje psy na.. ławce ;);););)

A ten Bernardyn, Sylwio, to wcale nie taki utuczony:)

Posted

Agappe napisał(a):
Asiaaa kto małą tak dusił?????:roll::roll::angryy::angryy::evil_lol::evil_lol:

To ja, ja, ja!:razz:

Czoko napisał(a):
Asiu dzisiejsza sesja cudo - i para hodowlana, ich synchronizacja i inne ćwiczenia!
Czy mogłabyś do mnie zaglądnąć jaki znajome dziewczyny mają problem .
Pozdrawiam Was serdecznie dobranoc Ewa

Byłam, ale sama nic nie mogę pomóc. Roześlę wici...

panienkabubu napisał(a):
Lubię przychodzić do Ciebie do galerii, Asiaczku, bo tu zawsze mnóstwo zdjęć, które budzą we mnie podziw :)
Zdjęcia z prób par hodowlanych powaliły mnie na kolana, przepięknie sie prezentują!:)
(ps. od zarażania to chyba ja jestem mistrzem, od Chorzowa jakoś tak mi się wydaje:lol:)
i tez chciałabym wystawiać moje psy na.. ławce ;);););)

A ten Bernardyn, Sylwio, to wcale nie taki utuczony:)

To dreptaj do nas, kiedy chcesz... Zapraszamy!

A co do zarażania, to ciekawe kto - kogo... Agasia tez smarcze...
Pzdr.

Posted

Cwiczenia Felki i para hodowlana - zachwycily mnie!! :loveu::loveu: No naprawde super!

Oj "smarcze" to malo powiedziane, z nosa mi sie wprost leje woda :razz: Ale rano temperatura juz troszke mniejsza wiec mam nadzieje ze idzie w dobrym kierunku.. Przedluzylam sobie weekend, do szkoly nie poszlam, tuz to na niedziele zdrowa musze byc :diabloti:

Posted

jak ja bym chciala zdazyc miec syna tej boskiej pary hodowlanej :loveu: uwielbiam te mordziuchny :p

a do tego motoryzacja - fantastyczne fotki :) - dlaczego nic takiego nie dzieje sie w belchatowie i okolicach?!?!?!? :cool1:

pozdrawiam ;)

Posted

Asiaczku, Twoje baski są zachwycające :loveu: no i zdjęcia przecudne, kiedyś muszę wybrać się z Wami i moimi "czarnymi lokami" na jakiś spacerek na pola (toż to przecież ode mnie kawałeczek) para hodowlana idealna na BIS!
Ania (w końcu się ujawniam :evil_lol:)

Posted

[quote name='Samturia']niesamowite zdjęcia! :) z każdym zdjęciem baski wydają mi się piękniejsze ;)
jaki masz aparat? :)
Canon Eos 400D

[quote name='-Magda-']Asiaczku, Twoje baski są zachwycające :loveu: no i zdjęcia przecudne, kiedyś muszę wybrać się z Wami i moimi "czarnymi lokami" na jakiś spacerek na pola (toż to przecież ode mnie kawałeczek) para hodowlana idealna na BIS!
Ania (w końcu się ujawniam :evil_lol:)
Witaj Aniu w galerii! Jestem otwarta na propozycje spaceru na Polach razem z Twoimi 'loczkami'. A tak właściwie, ile ich masz?
pzdr.

Posted

Witaj Aniu w galerii! Jestem otwarta na propozycje spaceru na Polach razem z Twoimi 'loczkami'. A tak właściwie, ile ich masz?
pzdr.

Pudelsa mam jednego, ale do tego kundelkę i buldożkę francuską (ma 10 lat i jako starsza dystyngowana pani tak daleko już się nie wybiera).
Ania

Posted

Asiu powodzenia jutro!!!!!!
/ja jutro zostaje w domu przy komputerze, więc jak chcesz będę mogła na bieząco informować dogomaniaków o Asiaczkowych postępach jeśli mi napiszesz jak Wam poszło:roll::roll: