Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 49.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Asiaczek

18152

• M&S

1809

• Alicja

1483

• taxelina

1475

Top Posters In This Topic

Posted

Asiaczek napisał(a):
OK. To w takim razie Tobie zostawię spacerek... hihihi...
A, Blaira sie o ciebie upomina? wiesz o tym?
pzdr.

Hihi, okey :)
A wiem, wiem... Natalia chce sie ze mna spotkac jak bede w Warszawie... mam jej pomoc przy nauce 'wystawiania' C'esta... w sumie stac to on umie... mam mu dac ostatni 'szlif' :lol:

Posted

Hej Asiaczku! na prawdę bardzo mi przykro że z mojego Chorzowa nic nie wyszło... gdyby mama powiedziała chociaż 12 godzin wcześniej, że nie idzie do pracy, spakowałabym manatki, zazwoniła do cioci albo do Madzi i heja w stronę Chorzowa...
Nie wiem, może uda mi się wkręcić na jeszcze jakąś wystawę w tym roku... ;)
Jak będę miała czas i pani Bogusia(z hod. szpiców miniaturowych BOBROLANDIA, pewnie kojarzysz ;)) wolne miejsce w samochodzie to spróbuję się wkręcić na Wrocław (tak nawiasem, kiedy jest?)
Świetne wystawowe fotki ;)

Posted

Savannah napisał(a):
Hihi, okey :)
A wiem, wiem... Natalia chce sie ze mna spotkac jak bede w Warszawie... mam jej pomoc przy nauce 'wystawiania' C'esta... w sumie stac to on umie... mam mu dac ostatni 'szlif' :lol:

Trzeba to będzie jakoś zaplanować...

Samturia napisał(a):
Hej Asiaczku! na prawdę bardzo mi przykro że z mojego Chorzowa nic nie wyszło... gdyby mama powiedziała chociaż 12 godzin wcześniej, że nie idzie do pracy, spakowałabym manatki, zazwoniła do cioci albo do Madzi i heja w stronę Chorzowa...
Nie wiem, może uda mi się wkręcić na jeszcze jakąś wystawę w tym roku... ;)
Jak będę miała czas i pani Bogusia(z hod. szpiców miniaturowych BOBROLANDIA, pewnie kojarzysz ;)) wolne miejsce w samochodzie to spróbuję się wkręcić na Wrocław (tak nawiasem, kiedy jest?)
Świetne wystawowe fotki ;)

Wystawa we Wrocku jest 29 i 30 września br. (sobota, niedziela). Baski będą prezentowane w niedzielę!
Pzdr.

Posted

Asiaczek napisał(a):
Kto podły? Żelka czy Magda...?
pzdr.

Magda a kto :P Przecież Żelci nie widziałam na żywo :) jak za nią z fonem biegalam to raz się uśmiechała a raz uciekała :lol:

Posted

Już nie nadążam z kolejnymi gratulacjami!!!
Bardzo poproszę o jakieś "cywilne" zdjęcia piesków ze spaceru a nie tylko z ringów :( Oczywiście piękne są ale nie widać na nich szczęścia na pyskach z czego nie ma się co dziwić :evil_lol:

Posted

Ja tam widzę na ich pyszczkach szczęście...:lol:

A co do cywilnych fotek - to powinny być nawet w tym tygodniu...:cool1:, jak przyjedzie Savannah i się weźmie za ich wstawienie na forum... Bądź czujna!:evil_lol:
pzdr.

Posted

Jeszcze jedno zdjęcie z wystawy w Chorzowie. Dzięki uprzejmości zaprzyjaźnionych właścicieli "Szicków" - mam fotkę z BOG gr. V. Na I miejscu pies faraona, który w finałach zdobył BIS'a!!!
Pomiedzy I a II miejscem stoi sędzina z Norwegii p. Elli Marie KLEPP.

pzdr.

Posted

Asiaczek, tak mi przykro, że nic nie wyszło z mojego przyjazdu do Ciebie.... :-(

Ja jeszcze zostawiam spóźnione gratki wystawowe....:loveu:

Proszę porządnie wycałować Baseczki od cioteczki, a szczególnie mojego ukochanego Keniola!!!!!! :loveu:

Powodzenia w Łodzi!!!!!! Trzymam kciuki!!!
Pozdrawiam, Agata&Alpa

Posted

Asiaczek napisał(a):
Ja tam widzę na ich pyszczkach szczęście...:lol:

A co do cywilnych fotek - to powinny być nawet w tym tygodniu...:cool1:, jak przyjedzie Savannah i się weźmie za ich wstawienie na forum... Bądź czujna!:evil_lol:
pzdr.

Hihi.... jutro wiec sie juz za nie wezme :razz: wiec fotki bardzo coming soon:lol: