Asiaczek Posted September 18, 2007 Author Posted September 18, 2007 Porównanie o BOB'a: Dżezik: Biegnij, siostra, biegnij... Dziękuję Agasi za pomoc przy zaprezentowaniu Żelci. Pzdr. Quote
Agasia Posted September 18, 2007 Posted September 18, 2007 [quote name='Asiaczek']Porównanie o BOB'a: Dżezik: Biegnij, siostra, biegnij... Super zdjecie! Strasznie mi sie spodobalo!! :loveu: Quote
Asiaczek Posted September 18, 2007 Author Posted September 18, 2007 Agasia - poczekaj na fotki z MP!:evil_lol: pzdr. Quote
Agasia Posted September 18, 2007 Posted September 18, 2007 [quote name='Asiaczek']Agasia - poczekaj na fotki z MP!:evil_lol: pzdr. Mam sie bac...? :diabloti: Quote
panienkabubu Posted September 18, 2007 Posted September 18, 2007 Ale fajne fotki :loveu: czekam na więcej mimo, że widziałam na żywo :loveu: Quote
Savannah Posted September 18, 2007 Posted September 18, 2007 Asiaczek napisał(a):OK. To w takim razie Tobie zostawię spacerek... hihihi... A, Blaira sie o ciebie upomina? wiesz o tym? pzdr. Hihi, okey :) A wiem, wiem... Natalia chce sie ze mna spotkac jak bede w Warszawie... mam jej pomoc przy nauce 'wystawiania' C'esta... w sumie stac to on umie... mam mu dac ostatni 'szlif' :lol: Quote
Samturia Posted September 18, 2007 Posted September 18, 2007 Hej Asiaczku! na prawdę bardzo mi przykro że z mojego Chorzowa nic nie wyszło... gdyby mama powiedziała chociaż 12 godzin wcześniej, że nie idzie do pracy, spakowałabym manatki, zazwoniła do cioci albo do Madzi i heja w stronę Chorzowa... Nie wiem, może uda mi się wkręcić na jeszcze jakąś wystawę w tym roku... ;) Jak będę miała czas i pani Bogusia(z hod. szpiców miniaturowych BOBROLANDIA, pewnie kojarzysz ;)) wolne miejsce w samochodzie to spróbuję się wkręcić na Wrocław (tak nawiasem, kiedy jest?) Świetne wystawowe fotki ;) Quote
Asiaczek Posted September 18, 2007 Author Posted September 18, 2007 I jeszcze trochę "naręcznej" Żelki. Ma to chyba po Babci - Włoszce... A ręce są naszej forumowej koleżanki - Madzik13. Zobaczcie, jak razem ładnie wyglądają... Pzdr. Quote
Asiaczek Posted September 18, 2007 Author Posted September 18, 2007 Savannah napisał(a):Hihi, okey :) A wiem, wiem... Natalia chce sie ze mna spotkac jak bede w Warszawie... mam jej pomoc przy nauce 'wystawiania' C'esta... w sumie stac to on umie... mam mu dac ostatni 'szlif' :lol: Trzeba to będzie jakoś zaplanować... Samturia napisał(a):Hej Asiaczku! na prawdę bardzo mi przykro że z mojego Chorzowa nic nie wyszło... gdyby mama powiedziała chociaż 12 godzin wcześniej, że nie idzie do pracy, spakowałabym manatki, zazwoniła do cioci albo do Madzi i heja w stronę Chorzowa... Nie wiem, może uda mi się wkręcić na jeszcze jakąś wystawę w tym roku... ;) Jak będę miała czas i pani Bogusia(z hod. szpiców miniaturowych BOBROLANDIA, pewnie kojarzysz ;)) wolne miejsce w samochodzie to spróbuję się wkręcić na Wrocław (tak nawiasem, kiedy jest?) Świetne wystawowe fotki ;) Wystawa we Wrocku jest 29 i 30 września br. (sobota, niedziela). Baski będą prezentowane w niedzielę! Pzdr. Quote
Samturia Posted September 18, 2007 Posted September 18, 2007 Asiaczek napisał(a): A ręce są naszej forumowej koleżanki - Madzik13. Zobaczcie, jak razem ładnie wyglądają... A mi to se fot podła nie pozwoliła zrobić...:placz: :evil_lol: Quote
Asiaczek Posted September 18, 2007 Author Posted September 18, 2007 Kto podły? Żelka czy Magda...? pzdr. Quote
Samturia Posted September 18, 2007 Posted September 18, 2007 Asiaczek napisał(a):Kto podły? Żelka czy Magda...? pzdr. Magda a kto :P Przecież Żelci nie widziałam na żywo :) jak za nią z fonem biegalam to raz się uśmiechała a raz uciekała :lol: Quote
Matusz Posted September 18, 2007 Posted September 18, 2007 świetne fotki :) mam nadzieję, że w poznaniu będę miał okazję zrobienia sobie fotek z twoimi baskami, szczególnie z Keniem:loveu::loveu: Quote
Asiaczek Posted September 18, 2007 Author Posted September 18, 2007 Okazja na pewno będzie, bo ja Keniolka zgłosiłam do Poznania... pzdr. Quote
Matusz Posted September 18, 2007 Posted September 18, 2007 [quote name='Asiaczek']Okazja na pewno będzie, bo ja Keniolka zgłosiłam do Poznania... pzdr. too suuper ! :multi::loveu: Quote
Agappe Posted September 18, 2007 Posted September 18, 2007 [quote name='Asiaczek']A teraz Żelcia, jedyna kobitka w tym męskim towarzystwie (siebie - nie liczę!:lol:): http://img228.imageshack.us/img228/5078/resizeofimg8478aag5.jpg Cdn. Pzdr. achhh jaka zgrabna kruszynka!!!!!:loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
agaciaaa Posted September 19, 2007 Posted September 19, 2007 Świetne fotki świetnych basków :) http://img228.imageshack.us/img228/5078/resizeofimg8478aag5.jpg Żelcia porusza sie z taką gracją :loveu: Quote
alive Posted September 19, 2007 Posted September 19, 2007 Już nie nadążam z kolejnymi gratulacjami!!! Bardzo poproszę o jakieś "cywilne" zdjęcia piesków ze spaceru a nie tylko z ringów :( Oczywiście piękne są ale nie widać na nich szczęścia na pyskach z czego nie ma się co dziwić :evil_lol: Quote
Asiaczek Posted September 19, 2007 Author Posted September 19, 2007 Ja tam widzę na ich pyszczkach szczęście...:lol: A co do cywilnych fotek - to powinny być nawet w tym tygodniu...:cool1:, jak przyjedzie Savannah i się weźmie za ich wstawienie na forum... Bądź czujna!:evil_lol: pzdr. Quote
Asiaczek Posted September 19, 2007 Author Posted September 19, 2007 Jeszcze jedno zdjęcie z wystawy w Chorzowie. Dzięki uprzejmości zaprzyjaźnionych właścicieli "Szicków" - mam fotkę z BOG gr. V. Na I miejscu pies faraona, który w finałach zdobył BIS'a!!! Pomiedzy I a II miejscem stoi sędzina z Norwegii p. Elli Marie KLEPP. pzdr. Quote
despera Posted September 19, 2007 Posted September 19, 2007 Dzień dobry:) Baski na ringu prezentują się świetnie, w ogóle są takie eleganckie...:loveu: Ja również czekam na fotki ze spacerku;) Pozdrawiamy:multi: Quote
cavallo Posted September 19, 2007 Posted September 19, 2007 Asiaczek, tak mi przykro, że nic nie wyszło z mojego przyjazdu do Ciebie.... :-( Ja jeszcze zostawiam spóźnione gratki wystawowe....:loveu: Proszę porządnie wycałować Baseczki od cioteczki, a szczególnie mojego ukochanego Keniola!!!!!! :loveu: Powodzenia w Łodzi!!!!!! Trzymam kciuki!!! Pozdrawiam, Agata&Alpa Quote
Elitesse Posted September 19, 2007 Posted September 19, 2007 ale spryciulek z Dzezika :) moja Zadra tez sie zawsze wita z sedziami czestujac ich lepkimi buziaczkami :eviltong: Quote
Czoko Posted September 19, 2007 Posted September 19, 2007 Asiu czy mogłabyś zaglądnąć na ten wątek, który czytam od kilku dni: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=7067341#post7067341 może mogłabyś dziewczynie coś doradzić! Quote
Savannah Posted September 19, 2007 Posted September 19, 2007 Asiaczek napisał(a):Ja tam widzę na ich pyszczkach szczęście...:lol: A co do cywilnych fotek - to powinny być nawet w tym tygodniu...:cool1:, jak przyjedzie Savannah i się weźmie za ich wstawienie na forum... Bądź czujna!:evil_lol: pzdr. Hihi.... jutro wiec sie juz za nie wezme :razz: wiec fotki bardzo coming soon:lol: Quote
Recommended Posts